سلام
یه سوال داشتم
مگه میشه کسی یه هفته بخونه رتبه ش 100 بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اینکه برا خنده بره سره جلسه کنکور مجاز بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من که 3 ماه خونده بودم غیر مجاز شدم
البته فقط پکیچ یکی از موسساتو خونده بودم.
علتش چی میتونه باشه؟
عزیزم علتش در عدم صداقته دوستانه. خیلی ها میخوان بگن ما باهوشیمو فلان. ولی نمیدونم که تو اون مکتبی که درس خوندم ما خشتاشو چیدیم :دی. ببین من خودم از ابان شروع کردم و الان سال اول رتبم 1600. و خودم به عنوان یه نیمه بازنده اشکال خودم رو این میدونم که منابع اصلی و زیادی خوندم. در حالی که خیلی وقتا با یه جزوه کار راه میفته. ولی من فک میکردم منابع اصلی بهتره و این که احساس میکنم سر جلسه خوب عمل نکردم یه مقدار به خودم مغرور شدم و این کار دستم داد و صد البته که زبان رو خیلی دیر شروع کردم. و درک منو کشت واقعا امسال. من از زبان و درک امسال افتادم.
کاملا موافقم.سلام
یه سوال داشتم
مگه میشه کسی یه هفته بخونه رتبه ش 100 بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اینکه برا خنده بره سره جلسه کنکور مجاز بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من که 3 ماه خونده بودم غیر مجاز شدم
البته فقط پکیچ یکی از موسساتو خونده بودم.
علتش چی میتونه باشه؟
عزیزم علتش در عدم صداقته دوستانه. خیلی ها میخوان بگن ما باهوشیمو فلان. ولی نمیدونم که تو اون مکتبی که درس خوندم ما خشتاشو چیدیم :دی. ببین من خودم از ابان شروع کردم و الان سال اول رتبم 1600. و خودم به عنوان یه نیمه بازنده اشکال خودم رو این میدونم که منابع اصلی و زیادی خوندم. در حالی که خیلی وقتا با یه جزوه کار راه میفته. ولی من فک میکردم منابع اصلی بهتره و این که احساس میکنم سر جلسه خوب عمل نکردم یه مقدار به خودم مغرور شدم و این کار دستم داد و صد البته که زبان رو خیلی دیر شروع کردم. و درک منو کشت واقعا امسال. من از زبان و درک امسال افتادم.
![]()
بله کاملا درسته، امسال ظرفیتا رو خیلی کم کردن، واقعا کار این سنجش حساب و کتاب نداره، بچه ها نمیگم کلاس اسکیس نرید ، ولی دوستان من که خودشون کار میکردن خیلی بهتر جواب گرفتن، سال 91 دوست من با رتبه 200با کلاس یکی از اساتید که خودشون رتبه 1 اسکیس بودن غیر انتفاعی نوشهر قبول شدن ، سال بعد با رتبه 400 خودشان تمرین کردن و روزانه تبریز قبول شدن، بچه ها به خودتان ایمان داشته باشید تلا ش کنید و از همه مهمتر بقیه رو به خدا بسپارید، و ذهنتان را در گیر این کلاسا نکنید. براتان آرزوی موفقیت دارم.
سلام بچه ها کسی اصفهانی داریم برا تمرین گروهی اسکیس
زبان 21
فن 53
تاریخ 41
درک 56
منظر 35
رتبه معماری 87
نه ایشون بچه زرنگ تشریف دارنچقدر درک ُ خوب زدید ... درک چیا خونده بودید ؟ کلاس هم رفته بودید ؟
چقدر درک ُ خوب زدید ... درک چیا خونده بودید ؟ کلاس هم رفته بودید ؟
دوستان کسی در مورد دانشگاه پیام نور تهران شرق اطلاعی داره؟
ممنون از راهنمایی شماسلام پیام نور برای معماری دانشگاه خوبی نیست. هرکسی رفته پشیمونه دوباره از اول خونده یا رفته آزاد
سلام دوست عزیز تبریک به خاطر رتبه خوبتون. من اولین سالی بود که کنکور دادم اما رتبه ام خوب نشد. میشه یه سوالی ازتون بپرسم؟اول از همه خدا رو شکر.
سلام به همگی. و اما چند نکته
من که سال دومم بود پارسال شدم 947 و امسال 157
1)درک جزء اون درساییه که سال به سالش با هم خیلی فرق داره و کلا خیلی سلیقه ای سوال میدن(و من خیلی دوست دارم طراح سوالای درک امسال رو از نزدیک ملاقات کنم!!!پارسال درک رو 56 زده بودم)
2)پارسال تا رتبه ی3001 روزانه و تا رتبه4855 غیرانتفاعی مجاز میشدند که امسال به ترتیب شده1640 و 6109 که نشون میده از روی روزانه برداشتند گذاشتند روی شبانه(مثل اینکه کفگیر به ته دیگ خورده)این هم شاه کار دوم امسال بود(با توجه به افزایش ظرفیت شبانه ها از 4855 به 6109 بچه هایی که روزانه مجاز نشدند اصلا نا امید نشن که ظرفیت شبانه ها رو افزایش دادن)
این هم کارنامه من؛اگه بدردتون خورد واسم دعا کنین اسکیس خوب بدم
مشاهده پیوست 239945
ظرفیت گرایش معماری معماری برای کنکور ارشد 94 |