یه دکتره گفت.عموم مهندس فلان جا هست.همسایمون که متخصص فلان جا هست میگفتمن تو دفتر يه دكتر مديريت كار ميكنم.چند روز پيش يه جلسه با چند نفر داشت. من بيرون جلسه بودم ولي حرفاشون رو ميشنيدم. اين آقاي دكتر ما ميگفت متأسفانه تو 30 سال بعد انقلاب ما تو تمام صنعت ها پس رفت داشتيم. ميگفت من تو خيلي از صنايع كشور كار كردم مثل: نفت، نساجي، فواد و ... و ميگفت كه تو همه ي اين صنعت ها به دليل مديريت بد نه تنها پيشرفت نداشتيم بلكه پس رفت داشتيم.راجع به مسائل هسته اي هم گفت خدا كنه راست باشه ولي مسائل مهمتري وجود داره كه ما داريم با سرعت زيادي توش سقوط ميكنيم.
من اون موقع خيلي ناراحت شدم چون قبلش فكر ميكردم ايران پيشرفت داره و فقط سرعتش كمه ولي .....
دوست عزيز اين مسائل مهمه ولي زماني كه شيكم ملت پر باشه. نميخوام بحث رو سياسي كنم ولي بايد قبول كني كه بعد انقلاب به دليل سياست جنگ ستيزي با قدرت هاي دنيا كشور ما خيلي پس رفت كرد. من نميگم بايد مستعمره ي امريكا باشيم تا پيشرفت كنيم ولي اگه شما به كشور هايي از قبيل چين، كره، امارات، عربستان و ... نگاه كني ميبيني به دليل باز كردن بازارشون براي سرمايه گذاريه خارجي، چه پيشرفت سريع و قابل ملاحظه اي داشتن.ما هم اگه با آمريكا و قدرتهاي ديگر جنگ و ستيز نداشتيم خيلي زودتر از اينها به اين فناوري مي رسيدسم. ولي بازم جاي تشكر و قدر داني از دانشمندهاي ايراني داره كه با اين همه سختي به اين فناوري رسيدن.
فلانی میگفت.....میگفت .....میگفت
ابن جور استاد رو تورو خدا جمع کنید!!!