5 دلیل اصلی که دختران ازدواج نمی کنند!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما داری امار اعلام میکنی
با چه منبع اعلام میکنی ؟
یهو عصبانی شدی امار دخترا رسید به 99%؟؟؟؟؟؟؟

حرص نخور اصلا 100درصد دخترا از پسرا وضع مالیشون رو بپرسن اشکال نداره اخه وظیفه مرد تامین معاش خانوادس[/QUOTE]

اون که البته ،ولی امار غلط ندیم:D
حرص برا چی گلم؟:D

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما داری امار اعلام میکنی
با چه منبع اعلام میکنی ؟
یهو عصبانی شدی امار دخترا رسید به 99%؟؟؟؟؟؟؟
مدارکش هم موجوده ..بگم ؟ بگم ؟؟؟؟ ...
تو جامعه ای که همه آمار چشمی میدن، ما هم میدیم دیگه .... مثلا گرونی نیست .... مثلا علت ازدواج نکردن گنده شدن شکم جوون هاست نه گرونی خونه و ماشین و هزارتا وفت و زهر مار دیگه .... یا مثلا حقوق شرکتی 600 هزارتومن که تایید دولت شده با 10 ساعت کار، باقیشم لابد خدا میرسونه تا مرد خرج زندگی بده یا مهریه بده ...

مرد وقتی ازدواج کرد وظیفشه .... ولی وقتی میبینه نمی تونه خرج بده میشینه کنج خونه فکر ازدواج هم نمی کنه ....بعد داعیان حقوق دولتی میان میگن جمعیت کمه، چرا سن ازدواج بالا رفته ، چرا دخترا ازدواج نمی کنن .....
خب مرد هم یا باید بگرده دنبال دختر پولدار یا باید بره بانک بزنه تا بتونه یک خونه کرایه کنه و وسایل زندگی رو بریزه توش، البته بعدش فقط باید نون خشک بخورن ...[/QUOTE]

خب شاکی نشین چرا درباره خونه و ماشین ازتون می پرسن بهرحال می خوان دخترشون رو بدن دست ی شخص دیگه باید برای ایندش نگران باشن مخصوصا با این گرونیها

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرص نخور اصلا 100درصد دخترا از پسرا وضع مالیشون رو بپرسن اشکال نداره اخه وظیفه مرد تامین معاش خانوادس

اون که البته ،ولی امار غلط ندیم:D
حرص برا چی گلم؟:D[/QUOTE]
کلا بزار امار بدن اینا هم دلشون به این اماراشون خوشه
بذار خوش باشن

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
...ندید میگم درست میفرمایید ..درست میفرمایید دوست محترم خیلی هم خوب میفرمایید

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب شاکی نشین چرا درباره خونه و ماشین ازتون می پرسن بهرحال می خوان دخترشون رو بدن دست ی شخص دیگه باید برای ایندش نگران باشن مخصوصا با این گرونیها
اصلا مساله اینا نیست... ببین الان همه چیز شده ماشین حساب .... یه پسر می خواد ازدواج کنه می افته توی یه چرخه هزار در هزار..... مثلا اول کار، بعد پول، بعد خونه، حالا ماشین همه نمی خوان خدایی، بعد مهریه، خرج و مخارج عروسی و اینا .... تازه به غیر همه اینا پسره باید تحصیلکرده باشه، خانواده اش هم با دختره بخوره .... شما خودتون هر دو جهت حساب کنید چه فشاری میفته رو یه مرد فقط برا ازدواج... ثمره اش میشه تا 5 سال وام ازدواج دادن( در دوستان میبینم) ...........
خب یکسری مشکل هم برای خانم ها هست.......
حالا نمیدونم این تریبون های عجیب غریب چیه.... به جای اینکه به فکر اصلاح امور ازدواج باشن می خوان با زور ازدواج زیاد کنن ؟؟؟ همه ما هم خوب میدویم تا وقتی اوضاع اقتصادی جامعه درست نشه آمار ازدواج و طلاق همینه و سن ازدواج با تورم بالاتر هم میره .... انشالله فاز دوم هدفمندی یارانه ها همه میریم رو 40 سال ...

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.دوست عزیز من صرفا از یک کار علمی صحبت کردم.مسلما اون استاد امریکایی در مقاله و سایر کارهای علمی تمام جوانب مساله رو در نظر میگیره.کسی که در حوزه روانشناسی خانواده و مردو زن چند کتاب نوشته و خودش سالهای جوانی و میانسالی رو در زمینه روانشناسی طی کرده؛ کمتر تحت تاثیر احساسات قرار میگیره و با تعصب های مربوط به جهان سومی ها کار علمی خودش رو خراب نمیکنه.درپذیرش و ثبت مقالات علمی متخصصانی صاحب نظر در همون رشته وجود دارند که دانش و تجربه کافی رو برای ازمایش نتایج یک کار علمی دارند و تا زمانی که از دقت و صحت ان اطمینان پیدا نکنند خودشون رو بازیچه افکار عمومی قرار نمیدهند. اینجا صحبت از وفاداری نیست .اینها در حوزه اخلاق قرار میگیره.من منکر تک همسری نیستم.با توجه به رشد انسان ها در طول تاریخ و میراث فکری نسل های گذشته ،انسان ها هم پیچیده تر شدن و طبعا انتظار میره به جای اینکه به جای دو جنس فیزیولوژیک متفاوت از منظر دو فکر متفاوت رفتار کنن و در خواسته هاشون درک مشترک و احترام متقابل داشته باشن که همه اینها به پذیرش تک همسری منجر میشه.در نهایت دوست عزیز ما انسان ها و جهان هستی به مراتب پیچیده تر از اونی هستیم که فکر میکنیم و خدواند هم اونطور که خودش اختیار و حکمت داشته ما رو خلق کرده و طبیعتا انتظار میره اون استعدادها و تفاوت ها رو کشف کنیم و بپذیریم و صرفا با خیالات و ایده ال های ذهنی خودمون سعی در تغییر جهان نداشته باشیم. مستدام باشید

حق با شماست. درسته ما از درک خیلی از چیزها عاجزیم .من هم شاید به خاطر مطالعه کم یا درک پایینم ..واقعا هیچ وقت نتونستم قانون تا 4 همسر مجاز برای آقایون رو درک کنم و اون رو جایز بدونم ...درسته این قانون رو واسه این گذاشتن که در مواقعی که مرد توان مالی کافی نداره یا از خانوادش خیلی دوره بهش فشار نیاد و .....ولی خب اگر چه من با همین هم مخالفم ولی عملا این تیکه هم تو کشور ما رعایت نمیشه .خیلی ها سوء استفاده می کنن از این موضوع.و من نمی تونم درک کنم که چرا باید بحث اخلاق رو از این مسائل جدا کرد ....انسان باید رو خودش کنترل داشته باشه.نمی دونم دیگه کلا درک نمی کنم.........
مگه نمیگن آدم می تونه از عشق زمینی هم به خدا برسه ..این که همش بخوای خودت رو و فکرت رو باز بزاری که اشکال نداره به غیر این خانم هم می تونم به خانم دیگه ای فکر کنم ...یا اصلا طوری آفریده شدی که با یکی مشکل حل نمیشه ...یعنی واقعا این طوریه ...اصلا وای من نمی فهمم کلا.بی خیال می شم.از توضیحاتتون ممنونم.

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
حق با شماست. درسته ما از درک خیلی از چیزها عاجزیم .من هم شاید به خاطر مطالعه کم یا درک پایینم ..واقعا هیچ وقت نتونستم قانون تا 4 همسر مجاز برای آقایون رو درک کنم و اون رو جایز بدونم ...درسته این قانون رو واسه این گذاشتن که در مواقعی که مرد توان مالی کافی نداره یا از خانوادش خیلی دوره بهش فشار نیاد و .....ولی خب اگر چه من با همین هم مخالفم ولی عملا این تیکه هم تو کشور ما رعایت نمیشه .خیلی ها سوء استفاده می کنن از این موضوع.و من نمی تونم درک کنم که چرا باید بحث اخلاق رو از این مسائل جدا کرد ....انسان باید رو خودش کنترل داشته باشه.نمی دونم دیگه کلا درک نمی کنم.........
مگه نمیگن آدم می تونه از عشق زمینی هم به خدا برسه ..این که همش بخوای خودت رو و فکرت رو باز بزاری که اشکال نداره به غیر این خانم هم می تونم به خانم دیگه ای فکر کنم ...یا اصلا طوری آفریده شدی که با یکی مشکل حل نمیشه ...یعنی واقعا این طوریه ...اصلا وای من نمی فهمم کلا.بی خیال می شم.از توضیحاتتون ممنونم.

دليل اين قانون را قران ذكر ميكنه براي اينكه از ايتام بي سرپستان و زن سرپزست خانوار نگهداي بشه نه اونيكي شما نوشتي...مرد سالاري نيست كه

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دليل اين قانون را قران ذكر ميكنه براي اينكه از ايتام بي سرپستان و زن سرپزست خانوار نگهداي بشه نه اونيكي شما نوشتي...مرد سالاري نيست كه

بله من اینی که شما میگید رو هم شنیدم ولی اونایی که خودم گفتم رو هم شنیدم. حالا دلیلش همون که شما میگید خدا وکیلی چند درصد اینجوریه؟.... تو این دوره زمونه زنان یه پا مرد هستند خودشون .یعنی اگر به غیر از نیاز ج ن س ی در نظر بگیریم باقی امور رو می تونن به خوبی انجام بدن..یعنی فلش می ره سمت کسایی که واقعا بی سرپرست هستن و هیچ درآمدی ندارن و هیچ کاری هم از دستشون بر نمی یاد. من خودم رو می زارم جای یک زن.واقعا نمی دونم می تونم به همسرم این اجازه رو بدم که به خاطر سرپرستی از یک زن بره بگیردش یا نه!. وقتی به زندگی ائمه اطهار آدم نگاه می کنه می فهمه من و امثال من شاید ایمانمون ضعیفه و دنیارو با عینک بدبینی می بینه .ولی مشکل از جامعه امروز ما هم هست ..شنیدین میگن "بدبین باش مگه اینکه خلافش ثابت بشه" ..خوب چرا اینطوری شده ......پس هرچند قانون به صورت خالص درست و به جا باشه ولی تو عمل انسان انقد زشتی می بینه که ایراد رو به قانون می گیره ..

آخرین ویرایش:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماشاالله به این حوصله ....من حوصله خوندن این همه متن و ندارم شما چجور حوصله نوشتنشو داشتین ....عجب والا ..کلن ول کنید بابا ازدواجو ..کی زن میگیره ...الان هر چی دارم مال خودمه وقتی زن گرفتم همونی که دارم و باید تقسیم کنم ..در ضمن غر غرشم باید گوش کنم ...نخواستیم بابا برا خودتون

RAMTIN64

عضو جدید
ی دخمل پولدار و باکمال باش من ی کیس مناسبم برا ازدواج ;-)

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دلیل جدیدی واسه ازدواج نکردن پیدا کردم :D
قبلا اصلا واسم مهم نبود و فکرم نمیکردم بهش ...

ولی‌ جدیدا شنیدم که مردها در طول زندگی‌ بالاخره با زنهای دیگه‌ای هم رابطه برقرار می‌کنن.... اصلا ماهیتا اینجورین... واقعا حس می‌کنم تحمل شنیدن این موضوعاتو ندارم....

شنیدم بعد از چند سال کسایی که باهم ازدواج کردن بدنهاشون بهم عادت می‌کنه و لذت نمیبرن از هم.... واسه همین احتمالش زیاده که برن مخفیانه هم شده با افرادی رابطه برقرار کنن....اگه اینا واقعا طبیعی باشه و طبیعت مرد اینجوری باشه به نظرم آدم ازدواج نکنه بهتره ... من نمیخوام کسیو مجبور کنم باهام بمونه... دوست دارم خودش بخواد ... زورکی که نمی‌شه کسیو نگاه داشت که دوسم داشته باش ولی‌ اگه بره داغون میشم.پس ازدواج نکنم بهتره.

این جاست که اخلاق اهمیت پیدا میکنه
کسی که به اخلاقیات و ارزشها پایبند باشه از این کارا نخواهد کرد.منظورم پایبند واقعیه.نه اینکه هر به ظاهر و قیافه.یعنی طرف رو بشناسین که ادم معتقدی باشه

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرد خوب کم شده..
خوباش متاهلن:دی..
جامعه بد شده آدم نمیتونه دل و احساس و زندگی و.. رو با یکی شریک شه که ممکنه هر لحظه ولت کنه...
ملت خودخواه شدن چه دختر و چه پسر به فکر منافع و راحتی خودشونن...کمتر سعی میکنن درک کنن همو..
آقایون کمتر نیازای عاطفی رو سالهای بعد ازدواج برطرف میکنن..
و بسی دلایل دیگر..

سلام
حرفت درسته ولی دختر سالم هم خیلی خیلی کمه ...
من دوستم خیلی بچه پاکی واقعا قبولش دارم
تو دنیایی مجازی تبلیغ خداشناسی میکنه ...
میگه تو شهر ما حدود 12000 هزار جمعیتش،حدود 80% شهرش فساد هست یا مرد با زنه مردم یا زنه با پسر مردم ...
دختر با پسر که عادی ...
حالا میگه داداش از شهر خودم که ناامید شدم میگه تو خراسان و قم شاید باشه ...
تو که اهل خراسانی برام پیدا کن؟!!!!!!
حرف میزنی باهاش ناامید میشی ...
پسر سالم خواستی بیا برات هر چه قدر خواستی پیدا کنم؟!!!!
تو دختر سالم نمیتونی پیدا کنی؟!!!!!!!!!!!!
واقعا تاسف باره ...

شهلای تنها

عضو جدید
شوهر نیست رو بسیار به جا فرمودید.من که خودم بعضی از اقایون رو میبینم نا امید میشم.خانمها فکر کنم حق دارن که یک مقداری تردید داشته باشن

اگه مرد وجود داشت الان این همه دختر نمیمونده متاسفانه مردشو نداریم
البته بلا نسبت آقایون باشگاه:redface:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه مرد وجود داشت الان این همه دختر نمیمونده متاسفانه مردشو نداریم
البته بلا نسبت آقایون باشگاه:redface:

چه ربطی داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بسیار بی ربط بود حرفتون
شرایط کار و بار خرابه.شرایط اقتصادی خرابه.اقا نداره بتونه نون یکی دیگه رو بده.خونه نداره.
یعنی میفرمایید دختران ما همه در اوج کمالات هستند و منتظرند یک مرد واقعی و دارای بهترین خصایص اخلاقی که بیاد سراغشون اره؟یکم دامنه دید و تحقیقاتتتون رو گسترش بدین
طبق گفته شما تمام دختران ما دارای اندیشه های عالی هستند و دنبال مردان واقعی میگردند و ما اصلا هیچ دختر ساده لوحی نداریم.هیچ دختر کوته فکر و کوته نظری نداریم.همه دختران ما فرشته هایی هستند که خدا از بهشت فرستاده و چون مررررررررررررررررررد مناسب و هم شان براشون نیست،قراره فردا با اولین پرواز همشون برگردن بهشت!!!!
خانم اینقد راحت به خودتون اجازه ندین به بقیه توهین کنین.ی جوری مرد مرد میکنین هر کی ندونه فک میکنه شما خودتون همسر یکی از انبیای الهی بودین!یه تحلیلی رو خلق و خوی خودتون و دوستاتون و همسایهاتون بکنین ببینین در چه حدی هست،دقیقا منتظر همون ادم باشین که بیاد خواستگاریتون.نه اینکه هر کی خودش هزار تا ضعف داشته باشه بعد بیاد عربده بکشه من مردی نمیبینم!!!!! شما ابتدا نگاه کن ببین چند تا زن میبینی بعد بیا سراغ سرشماری مردا!!

melodi88

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چوبو زدیم ب چوب لباس
آدما دوماد چه بی کلاس

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
:biggrin:
دخترا همه تو کف ازدواجن
خوشم میاد کسی طرفشون نمیره

زن شیطان است
أعوذ بالله من الشيطان :D

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
« زن قادر به دوستی نیست،زنان گربه، پرنده و در بهترین حالت گاو باقی می مانند.
وقتی نزد زن می روی شلاق را فراموش نکن. »

نیچه، فیلسوف بزرگ آلمانی در قرن نوزدهم

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دلایل بسیاره
پیدا نشدن یک موقعیت مناسب، که البته اون به علت مشکلات زیادی هست که بعضیا شرایط ازدواج فعلا براشون فراهم نیست و اینکه بعضیا کلا با ازدواج مشکل دارن و به عبارتی از مسئولیت پذیری میترسند که خیلی هم تعدادشون کمه

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
« زن قادر به دوستی نیست،زنان گربه، پرنده و در بهترین حالت گاو باقی می مانند.
وقتی نزد زن می روی شلاق را فراموش نکن. »

نیچه، فیلسوف بزرگ آلمانی در قرن نوزدهم

پ.ن: نیچه گفته به من ربطی نداره:D

نه افراط نه تفریط

محبت نسبت به زنان،از اخلاق انبیاست....امام صادق(علیه السلام)

اکثر الخیر فی النساء....بیشترین خیر و برکت در زنان است.....امام صادق(علیه السلام)

Sina.Rezaei

اخراجی موقت
نه افراط نه تفریط

محبت نسبت به زنان،از اخلاق انبیاست....امام صادق(علیه السلام)

اکثر الخیر فی النساء....بیشترین خیر و برکت در زنان است.....امام صادق(علیه السلام)
اینا الکیه...
تو قرآن هم گفته اینا رو به کنیزی بگیریدو... نگاه اسلام به زن از نیچه هم بدتر بوده;)

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینا الکیه...
تو قرآن هم گفته اینا رو به کنیزی بگیریدو... نگاه اسلام به زن از نیچه هم بدتر بوده;)

توی خود قران گفته که دخترانتان را زنده به گور نکنید(و اذا الموده سئلت بای ذنب قتلت...از دختران زنده به گور شده سوال کن به کدامین گناه کشته شدند)

در سوره بقره: هن لباس لکم و انتم لباس لهن...انها(زنان) لباس شمایند(مردان) و شما مردان نیز لباس زنانید

انا اعطیناک الکوثر...ما به تو خیر و برکت فراوان(حضرت زهرا (س) ) را عطا کردیم.در عصری که دخترا را زنده بگور میکردن به ی دختر میگه خیر و برکت فراوان

"و اذا بشر احدهم بالانثی ظل وجهه مسودا و هو کظیم / یتواری من القوم من سوء ما بشر به ایمسکه علی هون ام یدسه فی التراب الا ساء ما یحکمون" (و هرگاه یکی از انان را به دختر مژده دهند چهره اش سیاه میگردد در حالیکه خشم(و اندوه) خود را فرو میخورد / از بدی انچه بدو بشارت داده شده از قبیله(خود) روی میپوشاند.ایا او را با خواری نگاه دارد یا در خاک پنهانش کند و چه بد داوری میکنند)...سوره مبارکه نحل ایات 58 و 59

اون ایه ای رو هم که فرمودید بیاریدش تا دربارش بحث بشه.باید دید شرایط چی بوده.موضوع چی بوده.نگفته که هر زنی رو هر جا دیدید سریع بزنید توی سرش و به کنیزی بگیرید!

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
توی خود قران گفته که دخترانتان را زنده به گور نکنید(و اذا الموده سئلت بای ذنب قتلت...از دختران زنده به گور شده سوال کن به کدامین گناه کشته شدند)

در سوره بقره: هن لباس لکم و انتم لباس لهن...انها(زنان) لباس شمایند(مردان) و شما مردان نیز لباس زنانید

انا اعطیناک الکوثر...ما به تو خیر و برکت فراوان(حضرت زهرا (س) ) را عطا کردیم.در عصری که دخترا را زنده بگور میکردن به ی دختر میگه خیر و برکت فراوان

"و اذا بشر احدهم بالانثی ظل وجهه مسودا و هو کظیم / یتواری من القوم من سوء ما بشر به ایمسکه علی هون ام یدسه فی التراب الا ساء ما یحکمون" (و هرگاه یکی از انان را به دختر مژده دهند چهره اش سیاه میگردد در حالیکه خشم(و اندوه) خود را فرو میخورد / از بدی انچه بدو بشارت داده شده از قبیله(خود) روی میپوشاند.ایا او را با خواری نگاه دارد یا در خاک پنهانش کند و چه بد داوری میکنند)

مرسی داداش سعید بابات توضیحات کاملت;)

Sina.Rezaei

اخراجی موقت

"و اذا بشر احدهم بالانثی ظل وجهه مسودا و هو کظیم / یتواری من القوم من سوء ما بشر به ایمسکه علی هون ام یدسه فی التراب الا ساء ما یحکمون" (و هرگاه یکی از انان را به دختر مژده دهند چهره اش سیاه میگردد در حالیکه خشم(و اندوه) خود را فرو میخورد / از بدی انچه بدو بشارت داده شده از قبیله(خود) روی میپوشاند.ایا او را با خواری نگاه دارد یا در خاک پنهانش کند و چه بد داوری میکنند)...سوره مبارکه نحل ایات 58 و 59

اون ایه ای رو هم که فرمودید بیاریدش تا دربارش بحث بشه.باید دید شرایط چی بوده.موضوع چی بوده.نگفته که هر زنی رو هر جا دیدید سریع بزنید توی سرش و به کنیزی بگیرید!
حاج آقا تو همون سوره بقره آیه 227 گفته مردان بر زنان برتری دارند.
بعد برو تو سوره معارج آیه آیات 29 و 30
گفته کسانی که دامان خویشرا حفظ می کنند جز با همسران و کنیزان مورد سرزنش قرار نمی گیرند.حالا همسر جای خود کنیز دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازدواج پیامبر با دختر 9ساله این دیگه خودش آخر رعایت نکردن حقوق زنه آقا سعید.

در مورد خط آخر پست شما:
لطفا نفسیر نکنید آیات رو اگه کسی عربی بلد نیست ترجمه آیه به فارسی نوشته شده همه می تونیم بخونیم

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.