یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

alisharapova

عضو جدید
سلام به همه دوستان گلم
دوستان راستش من الان حالم خیلی بده مشکلمو به کسی نمیتونم بگم تنها جایی که به ذهنم رسیده اینجاست من امروز فیلم کشته شدن دختر جوونی که با تیر روز شنبه زده بودنش رو دیدم (ندا صالحی اق سلطان)و نحوه جان دادنش خیلی روم تاثیر منفی گذاشت یعنی واقعا زندگی این همه بی ارزشه که در عرض چند ثانیه ؟
راستش من مشکلم کشته شدن این دختر یا کسای دیگه نیست من یه مشکل بزرگی دارم که الان دو سال باهاش دارم سر میکنم زندگی رو به کامم تلخ کرده افسردگی گرفتم هیچ چیز برام خنده دار نیست با هیچ چیز حال نمیکنم مشکلم به حدی بزرگه که ادامه زندگی فقط با حل شدن این مشکل امکان پذیره الان یه حالت بلاتکلیفی دارم .
حتی نمیتونم رو حل شدن مشکلم تمرکز کنم و از قانون جذب استفاده کنم حتی قدرت اینم ندارم نمیدونم چرا؟
حالا این فیلم هم ناراحتیمو 2 چندان کرد الان حتی شدیدا بغض گلمو گرفته بود طوری که یکم با گریه اروم تر شدم.
دوستای خوبم شما کمکم کنید اخه من چطور باید خودمو تغییر بدم ؟چرا نمیتونم مشکلمو که الان 2 ساله باهاش درگیرمو حل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

sajad_had

عضو جدید
دوستان نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ؟:redface:
ولی من چند وقتی دنبال کار هستم رشته اصلیم عمران هست ولی خب به کامپیوترو نت علاقه شدیدی دارم;)
امروز داشتم با یکی از دوستام که تو یه شرکت خدمات دهنده اینترنت (ISP) کار می کنه صحبت می کردم بهم گفت که سجاد احتمالا یه کاره خوب برات تو شرکت جور کردم که یه مشکل کوچلو هست سر راهش که اونم اگه خالق همه زیبایی ها بخواد و به صلاحم باشه درست میشه بچه ها خیلی خوشحالم از همتون به خاطر زدن این تاپیک و این همه انرژی مثبت که به من انتقال می دید ممنونم:gol::gol::gol::redface::redface::redface:
با تشکر سجاد

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ببینید ما داریم با یه قانون به نام جذب پیش میریم
پس مطمئن باشید حتی کسایی که مدتهاست به تاپیک سر
منتظر نظراتتون هستم
شاد و ثروتمند باشید

دوست عزیز و گرامی از لطف شما بسیار بسیار ممنونم
من به نحویی دیگه موافقم تمامی دوستان در اسرع وقت لیستی تهیه کنن از اهدافشون با تمام جزییاتش و ساعت 10.30 هر شب به مدت 10 دقیقه با چشمان بسته روی افکار انرژی بخش تمرکز کنیم و در ابتدا و انتهایی تمرکز هم برای دوستان عزیزمون و رسیدن به آرزوهاشون دعا کنیم;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان.
ولی هیچوقت صلاح خدا رو فراموش نکنید. وای به حال ما آدما میشه اگه خدا رو از یادمون ببریم. موفق باشید.

درود بر آبجی عزیزم سیما خانم گل;)
من خوبم شوما خوبی(اسپم:biggrin:) کم پیدا شدی خانم خانما:surprised:امروز با الون صحبت کردم خوب و خوش و سلامت بود خیلی هم خندیدم:biggrin:
من از پارسال مهر ماه اومدم و تمام عشقم همین تاپیکه آبجی خانم و از اینکه دوستان بسیار فعال و پر انرژِی دارم خیلی خیلی خوشحالم(مخصوصا ...)
انشاالله که همگی باهم دست در دست هم از پله های موفقیت بالا بریم:gol:
برای من هم اتفاق افتاده به چیزهایی که میخواستم نرسیدم ولی الان تو خواسته هام خیلی بیشتر دقت میکنم چون به مرحله ای رسیدم که هرچی می خوام بهش میرسم امیدوارم که این مرحله رو همه بهش برسن.

من آن موجم که آرامش ندارم
به آسانی سر سازش ندارم

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی من امروز اولین بارم به این تاپیک میام امیدوارم که همگی به اون چیزی که میخوایم برسیم ;):gol::gol::gol:

درود بر شما دوست گرامی خیلی به خونه ی شادی و انرژِی خوش اومدید امیدوارم که بتونیم که در کنار هم و باهم به پله های موفقیت صعود کنیم;):gol:;)

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان گلم
دوستان راستش من الان حالم خیلی بده مشکلمو به کسی نمیتونم بگم تنها جایی که به ذهنم رسیده اینجاست من امروز فیلم کشته شدن دختر جوونی که با تیر روز شنبه زده بودنش رو دیدم (ندا صالحی اق سلطان)و نحوه جان دادنش خیلی روم تاثیر منفی گذاشت یعنی واقعا زندگی این همه بی ارزشه که در عرض چند ثانیه ؟
راستش من مشکلم کشته شدن این دختر یا کسای دیگه نیست من یه مشکل بزرگی دارم که الان دو سال باهاش دارم سر میکنم زندگی رو به کامم تلخ کرده افسردگی گرفتم هیچ چیز برام خنده دار نیست با هیچ چیز حال نمیکنم مشکلم به حدی بزرگه که ادامه زندگی فقط با حل شدن این مشکل امکان پذیره الان یه حالت بلاتکلیفی دارم .
حتی نمیتونم رو حل شدن مشکلم تمرکز کنم و از قانون جذب استفاده کنم حتی قدرت اینم ندارم نمیدونم چرا؟
حالا این فیلم هم ناراحتیمو 2 چندان کرد الان حتی شدیدا بغض گلمو گرفته بود طوری که یکم با گریه اروم تر شدم.
دوستای خوبم شما کمکم کنید اخه من چطور باید خودمو تغییر بدم ؟چرا نمیتونم مشکلمو که الان 2 ساله باهاش درگیرمو حل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی داشتم پستتونو میخوندم بدون اغراق میگم که احساس کردم به زودی مشکلتون حل میشه
من مطمئنم چون خودمم یه مشکل بزرگ برام پیش اومده بود ولی فقط و فقط و فقط به لطف خدای عزیزم که منو با راز آشنا کرد مشکلم حل شد
من بهت با تمام یقینم اطمینان میدم که حله
فقط یه یا علی میخواد
بگو یا علی ببین چه جوری در ها برات همین جور پشت هم باز میشه
و بعد ها به پشت سرت نگاه میکنی و میبینی از چه راههای صعبی بدون هیچ مشکلی رد شدی
اونم فقط به خاطر اینکه خالق عاشق و بی همتا تورو روی دستاش گرفته تا آسیب نبینی
همین که اومدی شک نکن که راه حل ها داره بهت نشون داده میشه
تازه ما قراره برای هم دعا کنیم و تمرکز کنیم
دیگه حله حله
منتظر حس خوب و حول حال باش
شاد و ثروتمند باشی

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزيز.
من چند ماهي نبودم خب بخاطر يه سري مشكلاتي كه داشتم نتونستم بيام، الآن اومدم و مي‌بينم كه خيلي خوب تاپيك رو به پيش بردين و به همه دوستان قديمي و جديد سلام مي‌كنم و اميدوارم كه پيروز و موفق و شاد و سربلند باشين.
با تشكر. Alone_1980

درود و دو صد بدرود به دوست بسیار بسیار عزیزم حاج الون خیلی میخوامت ;)
نبودی جات خیلی خالی بود خیلی دلمون برات تنگ شده بود انشاالله که شما هم موفق، پیروز و سربلند باشی حاج الون
;):gol:;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام صد تا سلام
چطوری برادر فشفشه؟ کجا بودی؟ آخرین فعالیت 5 روز پیش !!!!!!!!! وای وای.
تا اسم Alone رو بردم اومد. کاش یه چیز دیگه می خواستم.
عجب اسپمی شد.
راستی من یه چیزی می خوام ولی یادم میره واسش انرژی بدم!!!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام علیکم خوب هستین؟ کروات چرا نبستین؟
:biggrin::redface::gol:
یه شوخی بود/
من امین هستم.مهندسی نفت خوندم.اهواز.الانم دانشجو ارشدم.:)
میشه خودتونو معرفی کنین؟

دوست عزیز درود بر شما
خیلی خوش اومدید خیلی خوشوقتم راستش روال کار اینجا مبادله انرژیه و گفتن تجربیاته جذبیه خوشحال میشیم که شما هم از تجربیات خود برامون بگید;):gol:;)

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:سلام بچه ها...خسته نباشين ميگم خدمت همتون...:gol:

راستش من خيلي اين قانون رو قبول دارم وچند باري هم نتيجه گرفتم...ولي الان كه خيلي بهش نياز دارم نميتونم دريافتش كنم..فردا امتحان دارم ولي نميدونم چرا از دلشوره دارم ميميرم .. موضوع امتحان نيستا..هيچ وقت اين حسو نداشتم...تو رو خدا كمك كنين..:cry:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان گلم

دوست عزیزم من هم اوایل سال اینطوری بودم ولی دو هفته خودم رو تو محیط قرار دادم حل شد بعضی اوقات روانشناسها بسیار موثر هستن ;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ؟:redface:
ولی من چند وقتی دنبال کار هستم رشته اصلیم عمران هست ولی خب به کامپیوترو نت علاقه شدیدی دارم;)
امروز داشتم با یکی از دوستام که تو یه شرکت خدمات دهنده اینترنت (ISP) کار می کنه صحبت می کردم بهم گفت که سجاد احتمالا یه کاره خوب برات تو شرکت جور کردم که یه مشکل کوچلو هست سر راهش که اونم اگه خالق همه زیبایی ها بخواد و به صلاحم باشه درست میشه بچه ها خیلی خوشحالم از همتون به خاطر زدن این تاپیک و این همه انرژی مثبت که به من انتقال می دید ممنونم:gol::gol::gol::redface::redface::redface:
با تشکر سجاد

دوست عزیز خوشحال میشیم چرا که نه!!!
تبریک میگم که به این سرعت تونیستید از قانون جذب استفاده کنید لطفا با حقوق اولتون یه مهمونی ترتیب بدید;)

sajad_had

عضو جدید

راستش من خيلي اين قانون رو قبول دارم وچند باري هم نتيجه گرفتم...ولي الان كه خيلي بهش نياز دارم نميتونم دريافتش كنم..فردا امتحان دارم ولي نميدونم چرا از دلشوره دارم ميميرم .. موضوع امتحان نيستا..هيچ وقت اين حسو نداشتم...تو رو خدا كمك كنين..:cry:
یه لحظه بیا فک کنیم اصلا اگه بیفتی چه مشکلی پیش میاد؟:que::que::que:
هیچی!!!
پس بیا اول یه نگاه به بالا سرت کن بعد به امضای من ، بعدم اینکه بدون هیچ اتفاقی نمیوفته که بد باشه اگه ما نخوایم پس بیا به فکر نمره قبولی فردامون باشیم :D;););) اونم نمره بیست :gol::gol::gol:

sajad_had

عضو جدید
دوست عزیز خوشحال میشیم چرا که نه!!!
تبریک میگم که به این سرعت تونیستید از قانون جذب استفاده کنید لطفا با حقوق اولتون یه مهمونی ترتیب بدید;)
والا راستشو بخوای دادشی یه نذری کردم قصد دارم حقوق اولم رو بدم به بهزیستی :redface::redface:
ولی ان شاالله با دومی اگه قابل بدونی در خدمتم

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه لحظه بیا فک کنیم اصلا اگه بیفتی چه مشکلی پیش میاد؟:que::que::que:
هیچی!!!
پس بیا اول یه نگاه به بالا سرت کن بعد به امضای من ، بعدم اینکه بدون هیچ اتفاقی نمیوفته که بد باشه اگه ما نخوایم پس بیا به فکر نمره قبولی فردامون باشیم :D;););) اونم نمره بیست :gol::gol::gol:

اخه ميدونين من اين درسو يه دفعه افتادم يني 95 درصد از بچه ها افتاديم..اون وقت تا حالا مشكلي نداشتم..ولي حالاهمين امشب همش ميگم نكنه مثله ترم پيش بشه...:cry:

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه ميدونين من اين درسو يه دفعه افتادم يني 95 درصد از بچه ها افتاديم..اون وقت تا حالا مشكلي نداشتم..ولي حالاهمين امشب همش ميگم نكنه مثله ترم پيش بشه...:cry:
اااااااااااااا
قرار نشد از این فکرا کنیا
همین الان یه نفس عمیق بکش و این تصویرو ببین که شاد و سرحال داری از جلسه میای بیرون و با خودت میگی ایول بیست میشم:w11:
بعد میپری هوا :w42:

sajad_had

عضو جدید
یعنی چی ؟
اون ترم پیش بوده اینم الان هست ما فردا میریم سر امتحان با قدرتم میریم ;);)

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااااااااااااا

قرار نشد از این فکرا کنیا
همین الان یه نفس عمیق بکش و این تصویرو ببین که شاد و سرحال داری از جلسه میای بیرون و با خودت میگی ایول بیست میشم:w11:
بعد میپری هوا :w42:

مرسي دوست عزيزم...خيلي لطف داري..چشم ديگه اين فكرا نميكنم..:D

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز فشفشه جان خودمو تو محیط قرار دادم یعنی چی ؟یعنی تنهایی ؟

درود بر شما دوست گرامی
منظورم این بود به اون چیزی که برام خیلی مهم بود فکر کردم چون درگیرهای فکری حتما باید یه زمانی کات بشه همین ;)
تنهایی باعث میشه یه زمانی رو برای مشورت با خودت داشته باشی در مورد شما نمیدونم ولی در مورد خودم بله ولی نه تو اون زمان ;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا راستشو بخوای دادشی یه نذری کردم قصد دارم حقوق اولم رو بدم به بهزیستی :redface::redface:
ولی ان شاالله با دومی اگه قابل بدونی در خدمتم

تبریک میگم به شما امیدوارم که همیشه موفق و پرتلاش باشی;):gol:;)
بله با کمال میل لحظه شماری میکنیم:D

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

درود بر شما دوست گرامی از اینکه به جمع مثبت اندیشان خداپرست اضافه شدید خوشحالیم .
تقاضایی از شما دارم در اسرع وقت حتما آواتار خودتون رو تغییر بدید .

زندگی آهنگ جاری بودن
;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
به یاد داشته باشیم که ما حداکثر از 5% پتانسیل ذهن انسانی رو مورد استفاده قرار می دهیم، 100% پتانسیل ذهن انسان نتیجه آموزش مناسبه. پس دنیایی رو تصور کنیم که مردم از تمام پتانسیل ذهنی و احساسی استفاده کنن.
می تونیم هر جایی بریم می تونیم هر کاری بکنیم به هر چی میخوایم برسیم .
چیزی وجود نداره که ما نتونیم باشیم یا نتونیم انجام بدیم به یاد داشته باشیم ما آفریننده شگفت انگیزی هستیم و ما اینجا هستیم بخاطر انتخاب کردن و فکر کردن به اون چیزی که به ما لذت می بخشه.

قسمتی از فیلم بسیار زیبای قانون زندگی دوباره(راز)
:gol:

!...

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...!
چند روزی نبودم...!شرمنده دیر شد...!
در مورد معنویات صحبت کرده بودیم!
یکی از دوستان پرسیدن,معنویات یعنی چی؟
منظورم مسائلی هست, که بیشتر روحمون درگیر اونا هست,تا جسممون!
مثلا رسیدن به عشقمون!
مثلا دیدار کسی!
یا یه احساس خوب!
یا از این مسائلی,که مال و اموال توش دخیل نیست!
اما در مورد تخیلات تو این زمینه!
ما میتونیم فکر کنیم که با عشقمون داریم فلان جا,با فلان لباس, فلان ساعت, فلان فصل, فلان هوا,زیر فلان درخت,رو فلان نیمکت, نشستیم یا داریم راه میریم! یا مثلا اون داره چه حرف قشنگی بهم میزنه!(بدون راه دادن شک)
یا مثلا تصور کنین, تو آغوش عشقتون هستین!
و از حرفایی که تو اون لحظه باهاش میزنین بگین! وتکرار کنینو...!
در واقع ما در مادیات,مثلا یه ماشین رو که تصور میکنیم, تصویرش,یا عکسش رو قبلا دیدیم! و رنگشو تونستیم انتخاب کنیم!و تصویر سازی که از اون میتونیم انجام بدیم, خیلی راحت تر هستش!
ولی تو زمینه ی معنویات, واقعا باید قوه ی تخیل قوی باشه! و خودش رو به رخ بکشه!
و فضا سازی و مجسم سازی وقایعی که تا حالا ندیدیمش رو تو ذهنمون مثل یه کارگردان ترسیم میکنیم!که همون وقایع به همون شکل اتفاق بیافته...!
چون شما دستور دادید که این اتفاق بیافته...!
منتظر شیرینیایه بچه هایی هستم که........................................!

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز و گرامی از لطف شما بسیار بسیار ممنونم
من به نحویی دیگه موافقم تمامی دوستان در اسرع وقت لیستی تهیه کنن از اهدافشون با تمام جزییاتش و ساعت 10.30 هر شب به مدت 10 دقیقه با چشمان بسته روی افکار انرژی بخش تمرکز کنیم و در ابتدا و انتهایی تمرکز هم برای دوستان عزیزمون و رسیدن به آرزوهاشون دعا کنیم;)
آخه میدونی فشفشه جان من خودم همش نمیدونم چرا ساعت 10:30 فراموشم میشد به خاطر همین این نظرو دادم
بعدم اینجوری میتونیم از بچه ها بخوایم تا هر روز در هر لحظه ای که دوست دارن یا ناخود آگاه به یاد آرزوشون میوفتن به آرزوی اون فرد هم فکر کنن و برای برآورده شدنش دعا کنن
و میتونیم اوج این انرژی ها رو در یک ساعت خاص در روز همه با هم به سمت اون فرد راهی کنیم
فقط از دوستان گلم استدعا دارم کاملا با این قضیه جدی برخورد کنن و آرزوی دوستمون رو مثل آرزوی خودمون با ارزش بدونیم
چیز دیگه این که بهتره برای شروع هر فرد پنج آرزو در دایره آرزوهاش(که توی پست بعدی توضیح میدم)وارد کنه و لازم نیست به ما بگه فقط تمرکز خودش روی اون پنج تا باشه و با دعاهای بچه ها دیگه فقط با یقین کامل منتظر برآورده شدنشون بمونه
شاد و غنی باشید

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دایره آرزوها

دایره آرزوها

و اما دایره آرزوها
نمیدونم تا حالا گفتم اینجا یا نه ولی تکرارش خالی از لطف نیست:victory:
روی یه برگه کاغذ یه دایره بکشید و در مرکز دایره نام چیزی که بهش معتقدید مانند الله بنویسید
دور تا دور الله پنج تا از آرزوهاتونو بنویسید
این دایره رو در جایی قرار بدید که بیشترین دید رو بهش دارید طوری که هرروز ببینیدش مثلا بک گراند کامپیوتر یا موبایلتون یا دیوار اتاقتون
اول به مرکز نگاه کنید و ازش تشکر کنید به خاطر همه چیزهایی که تاکنون بهتون عنایت کرده :w27:و سپس به تک تک آرزوهای خوشگلتون نگاه کنید و از یکتای بی همتا اجابتشونو بخواید:love:
بهتره وقتی از خواب که بیدار میشید و یه بارم وقتی که میخواید بخوابید به این دایره نگاه کنید
ومن شک ندارم که به همه آرزوهای قشنگتون میرسید:w11:
امتحان کنید و از نتایج شگفت انگیزش شاخاتون بزنه بیرون
:eek::D:w15:

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس قول دادیا فردا سر امتحان اول خدا رو ببین بعدم نگاه کن که من و کائنات کنارتیم وداریم میگیم فرمانبرداریم سرورم;):biggrin::biggrin:

سلام...من دارم از سر جلسه ميام...همش اين گفته شما مدنظرم بود..واي نميدونين..توي عمرم اينجور ارامشي نداشتم...احساس ميكنم خيلي خوب امتحانمو دادم ..

واقعا ممنونم..:gol::gol: