❹❾ نتایج آزمون کارشناسی ارشد معماری 94 ( جدول درصد و رتبه و محل قبولی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mrabie

عضو جدید
میگن مرداد ... بخاطر ماه رمضون

حالا که طراحی صنعتی ها رو گذاشتن اول خرداد هیچی بعید نیست

-كليه داوطلبان متقاضي كد رشته‌هاي امتحاني 1131-1139- 1148(رشته مديريت امور شهري)-1350-1351-1352-1356-1357-1358-1360 و 1364 كه مجاز به انتخاب رشته شده باشند لازم است براي اطلاع از تاريخ مصاحبه و برگزاري آزمونهاي علمي، تشريحي، پروژه و يا عملي به اطلاعيه‌هاي اين سازمان كه در تاريخ 11 و 94/03/18 از طريق نشريه پيك سنجش و پايگاه اطلاع رساني اين سازمان منتشر مي‌شود، توجه داشته باشند.
ز- به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي كد رشته‌ امتحاني 1362 (طراحي صنعتي) كه مجاز به انتخاب رشته شده اند، مي‌رساند كه آزمون پروژه عملي رشته مذكور در روز جمعه مورخ 94/03/8 منحصراً در شهر تهران برگزار مي‌گردد. ضمناً اطلاعيه‌ تكميلي اين سازمان درخصوص نحوه دريافت كارت، مدارك لازم و محل برگزاري آزمون پروژه مورد نظر در روز دوشنبه مورخ 94/03/4 از طريق نشريه پيك سنجش و پايگاه اطلاع رساني اين سازمان منتشر مي‌شود.

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
ما میتوانییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم ....پیش به سوی اسکیس الکی مثلا ما رتبمون زیر 1000 شده :D....من و تو کولاک میکنیم حالا ببین کی گفتم
بشدت موافقم من قرار از عصری جدی شروع کنم حالا فردا هم شد اشکال نداره...خخخخخخ شنبه هم بد نیست!!!!
بابا میشینم اسکیس کار میکنیم فوقش قبول نمیشیم ولی ی خوبی داره روز بعدش چارتا اگهی میدیم که اقا ما کار اسکیس قبول میکنیم ی پولی میزنیم به جیب:thumbsup2:

jeny02

عضو جدید
بشدت موافقم من قرار از عصری جدی شروع کنم حالا فردا هم شد اشکال نداره...خخخخخخ شنبه هم بد نیست!!!!
بابا میشینم اسکیس کار میکنیم فوقش قبول نمیشیم ولی ی خوبی داره روز بعدش چارتا اگهی میدیم که اقا ما کار اسکیس قبول میکنیم ی پولی میزنیم به جیب:thumbsup2:

اصن یه چیز دیگم هست اینجوری سر اسکیس استرسمون خیلی کمتره ..به قول تو نهایتش قبولم نشدیم کلی چیز میز یاد گرفتیم..

memara

عضو جدید
ایول به بچه های گل معماری دمتون گرم با رتبه ها و امتیازا و درصداتون

اقا حالا بیایم یه فکری برا اسکیس کنیم

کسی تو شیراز کلاس خوب سراغ داره

شنیدم دکتر صدیق اهواز کلاس برگزار میکنه کسی نمیدونه شیراز هم هست یا نه ؟

دوستی که پرسیده بود مگه میشه بدون خوندن رتبه ات شده صد اره عزیزم من مطالعه غیر درسی دارم ولی برا کنکور و درس اصلا

حتی واسه کاردانی و کارشناسی هم نخوندم شاید در حد دوساعت همش

اما خدارو شکر راضی ام
کاردانی یاسوج - کارشناسی یکی دو ترم صدوقی یزد و دوترم دیگه هم علمی کاربردی یاسوج

الهه4

عضو جدید
دوستان کتاب یاجزوه ای نیست که نکاتی که برای آمون اسکیس رعایت کنیم با ریزه کاری ها وهرچی که بدرد میخوره به صورت خلاصه گفته باشه؟

fzgnj

عضو جدید
بچه ها يعني ببينيد درك چقدر تاثير داشته 😔😔
درصدام
زبان ٣٠
تاريخ ٤٤
فن ٤٨
درك لعنتي ٥!!!!!!!
منظر ١٥
رتبم ١١٠٠:-:)-:)-:)-(
ب نظرتون با اسكيس چند ميشه روزانه شبانه تهران قبول شد؟؟؟

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشید.
من به همتون تبریک میگم. انشالله در ازمون مهمتر که ازمون زندگی هست موفق باشید. و امیدوارم دوستانی که موفق شدن، تایمی مناسب را برای راهنمایی دوستان دیگه که قراره کنکور سال اینده بدهند قرار بدهند. و امیدوارم روزی را شاهد باشیم که مثل تمام کشور های صاحب سبک در معماری و کشور هایی که دموکراسی واقعی در جریانه رزومه علمی و
پورتفوریو جایگزین چنین رویه غلطی گردد. ارشد نه پایان کار و نه شروع کار می باشد. بلکه مرحله از مراحل زندگیه. مهمترین اتفاق زندگی هیچ کسی نیست. زندگی یک معمار بینش، دید و نگرشش هست. برای معماری نباید ان را صرفا در محیط اکادمیک دنبال کنید. معماری همین اتفاق های خوب و بد دور و برممون هست.
با ارزوی موفقت برای تک تکتون. بهترین ها رو براتون ارزو دارم.
موفق باشید

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه ترتیب ازنظر کیفیت موسسات غیرانتفاعی تهران یکی بگه ؟؟؟سوره ،آبابیک.رسام کرج.علم وهنر. علم و فرهنگ.هنرودانش پارس؟؟؟ازاینا غیرانتفاعی ها ک ب ترتیب کمترین رتبه رو میخاااااد تا اونی ک با بیشترین رتبه هم میشه قبول شد .ممنون میشم کسی اطلاعی اگه داشته باشه بگه راهنماایی کنه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وااای خدا من تو برج 5 هم آزمون نظام دارم صب تا شبم سرکارم نمیدونم چه کنم

hh.architect

عضو جدید
اساتید و دوستان خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید.
افرادی که روزانه مجاز شدن یعنی حتما با یه اسکیس حداقل 50 درصد حتما یه جایی قبولن؟
منظورم اینه که کسانی که تو این 1640 نفر هستن تو کل کشور با یه اسکیس حداقل 50 درصد حتما قبول میشن با پایین تر از این اندازه دانشگاه ها پذیرش دارن و یه رقابت دیگه برای قبولی در پیش داریم؟

ebadi69

عضو جدید
بچه ها سلام میخام اطلاعاتی در مورد اسکیس بهتون بدم امیدوارم خوشتون بیاد
اول اینکه ازمون اسکیس 3 و 4 و5 مرداد تو دو تا از این روزا برگزار میشه این که میگم منبع کاملا مطمینه
اقای مهندس شقاقی فرمودند و خاهشا نگین اون از کجا میدونه چون واقعا خجالت اوره کسی مهندس شقاقی رو نشناسه!!
به دوستایی که رتبه هایی خوب اوردن تبریک میگم اما بدونن این به معنی قبولی صد در صد نیست و دوستانیم که رتبه خوب نیاورند مثه خودم که خیلی تلاش کردم و زبان لعنتی همه چیزو به باد داد نا امید نشن
اسکیس ضریبش 5 و ازمون تستی ضریبش 11 یعنی میشه تقریبا گف ازمون عملی تاثیرش نصف تستیه در صورتی که خیلی بیشتر از این حرفاس
پارسال رتبه 1 اسکیسشو 25 درصد زد و هنر تهران قبول نشد!!! رفت بهشتی که اونم چون رتبه 1 بود
مثال اینجوری زیاد داریم مثه رتبه 2500 الان داره روزانه شاهرود میخونه
رتبه 3000 روزانه رشت
رتبه 1500 علم وصنعت
یا رتبه 1024 علم وصنعت
و رتبه 400 غیرانتفایی شمال
رتبه 660 پردیس تهران
..... پس قطعا نمیشه بگیم کسی که رتبش 1 شده هنر تهران میاره و کسی که 1600 شده غیرانتفایی میاره همش بستگی به اسکیس داره
من که کلاس رفتم و خداروشکر الان تو اسکیس خیلی جلوم و پیشرفت خوبیم داشتم اونای که میخان نتیجه بگیرن بهشون میخام بگم فقط باید پیش یک استاد خوب و زبده اموزش ببینن با کتابو خودشون به هیچ جا نمیرسن و تو اسکیس مردود میشن چون واقعا اسکیس با اون چیزی که ما تو دانشگا خوندیم کاملا متفاوته
و کلاس تنها فایده نداره باید کار کنن خیلی زیادم کار کنن چیزی نمونده خیلیا از همون بعد کنکور شروع کردن دارن اسکیس کار میکنن پس اونایی که هنوز کار نکردن بدونن خیلی عقب هستن .....
برا منم دعا کنین الان اسکیسم در حد خوبه
اما میخام خیلی خوب باشم :))))))))))

الهه4

عضو جدید
بچه ها کلاس اسکیس مرتضی صدیق خوبه؟من با رتبه ی 5000 واینکه تاحالا اسکیس کار نکردم تو این دو ماه اسکیس کار کنم امیدی هست شبانه قبول شم؟

ebadi69

عضو جدید
بچه ها کلاس اسکیس مرتضی صدیق خوبه؟من با رتبه ی 5000 واینکه تاحالا اسکیس کار نکردم تو این دو ماه اسکیس کار کنم امیدی هست شبانه قبول شم؟

شبانه که اصلا نمیتونی بیاری با وجود اینکه اصلا کار نکردی باید اسکیس 70 درصد حدقل بزنی که کاملا محاله!!! ولی کار کن شاید غیرانتفایی پیام نور قبول شی

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز

شبانه کجا آخه؟ شبانه تهران رو که من با رتبهٔ نهائی ۶۴ معماری نیاوردم... به جاش روزانه علم وصنعت آوردم

قبول شدن تو بعضی‌ شبانه‌ها از روزانه‌ها هم سخت تره

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
شبانه دانشگاه تهران و شهید بهشتی(فقط این دوتا)با رتبه 1800باید چند درصد زد اسکیس تا قبول شد?

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
❹❾ نتایج آزمون کارشناسی ارشد معماری 94 ( جدول درصد و رتبه و .... )

❹❾ نتایج آزمون کارشناسی ارشد معماری 94 ( جدول درصد و رتبه و .... )

اسکیس فوق العاده بالا شاید 65 درصد که کار هرکسی نیس
نمونه کاری که بشه باهاش 65%اورد رو میتونم ببینم?

!طلوع!

عضو جدید
سلام
بچه هایی هر درسی رو درصدبالا زدن میشه لطف کنن بگن واسه اون درس چه منابعی رو مطالعه کردن تا واسه ماهایی که میخواییم کنکور بعدی رو شرکت کنیم کمک باشه
پیشاپیش مرسی;)

farhadarch

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشین و خدا قوت. دوتا سوال داشتم از خدمتتون . 1-عایا معماری اسلامی آزمون عملی دارد؟چون تو کارنامه بهش اشاره ای نشده. 2-با رتبه 88 میشه قبول شد ؟

ebadi69

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشین و خدا قوت. دوتا سوال داشتم از خدمتتون . 1-عایا معماری اسلامی آزمون عملی دارد؟چون تو کارنامه بهش اشاره ای نشده. 2-با رتبه 88 میشه قبول شد ؟

منم معماری اسلامی مجاز شدم اما دفترچه پارسالو نگا کن 3 تا دانشگا بیشتر نداره ظرفیت پذیرشش فک نکنم به 20 نفر برسه ریسک نکن

farhadarch

عضو جدید
یعنی همه اونایی که رتبشون بهتر از ماس انتخاب اولشون معماری اسلامی میشه مهندس ؟ منظورم اینه که احتمال نداره بیشترشون معماری-معماری داخلی و منظر بزنن ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا