با نظرتون مخالفم چون توی تیم های تحقیقاتی صنایع بودم... من چند روزه توی تالار به نیت پیدا کردن مشکل گشت می زنم ... به نظر دلایل مختلفی به نظرم می رسه.ما مهندس صنایع هستیم باید مباحث صنایع با گوشت و خونمون عجین شده باشه! کاربرهای شرکت کننده در بحث ها به منزله ی مشتریانی هستند که به محصول ما که تاپیک های ماست سر می زنند! باید
1- تالار جذابیت داشته باشه
2- کاربرها رو بیاریم داخل تالار
3- توی تالار به عنوان مشتری نگه شون داریم
4- بهبود مستمر بدیم تا کاربرا وفادار بشند به تالار !
من چند تا دلیل برای عدم شرکت کاربرها در تالار به نظرم می رسه:
1- سامان نداشتن تالار! به هر قسمت تالار که سر می زنید پر از درخواست پروژه است! که حتی بارها تکرار شده و گاها این پروژه های خواسته شده مربوط به رشته صنایع نیست و حتی استارتر اشکال نپرسیده ، کل پروژه رو درخواست کرده !
2- دسته بندی ای که برای تالار شده جامع نیست و همین دسته بندی هم رعایت نشده ( گاها بحث های تحقیق در عملیات با بحث های کیفیت مخلوط شده و ... ! )
3- تا اونجایی که دیدم عموما کاربراهای شرکت کننده در تالار تازه واردند . فردی که تازه وارد باشگاه شده به دنبال افزایش امتیاز و ارتقا به کاربر فعاله. حتی کسانی که اینجا ثابت هم فعالیت می کنند ( مدیران یا اعضای فعال) از کار این کاربران تشکر نمی کنند! ( دکمه ی تشکر) این باعث دلسردی می شه و همونطور که می بینید دیگه ادامه نمی دهند!! حتی من اینجا مشکلی از مشکلات تالار را در این تاپیک بیان کردم ، فکر می کنم به سمع و نظر کسی نرسید چون نه پیامی زیر پستم زدند نه تشکر کردند ، نه نقد. شما باید نظرات کاربران رو توی هوا بزنید

4- شاید دلیل دیگر این باشه که مباحث مرتبط با صنایع خیلی در سایت های فارسی زبان نیست تا کپی پیست صورت بگیره ! و اکثرا مجبورا تایپ کنند و این خسته کننده ست. باید دنبال ایجاد انگیزه باشید
من این موارد به نظرم رسید خوشحال می شم تکمیلش کنید.
موفق باشید