یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
فکر کنم ضرب المثل مار از پونه بدش میاد،دم خونش سبز میشه به قانون جاذبه اشاره میکنه ولی به جنبه ی منفیش.من که شدیدا این نیرو رو دارم از هر چیزی متنفر باشم فوری به طرفم جذب میشه.

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان خوبم سلام
یه فکری به ذهنم زده که اگر عملی بشه به نظرم نتایج اعجاب انگیزی داشته باشه
اگر موافق بودید با پستتون اطلاع بدید
پیشنهادم اینه که مثل یه صندوق قرض الحسنه عمل کنیم
فقط این بار به جای پول توی حسابامون انرژی بریزیم و
هر بار قرعه کشی کنیم و همه با هم برای برآورده شدن پنج تا از آرزوهای کسی که قرعه به نامش در اومده تمرکز کنیم و انرژی مثبت بفرستیم و هر شب برای رسیدن به آرزوش دعا کنیم راس یه ساعت خاص بعد از یه مدت معین نوبت نفر بعد برسه

تازه این یه نظر خامه که با پیشنهادای شما میتونه پخته تر بشه
منتظر نظراتتون و تکمیل این پیشنهاد هستم
آرزوی شادمانی همتون رو دارم
شاد و ثروتمند باشید
:w11:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب این جوری که شما می گی نمیشه که چون مثلا اگه من الان با یکی دوست باشم که اون من رو دوست داره بعد یکی از اون خوشش بیاد و بهش انرژی بفرسته اون من رو ول می کنه و میره با کسی که ازش انرژی گرفته. این که یه جور نامردی میشه:que::que::confused:
سلام...
بعد يه مدت طولاني برگشتم...
خب اومدم جوابتونو بدم ديدم دوست عزيز، اميد خان دقيقا همينو گفتن...
دقيقا همينكار رو بايد كرد..... وقتي چيزي رو ميخواي بدست بياري، باور كن و مطمئن باش كه اولا بدست مياري و اينكه اين تنها مال تو هست!!!
يعني وقتي كسي رو دوس داري بايد تصور كني تنها و تنها و تنها مال تو هستش و غير تو امكان نداره به كسي دل ببنده و كسي رو دوس داشته باشه!
اصلا اين محال نيس.... خيلي بدست آوردن اين جور چيزا هم ساده هستش... فقط كافيه امتحان كنيد... فقط حواستون باشه، وقتي كه خواستيد اين مورد رو امتحان كنيد، كسي باشه كه بعدا پشيمون نشيد ;)

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
روش درست تمرکز روی معنویات چطوریه ؟چطوری باید درست رو معنویات تمرکز کنیم ؟
مثلا اگه بخواییم رو مادیات مثلا یه ماشین تمرکز کنیم خوب خیلی راحته عکسش رو میزاریم جلو چشممون و راحت تمرکز و تصویر سازی میکنیم ولی مثلا در مورد معنویات حالا دوست شدن با یه دختر! خوب اخه من تا حالا نه اون رو دیدم نه عکسشو دارم خوب پس چطور باید تمرکز و تصویر سازی درست کنیم تا کائنات جواب ما رو بدن ؟لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدید خیلی ممنون
با تشکر

آره معنويات هم مثل ماديات بايد تصور بشن... و اينكه مطمئن باشي مال تو هست...
نيازي نيس حتما اون خانم رو ديده باشي.... ميتوني اون چيزايي كه ميخواي رو تصور كني.... يه خانمي با يه سري خصوصيات ظاهري و اخلاقي كه شما دلت ميخواد... و مطمئن باش كه ميبينيش....

دوستان من بازم حس شک امد سراغم نمیدونم چرا نمیخوام قبول کنم که این قانون کارش درسته با اینکه خودمم تجربه کردم بازم بعضی موقع ها مثل الان شک میکنم ؟
یکی از دوستان به من بگه که ایا واقعا هر چیزی هر چیزی و هر چیزی از محال گرفته تا غیرمحال اگه واقعا بخواییم بهمون کائنات میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظور شما رو از هر چيزي هرچيزي هر چيزي متوجه نشدم.... اما تمام نيازهاي مادي و معنوي‌ انسانها با اين قانون بدست يافتنيه ;)

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان خوبم سلام

پیشنهادم اینه که مثل یه صندوق قرض الحسنه عمل کنیم
فقط این بار به جای پول توی حسابامون انرژی بریزیم و
هر بار قرعه کشی کنیم و همه با هم برای برآورده شدن پنج تا از آرزوهای کسی که قرعه به نامش در اومده تمرکز کنیم و انرژی مثبت بفرستیم و هر شب برای رسیدن به آرزوش دعا کنیم راس یه ساعت خاص بعد از یه مدت معین نوبت نفر بعد برسه

شاد و ثروتمند باشید
نظره جالبیه!فقط لیست و چطور می خوای جور کنی!؟و چه جوری قرعه کشی کنی!؟:confused:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااای بچه هااااااااااا انرژی می خوااااااام.....

یه سری اتفاقات داره میفته که از دست من خارج شده کنترلش....
کمکم کنیددددددددددددددددد :cry::cry:
وااااااااي بازم اين سارا خانم انرژيش تكون خورد...
دختر خوب چي شده باز...
هيچ كسي به اندازه‌ي خودت نميتونه بهت كمك كنه.... اگه اميدت به خدا باشه و اطمينان داشته باشي كه همه جا دستگيرت هست، هيچ وقت نااميد نميشي... يعني زماني كه هم نااميد بشي.... خيلييييييييي سريع برميگردي به حالت اوليه.... اميدت به خدا رو از دست نده... ازش كمك بگير.... ازش انرژي بگير.... مطمئن باش كه منتظرته تا ازش بخواي تا كمكت كنه.... اونوقته كه يه راهي ميذاره جلوي پات كه خودتم تعجب ميكني :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان خوبم سلام

نظر جالبيه...:gol: فقط دوست دارم بدونم چطوري ميخواي عمليش كني؟
و اينكه خوبه توي موارد اورژانسي هم مد نظر بگيريم :D ممكنه يكي نوبتش نشده باشه يا نوبتش گذشته باشه اما خيليييييي خيلييييييي نيازي به انرژي داشته باشه....

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظره جالبیه!فقط لیست و چطور می خوای جور کنی!؟و چه جوری قرعه کشی کنی!؟:confused:
نظر جالبيه...:gol: فقط دوست دارم بدونم چطوري ميخواي عمليش كني؟
و اينكه خوبه توي موارد اورژانسي هم مد نظر بگيريم :D ممكنه يكي نوبتش نشده باشه يا نوبتش گذشته باشه اما خيليييييي خيلييييييي نيازي به انرژي داشته باشه....
خب ببینید ما داریم با یه قانون به نام جذب پیش میریم
پس مطمئن باشید حتی کسایی که مدتهاست به تاپیک سر نزدن ممکنه سرو کلشون پیدا شه
ازاین هم مطمئنم که هر کس که در شرایط اضطراری تری باشه قرعه به نامش در میاد چون به قانون جذب شک ندارم
به کمک شما دوستان گلم که از انرژیهای مثبتتون خبر دارم امید دارم که عملی بشه
در ضمن در مورد قرعه کشی هم میگم یه نفر رو انتخاب کنیم که به نظر همه مناسب تره
پیشنهاد من با احترام به همه دوستان فشفشه عزیزه به خاطر قدمتی که در این تاپیک دارن و اینکه حق بزرگتری بر ما و این تاپیک دارن هر کدوم هر کسیو دوست دارید پیشنهاد بدید تا با رای اکثریت مسئول قرعه کشی انتخاب شه
لیست اعضا هم بازه یعنی هر کس میخواد بگه من یا هر کسی که دوست داره مسئولیت اسم نویسیو به عهده بگیره اسمشو مینویسم تا وارد این اکیپ انرژی بشه
اگر دوستانی رو هم که قبلا به اینجا میومدن و الان نیستن به خاطر دارید خبر کنید شاید دلشون بخواد بیان
فکر میکنم عدد هفت عدد قشنگیه پس زمانی که اعضا هفت نفر شدن رسما کارمونو شروع میکنیم
منتظر نظراتتون هستم
شاد و ثروتمند باشید

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان.
من با طرح شما موافقم. امیدوارم موفق باشید. اینکه نوبت به کسی میفته که لازم داره خیلی خیلی درسته.
راستی فشفشه کجایی دادا؟ خوبی؟ سلامتی؟ البت که من خودم کم پیدا تر از هر کسی ام. ولی هررزو میام. مطالب دوستان رو می خونم. می گم اسپم نکنم تا چیز مهمی واسه گفتن ندارم. راستی فشی از alOne خبر نداری؟ یه موقعی رئیسمون بود اینجا.
شهریور یه ساله من میام تو این سایت. بیشتر اوقات فقط همین تاپیک رو چک می کنم و میرم. از حضور دوستان خوب و جدید و مصمم مثل m2002k هم خیلی خوشحالم. ایشالا همتون موفق باشید.
راستی تا حالا جیزی خواستید که بهتون داده ن شده؟ نه اشتباه ننوشتم. ن شده. یعنی هرچی که بخواهید بهتون داده میشه. حتی اگه به ظاهر به اون نرسیدید. شما به بهترین چیزی که لیاقتش رو دارید می رسید. اگه لیاقتتون رو بیشتر کنید به بیشتر از اونی که دارید می رسید. ولی هیچوقت صلاح خدا رو فراموش نکنید. وای به حال ما آدما میشه اگه خدا رو از یادمون ببریم. موفق باشید.

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز

ازاین هم مطمئنم که هر کس که در شرایط اضطراری تری باشه قرعه به نامش در میاد چون به قانون جذب شک ندارم
پیشنهاد من با احترام به همه دوستان فشفشه عزیزه به خاطر قدمتی که در این تاپیک دارن و اینکه حق بزرگتری بر ما و این تاپیک دارن هر کدوم هر کسیو دوست دارید پیشنهاد بدید تا با رای اکثریت مسئول قرعه کشی انتخاب شه
لیست اعضا هم بازه یعنی هر کس میخواد بگه من یا هر کسی که دوست داره مسئولیت اسم نویسیو به عهده بگیره اسمشو مینویسم تا وارد این اکیپ انرژی بشه
اگر دوستانی رو هم که قبلا به اینجا میومدن و الان نیستن به خاطر دارید خبر کنید شاید دلشون بخواد بیان
فکر میکنم عدد هفت عدد قشنگیه پس زمانی که اعضا هفت نفر شدن رسما کارمونو شروع میکنیم
منتظر نظراتتون هستم
شاد و ثروتمند باشید
من هستم:gol::gol:اسم نویسی رو هم هر عزیزی می خواد انجام بده موافقم!;)در مورد فشفشه جان هم که عالیه!فقط اگر این مدت بیاد و بهش بگیم و ایشونم لطف کنن قبول کنن!:gol::redface:

alisharapova

عضو جدید

منتظر نظراتتون هستم
شاد و ثروتمند باشید

من هم با پیشنهاد شما 100% موافقم.به نظرم مسئول قرعه کشی یکی از این دو عزیز باشن یا دوستمون فشفشه یا مهسا خانوم که هر دو شایستگی این کار رو دارن.
و اما در این مورد برای من یه سوالی پیش امده ؟
شاید یکی یه خواسته ی محرمانه داشت اونوقت تکلیف چیه ؟
واینکه لیست همه اعضا رو از کجا بیاریم یه سری ها فعال هستن هر روز سر میزنن یه سری از دوستان الان چند ماهه به این تاپیک سر نزدن ؟چطور میشه خوب ؟
و اگه بشه برای قرعه کشی یه روز خاصی مثلا جمعه رو بزاریم و تا یک هفته همه به شخص مورد نظر انرژی بدیم ؟
و یکی که از قرعه کشی در امد حذف میشه برای دور بعد ؟یا تو لیست میمونه و ممکنه دوباره در بیاد ؟
اینا در حد یه نظر بود شما خودتون استادید و بهتر میتونید تو این زمینه تصمیم بگیرید.
موفق و پیروز باشید

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم با پیشنهاد شما 100% موافقم.به نظرم مسئول قرعه کشی یکی از این دو عزیز باشن یا دوستمون فشفشه یا مهسا خانوم که هر دو شایستگی این کار رو دارن.
و اما در این مورد برای من یه سوالی پیش امده ؟
شاید یکی یه خواسته ی محرمانه داشت اونوقت تکلیف چیه ؟
واینکه لیست همه اعضا رو از کجا بیاریم یه سری ها فعال هستن هر روز سر میزنن یه سری از دوستان الان چند ماهه به این تاپیک سر نزدن ؟چطور میشه خوب ؟
و اگه بشه برای قرعه کشی یه روز خاصی مثلا جمعه رو بزاریم و تا یک هفته همه به شخص مورد نظر انرژی بدیم ؟
و یکی که از قرعه کشی در امد حذف میشه برای دور بعد ؟یا تو لیست میمونه و ممکنه دوباره در بیاد ؟
اینا در حد یه نظر بود شما خودتون استادید و بهتر میتونید تو این زمینه تصمیم بگیرید.
موفق و پیروز باشید
سلام به شما
اصلا لازم نیست که ما از آرزوی افراد خبر دار بشیم فقط براشون انرژی هامونو متمرکز میکنیم و براش دعا میکنیم که هر چه سریعتر و به بهترین نحو به آرزوش برسه
این لیست با نام کسانی پر میشه که اعلام آمادگی بکنن نه همه ی اعضای تاپیک .شاید کسی باشه که اصلا دلش نخواد پس هر کس که با یه پست توی تاپیک یا پروفایل من اعلام آمادگی کنه میشه یه عضو.
با رسیدن به حد نصاب یعنی هفت نفر لیست رو توی تاپیک قرار میدیم و هر بار که کسی اضافه شد به همه اطلاع میدیم
حتما یه روز و یه ساعتو مشخص میکنیم برای قرعه کشی و تعیین مدت زمان برای تمرکز و این کار همواره تکرار میشه
بله هر فرد بعد از اینکه اسمش در اومد دیگه میره برای دور بعدی
البته بستگی به نظر شما دوستان داره
اختیار دارید ما همه شاگردان کائنات و آفریدگار مهربون و خوبمون هستیم
شاد و ثروتمند باشید

*anis*

عضو جدید
دوستان خوبم سلام

شاد و ثروتمند باشید

منم هستم . فکر خیلی خوبیه . البته بیشتر جزئیات رو توضیح بدید و اینکه زمانی که میخوایم واسه اون نفر دعا کنیم یه ساعت مشخص باشه . یه جایی خوندم اینجور اثرش بیشتر ;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزيز.
من چند ماهي نبودم خب بخاطر يه سري مشكلاتي كه داشتم نتونستم بيام، الآن اومدم و مي‌بينم كه خيلي خوب تاپيك رو به پيش بردين و به همه دوستان قديمي و جديد سلام مي‌كنم و اميدوارم كه پيروز و موفق و شاد و سربلند باشين.
با تشكر. Alone_1980

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دوستان عزیزم
اگر همه موافق باشید شب جمعه که گویا لیله الرغائب (شب آرزوها) هست اسامی کسانی که اعلام عضویت کردن رو توی تاپیک میذارم و همون روز با مشورت همدیگه شرایط بعدی رو تعیین میکنیم ایشاالله تا اون روز تعداد هم بیشتر شده و فشفشه جان هم بهمون میپیوندن
تا الان هشت نفر هستیم
این تعداد هم کسانی هستن که صریحا اعلام آمادگی کردن
دوستان گل دیگه ای هم که میخوان شرکت کنن یه پیغام بدن به من حله

شاد و ثروتمند باشید

آخرین ویرایش:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دوستان عزیزم
اگر همه موافق باشید شب جمعه که گویا لیله الرغائب (شب آرزوها) هست اسامی کسانی که اعلام عضویت کردن رو توی تاپیک میذارم و همون روز با مشورت همدیگه شرایط بعدی رو تعیین میکنیم ایشاالله تا اون روز تعداد هم بیشتر شده و فشفشه جان هم بهمون میپیوندن
تا الان هشت نفر هستیم
این تعداد هم کسانی هستن که صریحا اعلام آمادگی کردن
دوستان گل دیگه ای هم که میخوان شرکت کنن یه پیغام بدن به من حله

شاد و ثروتمند باشید
خيلي عاليه... هم روزش هم اين انرژيها...
روز خيلي قشنگيه... خوش به حال كسي كه توي اون روز براش دعا ميشه و براش انرژي ميفرستيم...
به اميد اينكه خواسته‌هامون به زودي به اجابت برسه... :gol:

alisharapova

عضو جدید
با سلام
دوستان عزیز به نظر من این ایده رو از همین جمعه عملی کنیم و همین تعداد دوستانی که الان اعلام امادگی کردن رو بینشون قرعه کشی کنیم.تا جمعه دیگه خیلی دیر میشه.
با تشکر

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام صدف جون.
البته الان حالم از اون موقع که این حرفو زدم خیلی بهتره.چون تمام مسائلی رو که در این مورد اذیتم می کردو تو4صفحه واسه خدا نوشتم.انصافا خیلی سبک شدم.
اما آخه این قضیه در مورد یکی دیگست....نه در مورد من.
می دونم که می تونیم رو دیگران هم تاثیر بزاریم.اما چه کار کنم....نمیدونم کارم درسته یا نه؟؟
اما حالا که با خدا دردو دل کردم،خیلی بهترم.
برام دعا کن....
محتاجم به دعای همتون.:heart::heart::heart::heart:
راستی ممنون به خاطر کتابی که معرفی کردی.نوشته های مورفی رو دوست دارم.حتما می خرمش.:gol:

درود بر شما دوست عزیز

به خداوند نگوییم که چه مشکلات بزرگی داریم
به مشکلات بگوییم که چه خدای بزرگی داریم

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین تو هر چیزی که بخوای می تونی به دست بیاریهررررررررررر چیزی که بخوای. هیچ چیز محالی تو دنیا وجود نداره.

پس در واقع فرمان در دست شعور ظاهر است و قدرت و اجرای فرمان به عهده و در دست شعور باطن می باشد.

درود بر شما دوست عزیز
از مطلب بسیار زیباتون ممنونیم;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون صدف جان واقعا دمت گرم به من یکی کلی انرژی دادی دیگه هیچ چیزه محالی وجود نداره که نتونم بهش برسم
و اما صدف جان دقیقا مثل شما منم یه خواسته ی خیلی بزرگی دارم که اولش فکر میکردم محاله ولی الان با حرفای شما کاملا یقین و باور دارم که حتما بهش میرسم البته دقیقا مثل خواسته شما یک ماه بهش فرصت دادم و اونم طی یک ماه به خواستم میرسم نه یک روزه ولی حتما بعد از یک ماه پروژه مورد نظر رو حتما حتما حتما تموم میکنم برام دعا کنید وسط راه خسته نشم
موفق و پیروز باشید

درود بر شما دوست عزیز
من هم خواسته ای دارم درآمد سالی 1 میلیون دلار;) و زمانش دقیقا 2014 :gol:
پیروزی از آن ماست مگر خود نخواهیم:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم برای همتون تنگ شده بود
شما که سراغی از من نمیگیرید
نمیگید قبلا یکی بود این وسط یه حرفایی میزد:cry:
البته به جز فشفشه عزیزم که معرفتش خیلییییییی زیاده:love:
نمیدونم چرا وقتی دلم میگیره نمیتونم بیام
درهر حال خوشحالم که بین شما دوستان گلم هستم
شاد و سبز باشید:w11:

درود بر شما دوست بسیار عزیز وگرامی
حجم سنگین کار و فعالیت روزانه مجال رو از همه گرفته ولی یاد دوستان انرژی مضاعفی ایجاد میکنه شما خیلی لطف دارید .
;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی . من خیلی دوس دارم سی دی های دکتر فرهنگ رو پیدا کنم . لطفا یکی راهنماییم کنه

درود بر شما دوست عزیز
خودم هم بدنبال سی دیهای دکتر فرهنگ هستم اگه پیدا کردم حتما بهتون میدم;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم ضرب المثل مار از پونه بدش میاد،دم خونش سبز میشه به قانون جاذبه اشاره میکنه ولی به جنبه ی منفیش.من که شدیدا این نیرو رو دارم از هر چیزی متنفر باشم فوری به طرفم جذب میشه.

درود بر شما دوست گرامی
به جمع دوستان جذبی خوش آمدید;)
همه در ابتدا همانند شما بودیم ولی با دسته بندی افکارمون و *****ینگ افکار منفی تونستیم که به موفقیتهایی دست پیدا کنیم شما هم میتونید کافیه تلاش کنید;):gol:;)

atash3712

عضو جدید
salam

salam

سلام علیکم خوب هستین؟ کروات چرا نبستین؟
:biggrin::redface::gol:
یه شوخی بود/
من امین هستم.مهندسی نفت خوندم.اهواز.الانم دانشجو ارشدم.:)
میشه خودتونو معرفی کنین؟

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان خوبم سلام

شاد و ثروتمند باشید

درود بر شما دوست خلاق و عزیز
خیلی جالبه من کاملا موافقم
قبلا اگه خاطرتون باشه ساعت 10.30 هر شب قرار بود که روی افکارمون حلقه مثبت داشته باشیم;)