امیر Amir
کاربر حرفه ای
سلام.کلی گفتم. مدرک مجتمع فنی قطعا باید خیلی معتبر باشه.بگو منظورت چه کلاسی هست . چه نرم افزاری ؟
البته خودم به سایتشون سر زدم. یه چیز هایی دستم اومد.
باز هم تشکر به خاطر توجهتون
سلام.کلی گفتم. مدرک مجتمع فنی قطعا باید خیلی معتبر باشه.بگو منظورت چه کلاسی هست . چه نرم افزاری ؟
سلام.کلی گفتم. مدرک مجتمع فنی قطعا باید خیلی معتبر باشه.
البته خودم به سایتشون سر زدم. یه چیز هایی دستم اومد.
باز هم تشکر به خاطر توجهتون
واسم جالب شد بدونم شما در کجا و چه جایی هستین که این همه موقعیت کاری خالی هست کنار دستتونسلام
اگر ممکن بگید از کدوم شهر هستید شاید بشه یک کار برای شما پیدا کرد.
می بخشید یک سوال داشتم.. من در یکی از کتاب ها با چنین عنوانی برخورد کردم الان نمی دونم کدومش درست می باشد اگر شما اطلاعاتی دارید به من بگویید که کدام فرمول برای محاسبه نرخ بازگشت سرمایه صحیح می باشد؟
نرخ بازگشت سرمایه=فروش سالیانه/سرمایه سالیانه or سرمایه ثابت/سود
می بخشید یک سوال داشتم.. من در یکی از کتاب ها با چنین عنوانی برخورد کردم الان نمی دونم کدومش درست می باشد اگر شما اطلاعاتی دارید به من بگویید که کدام فرمول برای محاسبه نرخ بازگشت سرمایه صحیح می باشد؟
نرخ بازگشت سرمایه=فروش سالیانه/سرمایه سالیانه or سرمایه ثابت/سود
سلام
من فونت فارسی برای کار با برنامه VISIO رو میخوام.
من میتونم فارسی بنویسم با این برنامه ولی برای هر فرایند باید کلید SPACE رو بزنم که از هم فاصله پیدا بکنه و همین کار ترتیب کلمات رو بهم میزنه.
مثال:
ماشین کاری مرحله 1
وقتی SPACE میزنم میشه
1محله ماشین کاری.
چه کار کنم؟؟؟
باسلاماین نزم افزار فعلن مبدل فارسی نداره
منم این مشکل رو داشتم کاری که کردم هر کلمه رو برعکس از اخر به اول تایپ کردم و مشکلی نبود
صیغه جدیده؟؟؟؟!!!!!!!!!!مهندسی صنایع بدون گرایش پیام نور چیه ؟؟ میشه بیشتر توضیح بدین در موردش به درد می خوره یانه مخصوصا آینده شغلی؟
چون من صنایع نمیخونم شاید اطلاعاتم کمه؟صیغه جدیده؟؟؟؟!!!!!!!!!!
چون من صنایع نمیخونم شاید اطلاعاتم کمه؟
ولی مهندسی صنایع عمومی که تو پیام نوره چه فرقی با مهندسی مدیریت پروژه یا تولیدات صنعتی داره فقط از نظر وضعیت شغلی ؟؟
چه بد.بچه ها سلام ، خسته نباشيد .
من شديدا به يك مثال از نمودار wbs براي درس كنترل پروزه نياز دارم هرچي تلاش مي كنم نمي تونم يك نمودار با 20 فعاليت بكشم اگه يكي يك نمونه ي آماده داره برام بفرسته . ممنون وضعيتم بحراني ، اگه به استاد تحويل ندم اين درسو ميفتم
بچه ها سلام ، خسته نباشيد .
من شديدا به يك مثال از نمودار wbs براي درس كنترل پروزه نياز دارم هرچي تلاش مي كنم نمي تونم يك نمودار با 20 فعاليت بكشم اگه يكي يك نمونه ي آماده داره برام بفرسته . ممنون وضعيتم بحراني ، اگه به استاد تحويل ندم اين درسو ميفتم
من با اینکه پیام نور نبودم یه چیزی رو مطمئن هستم، مهندسی صنایع همه جای دنیا یه چیزه چه تو دانشگاه پیام نور سلفچگان چه تو آکسفرد !!!
امیر جان ، من با نظر شما موافق نیستم !!! . به طرز فوق العاده وحشتناک فراوان خیلی زیاد مهندسی صنایع ایران (حالا نه سلفچگان ! منظورم ایران هست) با اون چیزی که در دنیا تدریس میشه تفاوت فوق العاده زیادی داره . این تفاوت تو هیچ کدوم از رشته های مهندسی نیست . چرا که در تمام دنیا قوانین فیزیک و مکانیک و برق و فرمولهای شیمی و ... یکسان هست . کنترل پروژه در هیچ جا به شکل آموزش رسم شبکه نیست ، در هیچ جا کنترل کیفیت با این کیفیت ! تدریس نمیشه ! . یکی از درسهای مهم صنایع در دنیا اتوماسیون صنعتی هست که تو ایران نداریم . بعد هم شاخه های صنایع تو ایران سه تا هست و تو بقیه جاها به اندازه فیلدهای کاری شاخه وجود داره (کیفیت / پروژه / موجودی / طرحریزی / شبیه سازی / ... ) . اما اگه مقایسه پیام نور با جاهای دیگه هست ، تا اونجایی که من میدونم فرقی با هم ندارن .
مهندسی صنایع تو ایران واقعا خیلی کمتر از اون چیزی که باید تدریس میشه. مثلا همین درس شبیه سازی , تو خیلی از دانشگاه های ما از جمله دانشگاه خودم یه استاد درست حسابی که واقعا بلده ی کار باشه وجود نداره یا mis مخصوصا تحلیل سیستم , من خودم برا پروژه تحلیل سیستم به خورده مشکل دارم که رفتم از استاد بپرسم که باید چیکار کنم , مبگه خودت برو ببین چیکار می تونب بکونی.......یه راهنمایی ساده هم بلد نیس, چرا ؟؟؟ چون استاد خودشم مثه خودش چیزی نداشت بهش بگه.........با bardinova جان کاملا موافقم...
بچه ها سلام :
يك نفر اگه يك نمودار WBS با 20 يا بيشتر فعاليت داره ، يا يه پروژه ي آماده در اين زمينه داره به من بده . اين پروژه برام بسيار حياتيه
امیر جان ، من با نظر شما موافق نیستم !!! . به طرز فوق العاده وحشتناک فراوان خیلی زیاد مهندسی صنایع ایران (حالا نه سلفچگان ! منظورم ایران هست) با اون چیزی که در دنیا تدریس میشه تفاوت فوق العاده زیادی داره . این تفاوت تو هیچ کدوم از رشته های مهندسی نیست . چرا که در تمام دنیا قوانین فیزیک و مکانیک و برق و فرمولهای شیمی و ... یکسان هست . کنترل پروژه در هیچ جا به شکل آموزش رسم شبکه نیست ، در هیچ جا کنترل کیفیت با این کیفیت ! تدریس نمیشه ! . یکی از درسهای مهم صنایع در دنیا اتوماسیون صنعتی هست که تو ایران نداریم . بعد هم شاخه های صنایع تو ایران سه تا هست و تو بقیه جاها به اندازه فیلدهای کاری شاخه وجود داره (کیفیت / پروژه / موجودی / طرحریزی / شبیه سازی / ... ) . اما اگه مقایسه پیام نور با جاهای دیگه هست ، تا اونجایی که من میدونم فرقی با هم ندارن .