یکی از فانتزیام اینه که همینجوری بی دلیل تو افق محو بشم
یکی از فانتزیام اینه که جراح فلب بشم بعد یه مریض بیارن که سکته قلبی کرده و من برم جراحیش کنم و وقتی از اتاق عمل اومدم بیرون خونوادش بپرن جلوم و بگم دکتر چی شد و من بگم متاسفم و بعد تو افق محو شم.
یکی از فانتزی هام اینه که راننده تاکسی باشم بعد یه مسافر سوار کنم و تو یه جای شلوغ پیادش کنم و وقتی که پیاده شد کیفش رو جا بزاره و وقتی کیف رو که میگیرم دستم یه صدای جیک جیک ازش بشنوم و وقتی که خوب نگاش کنم ببینم یه بمب توشه ، منم سریع گازش رو بگیرم خودم رو برسون به دریایی که نزدیک اون منطقست و گازشو بگیرم ماشینو با بمب پرت کنم تو دریا منم خودم قبل از اون بپرم پایین و همین که ماشین افتاد تو اب منفجر بشه و همین که بلند شدم مردم شروع کنن به دست زدن برام ؛ منم با غرور تمام تو افق به سمت اداره بیمه غیب بشم !
همراه با برفو ، گردو خاک.
.
.
کمی تا قسمتی ابری!!!
یکی از فانتزیام اینه که یه رانی هلو بگیرم نصفشو بخورم بعد بقیشو بندازم پشت سرم بـعـد همینطوری که تیکه های هلو میافته زمین ملـت دهـن بـاز نگاه کنن بگن عـَـــــــ عجب آدم پـولداریه
بـعـد مـن یـه لبخـند بزنم سـوار پرایدم بـشمو گـازشو بگیرم برم تـو افق محو شـم :|
.خاهشن از نوشتن فانتزی های بیش از 2 خط خودداری کنید !
.
.
روابط عمومی سازمان افق و حومه
اینو قبلا گفته بودی بهنام جان...زیادی تو کفِ این فانتزی هستی![]()
من به عشق این فانتزی زندگی میکنم....
![]()
این افق آخرش کار دستمون میده
چنتا آدم گردن كلفت اجير كردم نزديك افق.
.
.
.
.كه هر کی خواست توی فانتزیش تو افق محو بشه طوری بزننش که حافظه اش پاک شه فانتزیاش از یادش بره![]()
من تمام اون گردن کلفت ها رو زدم داغون کردم.![]()
حالا میتونین با خیال راحت برین سمت افق.
![]()
دلم میخواد راننده ماشین پلیس بشم؛
را بيوفتم تو خيابون از پشت بلنگوش بگم :
راننده پژو حرکت کن!
مگان!!سرت رو بنداز پایین ! مگه خودت خواهر مادر نداری !؟
ماکسیما مشکی ؟ شیطون دخترای قشنگی سوار کردی!؟
206 صندوق دار آهنگت خیلی قدیمیه...عوضش کن... !!!!
پرايد مشکی ... پراااااااايد......فخر
می فروشي ؟؟؟ بزن بغل!
یکی از فانتزیام اینه که یه پتو اختراع بشه که سوراخ سوراخ باشه ، واسه ماهایی که همیشه گرممونه ولی بی پتو هم خوابمون نمیبره
خخخخخخ
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فانتزی های من | زنگ تفريح | 2 | |
![]() |
یکی از فانتزی هام اینه... | زنگ تفريح | 15 | |
![]() |
جوکهای فانتزی بامزه | زنگ تفريح | 18 | |
![]() |
توهمات فانتزی.......... | زنگ تفريح | 13 |