سلام به دوستای گلم
کسی هست با نرم افزار Hec-Hms کار کرده باشه؟
در خصوص چگونگی وارد کردن اطلاعات مدل و ... سوال داشتم.
ممنون
ما تو درس نرم افزار تخصصی باهاش کار کردیم
خوشحال میشم بتونم کمک کنم
سلام به دوستای گلم
کسی هست با نرم افزار Hec-Hms کار کرده باشه؟
در خصوص چگونگی وارد کردن اطلاعات مدل و ... سوال داشتم.
ممنون
دوست من نشریه شماره 158 کمیته آبیاری و زهکشی میتونه کمکت کنه.سلام بچه ها
من در مورد نگهداری و بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی مختلف و مشکلات ان اطلاعات میخواستم اگه کمک کنید ممنون میشم .
اگه حتی بهم بگید از کجا شروع کنم و ایا جایی هست که بشه بهش مراجعه کرد ؟ اخه خودم نمیدونم از کجا شروع کنم .
ممنون
سلام بچه ها
من در مورد نگهداری و بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی مختلف و مشکلات ان اطلاعات میخواستم اگه کمک کنید ممنون میشم .
اگه حتی بهم بگید از کجا شروع کنم و ایا جایی هست که بشه بهش مراجعه کرد ؟ اخه خودم نمیدونم از کجا شروع کنم .
ممنون
سلام به دوستای گلم
خواستم ببینم کتاب زبان تخصصی رشته زهکشی( طوری که تمام اصطلاحات زهکشی زو داشته باشه) کسی میشناسه که معرفی کنه؟ مرسی[/QUOآره بابا..یه کتاب با جلد سبز رنگ هستش که انتشارات دیباگرانه..اسم نویسندش یادم نیست.یه فرهنگ لغت هم همین انتشارات داره
سلام به دوستای گلم
خواستم ببینم کتاب زبان تخصصی رشته زهکشی( طوری که تمام اصطلاحات زهکشی زو داشته باشه) کسی میشناسه که معرفی کنه؟ مرسی
با سلام به دوستان عزیزسلام من الان ترم ششم میحواستم ارشد زهکشی بخونم از چه منابع و برنامه ای استفاده کنم بهتره ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام به دوستان عزیزسلام من الان ترم ششم میحواستم ارشد زهکشی بخونم از چه منابع و برنامه ای استفاده کنم بهتره ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست من
عزیزم شما بیشتر تست کار کن.کتابهای مجموعه تستهای کنکور انتشارات دیباگران خیلی مفیدن.وقتی تست بزنی دستت میاد که از چه مباحثی بیشتر سوال میاد و واقعا هم همینطوره.
موفق باشی گلم
سلامسلام
من دنبال مقاله ای هستم (انگلیسی)که تفاوت های زهکشی در آبیاری و مباحث عمرانی رو بگه (مصالح مورد نیازش و نوع سیستم) به نظر شما فرقیم میکنه؟(منظورم اصول طراحیشه)
و هم چنین به دنبال مقالاتی از roofgarden هستم(انگلیسی)
ممکنه کمکم کنید؟
ممنونم
![]()
سلام و خسته نباشید ... من رشتم معماری هستش و اخیرا یه پروژه ای درباره معماری منظر بهم معرفی شده که اجرا کنم .. الان یه مشکلی دارم برای سیستم آبیاریش ... به نظر شما با 5 شیر آب تقریبا فشار قوی چطوری 28 ردیف درخت کاج رو میشه آبیاری کرد تو هر ردیف هم میانگین 30 عدد درخت کاج هست که از درخت اولی تا درخت آخری 120 متر فاصله ست .آیا اصلا امکان داره ؟ یا نمیشه ؟ توجه کنید که از این 5 شیر آب قرار ازشون در ساخت آبنما هم استفاده بشه .. چه راهی بهترین راههه که هم آبیاری بشن درختا هم آبنما داشته باشیم ؟آبنما ها قرارن مثل رود خانه از این سر تا اون سرپارک برن که حدود 120 متر طول هستش
یه سوال دیگه ... قرار ما با نهر هایی که برای این 5 شیر آب درست میکنیم در پایین پارک یعنی 120 متر پایین تر به یه دریاچه مصنوعی همشون ختم بشن ... حالا سوالم اینه که چه راهی پیشنهاد میکنید که این آب اونجا گند نکنه ؟ آیا میشه کاری کرد در زمین فرو بره ؟ فرو رفتن آب توی زمین آسیبی به کار نمیرسونه ؟ یا چه راه دیگه ای هست ؟
سلام
من دنبال مقاله ای هستم (انگلیسی)که تفاوت های زهکشی در آبیاری و مباحث عمرانی رو بگه (مصالح مورد نیازش و نوع سیستم) به نظر شما فرقیم میکنه؟(منظورم اصول طراحیشه)
و هم چنین به دنبال مقالاتی از roofgarden هستم(انگلیسی)
ممکنه کمکم کنید؟
ممنونم
![]()
سلام و خسته نباشید ... من رشتم معماری هستش و اخیرا یه پروژه ای درباره معماری منظر بهم معرفی شده که اجرا کنم .. الان یه مشکلی دارم برای سیستم آبیاریش ... به نظر شما با 5 شیر آب تقریبا فشار قوی چطوری 28 ردیف درخت کاج رو میشه آبیاری کرد تو هر ردیف هم میانگین 30 عدد درخت کاج هست که از درخت اولی تا درخت آخری 120 متر فاصله ست .آیا اصلا امکان داره ؟ یا نمیشه ؟ توجه کنید که از این 5 شیر آب قرار ازشون در ساخت آبنما هم استفاده بشه .. چه راهی بهترین راههه که هم آبیاری بشن درختا هم آبنما داشته باشیم ؟آبنما ها قرارن مثل رود خانه از این سر تا اون سرپارک برن که حدود 120 متر طول هستش
یه سوال دیگه ... قرار ما با نهر هایی که برای این 5 شیر آب درست میکنیم در پایین پارک یعنی 120 متر پایین تر به یه دریاچه مصنوعی همشون ختم بشن ... حالا سوالم اینه که چه راهی پیشنهاد میکنید که این آب اونجا گند نکنه ؟ آیا میشه کاری کرد در زمین فرو بره ؟ فرو رفتن آب توی زمین آسیبی به کار نمیرسونه ؟ یا چه راه دیگه ای هست ؟
دوست من به کتاب آبیاری سطحی آقای واکر ترجمه بهروز مصطفی زاده مراجعه کنید.دوستان کسی اطلاعات، مطلب، مقاله ای در باره بهینه کردن (بهینه یابی) آبیاری فارو داره؟
از روش دو نقطه ای واکر باشه بهتره
دوست من به کتاب آبیاری سطحی آقای واکر ترجمه بهروز مصطفی زاده مراجعه کنید.
موفق باشید.
چرا نمی رید سایت سیویلیکا؟من این کتاب رو مطالعه کردم. در این کتاب فقط روش ارزیابی و طراحی مطرح شده در باره بهینه یابی صحبت زیادی نشده مد نظر من یک کار انجام شده است که در مزرعه اعتبار سنجی شده باشه بیشتر هم تو مقالات بیان میشه.
اگر مقاله ای در این خصوص دیدید برای من هم بفرستید.
با تشکر
چرا نمی رید سایت سیویلیکا؟
سلام وقتتون بخیرمیخواستم بدونم چه طوری باید دبی یه چاه که لوله خروجی از اون 2اینچ هست را بدست بیارم. اگه فرمول خاصی داره لطفا برام بنویسید.با تشکر از مهندسین گرامی
[SIZE=-1]Assume Gravity to Low Pressure. About 6f/s flow velocity, also suction side of pump[/SIZE] | [SIZE=-1]Assume Average Pressure. (20-100PSI) About 12f/s flow velocity[/SIZE] | [SIZE=-1]Assume "High Pressure" PEAK flow. About 18f/s flow velocity[SUP]*[/SUP][/SIZE] |