یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها..
اول از همه بگم که نباید می زاشتیم کار به اینجا بکشه که حالا بخوایم تاسف بخوریم.
الان دیگه تاسف خوردن فایده ای نداره.باید به فکر راه چاره باشیم
جناب فشفشه هم حتما دلیل قانع کننده ای دارن که دیگه نمیان اینجا.
اما هر کدوم از ما یه عضو مهم و تاثیر گزاریم.پس هی نگیم چرا این نمیاد چرا اون نمیاد
عوضش کاری کنیم که اعضای ثابت و مفیدی مثل جناب فشفشه که بنا به دلایلی گفتن که دیگه نمیان اینجا،دفعه بعد که اومدن،از پیشرفت این تاپیک و مفید شدن بحثها لذت ببرن ..
خواهشا دیگه ابراز تاسف واسه این تاپیک نکنیم..منظورم به خودمم هست
انرژی منفی نفرستیم .باشه؟:w16:
به امید هر چه بهتر شدن این تاپیک پر از انرژی:w40:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام به همه دوستان عزیزم
واقعیتش منم شوکه شدم براشونم پیغام گذاشتم ولی جوابی ندادن
معذرت بابت غیبت دیشب میهمانی بودم نتونستم بیام
ولی واقعا باید یه فکرایی کرد

اینجوری نمیشه
اون حس خوبو دیگه ندارم
ولی باید دوباره اون نشاط رو برگردوند

اگر موافقید
یا علی

سلام دوست عزیز:gol:
درسته!باید فکری کرد.من مطمئنم که با همکاری همدیگه تاپیک دوباره مثل سابق میشه هرچند که الان هم با وجود شما عالیه!;)
لطفا دیگه از جملات ناامید کننده استفاده نکن!
منم موافقم.
یا علی!
:victory:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سوگل خانوم
البته.اگه ایشون نبودن اینجا به این صورت در میومد ومن و خیلی های دیگه جذب اینجا نمی شدن.من درک میکنم چرا تصمیم گرفتن دیگه اینجا نیان .ولی به عنوان بزرگتر اینجا نباید اینکارو میکردن.امیدوارم تغییر عقیده بدن و دوباره برگردن چون اینجا بدون حضور ایشون بی روحه و
جایگاهی نداره
سلام آقا کوروش
مسلما جناب فشفشه در رونق گرفتن این تاپیک نقش خیلی مهمی داشتن.اما ایشون حتما دلیل قانع کننده ای دارن واسه این کارشون(منظورم نیومدن به اینجاست).
من هم مثل شما امیدوارم که هر چه زودتر تصمیمشون عوض بشه.

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید نشد دیگه
انگار همه منتظرید تا یکی بیاد یه کاری کنه
بابا جان مگه باید یه بانی داشته باشه اینجا
بعدشم ببینم خیلی جالبه که علی آقا میفرمایید اگه اینجوری باشه دیگه نمیاید
مگه اینجا به کمک کیا درست شده
چرا تا یه چیزی میشه جا خالی بدیم
بشینیم فکرامونو بذاریم رو هم به یه نتیجه ای برسیم
جای این همه نا امیدی
جمع کنید خودتونو ببینم دهه
(الان دعوا کردم مثلا)

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من باید برم.فقط اومدم ببینم امشب اینجا چه خبره.
تا شبهای بعد شما رو به خدا می سپارم.واسم دعا کنین

(من رفتم،انرژی منفی نفرستینا!!!!)

kurosh parsa

عضو جدید
.......

.......

درسته!باید فکری کرد.من مطمئنم که با همکاری همدیگه تاپیک دوباره مثل سابق میشه هرچند که الان هم با وجود شما عالیه!;)
لطفا دیگه از جملات ناامید کننده استفاده نکن!
منم موافقم.
یا علی!:victory:
سلام دوست گرامی :gol:

بهترین کار اینه که مثل سابق هر شب یا اگه نمیتونید زمان هایی رو تعیین کنیم و همه بیایم اینجا و کارمونو ادامه بدیم.

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خب.. شب بر همگي خوش:)
درضمن با عرض پوزش اسپم در اينجا ممنوع مباشد
لطفاً اجازه بديد اين تاپيك روال قبليش رو پيش بگيره درست مثل ماه ها قبل...
شاد باشيد عزيزان;)

kurosh parsa

عضو جدید
........

........

خب.. شب بر همگي خوش:)
درضمن با عرض پوزش اسپم در اينجا ممنوع مباشد
لطفاً اجازه بديد اين تاپيك روال قبليش رو پيش بگيره درست مثل ماه ها قبل...
شاد باشيد عزيزان;)

ولی این حرفاباید زده بشه تا بشه نتیجه گیری کرد
شب شما هم خوش

kurosh parsa

عضو جدید
.....

.....

یه نفر بی زحمت این اسپم رو تعریف کنه
من دیگه میترسم حرف بزنم یه وقت اسپم شه
شب همگی خوش
فکر میکنم هر چیزی که مربوط به مباحث تاپیک نباشه
شب بر همگی خوش;)

آخرین ویرایش:

Setayesh

مدیر تالار
:gol::gol:خب دوستان عزیز:gol::gol:
بعد از همه ی این حرفا بر می گردیم سر این موضوع که تاپیک ما همچنان پابرجاست.من وقتی همه ی حرفای دوستانو خوندم چیز خاصی ندیدم که بخوایم به خاطرش تا این حد حرفای ناامید کننده بزنیم!حالا چون فشفشه رفته یعنی اینجا تعطیل شده؟!!!:surprised:
لطفا دیگه کسی در این باره صحبت نکنه و به قول دوست عزیزمون سوگل اسپم نکنیم.:w16:
اسپم یعنی هر حرفی که مارو به سمت ناامیدی ببره!!!
اسپم یعنی حرفی که انرژی منفی داشته باشه!
از این به بعد فقط در مورد موفقیت حرف میزنیم و کلیه ی برنامه های تاپیک طبق روال عادی خودش برگزار میشه!
به یاد فشفشه ی عزیز:
با هم پشتمون کوه:w17:

:w27:

آخرین ویرایش:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما باید سعی کنیم و موفق شویم.در غیر این صورت فرزندان و نوادگان ما حق خواهند داشت روزی از ما بپرسند که چرا در برابر سختی ها بیشتر تلاش نکردیم.اگر سنجیده عمل نکنیم ، به آنها و به خصوص به مادرانشان چه داریم بگوییم؟؟

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
خنده، دشمن را دوست میکند. "جرج نیکولا"
خنده، فکر را قوی و بدن را توانا میسازد. "ژول سیمون"
خنده، بهترین اسلحه ی جنگ با زندگیست. "آناتول فرانس"
سلام نوش آفرين جان...
واقعا اين مطلبت خيلي عالي بود... :gol:
خنده واقعا دواي همه چيزه....
الان توي تهران هم مراكز خنده‌درماني وجود داره.... اگه دوستان مايل باشند، يه آدرسي براي تهرانياي عزيز ميذارم كه اگه تونستن حتما يه سر بزنن... ضرر نميكنيد....
روزاي پنجشنبه ساعت 10 صب، فرهنگسراي سرو (بانو) واقع در پارك ساعي، همايش خنده درماني به صورت رايگان اجرا ميشه....
همه خانما و آقايون كنار هم شركت ميكنن... خيلي هم مفيد هستش....
اميدوارم وقت پيدا كنيد و سري بزنيد...
كلي انرژي مثبت پيدا ميكنيد...

:gol:

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

من طبق روال روزانه به اینجا سر میزنم ولی چون منتظر جواب مدیر تالار هستم گفتم تا ایشون چزی نگفتن ساکت باشم ولی ذک چندتا نکته رو اینجا الزامی می دونم:

1- اگه من اصرار به ایجاد تغییرات داشتم دلیلش همین بود چون من این تاپیک رو از صفحه اول مطالعه کردم و بعد از حدود یکماه که مطالب این تاپیک رو خوندم نظر دادم و در مقاطع دیگه ای هم این مشکل وجود داشت که یک دفعه اینجا خالی شه پس یکی از دلایل ایجاد تعییرات خارج شدن اینجا از تک محوری بوده!

2- ما تا خودمون رو درگیر این قانون نکنیم نمی تونیم به موفقیت برسیم یکی از کارهایی که مارو شدید درگیر می کنه فعالیت در این زمینه هست پس اگه بیایم اینجا منتظر بمونیم تا دیگران پست بزارند و ما انرژی بگیریم این یکم برای اون افراد محدود خستگی ایجاد می کنه و بعد از یک مدت میره جایی که شاید فغالیت گروهی وجود داشته باشه!

3- دوستان عزیز من یک ایده دادم برای اینکه بریم مطالب قدیمی این تاپیک رو مع کنیم تا بصورت یک کتابچه در اختیار دوستان تازه وارد هم قرار بگیره ولی خوب هیچکس چیزی نگفت. این کار چندتا حسن داره اولیش اینه مطالب قدیمی رو مرور می کنیم. دومیش ایجاد روحیه همکاری هست. سومیش دسته بندی مطالب است.

4- دوستان در هر لحظه از زندگی باید آماده تغییر باشید چون اساس قانون جاذبه بر این سات که ما باورها قدیمی خود را تغییر بدیم تا بتونیم با باورهای جدید به موفقیت برسیم.

5- دوستان عزیز من هنوز هم منتظر اعلام آمادگی همه شما عزیزان هستم.

6- من از این تاپیک و بخشی کی می خواستم ایجاد بشه هدف بزرگ تری داشتم و اون این بود که پس از اینکه یک گروه پر انرژی ایجاد شد حتی فعالیت رو به ایجاد یک سایت در این زمینه تبدیل کنم تا بتونیم مرجعه اصلی این قانون در کل ایران باشیم.

7- دوستان من هدفم خودم را برای اینکار تعیین کردم و مطمئن باشین اگه تنها هم باشم این کار رو می کنم ولی استفاده از تجربه، همفکری و کک دیگران خیلی کارها رو با سرعت بیشتری جلو میبره!

همکگی موفق و موید باشین

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب benefic من قبلا هم برای همکاری اعلام آمادگی کرده بودم.اما الآم هم یه بار دیگه می گم که حاضرم در این زمینه باهاتون همکاری کنم.چون الآن خیلی به این قانون نیاز دارم و اینجوری بیشتر باهاش درگیر می شم و مسلا تاثیر بیشتری روی من می زاره.
من آماده همکاری هستم.
از دوستان دیگه هم خواهش می کنم که اگه دوست دارن موافقتشونو جهت همکاری اعلام کنن.

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
من صبر می کنم ببینم افراد دیگه ای هم اضافه می شوند یا نه اگه اضافه شده اند که بسیار عالی در غیر اینصورت من استارت مار رو با افرادی که اعلام آمادگی کرده اند خواهم زد.

ahora_big

عضو جدید
دوست بسیار گرامی Benefic.H سلام
من هم هستم
ولی از نظرم من الان طرح شما نزدیک به 4 هفته است که در حد حرف مونده همش نامه نگاری با مدیران ارشد سایت برای ایجاد بخش مجزا ، خب این قضیه یعنی اینکه قوانین جذب رو تا مقداری بسته به شرایط میدونید؟؟؟

همه ی ما بدنبال ایجاد تغییر هستیم علتشم آمدنمونه، خواستنمونه، اهدافمونه، پافشاری کردنمونه و راضی نبودنمونه .
طرحتون رو عملی کنید این انتقاد من رو هم خیلی جدی بدونید:gol::gol::gol:

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز

درست می فرمایین ولی من لحظه به لحظه پیگیر قضایا بودم ولی شما به چند صفحه قبل مراجعه کنید من یه نظر برای شروع کار دادم ولی خوب در حاشیه موند. وگرنه من خواستم شروع کنم کار رو!

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نوش آفرين جان...
واقعا اين مطلبت خيلي عالي بود... :gol:
خنده واقعا دواي همه چيزه....
الان توي تهران هم مراكز خنده‌درماني وجود داره.... اگه دوستان مايل باشند، يه آدرسي براي تهرانياي عزيز ميذارم كه اگه تونستن حتما يه سر بزنن... ضرر نميكنيد....
روزاي پنجشنبه ساعت 10 صب، فرهنگسراي سرو (بانو) واقع در پارك ساعي، همايش خنده درماني به صورت رايگان اجرا ميشه....
همه خانما و آقايون كنار هم شركت ميكنن... خيلي هم مفيد هستش....
اميدوارم وقت پيدا كنيد و سري بزنيد...
كلي انرژي مثبت پيدا ميكنيد...
:gol:
مرسی عزیزم خیلی عالیه :gol::gol::gol:

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
من صبر می کنم ببینم افراد دیگه ای هم اضافه می شوند یا نه اگه اضافه شده اند که بسیار عالی در غیر اینصورت من استارت مار رو با افرادی که اعلام آمادگی کرده اند خواهم زد.

سلام.خسته نباشين وتشكر بابت پيگيريهاتون..منم هر كمكي از دستم بربياد با كمال ميل انجام ميدم..:gol::smile:.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
نادانی دلیل شکست نیست.زیرا خود ما هستیم که هر محدودیتی را بر خود تحمیل می کنیم.به زودی خواهی دانست که تو نمونه کوچکی از خالق کائنات هستی و لذا هیچ عاملی تو را محدود نمی کند؛مگر آنچه خودت آن را در ذهن خویش پذیرفته باشی.

Setayesh

مدیر تالار
سلام دوستان عزیز

من طبق روال روزانه به اینجا سر میزنم ولی چون منتظر جواب مدیر تالار هستم گفتم تا ایشون چزی نگفتن ساکت باشم ولی ذک چندتا نکته رو اینجا الزامی می دونم:

1- اگه من اصرار به ایجاد تغییرات داشتم دلیلش همین بود چون من این تاپیک رو از صفحه اول مطالعه کردم و بعد از حدود یکماه که مطالب این تاپیک رو خوندم نظر دادم و در مقاطع دیگه ای هم این مشکل وجود داشت که یک دفعه اینجا خالی شه پس یکی از دلایل ایجاد تعییرات خارج شدن اینجا از تک محوری بوده!

2- ما تا خودمون رو درگیر این قانون نکنیم نمی تونیم به موفقیت برسیم یکی از کارهایی که مارو شدید درگیر می کنه فعالیت در این زمینه هست پس اگه بیایم اینجا منتظر بمونیم تا دیگران پست بزارند و ما انرژی بگیریم این یکم برای اون افراد محدود خستگی ایجاد می کنه و بعد از یک مدت میره جایی که شاید فغالیت گروهی وجود داشته باشه!

3- دوستان عزیز من یک ایده دادم برای اینکه بریم مطالب قدیمی این تاپیک رو مع کنیم تا بصورت یک کتابچه در اختیار دوستان تازه وارد هم قرار بگیره ولی خوب هیچکس چیزی نگفت. این کار چندتا حسن داره اولیش اینه مطالب قدیمی رو مرور می کنیم. دومیش ایجاد روحیه همکاری هست. سومیش دسته بندی مطالب است.

4- دوستان در هر لحظه از زندگی باید آماده تغییر باشید چون اساس قانون جاذبه بر این سات که ما باورها قدیمی خود را تغییر بدیم تا بتونیم با باورهای جدید به موفقیت برسیم.

5- دوستان عزیز من هنوز هم منتظر اعلام آمادگی همه شما عزیزان هستم.

6- من از این تاپیک و بخشی کی می خواستم ایجاد بشه هدف بزرگ تری داشتم و اون این بود که پس از اینکه یک گروه پر انرژی ایجاد شد حتی فعالیت رو به ایجاد یک سایت در این زمینه تبدیل کنم تا بتونیم مرجعه اصلی این قانون در کل ایران باشیم.

7- دوستان من هدفم خودم را برای اینکار تعیین کردم و مطمئن باشین اگه تنها هم باشم این کار رو می کنم ولی استفاده از تجربه، همفکری و کک دیگران خیلی کارها رو با سرعت بیشتری جلو میبره!

همکگی موفق و موید باشین

خیلی ممنون که پیگیر تغییرات و تحول در این تاپیک هستید.
منم حاضرم توی این زمینه با شما همکاری کنم.راستش فکر نمی کنم امکان ایجاد تالار دیگه ای باشه،پیشنهاد من اینه که فعلا یه تاپیک دیگه واسه بحث و صحبت های دوستان و ایجاد هماهنگی ها تشکیل بدیم تا دیگه توی این تاپیک اسپم نشه و مطالب مفید منسجم تر باشه!
این فعلا بهتر نیست؟
با جمع آوری مطالب هم موافقم اما چطوری؟

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

ممنون از اعلام آمادگیتون. در مورد بخش جداگانه من صحبت های لازم رو کردم و میزان فعالیت ما اینجا میتونه این مهم را برای محقق کنه، کاری که لازم هست این است که همون بخش های مورد نظر خودمون رو که من قبلاً هم اعلام کردم ایجاد کنیم و با صحبتی که با مدیر بخش انجام دادم در صورت عملکرد خوب خیلی سریع به تاپیک های مهم تبدیل میشه تا ما بتونیم راحت تر فعالیت کنیم.

در مورد نحوه جمع آوری اطلاعات قبلی چند صفحه قبل بصورت کامل توضیح دادم ولی اینجا باز بصورت اجمالی توضیح خواهم داد:

بعد از اینکه تعداد افراد علاقمند مشخص شد کل صفحات این تاپیک را به تعداد مساوی بین اعضا تقسیم می کنیم و هر کس موظف میشود به صفحه های تعیین شده برای خود مراجعه کند و پستهای دوستان رو در چند بخش مجزا گرد آوری کنید. موضوعات پیشنهادی من هم اینها بود:
1- آموزشی
2- فایلها
3- اشعار
4- داستانهای مرتبط و ماجراهای واقعی اعضای سایت
5- جملات انرژی بخش
6- و ....

دلیل اصلی من برای این کار هم این است که قبل از شروع فعالیت های جدید بتونیم یه جمع بندی از کل تلاشهای دوستان در این مدت داشته باشیم تا تلاشهلی این دوستان به دوستان جدید منتقل شود و این تلاشها به فراموشی سپرده نشود.

ذکر منبع و نویسنده مطلب هم مهم است.

فایلها رو در WOrd 2007 ایجاد کنید تا پس از جمع آوری کلیه اطلاعات سایت به صورت کتابچه آماده و در اختیار کلیه عزیزان قرار گیرد.

موفق و موید باشین

Setayesh

مدیر تالار
سلام دوستان

ممنون از اعلام آمادگیتون. در مورد بخش جداگانه من صحبت های لازم رو کردم و میزان فعالیت ما اینجا میتونه این مهم را برای محقق کنه، کاری که لازم هست این است که همون بخش های مورد نظر خودمون رو که من قبلاً هم اعلام کردم ایجاد کنیم و با صحبتی که با مدیر بخش انجام دادم در صورت عملکرد خوب خیلی سریع به تاپیک های مهم تبدیل میشه تا ما بتونیم راحت تر فعالیت کنیم.

در مورد نحوه جمع آوری اطلاعات قبلی چند صفحه قبل بصورت کامل توضیح دادم ولی اینجا باز بصورت اجمالی توضیح خواهم داد:

بعد از اینکه تعداد افراد علاقمند مشخص شد کل صفحات این تاپیک را به تعداد مساوی بین اعضا تقسیم می کنیم و هر کس موظف میشود به صفحه های تعیین شده برای خود مراجعه کند و پستهای دوستان رو در چند بخش مجزا گرد آوری کنید. موضوعات پیشنهادی من هم اینها بود:
1- آموزشی
2- فایلها
3- اشعار
4- داستانهای مرتبط و ماجراهای واقعی اعضای سایت
5- جملات انرژی بخش
6- و ....

دلیل اصلی من برای این کار هم این است که قبل از شروع فعالیت های جدید بتونیم یه جمع بندی از کل تلاشهای دوستان در این مدت داشته باشیم تا تلاشهلی این دوستان به دوستان جدید منتقل شود و این تلاشها به فراموشی سپرده نشود.

ذکر منبع و نویسنده مطلب هم مهم است.

فایلها رو در WOrd 2007 ایجاد کنید تا پس از جمع آوری کلیه اطلاعات سایت به صورت کتابچه آماده و در اختیار کلیه عزیزان قرار گیرد.

موفق و موید باشین

فکر خوبیه.
منم موافقم.;)
توجه:دوستان لطفا در صورت تمایل جهت ثبت نام برای تقسیم بندی و جمع آوری مطالب اعلام آمادگی کنید.
منم اولین نفر:

1-ستایش

liza56

عضو جدید
سلام دوستان

من هم مثل بعضی از شما بعد از خوندن کامل صفحات این تاپیک به این صفحه رسیدم . راستش این تاپیک هم مثل خیلی تاپیکهای دیگه افت و خیز های فراوانی داشته و به نظر من هم این اواخر کمی از هدفش دور شده .

اگه منم تو جمع تون قبول کنید اونوقت به خودم اجازه می دم که راجع به بهتر شدن این تاپیک نظر بدم .

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
پادشاهی جایزهء بزرگی برای هنرمندی گذاشت که بتواند به بهترین شکل ، آرامش را تصویر کند. نقاشان بسیاری آثار خود را به قصر فرستادند.

آن تابلو ها ، تصاویری بودند از جنگل به هنگام غروب ، رودهای آرام ، کودکانی که در خاک می دویدند ، رنگین کمان در آسمان ، و قطرات شبنم بر گلبرگ گل سرخ.

پادشاه تمام تابلو ها را بررسی کرد ، اما سرانجام فقط دو اثر را انتخاب کرد.
اولی ، تصویر دریاچهء آرامی بود که کوههای عظیم و آسمان آبی را در خود منعکس کرده بود. در جای جایش می شد ابرهای کوچک و سفید را دید ، و اگر دقیق نگاه می کردند ، در گوشه ء چپ دریاچه ، خانه ء کوچکی قرار داشت ، پنجره اش باز بود ، دود از دودکش آن بر می خواست ، که نشان می داد شام گرم و نرمی آماده است.

تصویر دوم هم کوهها را نمایش می داد . اما کوهها ناهموار بود ، قله ها تیز و دندانه ای بود. آسمان بالای کوهها بطور بیرحمانه ای تاریک بود ، و ابرها آبستن آذرخش ، تگرگ و باران سیل آسا بود.

این تابلو هیچ با تابلو های دیگری که برای مسابقه فرستاده بودند ، هماهنگی نداشت. اما وقتی آدم با دقت به تابلو نگاه می کرد ، در بریدگی صخره ای شوم ، جوجهء پرنده ای را می دید . آنجا ، در میان غرش وحشیانه ء طوفان ، جوجه ء گنجشکی ، آرام نشسته بود.

پادشاه درباریان را جمع کرد و اعلام کرد که برنده ء جایزه ء بهترین تصویر آرامش ، تابلو دوم است.بعد توضیح داد :

" آرامش آن چیزی نیست که در مکانی بی سر و صدا ، بی مشکل ، بی کار سخت یافت می شود ، چیزی است که می گذارد در میان شرایط سخت ، آرامش در قلب ما حفظ شود.این تنها معنای حقیقی آرامش است."