سلام
شرمنده دیر رسیدم
تبریک میگم جواد جان ، ایشالا 120 سال زنده باشی و عمر با عزت داشته باشی !

شرمنده دیر رسیدم
تبریک میگم جواد جان ، ایشالا 120 سال زنده باشی و عمر با عزت داشته باشی !

شرخی ژون عاشختم... طرز صوبتتم که هلاک کرده منو دیه...خودتم میدونی شی موکونی با آدم ...مرسی به خاطر همه چی...بومونی برامون دخمل ژونی...
تولدش مبارکاااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
دست استارتر خوبمونم درد نکنه زحمت این تاپیک و کشیده
سلام
شرمنده دیر رسیدم
تبریک میگم جواد جان ، ایشالا 120 سال زنده باشی و عمر با عزت داشته باشی !![]()
تولدش مبارکاااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
سلام
شرمنده دیر رسیدم
تبریک میگم جواد جان ، ایشالا 120 سال زنده باشی و عمر با عزت داشته باشی !![]()
تبریکــــــــ ...
![]()
سلام سلام
ببین تولد کیهههههههههههه؟؟؟
فریدالدین خودمونننننننننننننن!!
تولدت مبارک کچل جون
دست استارتر خوبمونم درد نکنه زحمت این تاپیک و کشیدهصدای یک پرواز
فرود یک فرشته
آغاز یک معراج
و شروع یک زندگی
تولدت مبارک
اینم تقدیم به دوست مهربونممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
مشاهده پیوست 162880
اینم بخور خودم درست کردماااااااااااا
مشاهده پیوست 162882
انشالله عمر با عزت داشته باشن![]()
امروز تولد یه دیوونه ی خل و چل مشنگ روانی خینگول بی مخز هویج چکش دمپایی برنجک کله پوک زیبان دراز مضحک کله اولاخ سخت تن مجنون بیمار شرّ شوخ دیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوانه ی دیــــــــــــــــــــــــوانه ی دیــــــــــــــــــوانه ایــــه... ک منه ریوانی ناعلاج هرگز در کینارش حس دیوونگی نیداشتم !دیه عمخ فاجعه را دریابید !
اینخد کینارش همه حریکات آنرمالم عادی بوده !![]()
![]()
آوره دیه .. یه همچین موجودیه این آفریده !بعدشم نه که حالا بگیم امروز تولدشه تیمامه ها ، نه ! هر روز تولدشه .. اصن روزی چن بار تولدشه .. موزماره اصن ، هی پوس میندازه تازه میشه بی شرف کیصافط حرص درار ... ولی خو نیشه هر ثانیه بش بوئی تولدت مبارک خو اصن تا بیای بگی تولدت مبارک باز چن تا تولدشو از دس میدی :ی![]()
بعد حالا فک کن این مخسره خان شیناسنامه هم داره !!! خخخخخخخخخخخخخخخخخخ... مونم طبخ اون ثبتی که ازش صورت گیریفته ، سعی موکونم اندک مخداری چون سایر آفریدگان هستی با او رفتار نوموده و این روز رو ب طور رسمی به عنوان تولدش ایختیصاص دهم و مراتب شعف خود را از پرت شدنش رو کره زیمین ، اونم تو ایران :دی ، در گرمایی بسیــــــــــــار شیدید ابراز دارم ..![]()
این دوز داشتنی کثیف ، از وختی با ما پیمون ریفاخت بس ، درامر کم آوردن بشدت موخاومت نوموده است و نشده یه تراوش خینگولی الکی پس بدم و پایه پیاده سازیش نباشه !!
خله دیه شی بوئم دیه ، خله ! هیش وخ به ذهنش نرسیده مثلا بگه زشته ، نه ، نکنی ، وااای ، خاک عالم ، سپید ؟؟ ، یا مثلا لبشو گاز بگیره یا کلا یه واکنشی نیشان بده ک حمل بر اندکی تفکر در او باشه . اصــــّــــــــــن.. هیش وخ. هنو از دهنت در نیامده زودتر از خودت و شدیدتر از خودت تا ته شو رفته این ریوانی ریز
. چشّ آدمو گرد موکونه خبیث زشت.![]()
خلاصه ک هرگز ب سرتون نزنه خودی نیشان بدین که کیلاس بذارین دیوانه این ، لنگ میندازین سریع ..![]()
همکارکم ، ریفیخ فاب مجنون عسل خان من ؛ خوش اومدی ... آرزو موکونم قهقهه بزنی و قر بدی .. یه هزارم حس فوخ العاده ای ک میدی بت برگرده کافیه ک زندگیت پر از لبخند باشه ریفیخ![]()
یه تبریک دیگه م واس اینکه این دفه ، سال قمری یه حالی بهت داده :دی
وخ نشد یه حالی ب تاپیکت بدیم و مجبور شیم نوش کنیم خش خش خش خش
بروبچز بیفرمایین بخندیم دور هم.. بیفرمایین بیفرمایین![]()
تولد تا آهنگ نذاری تولد نیشه ک
خا بذا یه شی خوبی بذارم واستوووووون ...ممممممم... آها این :
لینک آهنگ![]()
بدانلودیدش ، بذاریدش ، جو گیر شین ک همچین دل بسپرین ب مجلس :ی
یادش بخیر تو یه دی وی دی با لگد آهنگ چپوندیم واسه شمال تا شیراز.. تو مسیر همه رو رد میکردم ب امید این آهنگ :ی![]()
بعد کلا نیتونسم باهاش بوخونم ، هی دل دلبردل دلبرکلا پیچیدم![]()
متنش اینه یافتیده شد .. شوما نموخاد ب مخزتون فشار بیارین :ی .. یه دو بیتی باباطاهر داره ، این برگرفته از اونه![]()
اگه دل دلبرو ، دل تویی ، دلبر کدام است
بگو دلبر تویی،غیر تو دلبر چرا هست؟
دلی دارم خراب و خریدار محبت
بگو دلبر تویی، دلبری کن تا قیامت
نگاه عاشقم،نقش بسته در نگاهت
بگو دلبر تویی تا که باشم سر به راهت
من عاشق برای دیدن تو بیقرارم
بگو دلبر تویی،عاشقم، چشم انتظارم
اگه تو دلبری داری دل منو میبری
عاشقم کردی و میکشی منو هر وری
اگه تو دلبری داری دل منو میبری
واسه داشتنت خودمو میزنم به هردری
ای جان، با من باش
آقا مث آدم بیا بگو ببینیم تولد کیه! یه ساعته دارم این چرت و پرتا رو میخونم آخرشم نفهمیدم چی به چیه و کی به کیه!اینم باحاله اینم باحاله .. همچین محلی و فراخور حال هم هست :ی
شششششششــــــــــــــــــــــــــ... خودشیفتگی هم لیمیتی دارد وولا :|![]()
![]()
لینک آهنگ
یادش بخیر یه خدمتکار پیر باحالی خونه عموم بود فخط با این میرقصید![]()
من شخصا هیش حرفی نیدارم با این آهنگ ، مگه فخط مث فنر سر جام تیکان بخورم :دییییی
آقا مث آدم بیا بگو ببینیم تولد کیه! یه ساعته دارم این چرت و پرتا رو میخونم آخرشم نفهمیدم چی به چیه و کی به کیه!
![]()
حالا هرکی هس تولدش مبارک، ایشالله 120 سال زندگی با عزت و خوش عاقبت ...
تولدت جناب عطار
عطار جان تولدت مبارک( اسم کوچیک رو نگفتی به دلایل امنیتی)
خوش به حالت که ریفیخ داری عین سپیده خانم ما هر چند برای ما بی وفاست و تولد ما نیومد ولی ما برای تولد همکارکش در صحنه حاظریم
به عنوان اولین شخص در تولدت بازم تبریک می گم آرزوی روزهای روشن رو برای هر دوتاتون دارم
الهی
چه قشنگ نوشتی سپید مرسی
الهی همیشه زنده باشین با دل خوش
الهی غصه تو دل همکاری و خودت نباشه
مگر اینکه به بهانه تولدش بیاد سر بزنه![]()
آغااااااااااااااااااااا قبول نیست من یادم بود میخواستم پیجشو بترکونم اما گفتم امروز فکر کردم سپید ژونی نمیاداما الان اومدم دیدم دستش طلا چه کرده.....
عطــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار به خداااااااااااااااااااااااااااااااااا من میخواستم زودتر از همه تبریک بگم بلکن غافلگیر شیاما اشکال نداره از وسط هم اول بودن عالمی داره .....تولدت مبارک الان میام پروفت میترکونم....
سپید ژونی عشخم مرسی دعوت نمودی مرا بوس واسه آجی خوشملم:*
تبریک میگم به پای هم پیرشن:دی :شکلک گل و بلبل و سبزه و چمن و از این جور چیزها
کادو هم همون پارسالی![]()
اي بابا تو چقدر متولد ميشي بچه
تولدت مبارك. عيدتم مبارك. ايشالله هرسال هي متولد بشي باز.
مرسي سپيد بدتركيب. هلاك اون سليقتم
همانا مردادی ها خودشیفته ترینان گیتی اند ...![]()
موئی نه نیگا کن :
بلی یه همچین موجوداتین !