40 درصد تهرانی‌ها به بی فرزندی و کم فرزندی راضی شده اند!/پر درآمدها و بالانشینها کمتر بچه دار میشوند

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من قصد توهین نداشتم ......اونم تو این ماه مبارک ......قصدم این بود که خودت بگی .......حرفت طوری بود که انگار خدایی نکرده الآن معتادی و افتادی گوشه جامعه!...با عرض پوزش
که خدا روشکر خودت گفتی این چنین نبوده ....شما هرکاری که بکنی برای ممکلتت فایده ای داری میرسونی .....چه غیر مستقیم چه مستقیم
من میتونم صراحتا بگم برای کشورم چیکار کردم درامد زائی من چی بوده میخاهم تو هم بگی ببینم برای این کشور که اواتارت عکس ایرانه چیکار کردی که باعث پیشرفت کشور شده
غیر مستقیم ها به درد نمیخورن خودتم میدونی چرا

K.T

عضو جدید
چه اشکالی داره؟.......یعنی اونی که کارگری میکنه ازش کم میشه؟
آهان .......حالا رسیدی به حرف من ......حرف مردم

چرا ما طوری شدیم که زندگیمونو با حرف مردم و چشم و هم چشمی بایستی درست کنیم ؟.......این یعنی همون تغییر سبک زندگی ........

ما مسلمونیم این سبک زندگی اسلامی است؟
که مهریه خانم های امروز به اندازه سن تولدشون اونم به میلادی سکه باید باشه؟

50 سال پیشم نیست .....این حرفی که میزنم شاید در 15 سال پیش هم همینطور بود ......اونایی که در دوران سازندگی و اصلاحات خرج دستشون بوده حرف منو بهتر میفهمن

حرف مردم شان شخصیت اجتماعی چی میشه یه عمر زحمت کشیدن چی میشه فکر کنم شما بدنیا امدی 22 سالت بود یه لیسانس برقم بهت دادن ببین اقای محترم حداقل زندگی خواسته زیادی برا یه جون نیست ما منکر هیچی نیستیم فقط این تفکرات خودخواهانه و حق به جانب امثال شما ها که عذاب اوره من دیگه حرفی ندارم

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تهران که کلا همه چیزش با همه جا فرق میکنه....!

درباره تعداد بچم نه شوره شور نه بی نمکه بی نمک کهبه نظر من داره واقعا بی نمک و بی مزه میشه

تعداد فرزندان خوب به کسی که ربط نداره و این خود خونوادس که تصمیم میگیره

تنها چیزی که میدونم چه پولدار چه فقیر دیگه کمتر از 2تا واقعا اشتباهه

تعجبم از پولدارا و میلیاردراس که چرا یدونه میارن؟؟؟!! شماها دیگه نگران چی هستین؟؟؟ من که کلا با این تفکر مخالفم!! همه ی زندگی و سرمایتو بذاری واسه یه بچه

این بچه بزرگ بشه همدم نمیخواد؟؟ همراه نمیخواد؟؟؟ نکنه پدر و مادرش که از صبح تا شب سرکارنو دانشگاهنو در رفت و آمد خارجن میخوان همدمش باشن؟؟؟

درسته خیلیها میانو میگن برادرا و خواهرام واسم چیکار کردن که بچه های من بخوان این کارو واسه هم بکنن؟؟!!!

اما من واقعا نمیتونم این قضیه رو درک کنم

من خودمم دهه 60 هستم

اون زمان همه 4تا5تا بچه میوردن

اما الان که یا نمیارن و یا به زور(واسه جلوگیری از انقراض)یدونه میارن

پس دیگه نگران کار و آینده بچه هاتون نباشید....!

وقتی یه بچه باشه خواه ناخواه همه ی زندگیت اون میشه و اگه اتفاقی براش بیوفته و یا ازت دور شه میخوای چیکار کنی؟؟؟

بله الان که بچه نداریم و یا کوچیکن خیلی راحت با این مسئله کنار میایم اما من دارم چیزیو که دیدم میگم

لااقل به فکر پسرتون باشید که یه خواهر خوب داشته باشه و به فکر دخترتون باشید که یه برادر داشته باشه

صبح تا شب پول پارو کن اما تنهایی تا کی واست لذت بخشه؟؟؟

تو که خونه نیستی بچتم صبح تا شب تنها تو خونه باشه؟؟!!!

و تو خیلی از مواردم از تنهایی و بی کسی سر از ناکجاآباد دراره

آخر سرم عاشق بشه و بذاره بره........................................................................

هرچیو منطقی خوبه نگاه کنیم

بازم میگم من نمیگم زیاد

اما یکی واقعا ظلمیه در حق همون یه بچه!

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
بین محمد اقا.چرا الان رو با قدیما مقایسه میکنی؟؟؟؟
شما که مسلمونی باید بدونی که خود پیامبر گفته فرزنداتون رو برای فردا تربیت کنید نه به سبک و روش خودتون و قدیم....
سی تا پست گذاشتی هیچ کدومش قانع کننده نیست........

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
لینک چیو بیارم؟فصاحت بعضی ها رو؟
دوست عزیز اسمشو نمیارم
برو داروخانه برو بگو ...... چنده

پارسال نهابتا بود 4-5 تومن پیارسال بود 3-4 تومن
الان شده 15-18 تومن یعنی 3 برابر اونم اگر پیدا بشه!
در حالی که همشون به سفارش ایرانه زیر نطر وزارت بهداشت و قبلا بهشون یارانه دارو تعلق میگرفت
اما الان چی؟
بازم بگم یا کافیه؟
اصلا قانونا باید لوازم پیشگیری بصورت رایگان در اختیار مردم قرار بگیره همون جوری که قبلا قرار میگرفت
همون جوری که تو همه جای دینا این قانونه بخاطر جلوگیری از بیماری ها مقاربتی کنترل جمعبت و ایدر
چی بگم که نگم بهتره

حرف شما این بود که کمیاب شده ......من میگم خیر ......قیمتم تا جایی که من میدونم چیزی که شما میگید نیست .هرچند متاسفانه در شرایطی هستیم که نرخ دقیقه ای میره بالا
بله وسایل محافظتی بایستی رایگان باشن ....ولی در شرایط عادی کشور ...کشور ما الآن بحث کالاهای اساسی مهمتره ...به هر حال یک ظالم تحریم کرده ...کاری کرده که دارو و خیلی وسایل وارد نشه ....ارزش پول بیاد پایین ....البته در کنار اینها بی تدبیری دولت فوق و عدم نظارت کافی هم دخیل بوده ....که امیدوارم دولت تدبیر و امید در این زمینه ها اقدامات مثبتی برای جامعه بکنه و تدبیر درستی بیندیشد البته نه به قیمت زانو زدن جلوی استکبار و از حق یک ملت و کشور گذشتن

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میتونم صراحتا بگم برای کشورم چیکار کردم درامد زائی من چی بوده میخاهم تو هم بگی ببینم برای این کشور که اواتارت عکس ایرانه چیکار کردی که باعث پیشرفت کشور شده
غیر مستقیم ها به درد نمیخورن خودتم میدونی چرا

خب منم حرفی ندارم که شما درآمدزایی کردین .....یا نه .......خودتون همچین حرفی زدید ......شاید منظورتون این بود که میتونستید بیش از این مثمر ثمر باشید ....من گفتم این حرفها دلیلی برای اینکه بچه آدم نخواد داشته باشه نیست

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بین محمد اقا.چرا الان رو با قدیما مقایسه میکنی؟؟؟؟
شما که مسلمونی باید بدونی که خود پیامبر گفته فرزنداتون رو برای فردا تربیت کنید نه به سبک و روش خودتون و قدیم....
سی تا پست گذاشتی هیچ کدومش قانع کننده نیست........
به این دلیل که قدیم زندگیها بهتر بود ......از وقتی تجملات وارد زندگی مردم شد زندگی ها خراب شد .......تجملات و چشم هم چشمی .....البته من به قشر سرمایه دار کاری ندارم .......

بله .....منظورشون چی بوده؟
برای فردای کشور؟ یا برای یک زندگی غربگرایانه و تجمل گرایانه؟.......نظر پیغمبر در مرود زندگی امروز ما رو شنیدین؟
نه اینکه منظورم باشه حالا گفته اندها ..بلکه در همون گذشته شاخصهایی داده اند .....به خصوص در قبال بحث ازدواج!

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
به این دلیل که قدیم زندگیها بهتر بود ......از وقتی تجملات وارد زندگی مردم شد زندگی ها خراب شد .......تجملات و چشم هم چشمی .....البته من به قشر سرمایه دار کاری ندارم .......

بله .....منظورشون چی بوده؟
برای فردای کشور؟ یا برای یک زندگی غربگرایانه و تجمل گرایانه؟.......نظر پیغمبر در مرود زندگی امروز ما رو شنیدین؟
نه اینکه منظورم باشه حالا گفته اندها ..بلکه در همون گذشته شاخصهایی داده اند .....به خصوص در قبال بحث ازدواج!

وای وای وای......:w15:اینا چیه بمن جواب میدی؟؟
منظورپیامبر پیشرفت با تکنولوژِی بوده......نمیدونی بدون.......
هیچ ربطی هم به جمعیت نداشته.....

• Like
واکنش ها: K.T

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیامبر فقط برای زیادی جمعیت یک حدیث بیشتر نداره.....اونم اینکه برای زیاد شدن مسلمونها بچه داربشین
حالام با وضع فعلی مملکت فکرنمیکنم یک مشت بیکار و معتاد والاف به درد اسلام بخورن......میخورن؟؟؟؟؟؟
چون دولت که ساپورت نمیکنه فقط میگه بیارین .......بمیرین وبیارین...

اگه دولت ساپورت کنه...امکانات بزاره.....یک مشت انسان مفید تحویل جامعه بدیم خوب اون یک حرفی....
اما حالا میگن بچه بیارین یک تومن میدیم.... فرداش پشیمون میشن میگن ولش کن نمیدیم.....همش عوام فریبی
دولت های دیگه بعد 18سالگی خونه و کار و یک بی ام دبیلیو ناقابل میندازن زیرپات ...برای تشویق بچه دارشدن
میدونی مشکل شما چیه؟؟؟؟؟ اینه که ذهنت بسته است.......4کشور دیگه رو ندیدی ....فکر کردی فقط جهان تو کشور ما خلاصه میشه
بحث باشما با این شرایط فایده ای نداره .......دیگه حرفی برای تاپیک ندارم

• Like
واکنش ها: K.T

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف مردم شان شخصیت اجتماعی چی میشه یه عمر زحمت کشیدن چی میشه فکر کنم شما بدنیا امدی 22 سالت بود یه لیسانس برقم بهت دادن ببین اقای محترم حداقل زندگی خواسته زیادی برا یه جون نیست ما منکر هیچی نیستیم فقط این تفکرات خودخواهانه و حق به جانب امثال شما ها که عذاب اوره من دیگه حرفی ندارم

ببین عزیز من .........اولا اعصابتو برای این مسائل ناراحت نکن ......شما جوون مملکتی ....تحصیکرده ای ......روز به روز که جلوتر میری با آدمهای مختلفی در کارت برخورد میکنی ......اگه فردی باشی که زود عصبی بشی نگاه خوبی بهت نخواهد شد و همینطور اگر جا بزنی الفاظ دیگری برات در نظر میگیرن ....پس واقعا سعی کنید آرامش خودتونو حفظ کنید .....احساسی حرف زدن هیچ فایده ای نداره ....

با منطق بشنید و فکر کنید ......
شخصیت اجتماعی افراد قرار نیست با یه کار بالا بره ......با یه کار پایین .......حتی این دید شما رو در نظر بگیریم .......شخصیت این فرد بیکار بیشتره که هزارتا مدرک داره و نشسته تو خونه و دنبال اینه که پیام بهش بدن بره سر کار یا شخصی که حالا به هر کاری خودش رو مشغول کرده ؟
ببین عزیز من من منکر مشکلات نیستم ......اینکه این رقم بیکاری شایسته ملت ایران نیست نیستم .......منکر این هم نیستم که وضع اقتصاد بده و طبق نمودارهای بین الملل بایستی آمار کار رو به افزایش بره ......ولی نمیتونم منکر برخی مسائل که به خود فرد فرد جامعه میشه هم نباشم
شما دانشجو بودی ........اون دوستت دانشجو بوده ....نمیدونم شاید الآنم باشی .......ولی شما در دوران دانشجویی چه کردی؟
رفتی سر کار؟ یا فقط به پزوهش اکتفا کردی؟
کار مهارت میخواد .....با تئوری بلد بودن تو بهترین دانشگاه دنیا نمیشه انتظار داشت که حتما کاری به شما داده شود آن هم متناسب با شان و منزلت و مدرک شما!

شما که دانشجو بودی ......بایستی در کلاسهای مهارت شرکت میکردی مثل فنی حرفه ای ، پارک علم و فناوری و امثال اینها ......فنی حرفه ای که تازگی هم مجانیه ....البته نمیدونم بعد تحریمها وضعش چی شده .....ولی میدونم دولت فعلی برای اون کم سرمایه نگذاشت و خیلی دستگاه ها رو اورد .....دنبال کارهای عملی هم میرفتی .....که وقتی فرمی پر میکنی ....بگن این نرم افزارم مثلا بلده!........الآن شما عمرانی با اتوکد چقدر بلدی کار کنی؟
من برقی ولی به خاظر برخی مسائل دنبال این نرم افزار هم رفتم با اینکه در دوران دانشجویی زیر دست یک نفر در تابلو سازی ها کار میکردم که خدا حفظش کنه و خیلی چیزا یادم داد .....و در حدی که به کارم مربوط بشه میتونم ازش استفاده کنم ...
الآن شما از کارآموزی خودت چقدر استفاده کردی؟.......پروژه پایانیتو چطور تحویل دادی؟
المیدوارم از افرادی نباشی که میرن جاهایی که کارآموزی نرن!....پروژه پایانیشونو هم تحقیق بردارن و اگر برنداشتن برن بخرن!
شاید برای شخصی که مدرک فوق لیسانس داره شاگرد بودن الآن براش نارحات کننده است .......که البته من اینو شروع میدونم .....شاگرد همیشه شاگرد نمیمونه .......ولی سوال اینه که چرا وقتی دانشجو بوده نرفته دنبال کار .......همین شاگردی؟

خیلی موارد دیگه هم سبب نرخ بیکاری کشور ماست.یکیش برخی رشته های اشباع شده .برخی رشته هایی که تو کشور ما هنوز شناخته شده نیستن ......یکیش همین بحث ارتباط صنعت و دانشگاه است که متاسفانه در این دولت گام جدی برداشته نشد و اگر دولت حجت الاسلام روحانی بتونه در این زمینه گام بلندی برداره انشالله خیلی عظیم مشکلات اشتغال حل میشه و .......

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای وای وای......:w15:اینا چیه بمن جواب میدی؟؟
منظورپیامبر پیشرفت با تکنولوژِی بوده......نمیدونی بدون.......
هیچ ربطی هم به جمعیت نداشته.....
خب حرف منم همین بود....بایستی از تکنولوژی استفاده کرد ولی در اندازه .........اینجا بحث فرهنگی است نه بحثی که شما میگید!

K.T

عضو جدید
ببین عزیز من .........اولا اعصابتو برای این مسائل ناراحت نکن ......شما جوون مملکتی ....تحصیکرده ای ......روز به روز که جلوتر میری با آدمهای مختلفی در کارت برخورد میکنی ......اگه فردی باشی که زود عصبی بشی نگاه خوبی بهت نخواهد شد و همینطور اگر جا بزنی الفاظ دیگری برات در نظر میگیرن ....پس واقعا سعی کنید آرامش خودتونو حفظ کنید .....احساسی حرف زدن هیچ فایده ای نداره ....

با منطق بشنید و فکر کنید ......
شخصیت اجتماعی افراد قرار نیست با یه کار بالا بره ......با یه کار پایین .......حتی این دید شما رو در نظر بگیریم .......شخصیت این فرد بیکار بیشتره که هزارتا مدرک داره و نشسته تو خونه و دنبال اینه که پیام بهش بدن بره سر کار یا شخصی که حالا به هر کاری خودش رو مشغول کرده ؟
ببین عزیز من من منکر مشکلات نیستم ......اینکه این رقم بیکاری شایسته ملت ایران نیست نیستم .......منکر این هم نیستم که وضع اقتصاد بده و طبق نمودارهای بین الملل بایستی آمار کار رو به افزایش بره ......ولی نمیتونم منکر برخی مسائل که به خود فرد فرد جامعه میشه هم نباشم
شما دانشجو بودی ........اون دوستت دانشجو بوده ....نمیدونم شاید الآنم باشی .......ولی شما در دوران دانشجویی چه کردی؟
رفتی سر کار؟ یا فقط به پزوهش اکتفا کردی؟
کار مهارت میخواد .....با تئوری بلد بودن تو بهترین دانشگاه دنیا نمیشه انتظار داشت که حتما کاری به شما داده شود آن هم متناسب با شان و منزلت و مدرک شما!

شما که دانشجو بودی ......بایستی در کلاسهای مهارت شرکت میکردی مثل فنی حرفه ای ، پارک علم و فناوری و امثال اینها ......فنی حرفه ای که تازگی هم مجانیه ....البته نمیدونم بعد تحریمها وضعش چی شده .....ولی میدونم دولت فعلی برای اون کم سرمایه نگذاشت و خیلی دستگاه ها رو اورد .....دنبال کارهای عملی هم میرفتی .....که وقتی فرمی پر میکنی ....بگن این نرم افزارم مثلا بلده!........الآن شما عمرانی با اتوکد چقدر بلدی کار کنی؟
من برقی ولی به خاظر برخی مسائل دنبال این نرم افزار هم رفتم با اینکه در دوران دانشجویی زیر دست یک نفر در تابلو سازی ها کار میکردم که خدا حفظش کنه و خیلی چیزا یادم داد .....و در حدی که به کارم مربوط بشه میتونم ازش استفاده کنم ...
الآن شما از کارآموزی خودت چقدر استفاده کردی؟.......پروژه پایانیتو چطور تحویل دادی؟
المیدوارم از افرادی نباشی که میرن جاهایی که کارآموزی نرن!....پروژه پایانیشونو هم تحقیق بردارن و اگر برنداشتن برن بخرن!
شاید برای شخصی که مدرک فوق لیسانس داره شاگرد بودن الآن براش نارحات کننده است .......که البته من اینو شروع میدونم .....شاگرد همیشه شاگرد نمیمونه .......ولی سوال اینه که چرا وقتی دانشجو بوده نرفته دنبال کار .......همین شاگردی؟

خیلی موارد دیگه هم سبب نرخ بیکاری کشور ماست.یکیش برخی رشته های اشباع شده .برخی رشته هایی که تو کشور ما هنوز شناخته شده نیستن ......یکیش همین بحث ارتباط صنعت و دانشگاه است که متاسفانه در این دولت گام جدی برداشته نشد و اگر دولت حجت الاسلام روحانی بتونه در این زمینه گام بلندی برداره انشالله خیلی عظیم مشکلات اشتغال حل میشه و .......

من کار مناسبی دارم و دلم برا اطرافیانم که دوستشون دارم میسوزه هرکی هرچی میخواد بگه اگه حرف بی حساب زدم
اصلآ اعصابم خورد نیست بحث کردن باشما فایده ای نداره در ضمن انشا نوشتنتم خیلی خوبه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
قال رسول الله صلى الله عليه و آله و سلم:افضل نساء امتى اصبحهن وجهان و اقلهن مهرا.

بهترين زنان امت من زنانى هستند که خوشروتر و مهريه ايشان کمتر باشد. ﴿من لايحضره الفقيه، ج ۳، ص ۲۵۲﴾

...............

قال اميرالمؤمنين على عليه السلام:لا تغالوا بمهور النساء فتکون عداوة.

مهريه زنها را سنگين نگيريد که موجب کدورت و دشمنى گردد. ﴿وسائل الشيعه، ج ۱۵، ص ۱۱﴾
...........
قال الامام الرضا عليه السلام:اذا خطب اليک رجل رضيت دينه و خلقه فزوجه و لا يمنعک فقره و…

هنگامى که مردى از شما خواستگارى کرد که از دين و اخلاق او راضى بوديد به ازدواج با او رضايت دهيد. و مبادا فقر او ترا از اين رضايت‏ باز دارد و… ﴿ميزان الحکمة، ج ۴، ص ۲۸۰﴾
..........

عن النبي صلى الله عليه و آله و سلم قال:من تزوج امراة لمالها وکله الله اليه، و من تزوجها لجمالها راى فيها ما يکره، و من تزوجها لدينها جمع الله له ذلک.

هر که با زنى به خاطر مالش ازدواج کند، خداوند او را به مال وى واگذار مى‏کند، و هر که با او به خاطر جمال و زيبائى‏اش ازدواج نمايد، در او چيزى را که خوشايند او نيست، خواهد ديد، و هر که با وى به خاطر دينش ازدواج کند، خداوند تمامى اين مزايا را براى او جمع مى‏کند. ﴿وسائل الشيعه، ج ۱۴، ص ۳۱﴾
..........
پيامبر اكرم (ص) فرمودند: با يكديگر ازدواج كنيد و بر تعدادتان بيفزاييد، همانا من به تعداد شما مباهات مي‌كنم (بحارالانوار، ج 17، ص 259)

............

http://moshavereh.porsemani.ir/content/تعداد-فرزند-از-نگاه-اسلام-و-رابطه-آن-با-تربیت-فرزند

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیامبر فقط برای زیادی جمعیت یک حدیث بیشتر نداره.....اونم اینکه برای زیاد شدن مسلمونها بچه داربشین
حالام با وضع فعلی مملکت فکرنمیکنم یک مشت بیکار و معتاد والاف به درد اسلام بخورن......میخورن؟؟؟؟؟؟
چون دولت که ساپورت نمیکنه فقط میگه بیارین .......بمیرین وبیارین...

اگه دولت ساپورت کنه...امکانات بزاره.....یک مشت انسان مفید تحویل جامعه بدیم خوب اون یک حرفی....
اما حالا میگن بچه بیارین یک تومن میدیم.... فرداش پشیمون میشن میگن ولش کن نمیدیم.....همش عوام فریبی
دولت های دیگه بعد 18سالگی خونه و کار و یک بی ام دبیلیو ناقابل میندازن زیرپات ...برای تشویق بچه دارشدن
میدونی مشکل شما چیه؟؟؟؟؟ اینه که ذهنت بسته است.......4کشور دیگه رو ندیدی ....فکر کردی فقط جهان تو کشور ما خلاصه میشه
بحث باشما با این شرایط فایده ای نداره .......دیگه حرفی برای تاپیک ندارم

شما نگاهتان سرسری است ....حالا که دولت داره عوض میشه؟
کدوم دولت؟........بی ام و؟!...چی هست؟ زیر خط فقر صحبت کنید!
اون ماجرای یک میلیون اصلا عوام فریبی نبود .......دولت داشت اجرا میکرد ......مجلس جلوشو گرفت!......یعنی واقعا شما این مسائل رو نمیدونید جالبه برام!
شما که 4 تا کشور دیگه رو دیدی .....البته منم دیدم البته نه برای تفریح بلکه برای کار!
لطف بفرمائید هم اسم اون چهار کشور رو بیارید و هم اینکه ببینیم چه سیاستهایی برای افزایش رشد جمعیت ارائه دادن ......ضمن اینکه لینک رو حتی الامکان از اونجا که زبانتون خوبه ضمیمه کنید

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کار مناسبی دارم و دلم برا اطرافیانم که دوستشون دارم میسوزه هرکی هرچی میخواد بگه اگه حرف بی حساب زدم
اصلآ اعصابم خورد نیست بحث کردن باشما فایده ای نداره در ضمن انشا نوشتنتم خیلی خوبه

خب خدا رو شکر ........دلسوزی افراط گرایانه خودش بدترین ضربه است

چرا القای نامایدی در سطح جامعه؟.....

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نگاهتان سرسری است ....حالا که دولت داره عوض میشه؟

کدوم دولت؟........بی ام و؟!...چی هست؟ زیر خط فقر صحبت کنید!
اون ماجرای یک میلیون اصلا عوام فریبی نبود .......دولت داشت اجرا میکرد ......مجلس جلوشو گرفت!......یعنی واقعا شما این مسائل رو نمیدونید جالبه برام!
شما که 4 تا کشور دیگه رو دیدی .....البته منم دیدم البته نه برای تفریح بلکه برای کار!
لطف بفرمائید هم اسم اون چهار کشور رو بیارید و هم اینکه ببینیم چه سیاستهایی برای افزایش رشد جمعیت ارائه دادن ......ضمن اینکه لینک رو حتی الامکان از اونجا که زبانتون خوبه ضمیمه کنید

بابا باسواد..........باباتحصیل کرده........متمدن......اره خوب حق داری بی ام و چی هست اصلا؟؟؟؟؟
دنیا گشته.......مگه تو مملکت خودمون کار نبود که به کشورهای دیگه واسه کار رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
:biggrin:
باشه......باشه....اصلا حق باتویه.....خداحافظ

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا باسواد..........باباتحصیل کرده........متمدن......اره خوب حق داری بی ام و چی هست اصلا؟؟؟؟؟
دنیا گشته.......مگه تو مملکت خودمون کار نبود که به کشورهای دیگه واسه کار رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
:biggrin:
باشه......باشه....اصلا حق باتویه.....خداحافظ
,r
وقتی گفتم زیر خط فقر صحبت کنید ........منظورم همین بوده ..بی ام و قیمتش تو دنیا چنده؟.....به گروه خونی ما نمیخوره ....گرچه ظاهرا برای شما پولی نیست ......

به جای اتلاف وقت و خداحافظی ادعای خودتون رو مستند کنید و همینطور پاسخ بنده رو بدین ....یا حق

پری جوون

عضو جدید
,r
وقتی گفتم زیر خط فقر صحبت کنید ........منظورم همین بوده ..بی ام و قیمتش تو دنیا چنده؟.....به گروه خونی ما نمیخوره ....گرچه ظاهرا برای شما پولی نیست ......

به جای اتلاف وقت و خداحافظی ادعای خودتون رو مستند کنید و همینطور پاسخ بنده رو بدین ....یا حق

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟

omiiit

عضو جدید
تو کشور ما خانواده های ضعیف همیشه پر جمعیت هستند!!! اینا به کنترل و جلوگیری از بارداری هم ربطی نداره ها. بیشتر این خونواده ها بچه میارن که مثلاً بچه کم کم بره کار کنه درآمد خونواده زیاد شه!!!!!! همشونم باعث میشن چند تا بچه بی گناه بدبخت بشن.

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین پرشین لند عزیز ........نمیدونم چرا نمیخوای متوجه بشی!..به قول خودت شاید دوست داری خودتو به ندیدن بزنی ........در همین لیستی که داده شد کشورهایی که نفت دارن به قول شما جایگاه پائین تری دارن....عمری است رتبه اقتصادی هر کشور بر این اساسی تعیین میشده ..حاا شما یک شبه میخوای تغییر بدی؟

http://en.wikipedia.org/wiki/International_rankings_of_Iran
در همین لینک برید داخل بحث اکانامی
اونجا کاملا توضیح داده شده هر شاخص وضع ما چگونه است .......رتبه ادعایی شما هم مربوط به یکی از شاخص هاست .......در همون شاخصه ای هم که رتبه ما امروز 17 شده رتبممون بیش از صد بود در چند سال گذشته .....بده ادم خودشو به نا بینایی بزنه

"شاخص تولید ناخالص داخلی بر حسب برابری قدرت خرید، از جمله شاخص های اقتصادی مهمی است که به منظور مقایسه عملکرد اقتصادی کشورها برآورد می شود.

بررسی رقابت پذیری کشورها، مقایسه درآمد ملی و سرانه کشورها، ارزیابی استاندارد زندگی جوامع و برآورد سایر شاخص های اقتصادی از جمله دیگر موارد کاربردی شاخص تولید ناخالص داخلی (GDP) بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) محسوب می شوند"

این مرود رو هر کس که علم اقتصاد بدونه بسیار خوب متوجه میشود
بله منم منکر شیعه بودن شما نیستم .....در این حد هم نیستم .....ولی مشکل بنده و شما اینه هر آماری که دوست دارید اونو ارائه میدین ...براتون منطق اقتصاد مطرح نیست اما در مرود مجلس .....مجلسی که باز هم طرح حقوق مادام العمری رو به نحو دیگر مطرح میکنه از نظر من به هیچ وجه قابل اتکا نیست ......خدا روشکر در این مجلس فرد دولتی هم وجود ندارد ....همه دولتی ها که منحرف اند! ......رسانه ها هم که مشخصه چه کردند با این دولت و شخص رئیس جمهور ..باز این حرفها رو چهار سال پیش میگفتین میشد یه فکری هم بهش کرد!

حقیقت رو که یقینا میپذیریم .......همینطور که در اقتصاد ، در بورس و امثال اینها رشد داشتیم برخی جاها هم بسیار وضعمون بدتر شده مثل شاخص اخلاق!
ولی حرفی که مستند نباشد ....سیاسی کاری شده باشد خیر ....

یک : ویکیپدیا منبع نیست هرکسی می تونه در اون دخل و تصرف کنه
دو : هرکسی سواد اقتصادی داشته باشه میدونه از یک شاخص به عنوان شاخص اقتصاد استفاده نمی کنند در کنار اون شاخص از چندین مورد دیگه مثل "تورم"، "توليد ناخالص داخلي سرانه" به اضافه "تراز حساب هاي جاري" استفاده می کنند که همین ها بسه تا جایگاه ایران بیاره پایین مثل این میمونه که شما بگی :
بهترین گل زن جهان جناب آقای علی دایی در تیم ملی ایران بود پس چرا ایران قهرمان جام جهانی شد. 10 تا شاخص دیگه رو مد نظر نگیری ...اونم شاخصی مثل تورم که در اون اول هستیم ....بله همه ما میدونیم در gdp 17 ام هستیم اما همه ما هم می دونیم اون بر زندگی ما اثری نداره که شاخصی مثل تورم داره .....
ما خیلی وقت اسیر سیاه نمایی های رسانه ای نمی شیم
3.و اما در مورد مجلس عزیزی که فرمودید...بله خب وقتی یهویی یک نفر آدم بد بشه همه از پشتش میکشن کنار دیگه .. به منم بگن منحرف همه از پشتم میکشن کنار ...اما لطف کنید یادتون بیاد سینه چاک های مجلس رو که چه کار ها برای آقای دکتر نمی کردند و الان شمشیر به دست شدند .... والبته طبق شواهد هنوز هم پشتیبانی می کنند .....
4. وجدانی اقتصاد یک شاخص داره ؟؟؟ شما مثلا توی درس دینی که مهم هم هست موفق باشی میتونی توی درس ریاضی و شیمی و فیزیک بقیه شون هم موفق باشی در صورتی که همشون افتادی ؟؟یعنی همون دینی بس بوده تا نمره قبولی رو بگیری؟؟ هرچند که بقیه درس ها مزخرف باشند باید همشون پاس کنی .شما دینی رو بگیر بیست بقیه رو بگیر 8 معدل کل ات میشه مثلا 9
بعد کدوم دبده میشه ؟؟؟ مگه خودت بری تو خیابون داد بزنی من دینی 20 شدم ..... بعد یکی مثل من پیدا میشه بگه آفرین که دینی 20 شدی حالا بی زحمت بگو معدل ات چند شده
5.
و من شهرستانی ام .. فشار اقتصادی در شهرهای کوچیک داره مردم له می کنه . اونقدر هم بالاست که خیلی از کارگاه ها و کارخونه های شهرم تعطیل شده و خیلی از آدم ها بیکارن . خیلی از جوون های شهرم دارند به علت بیکاری خیابون متر می کنند. اکثرا روشون هم نمیشه شب ها برن خونشون چون با رنج 26-30 سال سن هنوز بیکارن و منبع درآمد ندارند و دستشون تو جیب پدر و مادر.... ازدواج کرده شونم داریم که بدتر از اون اوضاعشون ..... پس تو این مورد آرمانی فکر نکن .... فردا همون بچه که بزرگ بشه فوش عالم و آدم به خانواده اش میده که چرا وقتی نداشتند بچه دار شدند ...

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک : ویکیپدیا منبع نیست هرکسی می تونه در اون دخل و تصرف کنه
دو : هرکسی سواد اقتصادی داشته باشه میدونه از یک شاخص به عنوان شاخص اقتصاد استفاده نمی کنند در کنار اون شاخص از چندین مورد دیگه مثل "تورم"، "توليد ناخالص داخلي سرانه" به اضافه "تراز حساب هاي جاري" استفاده می کنند که همین ها بسه تا جایگاه ایران بیاره پایین مثل این میمونه که شما بگی :
بهترین گل زن جهان جناب آقای علی دایی در تیم ملی ایران بود پس چرا ایران قهرمان جام جهانی شد. 10 تا شاخص دیگه رو مد نظر نگیری ...اونم شاخصی مثل تورم که در اون اول هستیم ....بله همه ما میدونیم در gdp 17 ام هستیم اما همه ما هم می دونیم اون بر زندگی ما اثری نداره که شاخصی مثل تورم داره .....
ما خیلی وقت اسیر سیاه نمایی های رسانه ای نمی شیم
3.و اما در مورد مجلس عزیزی که فرمودید...بله خب وقتی یهویی یک نفر آدم بد بشه همه از پشتش میکشن کنار دیگه .. به منم بگن منحرف همه از پشتم میکشن کنار ...اما لطف کنید یادتون بیاد سینه چاک های مجلس رو که چه کار ها برای آقای دکتر نمی کردند و الان شمشیر به دست شدند .... والبته طبق شواهد هنوز هم پشتیبانی می کنند .....
4. وجدانی اقتصاد یک شاخص داره ؟؟؟ شما مثلا توی درس دینی که مهم هم هست موفق باشی میتونی توی درس ریاضی و شیمی و فیزیک بقیه شون هم موفق باشی در صورتی که همشون افتادی ؟؟یعنی همون دینی بس بوده تا نمره قبولی رو بگیری؟؟ هرچند که بقیه درس ها مزخرف باشند باید همشون پاس کنی .شما دینی رو بگیر بیست بقیه رو بگیر 8 معدل کل ات میشه مثلا 9
بعد کدوم دبده میشه ؟؟؟ مگه خودت بری تو خیابون داد بزنی من دینی 20 شدم ..... بعد یکی مثل من پیدا میشه بگه آفرین که دینی 20 شدی حالا بی زحمت بگو معدل ات چند شده
5.
و من شهرستانی ام .. فشار اقتصادی در شهرهای کوچیک داره مردم له می کنه . اونقدر هم بالاست که خیلی از کارگاه ها و کارخونه های شهرم تعطیل شده و خیلی از آدم ها بیکارن . خیلی از جوون های شهرم دارند به علت بیکاری خیابون متر می کنند. اکثرا روشون هم نمیشه شب ها برن خونشون چون با رنج 26-30 سال سن هنوز بیکارن و منبع درآمد ندارند و دستشون تو جیب پدر و مادر.... ازدواج کرده شونم داریم که بدتر از اون اوضاعشون ..... پس تو این مورد آرمانی فکر نکن .... فردا همون بچه که بزرگ بشه فوش عالم و آدم به خانواده اش میده که چرا وقتی نداشتند بچه دار شدند ...

سلام مجدد .....در قبال یکت!........نمیدونم این حرف بی محتوا و چرند رو کی تو این باشگاه باب کرد ......ولی هر کی بود ......انگار خیلی اثرگذار بوده!
ببین عرزیز منن ویکی پدیا یک منبعه ......و اتفاقا ضد ایران .....بله امکان دخل و تصرف هست ولی بدون منبع نمیشه میخوای من یه مطلب بهت بدم ...از ویکی پدیا ......ببینم چیزی که من میخوامو میتونی توش استفاده کنی؟
این حرفها خیلی بچه گانه است ......بله امکان ویرایش هست ....ولی بلافاصله توسط مسئولین اون مورد بازبینی قرار میگیره ......این مطالبم ویکی پدیا انگلیسی است و یعنی ضد ایران!
در همون لینک شما میتونی تممای رتبه های ما رو ببینی که برخیش نزدیک به فاجعه است! ......برخی هم خب رتبه خوب داشتیم .....
اینکه شما نظرت چیه .....من کاری ندارم ......مهم اینه که این شاخص یکی از مهمترین شاخص هاست ......تورم و اینها درجه چندم در برابر این میشود ......شما برو از یه اقتصاددان بی طرف بپرس!
نمیخوام بزارم به حساب تمسخر اونم تو این ماه پس بهت جواب میدم .......ولی معدلم بالای 18 بوده .....در رشته برق و الکترونیک اگه اشتباه نکنم ..چون تازه لیسانس نگرفتم و خیلی هم دخالت در مسائل خصوصی افراد اونم در یک تاپیک عمومی جایز نیست
خب سینه چاک که هیچ وقت خوب نیست ........همونطور که یک شبه یه فرد رو تا حد معصوم میارن بالا یه اشتباه هم ازش ببینن اساسی میکشنش پایین
البته مرکز پزوشهش ها کسانیس که هستن هیچ وقت طرفدار دکتر نبوده ......بعد هم مجلس نهم هستیم!........خیلیها رد شدند!
نه یک شاخص نداره .......چندین شاخص داره که در لینکی که دادم میتونید ببینید ........ولی سازمان پول معیار مقایه رتبه اقتصادی کشورها رو بر اساس چند شاخص مطرح میکنه که مهمترینش همین شاخص میباشد
خب احسنت .....عزیزم دو سال گرانی و افزایش بیکاری رو که من منکرش نیستم .........و خب میبینید در همین دو سال رشد اقتصادی ما یا چقدر ضعیف بوده یا حتی منفی که طبق آخرین آمار سازمان پولی که شما قبولش نداری هم هست .......حالا چرا رتبه ایران اینجاست چون وضع جهان به کل دگرگونه و البته بورس هم خیلی اثر داشته....برخی شاخص ها ضرایب بالاتری دارند ......شما نمیتونی با معدل گیری حساب کنی وقتی بحث رتبه است بایستی نگاهت ماراتن گونه باشه مثل مثلا کنکور برخی دروس ضرایبشون چند برابر دیگری است ....این شاخص هم مهمترین شاخص رتبه بندی در علم اقتصاده .چه شما بخوای و چه نه! ......ولی من رشد اقتصادی 6 درصد در گذشته رو هم نمکر نمیشم .....طبق همین آمار سازمان پول که ما امسال رشد منفی داشتیم متوسط هشت ساله با رشد 3 و خرده ای روبه رو بوده .....دیگه والا تقصیر من نیست!

قال رسول الله صلى الله عليه و آله و سلم:افضل نساء امتى اصبحهن وجهان و اقلهن مهرا.

بهترين زنان امت من زنانى هستند که خوشروتر و مهريه ايشان کمتر باشد. ﴿من لايحضره الفقيه، ج ۳، ص ۲۵۲﴾

...............

ازدواج کرده شونم داریم که بدتر از اون اوضاعشون ..... پس تو این مورد آرمانی فکر نکن .... فردا همون بچه که بزرگ بشه فوش عالم و آدم به خانواده اش میده که چرا وقتی نداشتند بچه دار شدند ...
قال اميرالمؤمنين على عليه السلام:لا تغالوا بمهور النساء فتکون عداوة.

مهريه زنها را سنگين نگيريد که موجب کدورت و دشمنى گردد. ﴿وسائل الشيعه، ج ۱۵، ص ۱۱﴾
...........
قال الامام الرضا عليه السلام:اذا خطب اليک رجل رضيت دينه و خلقه فزوجه و لا يمنعک فقره و…

هنگامى که مردى از شما خواستگارى کرد که از دين و اخلاق او راضى بوديد به ازدواج با او رضايت دهيد. و مبادا فقر او ترا از اين رضايت‏ باز دارد و… ﴿ميزان الحکمة، ج ۴، ص ۲۸۰﴾
..........

عن النبي صلى الله عليه و آله و سلم قال:من تزوج امراة لمالها وکله الله اليه، و من تزوجها لجمالها راى فيها ما يکره، و من تزوجها لدينها جمع الله له ذلک.

هر که با زنى به خاطر مالش ازدواج کند، خداوند او را به مال وى واگذار مى‏کند، و هر که با او به خاطر جمال و زيبائى‏اش ازدواج نمايد، در او چيزى را که خوشايند او نيست، خواهد ديد، و هر که با وى به خاطر دينش ازدواج کند، خداوند تمامى اين مزايا را براى او جمع مى‏کند. ﴿وسائل الشيعه، ج ۱۴، ص ۳۱﴾
..........
پيامبر اكرم (ص) فرمودند: با يكديگر ازدواج كنيد و بر تعدادتان بيفزاييد، همانا من به تعداد شما مباهات مي‌كنم (بحارالانوار، ج 17، ص 259)

............

http://moshavereh.porsemani.ir/conte...B2%D9%86%D8%AF

آخرین ویرایش:

Reza753

اخراجی موقت
آدمای مرفه پولدار میخوان از مسولیت فرار کنن(این دلیلشه).....نمیخوان مسولیت پذیر شن.....میخوان خیلی راحت زندگی کنن....
من خودم مرفه پولداری رو میشناسم که زن داره ولی باز با ناموس و دخترای دیگه........(خودتون حدس بزنین)
این چنین افراد دلیلشون به خاطر این نیست که علم و دیدشون نسبت به افراد بی سواد بهتره و نمیخوان بچه دار شن،این دلیل خیلی مسخرست،چون وقتی وضع طرف خوب باشه این دلایل دیگه منتفی هست...
پول زیادی آدمو خل میکنه،پول زیادی آدمو از انسانیت خارج میکنه(البته همه نه)،احساس میکنن همه چی دارن و میتونن با این پولشون هر کاری رو انجام بدن(به هر قیمتی)....
ولی برای آنایی که بی پولن بحث فرق میکنه....اینجا میشه گفت بی پول بی سواد و بی پول باسواد
بی پول بی سواد از وضعیت جامع خبر نداره(نه که خبر نداشته باشه،آینده رو خوب نمیتونه پیش بینی کنه،فقط به این فکرمیکنن که بچه دار شدن خوبه و راه پدرانشونو کم و بیش ادامه میدن ) به خاطر همین بچه میاره،آنم شاید چندتا
بی پول باسواد از وضعیت کشور خبر داره به خاطر همین بچه نمیاره!!!
این نظر من بود.....فقط خواهشا به نظرات احترام بزارین وگرنه شدیدا برخورد میشه....یاعلی

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط چند پست اول تاپیک رو خوندم . شاید بیشتر افراد میگن که مشکلات اققتصادی زیاده که کاملا درست میگن.
ولی از جنبه ی دیگه هم نگاه کنید . من هر کسی از هم سن و سال های خودم و یا بزرگتر از خودم رو دیدم که تک فرزند بودند همشون تو زندگی احساس تنهایی میکنند و مزیت های داشتن خواهر و یا برادر رو باید تو دوست بگردند . واقعا بده که آدم هیچ خواهر و برادری نداشته باشی .

saba jo00on

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدمای مرفه پولدار میخوان از مسولیت فرار کنن(این دلیلشه).....نمیخوان مسولیت پذیر شن.....میخوان خیلی راحت زندگی کنن....
من خودم مرفه پولداری رو میشناسم که زن داره ولی باز با ناموس و دخترای دیگه........(خودتون حدس بزنین)
این چنین افراد دلیلشون به خاطر این نیست که علم و دیدشون نسبت به افراد بی سواد بهتره و نمیخوان بچه دار شن،این دلیل خیلی مسخرست،چون وقتی وضع طرف خوب باشه این دلایل دیگه منتفی هست...
پول زیادی آدمو خل میکنه،پول زیادی آدمو از انسانیت خارج میکنه(البته همه نه)،احساس میکنن همه چی دارن و میتونن با این پولشون هر کاری رو انجام بدن(به هر قیمتی)....
ولی برای آنایی که بی پولن بحث فرق میکنه....اینجا میشه گفت بی پول بی سواد و بی پول باسواد
بی پول بی سواد از وضعیت جامع خبر نداره(نه که خبر نداشته باشه،آینده رو خوب نمیتونه پیش بینی کنه،فقط به این فکرمیکنن که بچه دار شدن خوبه و راه پدرانشونو کم و بیش ادامه میدن ) به خاطر همین بچه میاره،آنم شاید چندتا
بی پول باسواد از وضعیت کشور خبر داره به خاطر همین بچه نمیاره!!!
این نظر من بود.....فقط خواهشا به نظرات احترام بزارین وگرنه شدیدا برخورد میشه....یاعلی
دقیقا;)
پول زیاد آدم را هار میکنه .
ی خانم مرفه فوق العاده پولدار بود شب عید واسه خرید لباس همون فروشگاهی امد که ما بودیم آنقد سرگرم پوشیدن بود که بچه اش گریه می کرد جیش داره آنقد محکم گوش بچه زد که صداش کل فروشگاه برداشت
بعد نیم ساعت که زنگ می زد شوهرش بیاد به بابای بچه می گفت این پسرت گریه می کنه میگه بابامو می خوام !!!!!!!!!!!!!!!!!
یا یکی دوستش وسط خیابون دید آنقد مشغول بوس ماچ بغل شد که اصلا یادش رفت بچه اش وسط خیابون جا گذاشته !
خب برعکش باسواد بدون پول برنامه ریزی می کنه که بتوانه آینده درستی برای بچه اش بچینه . سر همین برنامه ریزی و بودجه بندی بچه کمتری میاره همون یکی
بی سواد بدون پولم که بدون برنامه بچه بیشتر را ثروت میدونه

شادیاخ

عضو جدید
خانواده هایی که امکان مالی خوبی داشته باشن و از نظر ژنتیکی هم وضعیت خوبی داشته باشن بد نیست بچه بیشتری داشته باشن

Ahmad Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من فقط چند پست اول تاپیک رو خوندم . شاید بیشتر افراد میگن که مشکلات اققتصادی زیاده که کاملا درست میگن.
ولی از جنبه ی دیگه هم نگاه کنید . من هر کسی از هم سن و سال های خودم و یا بزرگتر از خودم رو دیدم که تک فرزند بودند همشون تو زندگی احساس تنهایی میکنند و مزیت های داشتن خواهر و یا برادر رو باید تو دوست بگردند . واقعا بده که آدم هیچ خواهر و برادری نداشته باشی .

کاملا موافقم

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرفهین از درد تربیت و نگهداری و فقرا از درد سبر کردن شکم از بچه اوری خودداری میکنند

بالا