یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

Shima.J

عضو جدید
سلام دوستان
من همین الان این سایت رو پیدا کردم و این اولین پستم هست
خواستم بگم من با قانون جاذبه خیلی از مشکلاتم رو سعی میکنم حل کنم و واقعا هم جواب میده. اگه خدا بخواد و شما اجازه بدید در بحثتون شرکت کنم.:gol:

f11691gh

عضو جدید
سلام دوستان
من همین الان این سایت رو پیدا کردم و این اولین پستم هست
خواستم بگم من با قانون جاذبه خیلی از مشکلاتم رو سعی میکنم حل کنم و واقعا هم جواب میده. اگه خدا بخواد و شما اجازه بدید در بحثتون شرکت کنم.:gol:

سلام دوست عزیزم خوش اومدین به باشگاه خوشحال میشیم شما هم تشریف بیارید.خوش اومدید

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتین که چیزهایی رو که میخوایم تصور کنیم درسته؟من نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم و تصور کنم.هر وقت میخوام تصور کنم باید بتونم اما نمیتونم.من باید اون چیزی رو که میخوام تصور کنم اما نمیتونم داخل جسم خودم تصور کنم .هرموقع می خوام تصور کنم روحم جدای جسمم توی تصورم قرار میگیره یعنی نمیتونه وارد جسمم توی ذهنم قرار بگیره احتمالا" واسه همین هم هست که نمیتونم جذب کنم ببخشید که پیچیده حرف میزنم.خوب میتونید کمکم کنید؟
تمرکز نیاز به تکرار داره شاید اولش سخت و یا غیر ممکن باشه و یا مدت زمانش کم باشه ولی بر اثر مداومت به نتیجه دلخواهت می رسی :smile:
امیدوارم دست از تلاش بر نداشته باشی:gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتین که چیزهایی رو که میخوایم تصور کنیم درسته؟من نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم و تصور کنم.هر وقت میخوام تصور کنم باید بتونم اما نمیتونم.من باید اون چیزی رو که میخوام تصور کنم اما نمیتونم داخل جسم خودم تصور کنم .هرموقع می خوام تصور کنم روحم جدای جسمم توی تصورم قرار میگیره یعنی نمیتونه وارد جسمم توی ذهنم قرار بگیره احتمالا" واسه همین هم هست که نمیتونم جذب کنم ببخشید که پیچیده حرف میزنم.خوب میتونید کمکم کنید؟

ميفهمم چي داري ميگي... اما بايد فكرت رو متمركز كني كه به اون خواستت رسيدي... اصلا فكر هيچ چيز ديگه نباش
احتمالا راه هاي رسيدن به خواستته كه نميذاره فكرت متمركز بشه
راه ها رو بهشون فك نكن... طبق اون سه موردي كه نوشتم.... به اين كاري نداشته باش كه چطوري به خواستت ميرسي.... فقط طلب كن اون رو!! ميبيني كه كائنات اونو تقديمت ميكنن!!
:gol:

end_of_extreme

عضو جدید

منظور شما اینه که شما یه جا وامیستید و خودتونو در شرایط ایده آلتون میبینید؟

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميدونيد مثل چي ميمونه اين جذب؟
مثل اينكه شما وارد رستوراني شديد، منوي غذا رو روبروتون ميارن... شما ميگردين و غذاي مورد علاقتون رو پيدا ميكنيد و به گارسون با اطميان ميگيد كه فلان غذا رو ميخواين!!!! اصلا به ذهن شما نمياد كه اگه اين غذا رو انتخاب كنم نشه چي؟؟؟ اصلا اين غذا چطوري آماده ميشه؟؟ يعني ميشه من امشب اين غذارو بخورم؟؟؟ اين فكرا به سراغتون نمياد ، چون از نتيجه مطمئن هستيد!!!
قانون جذب هم همينه.... شما فقط چيزي رو كه ميخواين انتخاب كنيد... چيكار به باقيه ماجرا داريد؟
انقد سوال پيش نياريد براي خودتون.... بذاريد كائنات همه چيز رو درست كنن.
از همين امشب همتون واسه خودتون يه غول فرض كنيد كه در خدمتتونه.... شما فقط دستور بديد بهش!!!! ميبينيد كه چطور ، به طرز شگفت انگيزي اون اطاعت ميكنه!!
راستي من روي يه مورد ديگه هم امتحان كردم، به كمك خدا باز بدست آوردم... نااميد نشيد... فقط بخواهيد و ميبينيد كه بدست مياريد

Shima.J

عضو جدید
دوست عزیز
f11691gh
من فکر کنم منظورت رو فهمیدم من خودم هم خیلی وقتها این مشکل رو دارم و داشتم
بعضی وقتها انقدر فکر ما مشغول هست و انقدر به چیزهای مختلف فکر میکنیم تمرکزمون رو بطور کامل از دست میدیم.
اگر درست منظور شما رو فهمیده باشم به شما پیشنهادی میکنم که اطرافیانم به من کردند.
لیستی از همه کارها و هدفهاتون درست کنید که تاریخ بندی شده باشه.
مثلا شما دوست دارید تا 1 هفته دیگر کاری رو انجام دهید پس اون رو در لیستتون وارد کنید و به همین ترتیب لیستتون رو پیش ببرید. برای هدفهاتون هم همینطور: مثلا دوست دارید تا سال آینده به یکی از اهدافتون برسید اون رو یادداشت کنید و بعد از اون اهداف بعدیتون رو درلیست بنویسید. میدونم کاریست که خیلی ساده و پیش پا افتاده است ولی باور کنید خیلی کمک میکنه
امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم و درست راهنماییتون کرده باشم

end_of_extreme

عضو جدید
ببینید ما در تجسم یه مشکل داریم و سوالی هم که f11691gh عزیز هم پرسیدن فکر میکنم همین باشه.ببینید الان یک لیوان آب دستمونه ما خودمونو نمیبینیم بلکه با چشامون دستمونو میبینیم که یک لیوان رو گرفته ولی اگه شخص دیگه ای ما رو ببینه کل بدن ما رو با لیوان تودستمون میبینه. حالا برای تجسم ما باید مث یه شخص دیگه کل بدن خودمونو در شرایط ایده آل ببینیم و لذت ببریم(مث دیدن یه فیلم که ما نقش اولشیم) یا مث بازیهای کامپوتری که ما فقط یه اسلحه و دستهایی که اونو گرفترو میبینیم با مناظر اطراف.و اتفاقتی که میفته اینه ما همه اینارو میبینیم در حالی که شاید تا آخر بازی اون شخصیتی که تو بازی بوده و ما کنترلش کردیمو نبینیم .چطور دیدنش مسئلست؟؟؟...یکم پیچیده شد ولی امیدوارم متوجه شده باشید منظورمو:redface:

آخرین ویرایش:

Shima.J

عضو جدید
نمیدونم دقت کردین یا نه ولی بیشتر مطالب این تاپیک برمیگرده به دکتر فرهنگ!
مگه فقط ایشون راجع به قانون جاذبه مطلب دارن؟!
بهتر نیست از منبعها و افراد دیگر هم استفاده کنیم در این تاپیک؟! (تنها یک پیشنهاد است!)
دوست عزیز دکتر فرهنگ جزو اولین کسانی بودند که تونستن مردم رو با چنین قدرتهایی آشنا کنن. من خودم شخصا از طریق گفته های ایشون با قانون جاذبه آشنا شدم. و فکر کنم اگر حتی همه مطالب اینجا هم از گفته های ایشون باشه بازم صحبتهاشون تازگی داره.

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید ما در تجسم یه مشکل داریم و سوالی هم که f11691gh عزیز هم پرسیدن فکر میکنم همین باشه.الان یک لیوان آب دستمونه ما خودمونو نمیبینیم بلکه با چشامون دستمونو میبینیم که یک لیوان رو گرفته ولی اگه شخص دیگه ای ما رو ببینه کل بدن ما رو با لیوان تودستمون میبینه. حالا برای تجسم ما باید مث یه شخص دیگه کل بدن خودمونو در شرایط ایده آل ببینیم و لذت ببریم(مث دیدن یه فیلم که ما نقش اولشیم) یا مث بازیهای کامپوتری که ما فقط یه اسلحه و دستهایی که اونو گرفترو میبینیم با مناظر اطراف و اتفاقاتی که میفته؟؟؟...یکم پیچیده شد:redface:
ميدوني چيه دوست عزيز؟ من با يه مثال توضيح ميدم
مثلا فرض كنيد هدف من اينه كه مثلا يه ماشين آخر سيستم داشته باشم.
خب چيكار كنم كه اين حس بوجود بياد كه من الان بهش رسيدم؟
ميرم مثلا ميشينم روي يه صندلي يا مبل... تصور ميكنم كه روي صندلي ماشين مورد علاقم نشستم.. بعد حتي براي اينكه حواسمو محيط اطرافم پرت نكنه چشامم ميبندم... انگاري توي اون ماشينم.... خودمو هميشه پشت اون ماشين فرض ميكنم.... حتي رنگشو .... رنگشم انتخاب ميكنم..!!!
اگه خواسته‌هاتونو اينطوري تصور كنيد، يعني حداقل با وسايل اطرافتون يه محيطي از زماني كه اون خواستتونو بدست اورديد بسازيد، خيلي به تمركزتون كمك ميكنه...
واسه تمامي موارد هم ميشه...

hitech

عضو جدید
دوست عزیز دکتر فرهنگ جزو اولین کسانی بودند که تونستن مردم رو با چنین قدرتهایی آشنا کنن. من خودم شخصا از طریق گفته های ایشون با قانون جاذبه آشنا شدم. و فکر کنم اگر حتی همه مطالب اینجا هم از گفته های ایشون باشه بازم صحبتهاشون تازگی داره.
بچه ها مث که من منظورمو درست نرسوندم اونجا که گفتم چرا بیشتر مطالب از دکتر فرهنگه چون چندتا پست از دوستان دریافت کردم که از ایشون طرفداری کردن در مقابل حرف من!
من منظورم این بود که اگه مطالب از دیدگاههای مختلف باشن خوب خیلی بهتره!
وگرنه من همینجا از جناب آقای دکتر فرهنگ معذرت میخوام اگه ناخواسته جور دیگه ای منظورم رو بیان کردم! اینم تقدیم به ایشون!: :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مث که من منظورمو درست نرسوندم اونجا که گفتم چرا بیشتر مطالب از دکتر فرهنگه چون چندتا پست از دوستان دریافت کردم که از ایشون طرفداری کردن در مقابل حرف من!
من منظورم این بود که اگه مطالب از دیدگاههای مختلف باشن خوب خیلی بهتره!
وگرنه من همینجا از جناب آقای دکتر فرهنگ معذرت میخوام اگه ناخواسته جور دیگه ای منظورم رو بیان کردم! اینم تقدیم به ایشون!: :gol:

من منظور شمارو فهميدم.... چشم گفتم كه حتما از منابع مختلف ميذارم كه شما كاملا خيالتون راحت بشه :gol:
ولي به پيشنهاد منم فك كناااا :biggrin:

end_of_extreme

عضو جدید
ميدوني چيه دوست عزيز؟ من با يه مثال توضيح ميدم
مثلا فرض كنيد هدف من اينه كه مثلا يه ماشين آخر سيستم داشته باشم.
خب چيكار كنم كه اين حس بوجود بياد كه من الان بهش رسيدم؟
ميرم مثلا ميشينم روي يه صندلي يا مبل... تصور ميكنم كه روي صندلي ماشين مورد علاقم نشستم.. بعد حتي براي اينكه حواسمو محيط اطرافم پرت نكنه چشامم ميبندم... انگاري توي اون ماشينم.... خودمو هميشه پشت اون ماشين فرض ميكنم.... حتي رنگشو .... رنگشم انتخاب ميكنم..!!!
اگه خواسته‌هاتونو اينطوري تصور كنيد، يعني حداقل با وسايل اطرافتون يه محيطي از زماني كه اون خواستتونو بدست اورديد بسازيد، خيلي به تمركزتون كمك ميكنه...
واسه تمامي موارد هم ميشه... :gol:

دقیقا منم همینو میخوام بدونم وقتی ما توی ماشین نشستیم دیگه نمیتونیم رنگشو یا رینگاشو یا.... ببینیم مگه اینکه از بیرون خودمونو ببینیم که داخل ماشینیم.متوجه سوال من شدید؟

hitech

عضو جدید
من منظور شمارو فهميدم.... چشم گفتم كه حتما از منابع مختلف ميذارم كه شما كاملا خيالتون راحت بشه :gol:
ولي به پيشنهاد منم فك كناااا :biggrin:
100% !!! شما قول بدین دیگه به من راجع به اون پسته تذکر ندین منم پیشنهاده شما رو گوش میکنم!

متافیزیک

عضو جدید
بازم سلام به همه ی دوستان گلم :gol:
بچه ها خدا رو شکر من مشکلی ندارم ،نمی دونم شاید براتون پیش اومده باشه که بی هیچ دلیلی تمام دلت پر از غصه ودلتنگی بشه وتو براش هیچ دلیلی نتونی پیدا کنی!و تمام وجودت رو پر از انرژی های منفی کنه!کمک کنید بگید توی این لحظه چکار کنم تا خودم رو از این بار منفی نجات بدم!؟

سلام دوست من

این موردی که شما اشاره کردید هر مدتی یکبار برای افراد رخ میده که اصلا جای نگرانی نیست. و یکی از مسائلی هست که احتیاجی به زمان برای از بین رفتنش نیست.

خوب همونطور که می دونید آب وقتی در جریان هست ، فاسد و بد بو نمیشه ولی اگر مدتی آب رو در جایی نگه داریم اون آب بوی بدی می گیره....خوب بدن ما هم به همین شکل عمل میکنه.یعنی اگر انرژی جریان پیدا نکنه مشکلات زیادی به سراغ ما میاد مثل بی حوصلگی و حجوم افکار منفی و ... .
خوب حالا چیزی که باعث ایجاد جریان در انسان میشه هدف هست..به همین راحتی .انسان ها بعد از مدتی اهدافشون رو گم می کنند و به همین خاطر دوچار چنین مشکلی می شوند...
پس هدف رو تعیین کنید ( هدفی که با تلاش برای رسیدن به اون احساس لذت کنید) و پیش بروید از هنگامی که این هدف رو ایجا کردید دیگر اون آثار در شما وجود نخواهد داشت.

پیروز باشید

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا منم همینو میخوام بدونم وقتی ما توی ماشین نشستیم دیگه نمیتونیم رنگشو یا رینگاشو یا.... ببینیم مگه اینکه از بیرون خودمونو ببینیم که داخل ماشینیم.متوجه سوال من شدید؟

خب شما قبلا اين تصور رو ميكنيد كه مثلا من ماشين سورمه‌اي دوست دارم و الان داخل اين ماشيني كه نشستم همون ماشين مورد علاقم با رنگ سورمه‌اي هستش!! چشاتو كه ببندي ، چون ميدوني كه چي ميخواي (خب قبلا اين ماشين رو زياد ديدي ديگه) تصور ميكني اون ماشين رو .... مدلش رنگش و ساير جزئياتش رو!!!
هر كسي جزئيات خواستش رو ميدونه.... يعني ميدوني چي دوست داري... به چي ميخواي برسي.... وقتي چشاتو بستي حتي ميتوني خودت رو از بيرون ببيني!! ببين كه داخل اون ماشين مورد علاقت نشستي و داري باهاش رانندگي ميكني!! اونطوري همه چيزشو ميبيني!!

100% !!! شما قول بدین دیگه به من راجع به اون پسته تذکر ندین منم پیشنهاده شما رو گوش میکنم!
چشم من قول ميدم با اينكه يادم نيس كدوم پست رو ميگي :D ولي فك كنم اوني باشه كه جفتمون كلي خجالت كشيديم :D

*anis*

عضو جدید
منم بگم بچه ها . آخه ارزوهام خیلی زیادن . به همشون که رسیدم ،
تازه راه واسه این آرزو بزرگم باز میشه . زدن یه پرورشگاه . این آرزو رو با تموم ذرات وجودم دوس دارم بهش برسم . راستی واسه قبولی ارشدم دعا کنین . 2هفته دیگه جوابش میاد . این حلقه هدف ایشاللا هر روز قویتر و پر جمعیت تر شه
:w21::w21::w21::w23::w27::w32::w33::w34::w36:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستي من كتاب راز رو هم گذاشتم توي امضام...
دوستايي كه صفحه‌ي دانلود رو نميدونن كدومه (ماشالا فعاليتا رفته حسابي بالا!!) از توي امضام بردارن :gol:

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من

این موردی که شما اشاره کردید هر مدتی یکبار برای افراد رخ میده که اصلا جای نگرانی نیست. و یکی از مسائلی هست که احتیاجی به زمان برای از بین رفتنش نیست.

خوب همونطور که می دونید آب وقتی در جریان هست ، فاسد و بد بو نمیشه ولی اگر مدتی آب رو در جایی نگه داریم اون آب بوی بدی می گیره....خوب بدن ما هم به همین شکل عمل میکنه.یعنی اگر انرژی جریان پیدا نکنه مشکلات زیادی به سراغ ما میاد مثل بی حوصلگی و حجوم افکار منفی و ... .
خوب حالا چیزی که باعث ایجاد جریان در انسان میشه هدف هست..به همین راحتی .انسان ها بعد از مدتی اهدافشون رو گم می کنند و به همین خاطر دوچار چنین مشکلی می شوند...
پس هدف رو تعیین کنید ( هدفی که با تلاش برای رسیدن به اون احساس لذت کنید) و پیش بروید از هنگامی که این هدف رو ایجا کردید دیگر اون آثار در شما وجود نخواهد داشت.

پیروز باشید
واقا ممنون:w11:
الان که فکر می کنم دقیقا همین طوره!من دچار رکود شدم !:w21::w42:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب قبل لز سوار شدن دورش بچرخ. شيشه هاشو تميز كن. از تو خونه بيا بيرون سوارش شو. ديدي؟ كافيه يك كم پياده روي كني!

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز صبح رفتم و خواستم رو گفتم و دقيقا همون اتفاقي افتاد كه تصور كرده بودم. يعني همون برخورد.
حالا واسه بقيش هم بايد همين كار رو بكنم.

f11691gh

عضو جدید
ببینید ما در تجسم یه مشکل داریم و سوالی هم که f11691gh عزیز هم پرسیدن فکر میکنم همین باشه.ببینید الان یک لیوان آب دستمونه ما خودمونو نمیبینیم بلکه با چشامون دستمونو میبینیم که یک لیوان رو گرفته ولی اگه شخص دیگه ای ما رو ببینه کل بدن ما رو با لیوان تودستمون میبینه. حالا برای تجسم ما باید مث یه شخص دیگه کل بدن خودمونو در شرایط ایده آل ببینیم و لذت ببریم(مث دیدن یه فیلم که ما نقش اولشیم) یا مث بازیهای کامپوتری که ما فقط یه اسلحه و دستهایی که اونو گرفترو میبینیم با مناظر اطراف.و اتفاقتی که میفته اینه ما همه اینارو میبینیم در حالی که شاید تا آخر بازی اون شخصیتی که تو بازی بوده و ما کنترلش کردیمو نبینیم .چطور دیدنش مسئلست؟؟؟...یکم پیچیده شد ولی امیدوارم متوجه شده باشید منظورمو:redface:
سلام دوست عزیز خوب مشکل من هم دقیقا" همین جاست درست اشاره کردین من خودم رو نمیتونم نقش اول ببینم .وقتی تجسم میکنم من از خودم 2تا میبینم یکی اونی که توی تجسمم هست یکی خودم که الان دارم تجسم میکنم.مثل وقتی که آدم ها میمیرن روحشون فکر میکنه خودش هست اما جسمش رو هم میبینه یعنی من (روحم) داخل کالبد بدنم نمیتونه بره واسه همین هم نمیتونم کامل تمرکز کنم و ذهنم خیلی خسته میشه واسه همین هم هست نمیتونم کاملا"جذب کنم چون نمیتونم داخل جسمم قرار بگیرم و باهاش یکی بشم.مثل نویسنده داستان که شاهد همه وقایع هست اما نه دیده میشه و نه خودش اول شخص ماجرا هست.امیدوارم پیچیده نگفته باشم:w30:

f11691gh

عضو جدید
درسته منم همین رو میگم مشکل منم همین جاست که کل بدن خودم رو میبینم مثل یه سوم شخص توی داستان که شاهد وقایع هست اما به نظر من نباید این طور باشه و باید من از بدن خودم اطراف رو نگاه کنم.یعنی لیوان رو دست خودم ببینم نه اینکه خودم رو ببینم.حالا مشکل من اینجاست که من خودم رو میبینم از بیرون میبینم.چطور میتونم این رو اصلاح کنم چون به نظر من اگه من این رو اصلاح کنم میتونم جذب کنم اون چیزایی رو که میخوام.

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز صبح رفتم و خواستم رو گفتم و دقيقا همون اتفاقي افتاد كه تصور كرده بودم. يعني همون برخورد.
حالا واسه بقيش هم بايد همين كار رو بكنم.

تبريك ميگم دوست عزيز... اميدوارم هميشه توي همه‌ي كارات موفق باشي :gol:

درسته منم همین رو میگم مشکل منم همین جاست که کل بدن خودم رو میبینم مثل یه سوم شخص توی داستان که شاهد وقایع هست اما به نظر من نباید این طور باشه و باید من از بدن خودم اطراف رو نگاه کنم.یعنی لیوان رو دست خودم ببینم نه اینکه خودم رو ببینم.حالا مشکل من اینجاست که من خودم رو میبینم از بیرون میبینم.چطور میتونم این رو اصلاح کنم چون به نظر من اگه من این رو اصلاح کنم میتونم جذب کنم اون چیزایی رو که میخوام.

نه اينطور نيس.... مهم نيس خودتو سوم شخص ببيني يا اينكه درست مثل اون مثال من توي ماشين همون لحظه فرض كني!!
من قبلا كه از قانون جذب هيچ چيزي نميدونستم، دقت كه كردم ديدم واسه رسيدن به اهدافي كه داشتم هميشه خودم رو توي اون مرحله فرض ميكردم، گاهي اوقات سوم شخص گاهي هم نه اول شخص بودم!!
فقط مهم اينه كه خودتون رو جايي كه ميخواين ببينيد... اگه تا حالا نتونستي چيزي رو جذب كني ، اشكال كار توي سوم شخص بودن نيس... جاهاي ديگه دچار مشكل شدي
من امروز 6راه جذب رو ميگم... اين 6راه رو هر كسي درست و دقيق عمل كنه... حتما ميتونه موفق باشه... :gol:

end_of_extreme

عضو جدید
تمرين قانون جذب

دوستاي عزيزم فكر كنم تا الآن تقريبا با قانون جذب آشنا شديد حالا مي خوايم در رابطه با مراحلش صحبت كنيم همگي آماده باشيد:
مرحله ي ۱:در مرحله اول خواسته هاتون رو توی دفتر یادداشت کنیدمثلا : من از خدا و کائنات کمک می خوام كه فلان ماشين با فلان رنگ و مدل به من بدهد. سعي كنيد كاملا به جزئيات توجه كنيد و همه چيز رو در رابطه با علاقتون بنويسيد.
مرحله ي ۲: در مرحله دوم باید ایمان و اطمینان خودتون رو برای رسیدن به خواستتون بالا ببرید و ارتعاش های مثبتتون رو به سمت خواستتون بفرستید. مدام با خودتون فکر کنید که : من مطمئنم که بالاخره ماشيني كه مي خوام با شرایط دلخواهم پیدا می کنم. یادتون باشه باید تا جایی که میتونید شکیات منفی رو از خودتون دور کنید. تا جایی که میتونید برای خواسته هاتون انرژی مثبت بفرستید. به هیچ وجه از کلمه نه بابا مگه میشه ، ای بابا این حرفا چیه ، نه بابا من شانس ندارم، قانون جذب برای من عمل نمی کنه یا حالا امتحان کنم ببینم میشه یا نه استفاده نکنید. ایمان داشته باشید که شما دارید خواستتون رو به سمت خودتون جذب می کنید.
مرحله ي ۳: شما کار دیگه ای ندارید. همین ! فقط خواسته هاتون رو بنویسید و ارتعاش های مثبت خودتون رو به سمتش پرتاب کنید و ایمان داشته باشید که به خواستتون در زمانی که خودتون مشخص کردید می رسید. مثلا وقتی مراحل بالا رو انجام داید همش به خودتون و اطرافیانتون بگید من می دونم یه ماشین خوب تا فلان تاریخ می خرم.
مرحله ي ۴:وقتی به خواستتون رسیدید از خداوند و کائنات بخاطر رسیدن به خواستتون تشکر کنید.فكر كنيد وقتي كسي براتون كاري مي كنه و شما ازش تشكر مي كنيد دفعه ي بعد با چه سرعتي به كمكتون مي ياد. و از روی عشق اون کار و انجام میده . اما اگه درست و حسابی ازش تشکر نکنيم اگه دفعه دیگه ازش کاری بخوام سعی میکنه که یا از زیرش در بره یا اینکه برای از سر وا کردن خودش اون کار و برام انجام میده و شاید هم بهانه ای بیاره و اصلا انجام نده . پس ! یادتون باشه بعد از رسیدن به هر خواسته ای از خداوند و کائناتش از طریق نوشتن تشکر کنید. مطمئن باشید دفعه بعد زودتر شما رو به خواستتون می رسونه .
يه چيز رو هميشه داشته باشيد و اون اينكه زندگی هر انسانی زاییده فکرشه . هرطور که فکر کنید در آینده همون طور که فکر کردید زندگی می کنید. مثلا اگه فکر می کنید زندگی خوبی ندارید و یا همسرتون رو دوست ندارید یا همسرتون شما رو دوست نداره تمام چیزایی رو که میخواید یادداشت کنید. داشتن یک زندگی خوب و یک شوهر علاقه مند به خودتون رو از خداوند و کائنات بخواهید و ایمان داشته باشید که شما به زودی زندگیتون متحول میشه و به خواستتون می رسید. حالا منتظر باشید ! وقتی به چیزی که میخواید رسیدید باید از خداو کائناتش تشکر کنید!
يه نكته هم داشته باشيد اگر خواسته ای رو با تمام وجودتون خواستید و جذبش کردید و بهش فکر کردید و انرژی های مثبتتون رو به سمتش فرستادید اما بهش نرسیدید نگيد اين قانون همش دروغه بدونید که به صلاحتون نیست اون اتفاق براتون بیفته و خدا و کائنات کمکتون نمیکنه مطمئن باشيد كه در زمان نه چندان دور پي مي بريد كه چرا به صلاحتون نيست.
پس زيبا نگاه كنيد ، زيبا بخواهيد و زيبا بينديشيد.

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادامه. . . . .
40 Tips for an Exceptional, Superb & Powerful Life
40 نکته برای داشتن یک زندگی متفاوت، شکوهمند و پرانرژی
19. Life is too short to waste time hating anyone.
19- زندگی کوتاه تر از آنیست که وقتمان را صرف تنفر از دیگران کنیم.

20. Don't take yourself so seriously. No one else does.
20- خودتان را خیلی جدی نگیرید، دیگران هم اینکار را در مورد شما نمی کنند.

.
.
.
.
.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من

پیروز باشید

دوست گرامی سلام
از مطلب بسیار مفیدتون ممنون امیدواریم که تکرار شه

باهم پشتمون کوه;)