اولویت اول پارس
دوم سوره
سوم علم و فرهنگ
دلیل این همه تعریف از موسسه پارس چیه؟؟ میشه یکی به من بگم
سوره و علم و فرهنگ دانشگاه هستن و شنیدم که رنکینگ بالاتری دارن! چرا همه میگن پارس بهتره؟
اولویت اول پارس
دوم سوره
سوم علم و فرهنگ
دلیل این همه تعریف از موسسه پارس چیه؟؟ میشه یکی به من بگم
سوره و علم و فرهنگ دانشگاه هستن و شنیدم که رنکینگ بالاتری دارن! چرا همه میگن پارس بهتره؟
به خاطر اساتیدی که اونجا تدریس میکنن. اکثر استادای این دانشگاه استادای دانشگاه تهران هستن.دلیل این همه تعریف از موسسه پارس چیه؟؟ میشه یکی به من بگم
نه عزیزم. اون جوری که به ما گفتن: مهندس خرسند اولین جا گفتن اگر پول دارین بزنین پارس. چون فوق العادست. زیر نظر گلابچیه. استادای خارجی پروازی داره. کارگاهه ای ساخت ماکت 1 به 1 داره و خلاصه به ما گفتن خیلی خارجیه فقط کسی نمیدونه چون تازه کارهحتما آزادیش بیشتره!خخخخخ![]()
استادای درجه 2!!!کلا غیرانتفایی پارس گلابچی تاسیس کرده و همه چیش زیرنظر خودشه استادای درجه 2 یونی تهران میرن تدریس اونجا فقط بدیش اینکه یک خونه هس که شده دانشگا
محیطش محیط دانشگاهی نیس
استادای درجه 2!!!
من شنیدم خود اساتید دانشگاه تهرانن که!!!!
یعنی محیطش انقدر بده?پس این که میگن کارگاه ساخت ماکت 1به 1داره و این حرفا چی?نکنه مثل تهران مرکز یه خراب شده ،شده باشه دانشگاه
والله چی بگم اما من اسامی اساتیدشو دیده بودم قدیم, همون اساتید دانشگاه تهران بودن و اساتید خوبی بودن امیدوارم اگه شد و افتادیم اونجا با یه مشت بی سواد روبرو نشیم،تو شک افتادمیک خونه هس شده غیرانتفایی
اساتید درجه 1 نمیرن تدریس کنن اونجا
والله چی بگم اما من اسامی اساتیدشو دیده بودم قدیم, همون اساتید دانشگاه تهران بودن و اساتید خوبی بودن امیدوارم اگه شد و افتادیم اونجا با یه مشت بی سواد روبرو نشیم،تو شک افتادم
شما داخل دانشگاه رو دیدین خودتون?
]چرا کسی جواب نمیده؟بچه ها واقعا 7 تا از سوالای درک عمومی تو کلیدا اشتباه اعمال شده؟؟؟؟؟؟ یعنی با جوابای نادرست بررسی کردن؟
]چرا کسی جواب نمیده؟
اخه با این کاراشون که با سرنوشت ما بازی کردن ، درصد من از 75 اومده شده 33با جوابای نادرست بررسی نکردن گلم، به زعم خودشون همونا جوابای درست بوده![]()
من که درک رو تو خونه زدم شد 50 و خورده ای.حالا وقت کنم با کلید جدید بزنم ببینم چن میشه.اخه با این کاراشون که با سرنوشت ما بازی کردن ، درصد من از 75 اومده شده 33![]()
سلام
اسامی برخی از اساتید دانشگاه پارس که همشون از اساتید مطرح دانشگاه تهران هستن. این صحبت که اساتید این دانشگاه درجه2 هستن فکر کنم زیاد منطقی نباشه
دکتر محمود گلابچی------ که معرف حضور همه هست
دکتر احمد میرزاکوچک خوشنویس------ از اساتید معروف تاریخ
دکتر شاهین حیدری------کنکوریا میشناسن ایشونو. جزوه تنظیم شرایط و کتاب روشنایی روزشو که یادتون هست
دکتر امیرسعید محمودی------- کتاب برنامه دهی معماریشون معرف حضورتون هست واسه درک
دکتر سید حسین بحرینی------- استاد طراحی شهری
دکتر حامد مظاهریان------- از اساتید خوب یونی تهران و الانم معاون وزیر
پروفسور اصغر ساعد سمیعی------- تا چند سال قبل جزوه عناصر ایشون رو واسه کنکور توصیه میکردن(اونوقتا هنوز گلابچی دست به کار نشده بود)
دکتر کتایون تقی زاده-------- حتما اسم ایشون رو رو بعضی کتب گلابچی دیدین
دکتر حشمت الله متدین------- دیگه گلابچی رو هم نشناسین این اقا رو حتما میشناسینجزوه معماری اسلامی 1 و2 یادتونه دیگه
دکتر سعید حقیر------- میگن از افراد مشکوک به طراحی سوالات تاریخ
دکتر محمدرضا بمانیان------- اگه اشتباه نکنم مدرس تربیت مدرس هستن و مقالات مهمی تو بحث اسلامی(از جمله یکی از سوالات امسال)
بچه ها شهریه شبانه ترمی چن درمیاد؟
بچه من قبول شدم مشهد جایی میارم به نظرتون ؟
http://8pic.ir/images/6wk7nsv72d2jcannsdt9.png
حدود 1و 600 از ازاد خیلی ارزونتر درمیاد تازه وامم میدن وام شهریهبچه ها شهریه شبانه ترمی چن درمیاد؟
سلام بچه ها
یه راهنمایی
من رتبه ام زیاده 2700 به نظرتون اسکیسو چند بزنم غیرانتفاعی یارس یا علم و فرهنگ تهران قبول میشم اصلا امیدی هست؟
عزیزم تقریبا کمی با دانشگاه ازاد متفاوت وقتی من ترمی 1200 میریختم دوستم دانشگاه آزاد 1400 بود شهریش- هزینه من از بچه هایی که دانشگاه آزاد بومی شهرمان بودن بیشتر می شد چون کلاساما رو کل هفته پخش کرده بودن و مجبور بودیم کل هفته رو شهرستان بمانیم که اینم خودش هزینست.
سال ییش رتبه شماچند بود اسکیس چند زدی؟سلام ...
اره حتما فقط باید یکم تلاش کنی من پارسال قبول شدم اما نرفتم.فک کنم 50بزنی قبولی....
سلام دوست عزیزم
اونوقت از نظر امکانات دانشگاهی و اساتید و بار علمی چطور؟
تفاوتتون با دوستتون چقدر بود؟؟
اگر به عقب برگردید بازم شبانه غیر شهر خودتون میرید؟؟؟
الان فهمیدم مهلت انتخاب رشته تموم شدوای من چیکار کنم حالا.......
انتخاب رشته نکردی هنوز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه اینقد درگیر طرحو دانشگا شدم اصلا یادم رفت الان اومدم دیدم مهلتش تموم شده
حالا چه خاکی سرم کنم...