بچه ها تا چه رتبه ای میشه به قبول شدن در دانشگاه امیدوار بود دانشگاهش اصلاااااااااااا مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها تا چه رتبه ای میشه به قبول شدن در دانشگاه امیدوار بود دانشگاهش اصلاااااااااااا مهم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم چ بلایی سر کلیدا اومده
درصدام خیلییییییییییی متفاوت شده :|
واقعا مطمئنی؟؟؟ من اصلا دانشگاه برام مهم نیست چون دوست ندارم دوباره بخونممجاز شده باشی بالاخره ی جا قبول میشی
دادا فگر کنم تجربت از ما بیشتر بگو با سه هزار جایی قبول میشم؟؟؟چرا هیشکی نمیاد اینجا؟!! بابا بچه ها بی خیال مهم نیست...
البته تبریک پیشاپیش و پساپس به اونایی که خوب شده رتبه هاشون![]()
راست میگه جواب بدید این سوال خییییییییلی مهمآی ملت یکی جواب منو بده خب
فکر نکنمآی ملت یکی جواب منو بده خب
با من بودی یعنی جایی قبول نمیشم؟؟؟؟؟؟؟؟فکر نکنم![]()
اگه بی تعارف بگم روزانه و شبانه به سختی ولی دانشگاهای دیگه اگه بخوایی آره حتما می شه که مجاز شدی دیگهدادا فگر کنم تجربت از ما بیشتر بگو با سه هزار جایی قبول میشم؟؟؟![]()
چرا دیگه من انرژی شرکت کرده بودم، عکس شاهکارمو گذاشتم یکی دو صفحه قبلفرزانه تو امسال کنکور ندادی؟
اول از همه بخودت عزیزمچرا هیشکی نمیاد اینجا؟!! بابا بچه ها بی خیال مهم نیست...
البته تبریک پیشاپیش و پساپس به اونایی که خوب شده رتبه هاشون![]()
آره ک مطمئنمواقعا مطمئنی؟؟؟ من اصلا دانشگاه برام مهم نیست چون دوست ندارم دوباره بخونم
اول از همه بخودت عزیزم
آره ک مطمئنم
شرو کن جدی تر تمرین اسکیس تا بهتر قبول شی
یعنی هیچی؟؟ غیر روزانه چی؟؟منم غیر مجاز شدم دوستان
مگه من رتبه م خوب شده؟!!!اول از همه بخودت عزیزم
نه نه با شما نبودم ایشالا که قبول شی شرایط منم مشابه شماس الان انگار آب سرد ریختن رو سرمبا من بودی یعنی جایی قبول نمیشم؟؟؟؟؟؟؟؟
نه نه با شما نبودم ایشالا که قبول شی شرایط منم مشابه شماس الان انگار آب سرد ریختن رو سرم![]()
والا من انتظار بالاتری داشتم؟چرا شادین؟برعکس من نمیدونم چرا شاد شادم
یعنی الان باید امیدوار بود؟؟؟؟؟؟