اره،دارهپارس داخلی داره؟؟؟؟
آره! باتوجه ب اساتید و هیئت علمیش خیلی دانشگاه خوبیه
اره من میخوام برم سر کار......البته اگه گیر اومدببین پیام نور درسر های خودش داره من هم ازاد پیشم بهتر تا پیام نور .............عارفه از بچه های باشگاه بود پارسال پیام نور تهران اورد کلی پارسال تو تایپک نتایج مث امسال بحث شد درباره این پیام نور اخرش هم تصمیم گرفت که بره ..................ولی من چون سیستم ازاد بیشتر قبول دارم راه در رو فک کنم بیشتر و بهتر داره که بشه همزمان هم درس خوند هم کار کرد
فریدونکار که خیلی قشنگ......موسسه غيرانتفاعي پرديسان -فريدونكنار
![]()
همکلاس شدیم؟شما میرید؟؟؟پیام زور شرق تهران![]()
دوستان هرچی اطلاعات از دانشگاه سنندج دارین بدین لطفا
اصلن انتظارشو نداشتم خیلیم ازم دوره
به سیستم مزخرفه پیام نور خوش امدی رفیق. پیام نور تهران اساتیدش خوبنپیام نور تهران شرق....
پارس کجا هست؟انرژی پارس![]()
پیام زور شرق تهران![]()
سنندج بد نیستدوستان هرچی اطلاعات از دانشگاه سنندج دارین بدین لطفا
اصلن انتظارشو نداشتم خیلیم ازم دوره
پارس کجا هست؟ موسسه حافظ خوبه . یکی از اساتیدشم از بچه های باشگاست. خانم دکتر مهشید معتمدمن که خیلی ناراحتم سال قبل هنر بارس قبول شدم نرفتم امسالم که خوندم حافظ شیراز...
قید فوق لیسانس و میزنم....![]()
به سیستم مزخرفه پیام نور خوش امدی رفیق. پیام نور تهران اساتیدش خوبن. همکلاسیتم که پیدا شد.ببین پیام نور درسر های خودش داره من هم ازاد پیشم بهتر تا پیام نور .............عارفه از بچه های باشگاه بود پارسال پیام نور تهران اورد کلی پارسال تو تایپک نتایج مث امسال بحث شد درباره این پیام نور اخرش هم تصمیم گرفت که بره ..................ولی من چون سیستم ازاد بیشتر قبول دارم راه در رو فک کنم بیشتر و بهتر داره که بشه همزمان هم درس خوند هم کار کرد
موسسه غيرانتفاعي پرديسان -فريدونكنار
گیلان عالیه مبارکه با 1680 عالیهگیلان..... رشت ........ بچه ها خوبه ایا؟ 1680
فریدونکار که خیلی قشنگ......![]()
همکلاس شدیم؟شما میرید؟؟؟
خدایا شکرت من روزانه جندی شاپور قبول شدم امیدوارم بقیه دوستان هم نتیجه بگیرن
اره من میخوام برم سر کار......البته اگه گیر اومد
خیلی خیلی عالیه...واقعا تبریکات ویژه...منم برگشتم به دیار خودم...روزانه رشت با رتبه اولیه 294
از نظر هزینه اطلاعاتی داری؟؟ازاد بهتر چون پیام نور میزان صفحات امتحان کتاب و .......همه چیزا هماهنگ نمیشه دو در کرد یا تاریخ امتحان ولی ازاد کلا اپن باز از این لحاظ ها بهتر
مبارکه. همکلاسی شمام پیدا شد.دانشگاه گیلان- نوبت دوم دوم دوم دوم دوم....![]()
میگم که چه پیام نوری چه ازادی؟ هیچکس نمیتونه تایید کنه. رد هم نمیتونه کنهپیا نور بهتر یا ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دو سال پیش یکی زا بچه ها اینجا قبول شد. راضیه و میگه اساتیدش خوبن. اسشو یادم نیست.خدایا شکرت من روزانه جندی شاپور قبول شدم امیدوارم بقیه دوستان هم نتیجه بگیرن
بالاتر ج دادم. هر آزادیم خوب نیستبچه ها به همتون تبرررررررررریک میگم
حالا یکی بگه پیام نور بهتر یا ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟/
سال 91 گذاشتن اما 92 نزاشتن. شانسیهدوستان تکمیل ظرفیت هم میزارن? مثلا پارسال دانشگاه پارس گلابچی یه تعداد خیلییی کمی رو قرار بوده واسه تکنولوژی قبول کنه طبق دفترچه اما تا رتبه 300 هم شنیدم قبول کرده
پیام نور دکترا نداره.واقعا؟؟؟؟؟
یعنی برای دکترا پیام نور بهتر نیست؟؟؟
تهران جنوبم عالیآزادای تهران خیلی خوبن!!! مثلا عباس ریاحی تهران مرکز خونده!!!
مبارکهمنظره مدرس...
کسی نمیدونه??دوستان تکمیل ظرفیت هم میزارن? مثلا پارسال دانشگاه پارس گلابچی یه تعداد خیلییی کمی رو قرار بوده واسه تکنولوژی قبول کنه طبق دفترچه اما تا رتبه 300 هم شنیدم قبول کرده
تبریکات فراوان!!! ایشالا خیر و خوشی!!!منم برگشتم به دیار خودم...روزانه رشت با رتبه اولیه 294
ebram0412عزیزدو سال پیش یکی زا بچه ها اینجا قبول شد. راضیه و میگه اساتیدش خوبن. اسشو یادم نیست.
.
شما رتبتون 29 بود درسته?انرژی پارس![]()
حیف،اما به نظرم حتما برید و نزارید برا سال بعد به خصوص اگه سال دومی هستین تا جایی که اطلاع دارم دانشگاه خوبیه و همه اساتید دانشگاه تهرانن حتی تو مواردی بهتر از تهران،اره . . .![]()
یه شهر تر تمیز...با مردم باکلاس
من یه عمر سنتدج زندگی کردم و دلم نمیاد ترکش کنم