سلام دوستان
من همین الان این سایت رو پیدا کردم و این اولین پستم هست
خواستم بگم من با قانون جاذبه خیلی از مشکلاتم رو سعی میکنم حل کنم و واقعا هم جواب میده. اگه خدا بخواد و شما اجازه بدید در بحثتون شرکت کنم.
دوست بسیار گرامی وعزیز
خیلی خوشحالیم که در کنار شما هستیم و این خواست خدای متعاله که شما به این قسمت از سایت تشریف آوردید و خیلی هم خوشحالیم که شما آشنایی دارید با این قانون بسیار مهم و حتما خوشحال تر میشیم که شما هم بحث کنید با ما

البته بدون اينكه اثر جادوييش رو بدونم.
 البته بدون اينكه اثر جادوييش رو بدونم.

. ببین از داشتنش حس خوبی داری یا نه . اگه داشتنش تو رو پر میکنه از حس شعف و شادی و .......
. ببین از داشتنش حس خوبی داری یا نه . اگه داشتنش تو رو پر میکنه از حس شعف و شادی و ....... پس درسته
 پس درسته  

(خنده شیطانی!)
 (خنده شیطانی!)

آخه اصلا نمیتونم همچین چیزی رو برای خودم حل کنم. حالا چندتا داستان شما تعریف کردی ولی خوب میشه اونارو اتفاق یک در هزار دونست. نه؟ چون بین این همه آدم (که معمولا همه آدمها بالاخره یک خواسته یا آرزو دارند دیگه) تنها چندتا مورد مثل موردهایی که شما گفتین پیدا میشن که دقیقا به همون خواستشون برسن.
آخه اصلا نمیتونم همچین چیزی رو برای خودم حل کنم. حالا چندتا داستان شما تعریف کردی ولی خوب میشه اونارو اتفاق یک در هزار دونست. نه؟ چون بین این همه آدم (که معمولا همه آدمها بالاخره یک خواسته یا آرزو دارند دیگه) تنها چندتا مورد مثل موردهایی که شما گفتین پیدا میشن که دقیقا به همون خواستشون برسن.