❹❾ نتایج آزمون کارشناسی ارشد معماری 94 ( جدول درصد و رتبه و محل قبولی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولویت اول پارس
دوم سوره
سوم علم و فرهنگ

دلیل این همه تعریف از موسسه پارس چیه؟؟ میشه یکی به من بگم
سوره و علم و فرهنگ دانشگاه هستن و شنیدم که رنکینگ بالاتری دارن! چرا همه میگن پارس بهتره؟

mahi bano

عضو جدید
دلیل این همه تعریف از موسسه پارس چیه؟؟ میشه یکی به من بگم
سوره و علم و فرهنگ دانشگاه هستن و شنیدم که رنکینگ بالاتری دارن! چرا همه میگن پارس بهتره؟
به خاطر اساتیدی که اونجا تدریس میکنن. اکثر استادای این دانشگاه استادای دانشگاه تهران هستن.

anahitashiraz

عضو جدید
حتما آزادیش بیشتره!خخخخخ:D
نه عزیزم. اون جوری که به ما گفتن: مهندس خرسند اولین جا گفتن اگر پول دارین بزنین پارس. چون فوق العادست. زیر نظر گلابچیه. استادای خارجی پروازی داره. کارگاهه ای ساخت ماکت 1 به 1 داره و خلاصه به ما گفتن خیلی خارجیه فقط کسی نمیدونه چون تازه کاره

ebadi69

عضو جدید
کلا غیرانتفایی پارس گلابچی تاسیس کرده و همه چیش زیرنظر خودشه استادای درجه 2 یونی تهران میرن تدریس اونجا فقط بدیش اینکه یک خونه هس که شده دانشگا
محیطش محیط دانشگاهی نیس

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
❹❾ نتایج آزمون کارشناسی ارشد معماری 94 ( جدول درصد و رتبه و .... )

کلا غیرانتفایی پارس گلابچی تاسیس کرده و همه چیش زیرنظر خودشه استادای درجه 2 یونی تهران میرن تدریس اونجا فقط بدیش اینکه یک خونه هس که شده دانشگا
محیطش محیط دانشگاهی نیس
استادای درجه 2!!!
من شنیدم خود اساتید دانشگاه تهرانن که!!!!
یعنی محیطش انقدر بده?پس این که میگن کارگاه ساخت ماکت 1به 1داره و این حرفا چی?نکنه مثل تهران مرکز یه خراب شده ،شده باشه دانشگاه

ebadi69

عضو جدید
استادای درجه 2!!!
من شنیدم خود اساتید دانشگاه تهرانن که!!!!
یعنی محیطش انقدر بده?پس این که میگن کارگاه ساخت ماکت 1به 1داره و این حرفا چی?نکنه مثل تهران مرکز یه خراب شده ،شده باشه دانشگاه

یک خونه هس شده غیرانتفایی
اساتید درجه 1 نمیرن تدریس کنن اونجا

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

یک خونه هس شده غیرانتفایی
اساتید درجه 1 نمیرن تدریس کنن اونجا
والله چی بگم اما من اسامی اساتیدشو دیده بودم قدیم, همون اساتید دانشگاه تهران بودن و اساتید خوبی بودن امیدوارم اگه شد و افتادیم اونجا با یه مشت بی سواد روبرو نشیم،تو شک افتادم
شما داخل دانشگاه رو دیدین خودتون?

ebadi69

عضو جدید
والله چی بگم اما من اسامی اساتیدشو دیده بودم قدیم, همون اساتید دانشگاه تهران بودن و اساتید خوبی بودن امیدوارم اگه شد و افتادیم اونجا با یه مشت بی سواد روبرو نشیم،تو شک افتادم
شما داخل دانشگاه رو دیدین خودتون?

نه منم شنیدم از استادم
با بی سواد روبرو نمیشین خیالتون راحت باشه چون موسسش خود گلابچی هس همه میگن خوبه

sahar mlk

عضو جدید
بچه ها واقعا 7 تا از سوالای درک عمومی تو کلیدا اشتباه اعمال شده؟؟؟؟؟؟ یعنی با جوابای نادرست بررسی کردن؟

!طلوع!

عضو جدید
سلام
اسامی برخی از اساتید دانشگاه پارس که همشون از اساتید مطرح دانشگاه تهران هستن. این صحبت که اساتید این دانشگاه درجه2 هستن فکر کنم زیاد منطقی نباشه

دکتر محمود گلابچی------ که معرف حضور همه هست:D
دکتر احمد میرزاکوچک خوشنویس------ از اساتید معروف تاریخ
دکتر شاهین حیدری------کنکوریا میشناسن ایشونو. جزوه تنظیم شرایط و کتاب روشنایی روزشو که یادتون هست;)
دکتر امیرسعید محمودی------- کتاب برنامه دهی معماریشون معرف حضورتون هست واسه درک
دکتر سید حسین بحرینی------- استاد طراحی شهری
دکتر حامد مظاهریان------- از اساتید خوب یونی تهران و الانم معاون وزیر
پروفسور اصغر ساعد سمیعی------- تا چند سال قبل جزوه عناصر ایشون رو واسه کنکور توصیه میکردن(اونوقتا هنوز گلابچی دست به کار نشده بود:D)
دکتر کتایون تقی زاده-------- حتما اسم ایشون رو رو بعضی کتب گلابچی دیدین
دکتر حشمت الله متدین------- دیگه گلابچی رو هم نشناسین این اقا رو حتما میشناسین:D جزوه معماری اسلامی 1 و2 یادتونه دیگه
دکتر سعید حقیر------- میگن از افراد مشکوک به طراحی سوالات تاریخ :smile:
دکتر محمدرضا بمانیان------- اگه اشتباه نکنم مدرس تربیت مدرس هستن و مقالات مهمی تو بحث اسلامی(از جمله یکی از سوالات امسال)

ebadi69

عضو جدید
سلام
اسامی برخی از اساتید دانشگاه پارس که همشون از اساتید مطرح دانشگاه تهران هستن. این صحبت که اساتید این دانشگاه درجه2 هستن فکر کنم زیاد منطقی نباشه

دکتر محمود گلابچی------ که معرف حضور همه هست:D
دکتر احمد میرزاکوچک خوشنویس------ از اساتید معروف تاریخ
دکتر شاهین حیدری------کنکوریا میشناسن ایشونو. جزوه تنظیم شرایط و کتاب روشنایی روزشو که یادتون هست;)
دکتر امیرسعید محمودی------- کتاب برنامه دهی معماریشون معرف حضورتون هست واسه درک
دکتر سید حسین بحرینی------- استاد طراحی شهری
دکتر حامد مظاهریان------- از اساتید خوب یونی تهران و الانم معاون وزیر
پروفسور اصغر ساعد سمیعی------- تا چند سال قبل جزوه عناصر ایشون رو واسه کنکور توصیه میکردن(اونوقتا هنوز گلابچی دست به کار نشده بود:D)
دکتر کتایون تقی زاده-------- حتما اسم ایشون رو رو بعضی کتب گلابچی دیدین
دکتر حشمت الله متدین------- دیگه گلابچی رو هم نشناسین این اقا رو حتما میشناسین:D جزوه معماری اسلامی 1 و2 یادتونه دیگه
دکتر سعید حقیر------- میگن از افراد مشکوک به طراحی سوالات تاریخ :smile:
دکتر محمدرضا بمانیان------- اگه اشتباه نکنم مدرس تربیت مدرس هستن و مقالات مهمی تو بحث اسلامی(از جمله یکی از سوالات امسال)

عزیزم منم شنیده بودم ممنون که روشنمون کردی البته من خودم غیرانتفایی اصلا انتخاب نکردم !!!! ولی فک میکنم استاد درجه 2 دانشگاه تهران خیلی بالاتر از استاد معمولی تو یک دانشگاه معمولی باشه
استاد درجه 1 دانشگاه تهران مثل اقای فرهاد احمدی که شاگرد ایشون بودن خیلی افتخار میخاد یا دکتر حجت و خیلی از اساتید به نام دیگه نمیدونم تدریس دارن اونجا یا نه

soheyla d

عضو جدید
بچه ها شهریه شبانه ترمی چن درمیاد؟

عزیزم تقریبا کمی با دانشگاه ازاد متفاوت وقتی من ترمی 1200 میریختم دوستم دانشگاه آزاد 1400 بود شهریش- هزینه من از بچه هایی که دانشگاه آزاد بومی شهرمان بودن بیشتر می شد چون کلاساما رو کل هفته پخش کرده بودن و مجبور بودیم کل هفته رو شهرستان بمانیم که اینم خودش هزینست.

آخرین ویرایش:

venus.

عضو جدید
سلام بچه ها
یه راهنمایی
من رتبه ام زیاده 2700 به نظرتون اسکیسو چند بزنم غیرانتفاعی یارس یا علم و فرهنگ تهران قبول میشم اصلا امیدی هست؟

chobim

عضو جدید
سلام بچه ها
یه راهنمایی
من رتبه ام زیاده 2700 به نظرتون اسکیسو چند بزنم غیرانتفاعی یارس یا علم و فرهنگ تهران قبول میشم اصلا امیدی هست؟

سلام ...
اره حتما فقط باید یکم تلاش کنی من پارسال قبول شدم اما نرفتم.فک کنم 50بزنی قبولی....

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم تقریبا کمی با دانشگاه ازاد متفاوت وقتی من ترمی 1200 میریختم دوستم دانشگاه آزاد 1400 بود شهریش- هزینه من از بچه هایی که دانشگاه آزاد بومی شهرمان بودن بیشتر می شد چون کلاساما رو کل هفته پخش کرده بودن و مجبور بودیم کل هفته رو شهرستان بمانیم که اینم خودش هزینست.

سلام دوست عزیزم
اونوقت از نظر امکانات دانشگاهی و اساتید و بار علمی چطور؟
تفاوتتون با دوستتون چقدر بود؟؟
اگر به عقب برگردید بازم شبانه غیر شهر خودتون میرید؟؟؟

soheyla d

عضو جدید
سلام دوست عزیزم
اونوقت از نظر امکانات دانشگاهی و اساتید و بار علمی چطور؟
تفاوتتون با دوستتون چقدر بود؟؟
اگر به عقب برگردید بازم شبانه غیر شهر خودتون میرید؟؟؟

سلام بله دوست عزیزم از نظر اساتید و بار علمی عالی بودن همشان، هم اساتید و هم دانشجویان هیچ جا تو چارت درسی که داده بودن 3 طرح برای دانشجویان ارشد تا آنجایی که من اطلاع دارم ارایه نشده بود حتی دوست من که روزانه تبریز میخواند و لی ما 3 طرح را پاس کردیم با موضوعات بسیار تاپ ، در ضمن خیلی از دانشکده ها هم در واحد پایان نامه فقط پژوهش را قبول نداشتن، ولی ما موضوعات که شاید دانشجویان دکتری داشتن کار می کردن را به عنوان موضوع پژوهشی برای پایان نامه انتخاب کردیم و دیگه طرح ارایه نمی دادیم. که فکر کنم توی بعضی از دانشگاهها این مسیله مورد قبول آموزششان باشه، در مورد سوال بعدیتان که دوست من هم با من شبانه قبول شده بود ولی به خاطر شهرستان بودن ترجیح داد که در شهرمان ادامه تحصیل بده که البته ضرر نکرد مدیر گروه آنهام دکتر فلاحت بود و دانشگاهشان از لحاظ معماری بسیار تاپ بودالبته معذرت میخوام این حرف را می گویم سال 91 والا چون اساتید دکتری کم بودن پذیرش دانشجویان ارشدم به مراتب کمتر بود و واقعا اساتید دکتری تمام می آمدن و از دل و جان درس میدان، اما الان دست این دانشگاه آزاد درد نکنه با پذیریش دانشچویان دکتری که یک ترم نخوانده می شوند اساتید دانشجویان ارشد بیچاره که از لحاظ معلومات هم خوب هیچ وقت نمیتانند با اساتید دوره ما برابری کنند و وضع میشه این، بله بازهم این کار را انجام می دهم البته من 2سال از دانشگاههم خبر ندارم و نمی دانم اساتید همان ها هستند یا نه چون بنا به دلایلی من مرخصی گرفتم و پایان نامم طول کشید البته این روزا قرار دفاع کنم ولی خوب مجددا اگه هزینه برام مهم نبود این انتخاب را انجام می دادم.(سوالاتتان هم شبیه سوالای مصاحبه دکتریست).:)
ی دوستی هم گفتن شبانه وام میده بله وام میده نه تنها دانشگاه شبانه بلکه روزانه و دانشگاه آزاد هم وام میده، من دلیل اینکه به مبلغ اشاره کردم برا این بود که دوستان اطلاع داشته باشن که اگه شهرستان را انتخاب می کنن ممکن کلاسا 2 روز در هفته برگذار نشه و در طول هفته پخش بکن که این باعث میشه خوابگاه یا خانه بگیرن که خوب در هزینه نسبت به کسی که بومی شهرش شبانه یا غیرانتفاعی میخوانه فرق داره (چه شبانه باشن چه روزانه چه غیرانتفاعی).
امیدوارم همتان موفق باشید

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان فهمیدم مهلت انتخاب رشته تموم شد:cry::(:Ph34r: وای من چیکار کنم حالا.......

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی حتی اسکیسم نمیتونم شرکت کنم :|||||||||||||||||||||||||||

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا