سلام
اگه لطف كني و بگي ساعت چند و چه كانالي ممنون ميشيم!![]()
ساعتش رو که گفتم 11 شب و کانال MItv

سلام
اگه لطف كني و بگي ساعت چند و چه كانالي ممنون ميشيم!![]()
سلام
امروز رسما از كار بيكار شدم!!!!!!! اما خوب منم كه پررو اصلا انگار نه انگار. مي دونم كه اين يك فرصت تازه است واسه اينكه اوضاع بهتر بشه. من كه كم نميارم بقيه برن فكر خودشونو بكنن.
سلام
امروز رسما از كار بيكار شدم!!!!!!! اما خوب منم كه پررو اصلا انگار نه انگار. مي دونم كه اين يك فرصت تازه است واسه اينكه اوضاع بهتر بشه. من كه كم نميارم بقيه برن فكر خودشونو بكنن.
من دو یا سه روزی میشه که این کتاب و تموم کردم برام خیلی جالب بود وقتی به اینجا هم سر زدم یه تاپیک در این باره دیدم این هفته یکی از مروجان این راز هم تو شهر ما کنفرانس داره فکر کنم همون سردبیر مجله موفقیت باشه اینا همه نشون میده واقعا" این موضوع داره تو کشور ما همه گیر میشه ... اما ... اما یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده ازهمون وقتی که کتاب رو شروع کردم به خوندن تو همون ده صفحه اول کل قضایا دستم اومد و به درستی و صداقت موضوع ایمان آوردم ولی برام موضوع خیلی تازه ای نبود انگار قبلا" با این چیزا آشنا بودم یعنی حتما " هر کسی یا خیلی از آدما به این موضوع تو جریان زندگیشون پی میبرند و این باعث شد که فکر کنم که این کتاب با اینکه صادق اما واقعی نیست یعنی یه طرف و گرفته ولی یه طرف دیگر و ول کرده و اصلا" هیچ اشاره ای بهش نکرده ... ببینید اینکه مابه هر چیزی فکر کنیم یا هر چیزی رو بخوایم قانون جاذبه بکار میفته و باعث میشه افکار و رفتار و زندگیمون در جهت رسیدن به اون چیز قرار بگیره تا یه جوری بالاخره بهش برسیم درسته ولی این یه طرف قضیست طرف دیگه اینه که ما برای رسیدن به اون چیز چه چیزهای دیگه ای رو از دست میدیم ... خیلی وقتها دلیل اینکه ما به طور نسبی به خواسته هامون میرسیم یا اصلا" نمیرسیم اینه که ما نمیخوایم چیزای دیگمون رو برای رسیدن بهش از دست بدیم یعنی اون هدف در کنار مسائل دیکه برامون با ارزش در غیر این صورت اهمیتی نداره واسه همین وسط راه یا سرعت و کند میکنیم یا از مسیر منحرف میشیم ویا اینکه ترمز میکنیم تا اون چیزایی رو که داریم از دست ندیم ... مثلا" من میخوام تا دو سال یا سه سال دیگه یه پرادو داشته باشم در حالی که الان یه دانشجو هستم و پدرم هم کارمند ساده دولت من اگه تمام فکر و ذهنم این پرادو باشه شاید شاید وشاید و یا با در نظر گرفتن قانون جاذبه حتما " یه راهی پیدا میکنم که بهش برسم اما اگه این راه منو از انسانیت دور کنه ویا باعث بشه به کارهای خلاف دست بزنم چه ارزشی داره یعنی طبق قانون جاذبه یا راز موفقیت من پرادو میخواستم و بهش رسیدم اما شدم یه قاچاقچی حرفه ای ... به نظر من این کتاب و موضوعش چیز جدیدی نیست و حرف تازهای هم برای گفتن نداره خیلی ها قبلا" به این موضوع رسیدن بهش رسیدن تو کتاب هم بهش اشاره شده ولی فرق این کتاب اینه که تک بعدی به قضیه نگاه کرده ... بله این کاملا" درست که ما هر چیزی رو بخوایم و واقعا" بخوایم بهش حتما" یه جوری میرسیم ولی چه جوری آیا اگه هر طوری برسیم به صرف اینکه رسیدیم موفق شدیم ؟ البته که نه ... ما باید راه درست رو انتخاب کنیم و تمام سعی و تلاشمون رو بکنیم ولی نباید همه چیز و تو این راه از دست بدیم چیزایی رو که خیلی وقتها از هدف هم مهمترن حتی اگه بهش هم نرسیم ... یادمون باشه هدف وسیله رو توجیح نمیکنه
من دو یا سه روزی ... یادمون باشه هدف وسیله رو توجیح نمیکنه
سلام شما خیلی دوست داشتنی هستید!!!یعنی می گین ما اگه چیزی رو با تموم وجود بخوایم و بدونیم می تونیم بهش برسیم....
باید اونو به کاینات سفارش بدیم؟
چیزای دقیقشو تو ذهن تصور کنیم...؟
یه جا خوندم: ذهن ما نمی تونه فرق بین واقعیت و یک تصور ساده رو تشخیص بده
یعنی فکر می کنه اون اتفاق یا چیزی که در ذهن ما می گذره یه واقعیته
خوب...اینکه خیلی خوبه
تازه چون ارزوتون خیلی واستون با ارزشه می تونین ساعت ها بهش فکر کنین و تصور کنین بهش رسیدین...
عالیهپس دست به کار بشین
![]()
سلام خوش اومدیسلام سلام من اومدم دوباره.
چند روزی نبودم. رفته بودم دنبال یکی از اون اتفاقات عجیب و غریب که واسم افتاد. امشبم بر می گردم.
راستی یک هدف بسیار بزرگ واسه خودم پیدا کردم که 6 ماه بهش مهلت دادم. حالا هم می خوام همه انرژیمو بذارم واسش. می دونین حتی عدد 6 ماه هم خودش اومد تو ذهنم. امیدوارم همگی موفق باشید.
راستی یکی از مهمترین مسائل، شکر گزاری واسه داشته هامونه. پس خدایا به خاطر هر چی که داریم و هر چی که خواهیم داشت تو را شکر.
سلامسلام
من دو یا سه روزی میشه که این کتاب این موضوع رسیدن بهش ... یادمون باشه هدف وسیله رو توجیح نمیکنه
سلام از شما کمال تشکر را دارم.یه روز یه دانشمند یه آزمایش جالب انجام داد... .![]()
فكر كنم اين قانون هميشه حاكم هست فقط ما نميدونيم باطنا” چي ميخواهيم
اول نيت هاي دروني خود را بايد با خواست هاي روزمره مساوي كرد
سلام
alone جان تبريك مي گم. انشاالله موفق باشيد.
سلام alone جان تبریک می گم...
تو مدیریت این تاپیک رو به سوی خودت جذب کرده بودی؟!![]()
منظورم اين بود كه خواسته هاي ظاهري ما با خواسته هاي باطني متفاوت استچرا؟!!!!!ما از اين قانون استفاده مي کنيم چون محدوديت نداره.البته که براي خواسته هاي روز مره هم قابل استفادست اما اگه در مورد خواسته هاي غير معمولمون هم به ايمان برسيم،نتيجه بخشه.
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |