❹❾ نتایج آزمون کارشناسی ارشد معماری 94 ( جدول درصد و رتبه و محل قبولی)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان من ی سوال دارم...من طراحی شهری شدم490 تو دوراه های روزانه غیرمجاز شدم میشه با اسکیس خوب روزانه قبول بشم؟

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من این پست رو تو انتخاب رشته گذاشته بودم ولی چون بچه ها این جا هم هستن گفتم شاید مفید باشه:

همانطور که می دانیم درصد اسکیس (آزمون عملی) تاثیر بسیار زیادی بر روی رتبه ی نهایی شما دارد. در میان قبول شده های سال های اخیر هستند کسانیکه با رتبه های خوب تئوری ولی با یک درصد اسکیس پایین، شانس قبولی در دانشگاه های دلخواه خود را از دست داده اند. و صد البته هستند کسانیکه با رتبه های به نسبت بد تئوری با درصد اسکیس بالا توانسته اند دانشگاه های فراتر از حد انتظار خود را قبول شوند.
دلیل این اتفاق چیست؟
رتبه بندی تئوری شما بر اساس نمره است. یعنی با توجه به درصد های هر درس،ضرایب و میزان انحراف از معیار آنها برای هر فرد نمره ی کلی منظور می شود. سپس با توجه به این نمره ها افراد رتبه بندی می شوند. نکته ی مهم اینجاست که به دلیل آنکه آزمونی دیگر یعنی آزمون عملی (اسکیس) نیز باید در این نمره تاثیر بگذارد رتبه ی شما آن چنان مهم نیست بلکه
نمره ی شما مهم است.
نمونه رتبه ها و نمره ها در سال های اخیر
رتبه ی معمارینمره ی کل
48500
317850
647500
2596600
5546800
7696100

این نمره ها مربوط به سال های گذشته است و حتما برای امسال تغییر می کند. همانطور که می بینید رتبه 64 با رتبه ی 554 به مقدار 700 تا از نظر نمره فاصله دارند که حدودا 10 درصد اختلاف است. یعنی اگر کسی که رتبه ی 554 دو برابر این اختلاف یعنی 20 درصد را در آزمون اسکیس جبران کند(دو برابر به دلیل آنکه ضریب اسکیس 5 و ضریب تئوری 11 هست) رتبه ی 64 را پشت سر گذاشته است.
نکته جالب این است که در کنکور ارشد معماری امسال به دلیل سخت شدن دروسی مانند تاریخ معماری، درک منظر و درک عمومی معماری می توان گفت نمره های داوطلبان بیش از پیش به هم نزدیک می شود و در نتیجه اسکیس از هر سالی تعیین کننده تر است.
مثال هایی از قبولی های سال های اخیر که اهمیت تعادل بین درصد اسکیس و رتبه ی تئوری را نشان می دهد.

رتبه تئوریدرصد اسکیسدانشگاه پذیرفته شده
10168معماری دانشگاه تهران
240 داخلی84داخلی دانشگاه تهران
190062معماری دانشگاه جندی شاپور
80051معماری دانشگاه یزد
142063معماری دانشگاه بوعلی همدان
2040معماری دانشگاه شهید بهشتی
7 منظر12قبول نشده
252معماری دانشگاه شهید بهشتی
3 منظر22منظر دانشگاه قزوین
1725معماری هنر تهران
11 داخلی70داخلی دانشگاه تهران
30 منظر54منظر دانشگاه شهید بهشتی
9737معماری دانشگاه قزوین
2440معماری دانشگاه شهید بهشتی
67 منظر80منظر دانشگاه تهران
30025معماری غیر انتفاعی پارس
21036معماری دانشگاه هنر اصفهان
27033معماری غیر انتفاعی علم و فرهنگ

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواهش میکنم ،هر بخشی که مجاز شدی در همون بخش با اسکیس با بقیه بچه ها رقابت میکنی

نگاه باران جون. نوشته اخرین رتبه در غیر روزانه نوشته 1885 روزانش نوشته 410 من شدم 490 منظورم اینه اینکه گفته غیرمجاز برای روزانه یعنی میشه شبانه قبول شد؟

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نگاه باران جون. نوشته اخرین رتبه در غیر روزانه نوشته 1885 روزانش نوشته 410 من شدم 490 منظورم اینه اینکه گفته غیرمجاز برای روزانه یعنی میشه شبانه قبول شد؟

یادم نیست دقیق شبانه گزینه جدا داشت یا نه فردا دفترچه امد میتونی بینی
طراحی شهری غیرانتفاعی که کم بود فکر کنم منظور همون شبانه بشه بازم بپرس
دوستم دو سال پیش با 400 خورده ای روزانه قبول شده بود

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یادم نیست دقیق شبانه گزینه جدا داشت یا نه فردا دفترچه امد میتونی بینی
طراحی شهری غیرانتفاعی که کم بود فکر کنم منظور همون شبانه بشه بازم بپرس
دوستم دو سال پیش با 400 خورده ای روزانه قبول شده بود

حالا توکل برخدا...الان بالای کارنامه رو دیدم نوشته منظور از غیر روزانه شبانه هم هستش...مرسی دوست جونی
واقعن؟؟؟؟ دوستت طراحی شهری شرکت کرده بود؟

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا یعنی دیگه منی که روزانه مجاز نشدم با اونا کارم سنجیده نمیشه؟؟ اینجوری که خییلی خوبه

در کل همه کارا با هم سنجیده میشه ولی کار شما وارد مرحله روزانه نمیشه ، کسی که روزانه مجاز شده ولی اسکیسش خراب کنه میتونه غیرانتفاعی قبول شه

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا توکل برخدا...الان بالای کارنامه رو دیدم نوشته منظور از غیر روزانه شبانه هم هستش...مرسی دوست جونی
واقعن؟؟؟؟ دوستت طراحی شهری شرکت کرده بود؟

اره اسکیسش خیلی خوب داد

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دفترچه تعیین ظرفیت دانشگاهها کی میاد؟ اصن دفترچه دارن یانه؟

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من الان دارم واسه ازاد میخونم اصن واسه دولتی نخوندم...به نظرتون قید ازادو بزنم بشینم برای شبانه طراحی شهری اسکیس کار کنم؟؟؟؟خیلی گیجم الان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا