✿◕ ‿ ◕✿ اخبار متفرقه نت و وب سایت ✿◕ ‿ ◕✿

✿◕ ‿ ◕✿ اخبار متفرقه نت و وب سایت ✿◕ ‿ ◕✿

• بله

رای: 0 0.0%
  • خیر

رای: 6 100.0%
  • با ایمیلتان تماس می گیریم

• با AEEW.blogfa

• مجموع رای دهندگان
    6

yasser_proe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ناوچه جنگی
Designer Alex McDiarmid’s challenge in creating this 150 foot yacht concept was to combine unusual inspirations with seaworthy practicality to produce a megayacht that exhibits adventurous styling and still maintains sportiness........
تصاویر بیشترمشاهده و دانلود كامل DOWNLOAD

yasser_proe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت موزیکال

ساعت موزیکال

ساعت موزیکال watch 2011
Music In My Head
Here’s a wild idea that takes creating music to another level! Imagine having a DAP that instinctively registers the beats of your finger-drumming, or translates your air-guitar antics to pleasurable music? Frostie, a concept by none other than Mac Funamizu, could be a revolutionary tool in making melodies from your hands. Listen to music or fashion your own remixes from your favorite artists and bands. Björk, Kanye, where y’all at!

مشاهده و دانلود كامل DOWNLOAD

Sarp

مدیر بازنشسته
تلفظ دقیق را یاد بگیریم !

تلفظ دقیق را یاد بگیریم !

همیشه در زبان های مختلف ، بعضی از کلمات و اسامی هستند که تلفظ کردنشان با آن چیزی که به نظر ما درست می آید تفاوت دارد .
همین الان که دارم این مطلب را مینویسم یادم به یکی از حاشیه های فوتبال افتاد . موقعی که سرمربی سابق تیم بایرن مونیخ آلمان طی یک مصاحبه از دیگران خواست تا نامش را درست تلفظ کنند .
او گفت : نام من نه لویی فن گال ، ون جال ، فان ژال و یا ون گال است . تلفظ صحیح نام من لویی فان خال است .

با توجه به همین جمله بالا میتوانیم درک کنیم که یک نام یا کلمه میتواند چندین تلفظ مختلف داشته باشد که نیاز است به شکل صحیح ، آن را تلفظ کنیم .
به همین منظور امروز قصد داریم تا یک سرویس اینترنتی را به شما خوانندگان عزیز معرفی کنیم که هدفش رفع همین نیاز است . پس با گویا آی تی همراه باشید …………

وبسایت Forvo.Com محلیست که شما میتوانید به تلفظ درست کلمات دست پیدا کنید . تقریبا من بیش از ۲۰ کلمه و نام اشخاص را در این سایت جستجو کردم و در همه موارد هم به نتیجه رسیدم .
به عنوان مثال من نام Wesley Sneijder ، بازیکن تیم اینتر میلان ایتالیا را در باکس جستجوی این سایت وارد کرده و دکمه Go را کلیک میکنم . چون این نام تلفظ دو گانه ای در نزد مردم دارد . بعضی ها آن را وسلی اشنایدر و برخی دیگر وسلی اسنایدر تلفظ میکنند .

صفحه دوباره بارگذاری شده و پس از آن به فایل صوتی مربوط به تلفظ ها میرسیم .

در اینجا فایل صوتی تلفظ نام این بازیکن به دو زبان انگلیسی و هلندی قرار دارد . قسمت دیگری نیز به نام All Languages وجود دارد که در صورت کلیک روی آن ، فایل صوتی مربوط به همه زبان ها به شما نمایش داده خواهد شد .

از آنجایی که ملیت و اصلیت این بازیکن هلندیست ، ما نیز قسمت Dutch را انتخاب میکنیم .
مورد اولی کاملا با آن چیزی که ما میخواهیم تطابق داشته و به همین دلیل روی علامت Play کنار آن ، کلیک میکنیم .

فایل صوتی پخش شده و شما میتوانید تلفظ دقیق را گوش کنید .
ظاهرا تلفظ دوم یعنی وسلی اسنایدر درست است .
البته شما میتوانید کلمات و نام های بحث برانگیز دیگری مثل Xavi Hernandez بازیکن تیم بارسلونا ، Holger Badstuber بازیکن تیم بایرن مونیخ و سایرین را در این سایت وارد کنید .

پانوشت : چه خوب میشود اگر گزارشگران محترم فوتبال نیز به این وبسایت سری زده و تلفظ دقیق نام بازیکنان را یاد بگیرند :D !
به گفته خود این وبسایت بیش از ۹۴۳ هزار کلمه و بیش از ۹۸۶ هزار تلفظ در ۲۶۸ زبان ، در بانک اطلاعاتی این سایت وجود دارد ( در زمان نوشته شدن این مطلب ) .

حمیدرضا دشتی

اخراجی موقت
یه مرد پیدا نمیشه وبلاگ نفتی داشته باشه یا بشناسه به لیست اضاف کنه

یه مرد پیدا نمیشه وبلاگ نفتی داشته باشه یا بشناسه به لیست اضاف کنه

همتون تنبل شدید
فقط بلدید بخورید

pedrame2

عضو جدید
سلام
دوستان من بنده هرچه نگاه كردم كه به پست خوب تشكر كنم اين وازه زيبا را پيدا نكردم
سپاس

• Like
واکنش ها: Sarp

SobhanDPF

عضو جدید
نشریه علمی ترویجی کاوه پلی تکنیک

نشریه علمی ترویجی کاوه پلی تکنیک

سلام، این سایتی که معرفی میکنم سایت یک نشریه کاملا دانشجویی هست که به همت گروهی از دانشجویان دانشکده معدن و متالورژی دانشگاه امیرکبیر راه اندازی شده و متعلق به همه دانشجویان و فارغ التحصیلان مهندسی مواد ایران و افرادی که به این رشته علاقمند و در ارتباطند هست. در این سایت امکان ارسال مقاله هم پیش بینی شده و می تونید مقالات خودتونو ارسال کنید تا بعد از برسی کمیته علمی نشریه در شماره های بعدی چاپ بشه! در ضمن چند شماره آخر این نشریه و با تفکیک موضوعی به صورت رایگان قابل دانلود هست.
شماره دوازدهم یعنی آخرین شماره نشریه هم برای دانلود روی سایت قرار گرفته.

http://www.kavehaut.ir

ممنون.

mojcris

عضو جدید
دعوت از بچه های هوافضا

دعوت از بچه های هوافضا

سلام دوستان فضایی

از شما برای فعالیت در انجمن بین المللی علمی دعوت به عمل می آید. در حال حاضر این انجمن تازه آغاز به کار کرده ، لطفا با مطالب خودتون به پیشرفت آن کمک کنید.در این انجمن می توانید با دانشجویان سراسر دنیا ارتباط درقرار کنید و هم رشته ای خود را بیابید.

منتظر شما هستیم

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
تبریک میگم به خاطر این سایتتون

ولی چند تا پیشنهاد داشتم
===================
1-
انجمنی بزرگترین انجمن دنیا است که عضو زیادی داشته باشد و چون شما تازه تاسیس شده اید
باید عضو گیری کنید تا بزرگترین شوید
فعلا فقط هشت عضو دارید
===================
2-
یکی از مهمترین ابزارهای جذب مردم داشتن مقاله و مطالب علمی است
پس باید مقالات علمی زیادی در سایت درج کنید تا مردم به سوی ان جذب شوند
==================
3-
انجمنی بین المللی است که در چند کشور ثبت و تاسیس شده باشد
بنابر این توصیه میکنم حد اقل در انگلیس و امریکا و ایران و امارات ثبت کنید
اگر خواستید ثبت کنید من میتونم با هزینه خیلی پائینتر براتون ثبتش کنم
مجوز های فعالیت علمی تحقیقاتی هم اگر خواستید میتونم براتون بگیرم
که بتونین مثل نشریات معتبر بین المللی با اخذ مبلغی هزینه
مقالات دانشجویان را منتشر کرده و در امد خوبی از بابت عضویت اعضاء و برگزاری کنفرانسها
و همایشهای بین المللی و یا برگزاری نمایشگاه و غیره به دست بیارید
در این صورت حتی شرکتهای بزرگ به شما بودجه میدهند تا انها را برای اعضای خودتان تبلیغ کنید
================
4-
معمولا برای سایتهای علمی و انجمنها
از پسوند org به حای com استفاده میکنند
که اولی به معنی انجمن و سازمان است
و دومی به معنی شرکت تولیدی و یا خدماتی است
=================
5-
سایت شما شامل همه رشته ها میشه توی اون از همه چیز بخشهائی است
و این باعث میشه سایت شما بار علمی خود رو بین متخصصین و علاقه مندان از دست بده
و هر جور ادمی وارد سایت بشه که در این صورت سایتی شبیه همین باشگاه میشه و نمیتونه مثل یک موسسه علمی بین المللی فعالیت کنه
=================
6-
نرم افزار وی بولتینتون رو اپدیت کنید تا کسی نتونه سایت رو هک کنه

===============
7-
اگر انتقادی و یا ایرادی گرفتم خواستم پیشنهاد بهبود سایتتون رو بدم
و قصد خاصی نداشتم امید وارم حسن نیت بنده رو قبول کنید

موفق باشید

mojcris

عضو جدید
بسیار ممنون از نظرتون
اما این مراحل به آرامی و کم کم انجام خواهد گرفت
در حال حاظر نسخه آزمایشی هست

از نظرتون بسیار ممنون
خیلی عالی بود.

SobhanDPF

عضو جدید
دانلود نسخه الکترونیکی آخرین شماره نشریه علمی ترویجی کاوه پلی تکنیک

دانلود نسخه الکترونیکی آخرین شماره نشریه علمی ترویجی کاوه پلی تکنیک

نسخه الکترونیکی شماره دوازدهم نشریه علمی ترویجی کاوه پلی تکنیک (64 صفحه)

دانلود ( Zip - 14.4mb )

( تمامی مقالات و بخشهای مختلف مجله به صورت جداگانه در سایت مجله kavehaut.com قابل دانلود می باشد. )

victor3

اخراجی موقت
حل کتاب منطقی موریس مانو

حل کتاب منطقی موریس مانو

بالاخره حل منطقی موریس مانو هم پیدا کردم
خیلی ها دنبالش هستند از این لینک می تونند دانلود کنند

sweetest

عضو جدید
کاربر ممتاز
اندازه گیری سرعت مرورگرهای وب !

اندازه گیری سرعت مرورگرهای وب !

این روزا تو دنیای مرورگرها همه جا بحث سر مقایسه و اندازه گیری دقیق باز کردن صفحه ی خاصی با انواع مرورگرهاست. اغلب این اندازه گیری ها که توسط خود شما انجام میشه نمیتونه ملاک قرار بگیره چون ممکنه شما اون صفحه رو قبلاً با یه مرورگر باز کرده باشین و با مرورگر دیگه نه !
در نتیجه باعث میشه که برای مرورگری که بار دوم اون صفحه رو باز میکنه سرعت خیلی سریعتر باشه و این یعنی به هم خوردن عدالت در مقایسه ی سرعت ؛ یا ممکنه در یه لحظه سرعت اینترنت شما کم یا زیاد بشه که باز روی سرعت باز کردن صفحه تاثیر بسزایی داره.
سایتی که به شما معرفی می کنم دقیقاً به همین منظور ساخته شده و بدون جانب داری میتونه به شما کمک کنه چه سایتی توسط چه مرورگری با چه سرعتی طول میکشه تا کامل لود بشه !
کافیه این سایت رو در مرورگر مورد نظر باز کنید و بعد از وارد کردن آدرس در اون Start Stop Watch رو کلیک کنید. سپس سایت شروع میکنه به باز شدن و یک ثانیه شمار در بالای صفحه خود به خود زمان لود شدن سایت رو براتون اندازه گیری میکنه و پس از لود کامل صفحه زمان رو به صورت دقیق بهتون نشون میده.

این هم لینک سایت :

[URL="http://www.numion.com/Stopwatch/index.html"]Stopwatch
[/URL]

بالا