تبریک میگم من 3 باره رد میشم

48 شدم چه منابعی مطالعه کردیت ؟لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز اصلا نگران نباشید، شما که محاسبات 48 شدین نشون میده که سطح علمیتون خوبه. چشم من روش خودمو میگم امیدوارم کمکتون کنه.
اولا شما باید کاملا به مباحث مقررات ملی (6،9،10،7) مسلط باشین. بعد از خوندنه هر فصلی از هر مبحثی، باید تستهای آزمونهای سالهای قبل مربوط به اون فصلهارو بدون اینکه زمانی برا تستها در نظر بگیرید، بزنید. (البته به غیر از 5 سال آخر، بعدا میگم چرا 5 سال آخر رو نزنید)
سعی کنید تا یه ماه مونده به آزمون 2.3 بار مباحث و تستهاشو مرور کنین. در هر مرور کردنی نکاته جدیدتری یاد میگیرید که به هیچ وجه فراموشتون نمیشه. خوب حالا زمانش رسیده که شما تستهای 5 سال آخر رو که نوع سوالهاش با سالهای قبلش متفاوته امتحان کنید. چطوری؟ الان میگم

شما باید سوالهای 5 سال آخر رو از سایت مقررات ملی دانلود کنین و تو کاغذ های A4 پرینت و به ترتیب سال مرتب کنین. اصلا به سوالها نگاه نکنین. شما باید هر هفته یک آزمون مثل آزمون اصلی برا خودتون شبیه سازی کنین، یعنی مثلا صبح ساعت 8 شروع کنین تا 11/30. سعی کنین جدی باشین. بعد برا خودتون کارنامه در بیارین ببینین کجاها اشکالتون زیاده...بشینین رو اشکالاتتون مانور بدین و برطرفش کنین. دوباره یه امتحان دیگه واسه خودتون شبیه سازی کنین...تا اینکه رو سوالهای سالهای اخیر تسلط پیدا کنین.
اما در مورد تست زنی....شما لزومی نداره بیش حد نیاز سوالها رو جواب بدین....کافیه 35 تا سوال صحیح جواب بدین...مطمئنم که قبول میشین...(اون 5 تا سوال حاشیه اطمینانه

) سعی کنید سواله شانسی نزنید. من خودم محاسبات بار دوم قبول شدم، و واقعا لطف خدا شامل حالم شد (نوکرشم) جالبه که میزان تسلطم بار اول بیشتر بود، ولی بار دوم سر جلسه آزمون عاقلانه تست زدم. (باید زمان رو بسته به نوع سوالات مدیریت کنین). هر مبحثی رو که تسلط بیشتری دارین، اول اون مبحث رو تستهاشو جواب بدین.
زیاد حرف زدم...ولی امیدوارم واستون مفید باشه....انشالله که ساله بعد بیایین و همینجا بنویسین که قبول شدم