یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر شما دوست گرامی از اینکه به جمع مثبت اندیشان خداپرست اضافه شدید خوشحالیم .
تقاضایی از شما دارم در اسرع وقت حتما آواتار خودتون رو تغییر بدید .

زندگی آهنگ جاری بودن ;)

ممنون...منم خوشحالم به جمع شما عزيزان پيوستم...:gol::gol:

يني اينقدر اواتورم تاثير داره...بايد تا يه مدت نگهش دارم...:redface:

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقت کردین یک کم به هم نون قرض بدین ...
به به غضنفر خان هم تشریف فرما شدن
آقا شما کجا اینجا کجا
من اصلا آواتار خوشگلتو میبینم :w15:این شکلی میشم
تاپیکای انتخابات یادمه
تا لیستمون پر نشده که برات کلاس بذارم بگم فعلا جا نداریم بیا ثبت نام کن داریم انرژی سهمیه بندی میکنیم:w25:
به انرژیای فوران کرده ات احتیاج داریم :w16:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون...منم خوشحالم به جمع شما عزيزان پيوستم...:gol::gol:

يني اينقدر اواتورم تاثير داره...بايد تا يه مدت نگهش دارم...:redface:

درود بر شما دوست گرامی
نه برای ایجاد و تاثیری که رو خودتون داره ازتون خواستم.

با هم پشتمون کوهه;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
تخیل برای مغز مفید است
تیم پرفسور «کرسیتوف» از دانشگاه کلمبیا دریافتند که داشتن رویا و تخیل در مغز باعث فعال شدن مغز می شود.
در این بررسی که توسط تصاویر به دست آمده از امواج مغناطیسی توسط«ام ار آی» از مغز افراد گرفته شده است محققان دریافتند که برخی از نواحی مغز زمانی که شخص در حال دیدن رویا است بسیار فعال می شوند، به ویژه زمانی که شخص درگیر یافتن راه حل برای مشکلات پیچیده است. پرفسور کریستوف تایید کرد که سرگردانی در رویا و دیدن رویاهای شیرین در هنگام بروز مشکلات پیچیده باعث ایجاد تمرکز و فعال شدن نواحی مختلف مغز می شود.
این بررسی نشان می دهد که مغز ما خیلی فعال است. زمانی که ذهن ما خود مشغول ساختن رویا است فعال تر از زمانی است که ما روی وظایف و کارهای روزمره برای اداره زندگی هستیم. در این حالت یک قسمت از مغز ما فعالیت نمی کند ولی زمانی که ما در حال فکر کردن به رویاهایمان هستیم این ناحیه از مغز نیز شروع به فعالیت می کند.
این کشف نشانه جدیدی را بیان می کند که برخلاف تصور گذشته دانشمندان است که تصور می کردند این دو ناحیه از مغز نمی توانند باهم در یک زمان کار کنند.

sajad_had

عضو جدید
چشم حتما میایم!راستی اسمه منم که هست!:cry:
قرار اینجا همه بخندیمو انرژی بگیریم دیگه :biggrin::smile: نه اینکه چشمامون اینجوری باشه :cry: پس بیا بخندیم تا کائنات بهمون بخنده و بیا بگیم که نفر اول تو قرعه کشی من هستم :D ( چه خودخواهانه حرف زدم :lol:) پس امید رسیدن شب آرزو های قشنگتون فعلا خدا نگهدار

راستی یه چیزم بگم از وقتی که توسط یکی از دوستان به این تاپیک دعوت شدم خیلی خوشحالم و دائما سرشار از انرژی هستم از همتون ممنونم .:gol:
با تشکر سجاد:gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لطف کنید فردا شب(شب جمعه) ساعت 10همگی تشریف بیارید
لیست اعضا رو اعلام میکنم
میخوایم قرعه کشی کنیم
به هم اطلاع بدید

هميشه ميام اينجا سعي ميكنم تا جايي كه در توانم هست به همه انرژي بدم...
اما الان خودم از هر زماني بيشتر نياز دارم.... نميگم كم آوردم... نه اصلا كم نميارم... اما نياز به كمك دارم.... به دعاهاتون و انرژيهاتون...
اونايي كه امروز روزه گرفتن، منو سر افطار فراموش نكنن.... اگرم روزه نگرفتيد، امشب شب آرزوها هست.... ليلة الرغائب.... واسه منم خيلي دعا كنيد دوستاي عزيزم :gol:
فكر كردم همون 10صبح هست قرارمون... كلي حالم گرفته شد ديدم افتاده به شب ...
ولي اشكال نداره... امشب سعي ميكنم همه چيزايي كه ميخوام رو به كمك و لطف خدا بدست بيارم.... هيچ چيزي نشد نداره... فقط دعاي شماها هم تاثير خودش رو داره و بيشتر و زودتر كمكم ميكنه.....

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينم بگم، من ميدونم به خواستم ميرسم... منتها برام روزش مهم شده... خيليييي مهم... اينه كه الان يكمي بهم ريختم... بايد زودتر بشه.... وگرنه در اتفاق افتادنش ذره‌اي شك نيس!
دوستاي عزيز، امشب رو همينطوري نگذرونيدااا... شب بزرگيه.... خوش به سعادت اونايي كه امروز روزه هستن..... :gol::gol:
راستي ديروز كه روز اول رجب بود، خدا توفيق داد روزه گرفتم، دم افطار همتون اومديد جلوي چشمم... اول از همه هم نميدونم چرا فشفشه! اومد... گفتم حتما يه خواسته‌ي فوري داشته...
به هر حال من كه اونقدرها لايق نيستم.... اما واسه همتون دعا كردم :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميخوام يكي دوتا از پستهاي قبلم (خيلي قبل البته) رو دوباره اينجا بذارم... هم يادآوري بشه واسه خودم و بقيه... هم واسه تازه واردها فك كنم خيلي خوب باشه.... البته با اجازه دوستان:

مراحل جذب

1- خواستن و طلب كردن
2- باور كردن
3- دريافت كردن

1- خواستن و طلب كردن
خواسته‌هايتان را به جهان ابلاغ كنيد. اجازه دهيد تا جهان از خواسته‌ي شما آگاه شود...
شما واقعا چه مي‌خواهيد؟ بنشينيد و آن را روي كاغذ بياوريد. آن را به زبان حال بنويسيد. براي نمونه مي‌توانيد اين گونه بنويسيد :‌« من هم اكنون خوشحال و شكرگزارم كه ... » و سپس بگوئيد كه مي‌خواهيد هر يك از ابعاد زندگي‌تان چگونه باشد.
آنچه را كه مي‌خواهيد به روشني انتخاب كنيد و مشخص كنيد چه مي‌خواهيد.
چقدر جالب و نشاط آور است اگر به جهان مثل يك كاتالوگ نگاه كنيم. آن را ورق بزنيم و هر چه مي‌خواهيم انتخاب كنيم: « من اين را مي‌خواهم، مايلم آن كار را تجربه كنم، چنين فردي را مي‌خواهم. »
شگفت انگيز است، شما تقاضايتان را به جهان سفارش مي‌دهيد!

2- باور كردن
مرحله بعد، باور داشتن است. باور كنيد كه آنچه طلب كرده‌ايد از آنِ شما است. ايمان راسخ داشته باشيد به چيزهايي كه وجود دارند ولي ممكن است به چشم شما نيايند.
بايد بدانيد آنچه را كه مي‌خواهيد، در لحظه‌اي كه طلب مي‌كنيد از آنِ شما خواهد بود!! شما بايد به خودتان اطمينان داشته باشيد. اگر از ليست انتخاب چيزي سفارش داديد، شكيبا و بردبار باشيد!! بدانيد كه درخواست شما در حال آماده شدن است.
در لحظه‌اي كه درخواست مي‌كنيد، اگر باور داشته باشي كه از قبل به خواسته‌يتان رسيده‌ايد، كائنات بر آن مي‌شود تا آن را متجلي كند. شما بايد درباره‌ي آن طوري عمل كنيد، صحبت كنيد و فكر كنيد كه گويي آن را دريافت كرده‌ايد. چرا؟ چون جهان مانند آينه است و قانون جذب، افكار مسلط شما را به شما باز مي‌گرداند.

جهان طوري وقايع خود را سازماندهي مي‌كند تا آن اتفاق شگفت آور براي شما رخ دهد!

اينكه چگونه اين وقايع اتفاق مي‌افتد و چگونه جهان آن را به شما بازمي‌گرداند، به شما و شغل شما مربوط نمي‌شود. (قابل توجه كساني كه نااميد هستند و همش به دنبال اين هستند كه آخه چطوري؟؟؟؟؟ مگه ميشه؟؟؟)
بگذاريد كائنات ، خود اين كار را براي شما انجام دهد. اگر بخواهيد كنجكاوي كنيد كه اين كار چگونه رخ مي‌دهد، گويي داريد امواج منفي «ناباوري» را مي‌فرستيد در آن صورت، ديگر باور نداريد كه هم اكنون آن را در اختيار داريد! بلكه فكر مي‌كنيد مجبوريد خودتان آن را انجام دهيد و ديگر باور نمي‌كنيد كه كائنات آن را برايتان انجام خواهد داد.

3- دريافت كردن
مرحله سوم مرحله‌ي پاياني در اين فرآيند ، «دريافت كردن» است. سعي كنيد احساسي اعجاب انگيز نسبت به آن داشته باشيد. حسي را داشته باشيد كه درست در زمان رسيدن به آن داريد. همين حالا اين حس را تجربه كنيد.
در اين فرآيند ، داشتن احساس خوب و خوش بسيار مهم است. زيرا هنگامي كه شما حس خوبي داريد، خود را بر روي امواجي كه مي‌خواهيد قرار مي‌دهيد.
جهان ما با احساسات آميخته است، اگر شما به طور منطقي به چيزي اعتقاد داريد، ولي از احساس خوبي نسبت به آن برخوردار نيستيد، قدرت كافي براي تحقق خواسته‌هايتان را در اختيار نداريد. شما بايد هميشه حس خوبي نسبت به چيزي كه مي‌خواهيد، داشته باشيد.
:gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز

معاشران گره از زلف يار باز كنيد********* شبي خوشست بدين قصه‌اش دراز كنيد
امشب شب جمعه اول ماه رجب، ليلة‌الرغائب يا همان شب آرزوهاست....
ماه عاشقي، ماه مقدمه و ماه مقدم.... روزهايي كه نبض كعبه بدانها مي‌تپد...
السلام عليك يا اميرالمؤمنين...
از پيامبر اكرم (ص) روايت شده كه فرمودند:
از اولين شب جمعه در ماه رجب غافل نشويد، زيرا شبي است كه فرشتگاه آن را ليلة‌الرغائب ناميدند. اين نامگذاري از اين جهت است كه هنگامي كه يك سوم از شب گذشت هيچ فرشته‌اي در آسمانها و زمين نميماند مگر اينكه در كعبه و اطراف آن جمع مي‌شوند... آنگاه خداوند به طور غير منتظره بر آنان وارد شده و مي‌فرمايد: "اي فرشتگانم! هر چه ميخواهيد از من درخواست كنيد..."
فرشتگان عرض ميكنند: حاجت ما اين است كه از روزه‌داران رجب درگذري!...
خداوند ميفرمايد، اين كار را انجام دادم!...
تو اين شب قشنگ، بهترين دعاها رو براي بهترينهاتون بكنيد.... :gol:

خدايا قسم به خودت، كمكمون كن، و دعاها و خواسته‌هاي امشبمون رو اجابت فرما...

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكر كنم بد نباشه اين سخن ملاصدرا رو هم دوباره بنويسم... به درد امشب كه فكر ميكنم خيلي ميخوره ...

ملاصدرا ميگويد:
خداوند بي‌نهايت است و لامكان و بي‌زمان
اما به قدر فهم تو كوچك مي‌شود
و به قدر نياز تو فرود مي‌آيد و به قدر آرزوي تو گستره مي‌شود...

و به قدر ايمان تو كار گشا مي‌شود...
و به قدر نخ پيرزنان دوزنده باريك مي‌شود...
و به قدر دل اميدواران گرم مي‌شود...
پدر مي‌شود يتيمان را و مادر
برادر مي‌شود محتاجان برادري را
همسر مي‌شود بي‌همسر ماندگان را
طفل مي‌شود عقيمان را، اميد مي‌شود نااميدان را
راه مي‌شود گم‌گشتگان را، نور مي‌شود در تاريكي ماندگان را
شمشير مي‌شود رزمندگان را
عصا مي‌شود، پيران را
عشق مي‌شود محتاجانِ به عشق را...
خداوند همه چيز مي‌شود همه كس را، به شرط اعتقاد، به شرط پاكيِ دل، به شرط طهارت روح....
به شرط پرهيز از معامله با ابليس...
بشوييد قلب‌هايتان را از هر احساس ناروا!
و مغزهايتان را از هر انديشه خلاف..
و زبان‌هايتان را از هر گفتارِ ناپاك
و دست‌هايتان را از هر آلودگي در بازار...
و بپرهيزيد از ناجوانمردي‌ها، ناراستي‌ها، نامردمي‌ها!
چنين كنيد تا ببينيد كه خداوند، چگونه بر سفره‌ي شما، با كاسه‌يي خوراك و تكه‌اي نان مي‌نشيند
و بر بند تاب، با كودكانتان تاب مي‌خورد، و در دكان شما كفه‌هاي ترازويتان را ميزان مي‌كند...
و "در كوچه‌هاي خلوت شب با شما آواز مي‌خواند!"...
مگر از زندگي چه مي‌خواهيد؟
كه در خدايي خدا يافت نمي‌شود، كه به شيطان پناه مي‌بريد؟
كه در عشق يافت نمي‌شود، كه به نفرت پناه مي‌بريد؟
كه در سلامت يافت نمي‌شود كه به خلاف پناه مي‌بريد؟
قلبهايتان را از حقارت كينه تهي كنيد و با عظمت عشق پر كنيد...

امشب بهترين‌ها رو از خدا طلب كنيد.... غير از خودش هيچ كسي نميتونه به اين راحتي بهمون بده....
:gol:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...من یکم دیر اومدم....چون اصلا برام باشگاه باز نمیشد...خب منم میخوام بیاممممممممممممم تو این سهمیه بندی!!!!اجازه هست؟!؟؟!؟!

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم حتما میایم!راستی اسمه منم که هست!:cry:
شما هم توی لیست هستی عزیزم
هر کسی که مستقیما اعلام کرده اسمشو نوشتم
:victory:

سلام...من یکم دیر اومدم....چون اصلا برام باشگاه باز نمیشد...خب منم میخوام بیاممممممممممممم تو این سهمیه بندی!!!!اجازه هست؟!؟؟!؟!
خوش اومدی عزیزم
سلام
لطفا من رو هم فراموش نکنید فعلا شدیدا درگیر امتحاناتم ولی از این طرح بینظیر نمیشد عبور کرد(در واقع طرح تکامل یافته جناب فشفشه توسط خانومه سیاحه عزیز):gol:
ممنون از همه
تا امشب ساعت 10:smile::gol:
لطف دارید شما هم خوش اومدید:victory:

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
قرار اینجا همه بخندیمو انرژی بگیریم دیگه :biggrin::smile: نه اینکه چشمامون اینجوری باشه :cry: پس بیا بخندیم تا کائنات بهمون بخنده و بیا بگیم که نفر اول تو قرعه کشی من هستم :D ( چه خودخواهانه حرف زدم :lol:) پس امید رسیدن شب آرزو های قشنگتون فعلا خدا نگهدار

راستی یه چیزم بگم از وقتی که توسط یکی از دوستان به این تاپیک دعوت شدم خیلی خوشحالم و دائما سرشار از انرژی هستم از همتون ممنونم .:gol:
با تشکر سجاد:gol:
بله مطمئنا کسی توی قرعه کشی انتخاب میشه که بیشتر از همه به انرژیا توی این زمان احتیاج داره من به این موضوع باور دارم:w11:
در ضمن چه دوست خوبی
قدرشو بدونید
:lol:

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فردا امتحان دارم یه کلمه ام نخوندم حسش و ندارم بیان همگی بهم انرژی بدین برم توپ بخونم

sajad_had

عضو جدید
من فردا امتحان دارم یه کلمه ام نخوندم حسش و ندارم بیان همگی بهم انرژی بدین برم توپ بخونم
خب بیا اصلا یه کاری کنیم اسم درست چیه ؟ :que:
بیا با هم بشینیم بخونیم منکه بلد نیستم بشین بخون برا منم توضیح بده بعدم بدون تا فردا وقت زیاده اگه از همین الان بشینی پاش تا 12 قول میدم تموم بشه :gol::gol:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام..منم به دعوت دوست عزیزم خانوم سیاح اومدم اما هر کاری کردم نمیشد پیام بدم اما خب چون من بیدی نبودم با این باد ها بلرزم باز هم تلاش کردم و الان اینجام..منم میخوام تو قرعه کشی شرکت کنم..نمیتونم ادعا کنم محتاج ترینم اما ایمان دارم خیلی احتیاج به این انرژِی دارم...!!!!
خب...ایشالله مشکل همه حل بشه به زودی مشکل من نیز هم!!!!

" غضنفر خان "

عضو جدید
یکی از رازهای قانون جاذبه انعکاس خواسته های ما در فضا و در کائنات است .
خواسته خود را به کائنات بفرستید تا پاسخ آنرا بشنوید.
من به همه دوستان پیشنهاد می کنم در یک ساعت خاص مثلا 21 همه با هم یک جمله ارزشمند را به آسمان بفرستیم .. دوستان عزیز منتظر پیشنهادهای شما برای بیان این جمله و این که همه با هم به توافق برسیم هستم.

هر جمله ای که بیشترین تشکر را داشت قبول می شود .

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
با نام و یاد عاشقترین آفریینده آغاز میکنیم
خیلی خوشحالم و شکر گزارم که همه ما این سعادت رو پیدا کردیم تا در کنار همدیگه باشیم و برای هم دعا کنیم
از بودن در کنار همه شما دوستان عزیزم به خودم می بالم و از خداوند به خاطر این موهبت بزرگ کمال امتنان رو دارم
قبل از هر چیز ازتون میخوام تا همه با هم دستامونو بالا بگیریم و از این یگانه پروردگار عشق و محبت به خاطر تمامی نعمتها تشکر کنیم و ازش بخوایم ما رو در این راه نیکو یاری فرماید
خواهش میکنم همه با هم اینها رو تکرار کنید:
شکر و سپاس به درگاه ایزد منان به خاطر تمامی نعمتها از تو میخواهیم قناعت صداقت رضایت رفاقت خوش قلبی خوش زبانی خوش دلی روزی ما گردانی
خداوندا از تو میخواهیم در لحظه لحظه زندگی یار و همراه ما باشی
آمین

ali.mehrkish

عضو جدید
من خیلی وقت پیش میومدم اینجا سر میزدم.......امشب دوباره یاد اینجا افتادم....
میگن دعای در برادر حق مومن اجابت میشه .......
من اول همه ی شما رو دعا میکنم....آخر خودم...
شاید زیاد مومن نبلشم....تلاش میکنم دیگه....
اما به حرمت این شب منم دعا کنید

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
اميدوارم كه همگي به حق اين شب بزرگ و عزيز.... به خواسته‌ها و آرزوهامون دست پيدا كنيم... :gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها لطف کنید فردا شب(شب جمعه) ساعت 10همگی تشریف بیارید
لیست اعضا رو اعلام میکنم
میخوایم قرعه کشی کنیم
به هم اطلاع بدید

درود بر همگی
ببین چه باحال ساعت 10.00 وارد سایت شدم
دوستانی که قانون جذب رو خوب میشناسن تو این قرعه کشی برنده هستن
;)