سلام...خب این جوری که شما می گی نمیشه که چون مثلا اگه من الان با یکی دوست باشم که اون من رو دوست داره بعد یکی از اون خوشش بیاد و بهش انرژی بفرسته اون من رو ول می کنه و میره با کسی که ازش انرژی گرفته. این که یه جور نامردی میشه![]()
روش درست تمرکز روی معنویات چطوریه ؟چطوری باید درست رو معنویات تمرکز کنیم ؟
مثلا اگه بخواییم رو مادیات مثلا یه ماشین تمرکز کنیم خوب خیلی راحته عکسش رو میزاریم جلو چشممون و راحت تمرکز و تصویر سازی میکنیم ولی مثلا در مورد معنویات حالا دوست شدن با یه دختر! خوب اخه من تا حالا نه اون رو دیدم نه عکسشو دارم خوب پس چطور باید تمرکز و تصویر سازی درست کنیم تا کائنات جواب ما رو بدن ؟لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدید خیلی ممنون
با تشکر
دوستان من بازم حس شک امد سراغم نمیدونم چرا نمیخوام قبول کنم که این قانون کارش درسته با اینکه خودمم تجربه کردم بازم بعضی موقع ها مثل الان شک میکنم ؟
یکی از دوستان به من بگه که ایا واقعا هر چیزی هر چیزی و هر چیزی از محال گرفته تا غیرمحال اگه واقعا بخواییم بهمون کائنات میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظره جالبیه!فقط لیست و چطور می خوای جور کنی!؟و چه جوری قرعه کشی کنی!؟دوستان خوبم سلام
یه فکری به ذهنم زده که اگر عملی بشه به نظرم نتایج اعجاب انگیزی داشته باشه
اگر موافق بودید با پستتون اطلاع بدید
پیشنهادم اینه که مثل یه صندوق قرض الحسنه عمل کنیم
فقط این بار به جای پول توی حسابامون انرژی بریزیم و
هر بار قرعه کشی کنیم و همه با هم برای برآورده شدن پنج تا از آرزوهای کسی که قرعه به نامش در اومده تمرکز کنیم و انرژی مثبت بفرستیم و هر شب برای رسیدن به آرزوش دعا کنیم راس یه ساعت خاص بعد از یه مدت معین نوبت نفر بعد برسه
تازه این یه نظر خامه که با پیشنهادای شما میتونه پخته تر بشه
منتظر نظراتتون و تکمیل این پیشنهاد هستم
آرزوی شادمانی همتون رو دارم
شاد و ثروتمند باشید
وااااااااي بازم اين سارا خانم انرژيش تكون خورد...واااای بچه هااااااااااا انرژی می خوااااااام.....
یه سری اتفاقات داره میفته که از دست من خارج شده کنترلش....
کمکم کنیددددددددددددددددد![]()
نظر جالبيه...دوستان خوبم سلام
نظره جالبیه!فقط لیست و چطور می خوای جور کنی!؟و چه جوری قرعه کشی کنی!؟![]()
نظر جالبيه...فقط دوست دارم بدونم چطوري ميخواي عمليش كني؟
و اينكه خوبه توي موارد اورژانسي هم مد نظر بگيريمممكنه يكي نوبتش نشده باشه يا نوبتش گذشته باشه اما خيليييييي خيلييييييي نيازي به انرژي داشته باشه....
من هستمخب ببینید ما داریم با یه قانون به نام جذب پیش میریم
پس مطمئن باشید حتی کسایی که مدتهاست به تاپیک سر نزدن ممکنه سرو کلشون پیدا شه
ازاین هم مطمئنم که هر کس که در شرایط اضطراری تری باشه قرعه به نامش در میاد چون به قانون جذب شک ندارم
به کمک شما دوستان گلم که از انرژیهای مثبتتون خبر دارم امید دارم که عملی بشه
در ضمن در مورد قرعه کشی هم میگم یه نفر رو انتخاب کنیم که به نظر همه مناسب تره
پیشنهاد من با احترام به همه دوستان فشفشه عزیزه به خاطر قدمتی که در این تاپیک دارن و اینکه حق بزرگتری بر ما و این تاپیک دارن هر کدوم هر کسیو دوست دارید پیشنهاد بدید تا با رای اکثریت مسئول قرعه کشی انتخاب شه
لیست اعضا هم بازه یعنی هر کس میخواد بگه من یا هر کسی که دوست داره مسئولیت اسم نویسیو به عهده بگیره اسمشو مینویسم تا وارد این اکیپ انرژی بشه
اگر دوستانی رو هم که قبلا به اینجا میومدن و الان نیستن به خاطر دارید خبر کنید شاید دلشون بخواد بیان
فکر میکنم عدد هفت عدد قشنگیه پس زمانی که اعضا هفت نفر شدن رسما کارمونو شروع میکنیم
منتظر نظراتتون هستم
شاد و ثروتمند باشید
خب ببینید ما داریم با یه قانون به نام جذب پیش میریم
پس مطمئن باشید حتی کسایی که مدتهاست به تاپیک سر نزدن ممکنه سرو کلشون پیدا شه
ازاین هم مطمئنم که هر کس که در شرایط اضطراری تری باشه قرعه به نامش در میاد چون به قانون جذب شک ندارم
به کمک شما دوستان گلم که از انرژیهای مثبتتون خبر دارم امید دارم که عملی بشه
در ضمن در مورد قرعه کشی هم میگم یه نفر رو انتخاب کنیم که به نظر همه مناسب تره
پیشنهاد من با احترام به همه دوستان فشفشه عزیزه به خاطر قدمتی که در این تاپیک دارن و اینکه حق بزرگتری بر ما و این تاپیک دارن هر کدوم هر کسیو دوست دارید پیشنهاد بدید تا با رای اکثریت مسئول قرعه کشی انتخاب شه
لیست اعضا هم بازه یعنی هر کس میخواد بگه من یا هر کسی که دوست داره مسئولیت اسم نویسیو به عهده بگیره اسمشو مینویسم تا وارد این اکیپ انرژی بشه
اگر دوستانی رو هم که قبلا به اینجا میومدن و الان نیستن به خاطر دارید خبر کنید شاید دلشون بخواد بیان
فکر میکنم عدد هفت عدد قشنگیه پس زمانی که اعضا هفت نفر شدن رسما کارمونو شروع میکنیم
منتظر نظراتتون هستم
شاد و ثروتمند باشید
من هم با پیشنهاد شما 100% موافقم.به نظرم مسئول قرعه کشی یکی از این دو عزیز باشن یا دوستمون فشفشه یا مهسا خانوم که هر دو شایستگی این کار رو دارن.
و اما در این مورد برای من یه سوالی پیش امده ؟
شاید یکی یه خواسته ی محرمانه داشت اونوقت تکلیف چیه ؟
واینکه لیست همه اعضا رو از کجا بیاریم یه سری ها فعال هستن هر روز سر میزنن یه سری از دوستان الان چند ماهه به این تاپیک سر نزدن ؟چطور میشه خوب ؟
و اگه بشه برای قرعه کشی یه روز خاصی مثلا جمعه رو بزاریم و تا یک هفته همه به شخص مورد نظر انرژی بدیم ؟
و یکی که از قرعه کشی در امد حذف میشه برای دور بعد ؟یا تو لیست میمونه و ممکنه دوباره در بیاد ؟
اینا در حد یه نظر بود شما خودتون استادید و بهتر میتونید تو این زمینه تصمیم بگیرید.
موفق و پیروز باشید
دوستان خوبم سلام
شاد و ثروتمند باشید
دوست خوبم اگه قابل بدونی ما برای شما دعا می کنیممنم موافقم.امیدوارم همه به آرزوهای خوبشون برسن انشاالله
كاش میشد برای من دعا کنید
خيلي عاليه... هم روزش هم اين انرژيها...خب دوستان عزیزم
اگر همه موافق باشید شب جمعه که گویا لیله الرغائب (شب آرزوها) هست اسامی کسانی که اعلام عضویت کردن رو توی تاپیک میذارم و همون روز با مشورت همدیگه شرایط بعدی رو تعیین میکنیم ایشاالله تا اون روز تعداد هم بیشتر شده و فشفشه جان هم بهمون میپیوندن
تا الان هشت نفر هستیم
این تعداد هم کسانی هستن که صریحا اعلام آمادگی کردن
دوستان گل دیگه ای هم که میخوان شرکت کنن یه پیغام بدن به من حله
شاد و ثروتمند باشید
سلام صدف جون.
البته الان حالم از اون موقع که این حرفو زدم خیلی بهتره.چون تمام مسائلی رو که در این مورد اذیتم می کردو تو4صفحه واسه خدا نوشتم.انصافا خیلی سبک شدم.
اما آخه این قضیه در مورد یکی دیگست....نه در مورد من.
می دونم که می تونیم رو دیگران هم تاثیر بزاریم.اما چه کار کنم....نمیدونم کارم درسته یا نه؟؟
اما حالا که با خدا دردو دل کردم،خیلی بهترم.
برام دعا کن....
محتاجم به دعای همتون.
راستی ممنون به خاطر کتابی که معرفی کردی.نوشته های مورفی رو دوست دارم.حتما می خرمش.![]()
ببین تو هر چیزی که بخوای می تونی به دست بیاریهررررررررررر چیزی که بخوای. هیچ چیز محالی تو دنیا وجود نداره.
پس در واقع فرمان در دست شعور ظاهر است و قدرت و اجرای فرمان به عهده و در دست شعور باطن می باشد.
خیلی ممنون صدف جان واقعا دمت گرم به من یکی کلی انرژی دادی دیگه هیچ چیزه محالی وجود نداره که نتونم بهش برسم
و اما صدف جان دقیقا مثل شما منم یه خواسته ی خیلی بزرگی دارم که اولش فکر میکردم محاله ولی الان با حرفای شما کاملا یقین و باور دارم که حتما بهش میرسم البته دقیقا مثل خواسته شما یک ماه بهش فرصت دادم و اونم طی یک ماه به خواستم میرسم نه یک روزه ولی حتما بعد از یک ماه پروژه مورد نظر رو حتما حتما حتما تموم میکنم برام دعا کنید وسط راه خسته نشم
موفق و پیروز باشید
دلم برای همتون تنگ شده بود
شما که سراغی از من نمیگیرید
نمیگید قبلا یکی بود این وسط یه حرفایی میزد
البته به جز فشفشه عزیزم که معرفتش خیلییییییی زیاده
نمیدونم چرا وقتی دلم میگیره نمیتونم بیام
درهر حال خوشحالم که بین شما دوستان گلم هستم
شاد و سبز باشید
سلام بچه ها..من یک گام به جلو برداشتم.....برای رسیدن به اون چیزی که می خوام.واسم دعا کنینننننن![]()
سلام به همگی . من خیلی دوس دارم سی دی های دکتر فرهنگ رو پیدا کنم . لطفا یکی راهنماییم کنه
فکر کنم ضرب المثل مار از پونه بدش میاد،دم خونش سبز میشه به قانون جاذبه اشاره میکنه ولی به جنبه ی منفیش.من که شدیدا این نیرو رو دارم از هر چیزی متنفر باشم فوری به طرفم جذب میشه.
دوستان خوبم سلام
تازه این یه نظر خامه که با پیشنهادای شما میتونه پخته تر بشه
منتظر نظراتتون و تکمیل این پیشنهاد هستم
آرزوی شادمانی همتون رو دارم
شاد و ثروتمند باشید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |