تا تاپیکت لود بشه دوسه بار انفاکتوس زدم . یه جوری دیگه سوال میپرسیدی خووووووو
شرط سن چی داره یا نداره؟؟؟؟
سکته ناقص زدم رفت
بابا آخر تاپیکت یه ؟ بذار
خوب تو سایت بپرسه
دلیلی برا شرط معدلی بودنش نیس

نتایج آزمون نظام مهندسی اعلام شده
لینک
http://92.242.195.162/ci_nzarsanji/i...nazar/nazar92/
لینک مستقیم کارنامه
http://92.242.195.162/ci_sherkat/ind...akh/krn_92_1ty
در صورت امکان دوستان نتایجشون را اعلام کنن
من 60 درصدشدم قبول
البته برق

سلام
من با 65 قبول شدم ..![]()

تبریک میگم . همشهری منم با 52 محاسبات قبول شدم![]()
48 شدم چه منابعی مطالعه کردیت ؟لطفا راهنمایی کنیدمن با ٥٤ درصد قبول شدم![]()
سلام
من با 65 قبول شدم ..![]()
منم با ٥٤ درصد نظارت قبول شدم.
ســـــلام به همه دوستان تبريك ميگم70 قبول شدم
تبریک میگم من 3 باره رد میشم48 شدم چه منابعی مطالعه کردیت ؟لطفا راهنمایی کنید
سلام
به همه دوستان تبریک میگم و خوشحالم که قبول شدید
منم اگه با تمرکز بیشتری میرفتم سر جلسه قبول میشدم ایشالا سال بعد
خبر ندارید کی آزمون میگیرن ؟قبلا سالی دوبار بود امسال یکبار شد

سلامسلام، من دانشجوی ترم 4 مهندسی عمران-عمران دانشگاه آزاد لاهیجان هستم. می خواستم بدونم که من می تونم در آزمون نظام مهندسی شرکت کنم؟ چون یکی از آشنایانم بهم گفت که چون من دانشگاه آزاد خوندم و دانشگاه آزاد هم مدارک معادل میده، بنابراین نمی تونم در آزمون نظام مهندسی شرکت کنم. این حرفش منو خیلی ترسوند. می خواستم بدونم که آیا این حقیقت داره؟ و کسی اینجا هست که دانشگاه آزاد خونده باشه و تونسته باشه در نظام مهندسی شرکت کنه؟ ممنون
حق با آقا آرش هستش کنکور نیست که بگیم ظرفیت داره . یکم به خودمون فشار بیاریم و مطالعه خودمون رو بیشتر کنیم حتما قبول میشیم. یکی از هم دانشگاهی منم تو این آزمون شرکت کرده بود درصد خوبی هم آورده بود 68) یه چیزی هم بگم گرفتن و قبول شدن تو این آزمون واقعا تاثیر خیلی زیادی تو کاره شما داره . با قبول شدن تو این آزمون شما به عنوان یه کارشناس سازمان نظام مهندسی تو همه امور ساختمان ها مثل نظارت و طراحی و چیزه های دیگه دارید. من از همین الان دارم میخونم

ســـــلام دوست من ناراحت نباشين و اين رو مطمئن باشيد كه تجربه شما در هر آزمون بيشتر ميشه
فقط يكم بايد تلاش زيادتري كنيد.توصيه من كه امسال قبول شدن اين هست كه تمركز داشته باشيد و به طور كامل منابعات آزمون رو خونده باشيد. [ در كل بگم ميبايستي مطالعه شما در حد بسيار خوبي باشه].در غير اين صورت شرط قبولي شما متاسفانه صفر هست.!منابع رو هم ميتونم بگم مباحث مقررات ملي ساختمان مجلات ؛ استاندارد هاي رشته عمران كتاب ها و غيره.. من هم اينهارو خوندم شما عرض كرديد كه باره سوم هست شركت كرده ايد حتما هم بايد دقت كرده باشيد كه بيشتر كدام سوالات تو آزمون امده. اگه همه منابع هارو بخونيد دچار سردرگمي ميشيد. پس فقط شما ميبايستي مطالعه خودتون رو زيادتر كنيد همين.!! اين آزمون مثل كنكور نيست كه ظرفيت محدود داشته باشه يكم تلاش بيشتر قطعا شما قبول ميشيد..شما حداقل 30تا سوال رو درست جواب بديد قبول هستيد...نميشه گفت همه اما قبولي توي اين آزمون يكي از مهمترين كارهاست. پس سعي تلاش خودتون رو 2 چندان كنيد انشاالله سال ديگه قبول ميشيد
تبریک میگم من 3 باره رد میشم48 شدم چه منابعی مطالعه کردیت ؟لطفا راهنمایی کنید

) سعی کنید سواله شانسی نزنید. من خودم محاسبات بار دوم قبول شدم، و واقعا لطف خدا شامل حالم شد (نوکرشم) جالبه که میزان تسلطم بار اول بیشتر بود، ولی بار دوم سر جلسه آزمون عاقلانه تست زدم. (باید زمان رو بسته به نوع سوالات مدیریت کنین). هر مبحثی رو که تسلط بیشتری دارین، اول اون مبحث رو تستهاشو جواب بدین. 
سلام به همگی.
سال نو همگیتون مبارک باشه.ایشالله که تو سال جدید به همه آرزوهای خوبتون برسید.
دوستان یه سوال.آزمون امسال قراره تو خرداد برگزار بشه. کسانیکه کارشناسی ناپیوسته دارن آیا همچین قانونی که بعضی از دوستان میگن کسانی که کاردانی دارن براشون دو سال و نیم حساب میشه.همچین قضیه ای درسته؟؟
کاردانی من تو سال 88/6/31 تموم شده و کارشناسیم هم تو سال 90/8/23 طبق قوانینی که من تو دستورالعمل های ثبت نام خوندم نمیتونم شرکت کنم.ولی بعضی از دوستان میگن میشه.من الان موندم .خواستم راهنماییم کنید اگر زحمتی نیست.