البته دراین مورد شما بهتره تجدید نظر کنید
من نیازی نمیبینم که تجدید نظر کنم چون من واقعا نمیدونم شما چطوری این آیات رو تفسیر کردید بقره 227 و معارج 29 و 30 اصلا چیزی که شما میگید نیست.دقیقا نظرتون نمیدونم چرا ببخشیدا به اعراب جاهلیت نزدیکه
البته دراین مورد شما بهتره تجدید نظر کنید
تفسیر؟!من تفسیر نکردم،معنی آیه رو اینجا دقیقا نوشتممن نیازی نمیبینم که تجدید نظر کنم چون من واقعا نمیدونم شما چطوری این آیات رو تفسیر کردید بقره 227 و معارج 29 و 30 اصلا چیزی که شما میگید نیست.دقیقا نظرتون نمیدونم چرا ببخشیدا به اعراب جاهلیت نزدیکه
و آن كساني كه عورت خود را محافظت ميدارند .منظور این که دامن های گناه خود را حفظ میکنندتفسیر؟!من تفسیر نکردم،معنی آیه رو اینجا دقیقا نوشتم
میشه شما معنی آیه 29 و 30 رو اینجا بذارید؟برداشت شما چی بود از این دوتا آیه؟
در مورد آیه 227 سوره بقره چی؟
در مورد اینکه شهادت دو زن در اسلام برابر با یک مرد هست نظرتون چیه؟
در مورد کنیز چی فکر میکنید؟
این حرف شما خودش آخر جهالت
اونیکه نظرش به اعراب جاهل نزدیکه کسانی هستن که دارن از اونها پیروی میکنند![]()
حب همین دیگه اونی که من گفتم هم همین بودهو آن كساني كه عورت خود را محافظت ميدارند .
مگر از زنان و كنيزان خود ، كه در اين صورت لومه و سرزنشي بر ايشان نيست .
و مهمتر آیه 31 که میگه آنان كه فراتر از اين را بطلبند ، متعدّي و متجاوز بشمارند ( و از حلال به حرام گرائيدهاند ) .فکر کنم کاملا مشخص شد دیگه.بعد یه چیز تو صحبتهای شما متوجه نشدم .
اونیکه نظرش به اعراب جاهل نزدیکه کسانی هستن که دارن از اونها پیروی میکنند .منظورتون چیه؟
حب همین دیگه اونی که من گفتم هم همین بوده
عورت میدونید یعنی چی؟
میگه مرد باید از اون چیزی که شرم داره(حالا یه معنی عورت هم آلت تناسلی می باشد...) باید محافظت کنه مگه در برابر همسر و کنیز.
خب همسر که به طبع مشکلی نداره ولی چرا نباید در مقابل کنیز خودش رو محافظت کنه؟
حرف من کاملا مشخص بود احتیاجی به تفسیر نداره![]()
عورت میدونید یعنی چی؟
میگه مرد باید از اون چیزی که شرم داره(حالا یه معنی عورت هم آلت تناسلی می باشد...) باید محافظت کنه مگه در برابر همسر و کنیز.
من هم ی ادم عادیم و به فرموده شما حاج اقا نیستم.ی دانشجوی معمولیم دروس حوزوی هم نخوندم.هیچ ادعایی هم ندارم و قطعا خیلی از مطالب رو نمیدونم و میرم دنبال جوابشون.ولی از دل ندونستن این حرف بیرون نمیاد که اون مبحث دلیلی نداشته باشه
این جواب حرف شماست که در تفسیر مجمع البیان اومده:
منظور از "ما ملکت ایمانهم" کنیز است.چرا که به باور همه مفسران رابطه جنسی با کنیز حلال و رواست اما با غلام حرام است و باید در مورد او دامان را پاکیزه نگاه داشت.
عورت میدونید یعنی چی؟
گفتم نه شما قرار تفسیر کنید نه من و نه دیگری همه چیز مشخصهآقا من چیزی رو تفسیر نکردم یعنی واقعا در اون حدی نیستم که کلام خدا رو تفسیر کنم ولی اگه مشکلتون با کنیز باید بهتون بگم رابطه با کنیز هم حرام نیست آیات 1تا 7 سوره مومنون رو نگاه کنید اونجام دقیقا گفته به جز همسرا و کنیزان
ضمنا در ی پستم هم گفتین که قران رو تفسیر نکنم فارسی نوشته مردم بلدن بخونن.من تفسیری نکردم.ی حقیقت رو گفتم.اعراب در زمان جاهلیت برای دختر اعتبار و ارزشی قائل نبودن و اونو زنده بگور میکردن.ولی همون موقع اسلام اومد اون سوره رو در شان یک دختر نازل کرد.این تفسیر نیست.یک حقیقت تاریخیه
من گفتم آیات رو تفسیر نکنیم چون با تفسیر میشه هر کاری کرد حتی میشه بد رو خوب جلوه داد.من هم ی ادم عادیم و به فرموده شما حاج اقا نیستم.ی دانشجوی معمولیم دروس حوزوی هم نخوندم.هیچ ادعایی هم ندارم و قطعا خیلی از مطالب رو نمیدونم و میرم دنبال جوابشون.ولی از دل ندونستن این حرف بیرون نمیاد که اون مبحث دلیلی نداشته باشه
این جواب حرف شماست که در تفسیر مجمع البیان اومده:
منظور از "ما ملکت ایمانهم" کنیز است.چرا که به باور همه مفسران رابطه جنسی با کنیز حلال و رواست اما با غلام حرام است و باید در مورد او دامان را پاکیزه نگاه داشت.
منم دنبال بحث کردن اینجا نبودم شما یه مطلبی رو گذاشتید که من مجبور شدم جواب بدم.در کل اقا سینا بذار ی چیزیو بهت بگم.اینجور مباحث فک نکنم به جای مطلوبی برسه.یعنی ما هر چی بگیم شما هم دلیل خودتو میاری.اینجا و این تاپیک جای مناسبی برای پیدا کردن حقیقت نیست زیاد.اگر واقعا جویای حقیقتی و دنبال اینکه فلسفه احکام اسلامی چی بوده،باید بری به سایتهای معتبر یا ادمهای خیلی اگاه که همون روحانیون(باسوااااااااد) یا کتب اسلامی رجوع کنی تا ببینی جوابت هست یا نه؟ ولی اگه دنبال حقیقت نباشی و فقط صرفا دنبال بهانه اوردن باشی که این کار راحتی میشه.چیزی که خیلی خیلی راحته ایراد گرفتن از محیط اطرافمونه.چرا این اینجوریه چرا اون اونجوریه.اگه دنبال حقیقت واقعی هستی مطمئنا با دلت میری دنبالش![]()
ببینید آقا سینا ماها عادت کردیم هر چی به مزاج ما خوش نمیاد یا به نفع ماست میریم ائمه رو مثال میزنیم مصداق همینه که آقایونی که میخواند چند زن اختیار کنند میگند چطور پیامبر زنان زیادی داشته؟؟گفتم نه شما قرار تفسیر کنید نه من و نه دیگری همه چیز مشخصه
خودتون دارید خودتون رو می برید زیر سوال
چرا رابطه با کنیز حرام نیست؟
اصلا تعریف شما از کنیز چیه؟
در مورد بقیه حرفای من نظری ندارید؟
منم دوست ندارم عقایدم رو به خورد بقیه بدم برعکس دیگران.ببینید آقا سینا ماها عادت کردیم هر چی به مزاج ما خوش نمیاد یا به نفع ماست میریم ائمه رو مثال میزنیم مصداق همینه که آقایونی که میخواند چند زن اختیار کنند میگند چطور پیامبر زنان زیادی داشته؟؟
ما در اون حدی نیستیم که خودمون با اونا مقایسه کنیم.در ضمن من الان هر چی بگم شما میخوای با نظرم مخالفت کنی چرا؟؟چون انسان تا به یه چیز باور قلبی پیدا نکنه نمیتونه بپذیرتش. آدما عقایدشون متفاوته من اصراری ندارم که شما با من هم نظر بشی نظر شما هم محترمه.
اصلا مساله اینا نیست... ببین الان همه چیز شده ماشین حساب .... یه پسر می خواد ازدواج کنه می افته توی یه چرخه هزار در هزار..... مثلا اول کار، بعد پول، بعد خونه، حالا ماشین همه نمی خوان خدایی، بعد مهریه، خرج و مخارج عروسی و اینا .... تازه به غیر همه اینا پسره باید تحصیلکرده باشه، خانواده اش هم با دختره بخوره .... شما خودتون هر دو جهت حساب کنید چه فشاری میفته رو یه مرد فقط برا ازدواج... ثمره اش میشه تا 5 سال وام ازدواج دادن( در دوستان میبینم) ...........
خب یکسری مشکل هم برای خانم ها هست.......
حالا نمیدونم این تریبون های عجیب غریب چیه.... به جای اینکه به فکر اصلاح امور ازدواج باشن می خوان با زور ازدواج زیاد کنن ؟؟؟ همه ما هم خوب میدویم تا وقتی اوضاع اقتصادی جامعه درست نشه آمار ازدواج و طلاق همینه و سن ازدواج با تورم بالاتر هم میره .... انشالله فاز دوم هدفمندی یارانه ها همه میریم رو 40 سال ...
مشکل سینا اینه که میخاد دین رو با عقل بسنجه که غیر ممکنه.همون دین میگه:هر چیزی عقل بدان حکم کنه دین هم به آن حکم میکنه.هی طوطی وار حدیث ردیف کردن کاری نداره.سال 2014 رسیدیم باید با ابزارهای امروز تفکر بکنیم. فقط یاد گرفتیم بگیم چون فلان آیه فلان چیز رو میگه پس درسته!
چه ربطی داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بسیار بی ربط بود حرفتون
شرایط کار و بار خرابه.شرایط اقتصادی خرابه.اقا نداره بتونه نون یکی دیگه رو بده.خونه نداره.
یعنی میفرمایید دختران ما همه در اوج کمالات هستند و منتظرند یک مرد واقعی و دارای بهترین خصایص اخلاقی که بیاد سراغشون اره؟یکم دامنه دید و تحقیقاتتتون رو گسترش بدین
طبق گفته شما تمام دختران ما دارای اندیشه های عالی هستند و دنبال مردان واقعی میگردند و ما اصلا هیچ دختر ساده لوحی نداریم.هیچ دختر کوته فکر و کوته نظری نداریم.همه دختران ما فرشته هایی هستند که خدا از بهشت فرستاده و چون مررررررررررررررررررد مناسب و هم شان براشون نیست،قراره فردا با اولین پرواز همشون برگردن بهشت!!!!
خانم اینقد راحت به خودتون اجازه ندین به بقیه توهین کنین.ی جوری مرد مرد میکنین هر کی ندونه فک میکنه شما خودتون همسر یکی از انبیای الهی بودین!یه تحلیلی رو خلق و خوی خودتون و دوستاتون و همسایهاتون بکنین ببینین در چه حدی هست،دقیقا منتظر همون ادم باشین که بیاد خواستگاریتون.نه اینکه هر کی خودش هزار تا ضعف داشته باشه بعد بیاد عربده بکشه من مردی نمیبینم!!!!! شما ابتدا نگاه کن ببین چند تا زن میبینی بعد بیا سراغ سرشماری مردا!!
چیه جوگیر شدی؟
خب مرد از نظر شما چیه؟
شرایط اقتصادی چه ربطی به با عرضه بودن مرد و مرد بودن داره؟
جوگیر نشدم.شما توهم زده بودی سعی کردم ی خورده هوشیارتون کنم
ربطی نداره.ولی شما فرمودی دخترای ما موندن بخاطر اینکه مردی نیست بره بگیرشون!!!!!!!! جک خوبی بود
شما کلا توی عمرتون با 100 تا مرد(مذکر) برخورد داشتین که دارین نسخه میلیونها نفرو میپیچن که هیچکدومشون مرد(واقعی) نیستن؟
خانم خوش باشین با تفکراتتون.حرفاتون خریداری نداره در بین ادمای واقع بین
موفق باشید![]()
حرفای شما قیمت داره خریدارشم زیاده برو بفروش عقب نیفتی
تفکر شما پیشکش
آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است
با هرکی هم افتاده باشم به تو ربطی نداره
با هر کی افتاده باشم!!!
منظور من از برخورد،رابطه دوستی یا ازدواج نبود.برخورد معمولی.
بله دقیقا:ان چیز که عیان است چه حاجت به بیان است.الحمدلله ما خودمون داریم توی این جامعه زندگی میکنیم همه چیو داریم میبینیم.از ی کره دیگه نیومدیم تو این کشور که شما بخواین اوضاعش رو برامون تشریح کنین!
موفق باشید2
کسی از تشریح کردن حرفی نزد
فکر کنم شما یا تایپکو نمیخونین
یا همینجوری واسه خودتون میگین
من چی میگم تو چی میگی
من کاری به تاپیک ندارم
به حرف شما کار دارم که فرمودین"دختران ما ازدواج نمیکنن موندن چون مرررررررردی پیدا نمیشه که بگیرشون"!!!!
پست شما:
اگه مرد وجود داشت الان این همه دختر نمیمونده متاسفانه مردشو نداریم
البته بلا نسبت آقایون باشگاه
من کلی در نظر نگرفتم
که شما آتیش گرفتین حالا کی با شما بود؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هشت دلیل غیرمنطقی برای ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
13 دلیل نادرست ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |