dreaamlaand
عضو جدید
تو صفحه اول کنار سمت راست زده پذیرش دانشجو در مقطع ارشد بدون ازمون
http://www.ucna.ac.ir
واقعا ممنونم
تو صفحه اول کنار سمت راست زده پذیرش دانشجو در مقطع ارشد بدون ازمون
http://www.ucna.ac.ir
بچه ها کسی از هزینه پیام نور خبر نداره؟؟؟
ازاد خیلی بیشتر پیام نور؟؟؟؟
آقا تا همین ارشد فک کنم برام کافی باشه!!! ایشالا یک موقعیتی پیش بیاد که کنار هم باشیم!!! در ضمن بت بسیار بسیار تبریک می گم داداش!!!مازیار داداش تبریک میگم داداشی خیلی دوست داشتم با بچه های اینجا همکلاسی شم قسمت نشد ایشالا دکترا
ایشالا بعدها برامون پارکای خوشگل طراحی کنی، بعد با عهد و عیال بیایم پارکتون، بشون بگیم این کار یکی از بهترین مهندسای منظر کشوره!!! تبریکات فراوان و خالص ما تقدیم به شوما!!!آقا سجاد آقا جعفر آقا مازیار ..آقا احسان .آسمان عزیز .آی ام عزیزم رویت همه ی بچه ها ی گل باشگاه .تبریک .انشالله از این مرحله به بعد واستون بهترین اتفاق بیفته
خیلی جامع و کامل بوود ممنونم...میشه لطفا راهنمایی کنید برای ثبت نام باید چیکار کرد؟؟ادرس سایتش چیه؟؟تهران شرق...کلا دانشگاه پیام نور در مقطع ارشد معماری-معماری توی تهران شرق-بندرعباس-قشم-عسلویه و کیش مرکز داره
از این بین تهران و بندرعباس هسته های اصلی هستن. میدونم که کلاسای قشم تو همون بندر برگزار میشه. و میدونم عسلویه دو ترمه ک دانشجو نگرفته(امسالو نمیدونم) و از کیش هم خبر ندارم.
بندرعباس اساتیدش بسیار ضعیف عمل می کنند. دو هفته یک بار کلاس برگزار میشه. دکتر احمد(میرزا کوچک)خوشنویس و دکتر عامری سیاهویی بیشترِ درسا رو تدریس میکنن. تنوع استاد نداره. خیلی به دانشجو سخت نمی گیرند. کادر اداریشون کاملا نا منظمه.
تهران منظم تره . اساتید تنوع دارن. دکتر جهانبخش-دکتر افشین مهر و ... سخت میگیرن. تقریبا همه چی خوبه. کادر اداری خوب و فعاله
از لحاظ درسی کلا سیستم پیام نور برای هر درس: 6 نمره میانترم داره که این بخش کاملا دست استاد هست. بعضیا حضور غیاب براشون مهمه بعضیا نه. بعضیا هر 6 نمره رو میدن بعضیا ن.
آزمون اخر ترم هم از 14 نمرست که 7 نمره تستی و 7 نمره تشریحی هست. سوالات از مرکز میاد و بخش تستی تو مرکز صحیح میشه . اما بخش تشریحی رو به استاد میدن و صحیح می کنه.
اگه استاد بخواد به دانشجو کمک کنه توی همون بخش میان ترم و تشریحی میتونه یه اقداماتی بکنه.
زا لحاظ امتحانف لطفی که پیام نور به دانشجوها می کنه اینه که 15 روز قبل از آزمون آخر ترم یه چیزی داره به نام "انتخاب محل آزمون" و توی اون دانشجو میتونه محل امتحان رو یکی از پیام نورای شهره محل سکونتش بزنه، مهم نیست اون پیام نور معماری داشته باشه یا نه، فقط یه پیام نور باشه. اینطوری سوالا روز امتحان ایمیل میشه به اون دانشگاه، و به دست شما میرسه و بعدش هم برگه ها برای استاد ایمیل میشه.
هزینه هم تا ترم قبل 540 تومن شهریه ثابت داره که قبل انتخاب واحد باید بپردازید اما بخش شهریه متغیر رو باید قبل از برگزاری ازمون اخر ترم بپردازید. بینش زمان برای پول جمع کردن هست.
دو ترمی که طرح دارین هزینه به یک و هفتصد اینا میرسه.
از لحاظ سیستماتیکم پیام نور در دو بخش دانشجو میگیره: آموزش محور و پژوهش محور
پژوهش محور ینی شما 6 واحد پایانی رو پایان نامه دارید. مث همه دانشگاه های دیگه
اما در آموزش محور 6 واحد پایانی رو بهتون سه درسه دو واحدی میدن که یکیش سمینار هست. که رد اون مقاله میدین
از بهار94 بخشنامه اومد که دانشجوهای این دو سیستم میتونن در صورت تمایل تغییر سیستم بدن. ینی اموزش محور بشه پژوهش و برعکس
سوال دیگه ای هست در خدمتم.
خدایا شکرت من روزانه جندی شاپور قبول شدم امیدوارم بقیه دوستان هم نتیجه بگیرن
ممنونم رعنا جان ایشالا برای شما هم اینجوری باشه الان ما دوساله اینجا با هم در ارتباط بودیم تو شادیا و سختیا همیشه کنارم بودین.امیدوارم همگی یه روز معمارایی بشیم که برای کشورمون افتخار کسب کنیم و مایه بالندگی خانواده و دوستان باشیمآقا سجاد آقا جعفر آقا مازیار ..آقا احسان .آسمان عزیز .آی ام عزیزم رویت همه ی بچه ها ی گل باشگاه .تبریک .انشالله از این مرحله به بعد واستون بهترین اتفاق بیفته
ممنونم کلی انرژی مثبت دادی بهم...............وضعیت خوابگاش به چه صورته؟؟؟من کارشناسی جندی شاپور دزفول بودم دانشگاه خوبیه ی جو آروم و استادای صمیمی و مهربون و البته سطح بالا
ایشالا موفق باشین
دوست منم اونجا قبول شد
دانشگاه جندی شاپور خوابگاه داره؟؟؟؟؟کسی میدونه؟؟؟
تبریک به همه عزیزان
دوستانی که نوبت دوم قبول شدن تو نتیجه اشون قید شده نوبت دوم ؟؟ مثلا علم و هنر -نوبت دوم
ممنون میشم عنایت بفرمایید
قاعدتا مینویسن!!
چرا میپرسید؟
واسه شما نوشته نشده؟؟
والا من هم منظر امتحان دادم هم معماری
الان معماری دانشگاه یزد نوشته و منظر هم نوبت دوم مجاز شدم و الان نوشته دانشگاه تهران
حالا موندم مگه همون نوبت دوم نیست ؟ اگه هست چرا نزدن نوبت دوم ؟
البته من میرم یزد معماری و میخونم ولی برام جای سوال بود
ممنونم مهندس نظر لطفته دوست عزیزمآهان.منظر مرحله اول فقط نوبت دوم مجاز شده بودید.آره؟؟
نمیدونم. اما فک کنم دلیلش همین باشه
واسه کسایی مینویسن ک روزانه هم مجاز شده باشن
تبریک میگم
بدون آزمون قبول شدید؟
ن اسلنفریدونکار که خیلی قشنگ......
ممنونم دوست من..اطلاعات خوبی در اختیارم گداشتین ایشالا شما هم یه جای خوب قبول شینبله داره برای روزانه ها که حتمن داره
شهر خوبیه دوستش خواهید داشت
تبریک میگم جعفر جان البته لیاقت تو خیلی بیشتر از ایناس و مطمینم جزو بهترین دانشجوهای دانشگاتون خواهید شد.........خیلی دوست داشتم همکلاسی شیم ولی قسمت نشد حالا خوبه شما و احسان و فرهاد با همینتبریک میگم به همه دوستان
سجاد احسان رعنا مازیار نانی هستی محمد عزرا فرهاد و بقیه دوستانی که از قلم افتادن...
هرچی بوده مصلحت الهی بوده ...
منم هنر اسلامی-معماری معماری-روزانه (احسان و فرهاد همکلاس شدیم)
مردود قبول بد خوبش باز شکر ...
وووواووووو ببینین کی اومده.....واقعا خوشحال شدم و صمیمانه بهت تبریک میگمسلام به همه دوستان
منم منظر شهید بهشتی قبول شدم...
ایشالا همتون به همه اون چیزی که دنبالشین برسین...
تبریک میگم... ولی خیلی تصمیم خفنیه خدا بهتون صبر بدهسلام دوستان من معماری دانشگاه امام خمینی قزوین قبول شدم آیا امکان تغییر یا جابجایی هست واسه دانشگاه، من اگه کسی پیدا بشه که معماری دانشگاه فردوسی مشهد یا معماری دانشگاه حکیم سبزواری - سبزوار قبول شده باشه حاضرم جامو باهاش عوض کنم . من نمی تونم برم شهر دیگه غیر از مشهد و اطراف اون شاغلم ونمی خوام کارمو از دست بدم . اگه دوستان تمایل داشتن لطفا پیام خصوصی بزارید خیلی ممنون میشم . واقعا نمی دونم چه تصمیمی بگیرم برم یا نرم .
دوستان تبریک به کسایی که قبول شدن.........منم دیجیتال پارس آوردم.....اوضاع چطوره؟؟
بچه ها داخلی پارس،ارزش رفتن داره؟
انرژی پارس
منم برگشتم به دیار خودم...روزانه رشت با رتبه اولیه 294
شوهر منم گیلان روزانه قبول شد.خودم متاسفانه نتونستم قبول شم.ان شاالله که از طریق استعداد درخشان بتونم بمنم همینجا گیلان بخونم.توکل بر خدا
گیلان..... رشت ........ بچه ها خوبه ایا؟ 1680
دانشگاه گیلان- نوبت دوم دوم دوم دوم دوم....
دوستان تکمیل ظرفیت هم میزارن? مثلا پارسال دانشگاه پارس گلابچی یه تعداد خیلییی کمی رو قرار بوده واسه تکنولوژی قبول کنه طبق دفترچه اما تا رتبه 300 هم شنیدم قبول کرده