حالا این او را نیوم که میگی چی هست؟بچه ها میگن ایران تونسته 20 درصد اورانیوم استخراج کنه![]()
حالا این او را نیوم که میگی چی هست؟
نه اشتپ نکن
درصد اورانیوم ربطی نداره
اورانیوم با غلظت های مختلف در طبیعت وجود داره
اما اون اورانیومی که تو راکتور ازش استفاده میکنن
ایزوتوپ 235 هستش
20% یعنی
20 درصد از اورانیومی که استفاده میشه ایزوتوپ 235 هست!!!!!
که با بمباران توسط الکترون به ایزوتوپ 236 تبدیل میشه
و چون 236 ناپایداره از هم میپاشه و انرژی آزاد میکنه!!!!
بلاخره یه پست تخصصی دادم!!!!
اگه راس باشه که واقعا ايول دارهبچه ها میگن ایران تونسته 20 درصد اورانیوم استخراج کنه
میدونید که بیشتر از 3 درصد نمیشه
خدا کنه راست باشه
اگه اینطوری باشه ای ول کشورمون![]()
ا مین من به تو افتخار میکنمنه اشتپ نکن
درصد اورانیوم ربطی نداره
اورانیوم با غلظت های مختلف در طبیعت وجود داره
اما اون اورانیومی که تو راکتور ازش استفاده میکنن
ایزوتوپ 235 هستش
20% یعنی
20 درصد از اورانیومی که استفاده میشه ایزوتوپ 235 هست!!!!!
که با بمباران توسط الکترون به ایزوتوپ 236 تبدیل میشه
و چون 236 ناپایداره از هم میپاشه و انرژی آزاد میکنه!!!!
بلاخره یه پست تخصصی دادم!!!!
انرژی ازاد میشه ازشحالا این او را نیوم که میگی چی هست؟
چرا اورانیوم به صورت طبیعی 237 هست!!!!!ا مین من به تو افتخار میکنمای ول اطلاعات
حالا این مثل اون کارایی نداره؟
چرا اورانیوم به صورت طبیعی 237 هست!!!!!
بعد اینا توش درصد 235 رو زیاد میکنن تا قابل استفاده بشه
بعد بمباران الکترونی تا بشه 236 و ازش انرژی بگیرن!!!!!
هرچی درصد بیشتر انرژی بیشتر!!!!!
آره یه حد خوبیه برا استفادهخوب حالا اینا که گفتی . 20% خوبه یا نه ؟
nuclaer !
میبینین چقدر قشنگ مردممون و سیاسی کردن ... که خووووب حواسشون و از اصل کاریهای زندگیش پرت کنن ... سر هر چیز بکشوننش تو خیابونا ... بریزن بیرون ... بگن حق مسلم ماست ... حالا این اورانیوم 3% یا 20% چه فرقی به حال منو تو داشته تونسته گره ای از مشکلات مردم از ناراحتی ها و گرفتاری هاشونو باز کنه؟ که اینقدر خوشحالی می کنی ؟!؟!بچه ها میگن ایران تونسته 20 درصد اورانیوم استخراج کنه
میدونید که بیشتر از 3 درصد نمیشه
خدا کنه راست باشه
اگه اینطوری باشه ای ول کشورمون![]()
آره یه حد خوبیه برا استفاده
البت یه جا خودنم آمریکا تا 70 درصد هم غنی سازی میکنه!!!!!
البت این انرژی هسته ای که ما داریم نسلش داره منقرض میشه
و فرانسه توش پیشرو هست
یعنی ماشکافت هسته ای داریم
و اونا از این مرحله عبور کردن و مثل خورشید به گداخت هسته ای رسیدن!!!!!
اااااا نمیدونم تا کی میخاید اینطوری نگاه کنید تو همه جا فقر هست تو همه جا مشکل هست اسنا رو باید دولت و مردم حل کننمیبینین چقدر قشنگ مردممون و سیاسی کردن ... که خووووب حواسشون و از اصل کاریهای زندگیش پرت کنن ... سر هر چیز بکشوننش تو خیابونا ... بریزن بیرون ... بگن حق مسلم ماست ... حالا این اورانیوم 3% یا 20% چه فرقی به حال منو تو داشته تونسته گره ای از مشکلات مردم از ناراحتی ها و گرفتاری هاشونو باز کنه؟ که اینقدر خوشحالی می کنی ؟!؟!
من مخالف این قضیه نیستم که نداشته باشیم .. ولی چرا از راه درستش نه؟ چرا همش دنبال جنگیم ؟؟؟ چرا اصلا به فکر مردممون و آسایش و رفاهشون نیستیم ...!!!
چرا وقتی موشک می زنیم اعلام می کنیم آهاااااااااااای مردم دنیاشعاع موشک ما اسرائیل رو رد کرد!!! ...
چرا مردم خودمونو ول کردیم به شکایاتشون به بیکاری به مسکن به تورم نمی رسیم!!! حالا اورانیوم و بکنیم 100% که چی ... شاید وقتی بشنویم تو اخبار یک لبخند تلخ رو صورتمون نقش ببنده ... و سریع بره ... وقتی یک پسر 20 ساله که اومده بیرون اعدام میشه !!! کسی که هنوز شکل نگرفته شخصیتش ... بعد تو لندن راهپیمایی چند هزار نفره برای عاشورا و اربعین و گارد پلیس مواظب مردم راهپیما که کسی مزاحمت ایجاد نکنه !! آدم کیف میکنه ...
اونوقت ماااا میلیارد میلیارد دلارمون میره واسه لبنان و فلسطین به جای سرمایه گذاری تو صنعتمون(که خوابیده) کشاورزیمون (که با واردات بی رویه به خاک سیاه نشسته) فراهم کردن بازار کار که همه بعد از درسشون دارن میذارن میرن ... این اورانیوم به چه دردی میخوره ...
وقتی امیر دبی(شیخ محمد) باهاش مصاحبه میشه که چرا تو اینقدر عجله داری و کاری رو که امریکا و اروپا در یک life time انجام دادن و تو در 5 سال انجام دادی ... چی جواب میده؟؟؟
میگه: مردم من وقت ندارند الآن باید در رفه باشند و از بهترین امکانات بهره مند ... به این میگن مردمی بودن و به فکر مردمشه ... آهاااای ما موشک داریم همه تونو میزنیم!!!! اینا تازه کلاهک هم می تونه حمل کنه!!! ... آخه یعنی چی!!! اگه تحریم بشی به ضرر مردمته یکم هم به فکر باش ....
خیلی قشنگه :ما نه رفاه داریم ..نه مردم راضی اند ... نه 1001 چیز دیگه ولی همه میدونن تو مجلس چه خبره ... موصبه ی جدید دولت چیه ... کی کجا رفت ... کی اومد .. کی خمیازه کشید ............. چرا!؟!؟! برای اینکه اینا اینجوری می خوان!!!
اروپا و امریکا(من طرفدار اسلام امریکایی نیستم ها اشتباه برداشت نکنید) : مردم ازهیچی خبر ندارند نه می دونن نماینده های پارمانا کی اند ... نه کی چیکار میکنه ... ولی زنگیشون سر جاش .. قیمتا مناسب کارش سر جاش .. برنامه ریزی تعطیلات آخر سالش سر جاش ...کلا رفاهش هست راضیه کاری هم نداره و وای به وقتی که ایناش بریزه به هم .......!!!
این دوستمون خیلی حرف قشنگی زد
5
سرتونو درد آوردم .... خیلی دلم پره...
به امید آزادی و عدالت و احترام حکومت علی
یا علی
امین جان نیومدی نیومدی اما وقتی اومدیم خوب اومدی
امین این اولین بار که باهات حرف میزنم: من به تو افتخار میکنم.اشک شوق...![]()
شما بهتره به خودت متلک بپرونیداشتم همینجوری میخوندم و میومدم پایین با خودم گفتم که چه عجب یه بار یه دستاوردی رو اینجا گفتند و ایرانی های با اعتماد نفس!!!! نیومدن مسخره کنن.میخوندم ... تا.....
تا این دوستمون ma97که حالگیری رو کرد.
خیلی خوبه که اینقدر ادم سیاست زده نشه
دقیقا از سال 54 رحمت الله الیه شروع کرده بود طرحو بعداز 34 سال شده 20 درصد هر 17 سال 10 درصد پیشرفت کنیم سال 1445 شمسی میشه 78 درصدشما بهتره به خودت متلک بپرونی
من تاحالا هیچی رو مسخره نکردم
هرچیزی که گفتن به دست آوردیم من تا تهشو در نیارم ول نمیکنم
این انرژی هسته ای که اینا دارن میگن
چیزی حدود 20 سال پیش از دور خارج شده
ولی بازم برای شروع خوبه!!!!!
موافقم صد در صد!!!!!!!دقیقا از سال 54 رحمت الله الیه شروع کرده بود طرحو بعداز 34 سال شده 20 درصد هر 17 سال 10 درصد پیشرفت کنیم سال 1445 شمسی میشه 78 درصد
جای امیدواریه![]()
داشتم همینجوری میخوندم و میومدم پایین با خودم گفتم که چه عجب یه بار یه دستاوردی رو اینجا گفتند و ایرانی های با اعتماد نفس!!!! نیومدن مسخره کنن.میخوندم ... تا.....
تا این دوستمون ma97که حالگیری رو کرد.
خیلی خوبه که اینقدر ادم سیاست زده نشه
میشه بحث سیاسی نکنید ااا هر جا میریم ختم میشیم به سیاستقضیه سیاست زدگی نیست ... قضیه اینه که چرا همه پیشرفت میکنن ما پسرفت ... همه به فکر مردمشونن و ما نه ... چی بودیم و چه احترامی تو دنیا داشتیم و چی شدیم ..!!! همه با هم شدیم middle east (عراق ..افغانستان ..ایران ...!)سر تیتر BBC و CNN برای جنگ...بابا امارات هم مسلمون اند .. مالزی هم کشور اسلامیه ... چرا ما همش تو فکرای سید حسن و فلسطین و جنگیم ؟؟ ...تو فرودگاه یک سری کشور ها مارو با افغونهارو از یک جای خاص که 2 3 بار بازرسی بدنی داره می برن ...بقیه مردم عادی اند !!
اقا رضا این چیزیه که واضح و روشنه و هست!! اصلا بحث مسخره و ... نیست...
متاسفانه کاریش نمی شه کرد ...با اورانیوم 100% هم جواااااااااااااااب ؟؟؟!! نمیده ...
تو تاپیکای سیاسی اگه میومدی میدیدی چه خبره ... دیگه با اینا حالت گرفته نمیشد
موفق باشی
یا علی
میشه بحث سیاسی نکنید ااا هر جا میریم ختم میشیم به سیاست
ببین این دستاورد کار تحصیل کردهاس نه احمدی نژاد و موسوی
ما ایرانیا همش دنبال حاشیه هستیم اصل ول میکنیم به فرع میچسبسمmina jojo اورانیوم بدون بحث سیاسی !!!!؟؟؟ خودش سیاسته ...
چجوری میشه به نظرت؟؟؟
یا علی
از خودم میگم کاری به کار دیگرون ندارم وقتی من میگم درس میخونم پشت میز میشنم حقوق میگیرم همینه دیگهمن تو دفتر يه دكتر مديريت كار ميكنم.چند روز پيش يه جلسه با چند نفر داشت. من بيرون جلسه بودم ولي حرفاشون رو ميشنيدم. اين آقاي دكتر ما ميگفت متأسفانه تو 30 سال بعد انقلاب ما تو تمام صنعت ها پس رفت داشتيم. ميگفت من تو خيلي از صنايع كشور كار كردم مثل: نفت، نساجي، فواد و ... و ميگفت كه تو همه ي اين صنعت ها به دليل مديريت بد نه تنها پيشرفت نداشتيم بلكه پس رفت داشتيم.راجع به مسائل هسته اي هم گفت خدا كنه راست باشه ولي مسائل مهمتري وجود داره كه ما داريم با سرعت زيادي توش سقوط ميكنيم.
من اون موقع خيلي ناراحت شدم چون قبلش فكر ميكردم ايران پيشرفت داره و فقط سرعتش كمه ولي .....
دوست عزيز اين مسائل مهمه ولي زماني كه شيكم ملت پر باشه. نميخوام بحث رو سياسي كنم ولي بايد قبول كني كه بعد انقلاب به دليل سياست جنگ ستيزي با قدرت هاي دنيا كشور ما خيلي پس رفت كرد. من نميگم بايد مستعمره ي امريكا باشيم تا پيشرفت كنيم ولي اگه شما به كشور هايي از قبيل چين، كره، امارات، عربستان و ... نگاه كني ميبيني به دليل باز كردن بازارشون براي سرمايه گذاريه خارجي، چه پيشرفت سريع و قابل ملاحظه اي داشتن.ما هم اگه با آمريكا و قدرتهاي ديگر جنگ و ستيز نداشتيم خيلي زودتر از اينها به اين فناوري مي رسيدسم. ولي بازم جاي تشكر و قدر داني از دانشمندهاي ايراني داره كه با اين همه سختي به اين فناوري رسيدن.
متأسفانه تو 30 سال بعد انقلاب ما تو تمام صنعت ها پس رفت داشتيم. ميگفت من تو خيلي از صنايع كشور كار كردم مثل: نفت، نساجي، فواد و ... و ميگفت كه تو همه ي اين صنعت ها به دليل مديريت بد نه تنها پيشرفت نداشتيم بلكه پس رفت داشتيم.راجع به مسائل هسته اي هم گفت خدا كنه راست باشه ولي مسائل مهمتري وجود داره كه ما داريم با سرعت زيادي توش سقوط ميكنيم.
من اون موقع خيلي ناراحت شدم چون قبلش فكر ميكردم ايران پيشرفت داره و فقط سرعتش كمه ولي .....
دوست عزيز اين مسائل مهمه ولي زماني كه شيكم ملت پر باشه. نميخوام بحث رو سياسي كنم ولي بايد قبول كني كه بعد انقلاب به دليل سياست جنگ ستيزي با قدرت هاي دنيا كشور ما خيلي پس رفت كرد. من نميگم بايد مستعمره ي امريكا باشيم تا پيشرفت كنيم ولي اگه شما به كشور هايي از قبيل چين، كره، امارات، عربستان و ... نگاه كني ميبيني به دليل باز كردن بازارشون براي سرمايه گذاريه خارجي، چه پيشرفت سريع و قابل ملاحظه اي داشتن.ما هم اگه با آمريكا و قدرتهاي ديگر جنگ و ستيز نداشتيم خيلي زودتر از اينها به اين فناوري مي رسيدسم.
منم میگم که شما درس میگی اما قبئل کن اشکال از خودمونم هست ما هم شل میگیریم[/RIGHT]
باریکلا ...Nima_r
منم همینو میگم ... با جنگ و ستیز به ضرر مردم خومون کار میکنیم ... ولی من هرچی میگم این دوستمون mina jojo قبول نمیکنه ...
حالا میگیم چین و کره نه!! خوب اونا نامسلمونن خودشونو تسلیم کردن!!! همین امارات.... عربستان... مالزی ...آدم کیف میکنه بعد از افتتاح برج دبی شیخ محمد اعلام کرد که میخوتد هسته ای بشه ... نیم وجب دبی هم از ما جلو افتاد ... همش دزدی همش بخور بخور ... بسه دیگه آخه چقدر ....
آقا نیما کجای کاری ... تو همین کشور خودمون سرمایه گذارای خودمونو چوب لای چرخشون میذارن ... تو همین جزیره ی کیش که اینقدر پتانسیل داره که اقلا مردم خودمون و نصفشونو بیاریم اینجا بجای اینکه برن دبی ... ولی ... اولین پروژه ی cable ski تو خاور میانه داره تو ساحل کیش اجرا میشه قرار بود 22 بهمن افتتاح بشه ... کچل کردن اینقدر اذیت کردن ... پروژه رو خوابوندن ... و 1001 مشکل ... خودامونو اذیت می کنن حالا افتاده اردیبهشت !! اگه باز بذارن بعد شما میگی سرمایه گذار خارجی !!! ...
ای خدا مملکتو از دست اینا نجات بده ...
به امید آزادی و عدالت و احترام حکومت علی
یا علی
ببين دوست عزيز فكر كردي مردم كشورهاي ديگه فضايي ان؟؟؟منم میگم که شما درس میگی اما قبئل کن اشکال از خودمونم هست ما هم شل میگیریم
این فرهنگو نداریم که هر چی مقاممون بالاتر میره مسئولیتمون بیشتره
میگیم هر چی مقام بیشتر زورگویی بیشتر
چه جوری باسد اصلاحش کرد؟ببين دوست عزيز فكر كردي مردم كشورهاي ديگه فضايي ان؟؟؟
نه اونا هم مثل ما هستن.اونا هم وقتي مقامشون ميره بالا دوست دارن زور گويي كنن.
حالا يه سؤال:چرا زور گويي نميكنن؟؟؟
براي اينكه اگه اين كارو بكنن تمام رسانه هاي عمومي از قبيل: تلويزيون، روزنامه، اينترنت و.... بهشون گير ميدن. بعدش مردم بر عليهش ميشن و از كار بي كارش ميكنن. ولي اينجا چي؟؟اگه به رئيست كه از بالا بالا ها منسوب شده از گل بالاتر بگي حسابت با كرام الكاتبينه.
پس ميبيني اگه جامعه اي آزاد داشتيم همه چيز درست ميشد. حتي اگه ضعفي هم تو هر كجا ديده ميشد خودش كم كم رفع ميشد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | صفر تا صد وبلاگ نویسی | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
مسخره نیست که هر روز جوایز صد میلیونی در قرعه کشی ها میدهند!؟ | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
صد رحمت به کفتار | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
صد بار هم که بخوانیم کم است | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
صد در صد فمینیستی (آقایون نخونن) | گفتگوی آزاد | 0 |