سلام دوستان
من همین الان این سایت رو پیدا کردم و این اولین پستم هست
خواستم بگم من با قانون جاذبه خیلی از مشکلاتم رو سعی میکنم حل کنم و واقعا هم جواب میده. اگه خدا بخواد و شما اجازه بدید در بحثتون شرکت کنم.![]()
تمرکز نیاز به تکرار داره شاید اولش سخت و یا غیر ممکن باشه و یا مدت زمانش کم باشه ولی بر اثر مداومت به نتیجه دلخواهت می رسیگفتین که چیزهایی رو که میخوایم تصور کنیم درسته؟من نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم و تصور کنم.هر وقت میخوام تصور کنم باید بتونم اما نمیتونم.من باید اون چیزی رو که میخوام تصور کنم اما نمیتونم داخل جسم خودم تصور کنم .هرموقع می خوام تصور کنم روحم جدای جسمم توی تصورم قرار میگیره یعنی نمیتونه وارد جسمم توی ذهنم قرار بگیره احتمالا" واسه همین هم هست که نمیتونم جذب کنم ببخشید که پیچیده حرف میزنم.خوب میتونید کمکم کنید؟
گفتین که چیزهایی رو که میخوایم تصور کنیم درسته؟من نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم و تصور کنم.هر وقت میخوام تصور کنم باید بتونم اما نمیتونم.من باید اون چیزی رو که میخوام تصور کنم اما نمیتونم داخل جسم خودم تصور کنم .هرموقع می خوام تصور کنم روحم جدای جسمم توی تصورم قرار میگیره یعنی نمیتونه وارد جسمم توی ذهنم قرار بگیره احتمالا" واسه همین هم هست که نمیتونم جذب کنم ببخشید که پیچیده حرف میزنم.خوب میتونید کمکم کنید؟
گفتین که چیزهایی رو که میخوایم تصور کنیم درسته؟من نمیتونم فکرم رو متمرکز کنم و تصور کنم.هر وقت میخوام تصور کنم باید بتونم اما نمیتونم.من باید اون چیزی رو که میخوام تصور کنم اما نمیتونم داخل جسم خودم تصور کنم .هرموقع می خوام تصور کنم روحم جدای جسمم توی تصورم قرار میگیره یعنی نمیتونه وارد جسمم توی ذهنم قرار بگیره احتمالا" واسه همین هم هست که نمیتونم جذب کنم ببخشید که پیچیده حرف میزنم.خوب میتونید کمکم کنید؟
دوست عزیز دکتر فرهنگ جزو اولین کسانی بودند که تونستن مردم رو با چنین قدرتهایی آشنا کنن. من خودم شخصا از طریق گفته های ایشون با قانون جاذبه آشنا شدم. و فکر کنم اگر حتی همه مطالب اینجا هم از گفته های ایشون باشه بازم صحبتهاشون تازگی داره.نمیدونم دقت کردین یا نه ولی بیشتر مطالب این تاپیک برمیگرده به دکتر فرهنگ!
مگه فقط ایشون راجع به قانون جاذبه مطلب دارن؟!
بهتر نیست از منبعها و افراد دیگر هم استفاده کنیم در این تاپیک؟! (تنها یک پیشنهاد است!)
ميدوني چيه دوست عزيز؟ من با يه مثال توضيح ميدمببینید ما در تجسم یه مشکل داریم و سوالی هم که f11691gh عزیز هم پرسیدن فکر میکنم همین باشه.الان یک لیوان آب دستمونه ما خودمونو نمیبینیم بلکه با چشامون دستمونو میبینیم که یک لیوان رو گرفته ولی اگه شخص دیگه ای ما رو ببینه کل بدن ما رو با لیوان تودستمون میبینه. حالا برای تجسم ما باید مث یه شخص دیگه کل بدن خودمونو در شرایط ایده آل ببینیم و لذت ببریم(مث دیدن یه فیلم که ما نقش اولشیم) یا مث بازیهای کامپوتری که ما فقط یه اسلحه و دستهایی که اونو گرفترو میبینیم با مناظر اطراف و اتفاقاتی که میفته؟؟؟...یکم پیچیده شد![]()
بچه ها مث که من منظورمو درست نرسوندم اونجا که گفتم چرا بیشتر مطالب از دکتر فرهنگه چون چندتا پست از دوستان دریافت کردم که از ایشون طرفداری کردن در مقابل حرف من!دوست عزیز دکتر فرهنگ جزو اولین کسانی بودند که تونستن مردم رو با چنین قدرتهایی آشنا کنن. من خودم شخصا از طریق گفته های ایشون با قانون جاذبه آشنا شدم. و فکر کنم اگر حتی همه مطالب اینجا هم از گفته های ایشون باشه بازم صحبتهاشون تازگی داره.
بچه ها مث که من منظورمو درست نرسوندم اونجا که گفتم چرا بیشتر مطالب از دکتر فرهنگه چون چندتا پست از دوستان دریافت کردم که از ایشون طرفداری کردن در مقابل حرف من!
من منظورم این بود که اگه مطالب از دیدگاههای مختلف باشن خوب خیلی بهتره!
وگرنه من همینجا از جناب آقای دکتر فرهنگ معذرت میخوام اگه ناخواسته جور دیگه ای منظورم رو بیان کردم! اینم تقدیم به ایشون!:![]()
ميدوني چيه دوست عزيز؟ من با يه مثال توضيح ميدم
مثلا فرض كنيد هدف من اينه كه مثلا يه ماشين آخر سيستم داشته باشم.
خب چيكار كنم كه اين حس بوجود بياد كه من الان بهش رسيدم؟
ميرم مثلا ميشينم روي يه صندلي يا مبل... تصور ميكنم كه روي صندلي ماشين مورد علاقم نشستم.. بعد حتي براي اينكه حواسمو محيط اطرافم پرت نكنه چشامم ميبندم... انگاري توي اون ماشينم.... خودمو هميشه پشت اون ماشين فرض ميكنم.... حتي رنگشو .... رنگشم انتخاب ميكنم..!!!
اگه خواستههاتونو اينطوري تصور كنيد، يعني حداقل با وسايل اطرافتون يه محيطي از زماني كه اون خواستتونو بدست اورديد بسازيد، خيلي به تمركزتون كمك ميكنه...
واسه تمامي موارد هم ميشه...![]()
100% !!! شما قول بدین دیگه به من راجع به اون پسته تذکر ندین منم پیشنهاده شما رو گوش میکنم!من منظور شمارو فهميدم.... چشم گفتم كه حتما از منابع مختلف ميذارم كه شما كاملا خيالتون راحت بشه
ولي به پيشنهاد منم فك كناااا![]()
بازم سلام به همه ی دوستان گلم
بچه ها خدا رو شکر من مشکلی ندارم ،نمی دونم شاید براتون پیش اومده باشه که بی هیچ دلیلی تمام دلت پر از غصه ودلتنگی بشه وتو براش هیچ دلیلی نتونی پیدا کنی!و تمام وجودت رو پر از انرژی های منفی کنه!کمک کنید بگید توی این لحظه چکار کنم تا خودم رو از این بار منفی نجات بدم!؟
دقیقا منم همینو میخوام بدونم وقتی ما توی ماشین نشستیم دیگه نمیتونیم رنگشو یا رینگاشو یا.... ببینیم مگه اینکه از بیرون خودمونو ببینیم که داخل ماشینیم.متوجه سوال من شدید؟
چشم من قول ميدم با اينكه يادم نيس كدوم پست رو ميگي100% !!! شما قول بدین دیگه به من راجع به اون پسته تذکر ندین منم پیشنهاده شما رو گوش میکنم!
واقا ممنونسلام دوست من
این موردی که شما اشاره کردید هر مدتی یکبار برای افراد رخ میده که اصلا جای نگرانی نیست. و یکی از مسائلی هست که احتیاجی به زمان برای از بین رفتنش نیست.
خوب همونطور که می دونید آب وقتی در جریان هست ، فاسد و بد بو نمیشه ولی اگر مدتی آب رو در جایی نگه داریم اون آب بوی بدی می گیره....خوب بدن ما هم به همین شکل عمل میکنه.یعنی اگر انرژی جریان پیدا نکنه مشکلات زیادی به سراغ ما میاد مثل بی حوصلگی و حجوم افکار منفی و ... .
خوب حالا چیزی که باعث ایجاد جریان در انسان میشه هدف هست..به همین راحتی .انسان ها بعد از مدتی اهدافشون رو گم می کنند و به همین خاطر دوچار چنین مشکلی می شوند...
پس هدف رو تعیین کنید ( هدفی که با تلاش برای رسیدن به اون احساس لذت کنید) و پیش بروید از هنگامی که این هدف رو ایجا کردید دیگر اون آثار در شما وجود نخواهد داشت.
پیروز باشید
خوب قبل لز سوار شدن دورش بچرخ. شيشه هاشو تميز كن. از تو خونه بيا بيرون سوارش شو. ديدي؟ كافيه يك كم پياده روي كني!دقیقا منم همینو میخوام بدونم وقتی ما توی ماشین نشستیم دیگه نمیتونیم رنگشو یا رینگاشو یا.... ببینیم مگه اینکه از بیرون خودمونو ببینیم که داخل ماشینیم.متوجه سوال من شدید؟
سلام دوست عزیز خوب مشکل من هم دقیقا" همین جاست درست اشاره کردین من خودم رو نمیتونم نقش اول ببینم .وقتی تجسم میکنم من از خودم 2تا میبینم یکی اونی که توی تجسمم هست یکی خودم که الان دارم تجسم میکنم.مثل وقتی که آدم ها میمیرن روحشون فکر میکنه خودش هست اما جسمش رو هم میبینه یعنی من (روحم) داخل کالبد بدنم نمیتونه بره واسه همین هم نمیتونم کامل تمرکز کنم و ذهنم خیلی خسته میشه واسه همین هم هست نمیتونم کاملا"جذب کنم چون نمیتونم داخل جسمم قرار بگیرم و باهاش یکی بشم.مثل نویسنده داستان که شاهد همه وقایع هست اما نه دیده میشه و نه خودش اول شخص ماجرا هست.امیدوارم پیچیده نگفته باشمببینید ما در تجسم یه مشکل داریم و سوالی هم که f11691gh عزیز هم پرسیدن فکر میکنم همین باشه.ببینید الان یک لیوان آب دستمونه ما خودمونو نمیبینیم بلکه با چشامون دستمونو میبینیم که یک لیوان رو گرفته ولی اگه شخص دیگه ای ما رو ببینه کل بدن ما رو با لیوان تودستمون میبینه. حالا برای تجسم ما باید مث یه شخص دیگه کل بدن خودمونو در شرایط ایده آل ببینیم و لذت ببریم(مث دیدن یه فیلم که ما نقش اولشیم) یا مث بازیهای کامپوتری که ما فقط یه اسلحه و دستهایی که اونو گرفترو میبینیم با مناظر اطراف.و اتفاقتی که میفته اینه ما همه اینارو میبینیم در حالی که شاید تا آخر بازی اون شخصیتی که تو بازی بوده و ما کنترلش کردیمو نبینیم .چطور دیدنش مسئلست؟؟؟...یکم پیچیده شد ولی امیدوارم متوجه شده باشید منظورمو![]()
درسته منم همین رو میگم مشکل منم همین جاست که کل بدن خودم رو میبینم مثل یه سوم شخص توی داستان که شاهد وقایع هست اما به نظر من نباید این طور باشه و باید من از بدن خودم اطراف رو نگاه کنم.یعنی لیوان رو دست خودم ببینم نه اینکه خودم رو ببینم.حالا مشکل من اینجاست که من خودم رو میبینم از بیرون میبینم.چطور میتونم این رو اصلاح کنم چون به نظر من اگه من این رو اصلاح کنم میتونم جذب کنم اون چیزایی رو که میخوام.دقیقا منم همینو میخوام بدونم وقتی ما توی ماشین نشستیم دیگه نمیتونیم رنگشو یا رینگاشو یا.... ببینیم مگه اینکه از بیرون خودمونو ببینیم که داخل ماشینیم.متوجه سوال من شدید؟
من امروز صبح رفتم و خواستم رو گفتم و دقيقا همون اتفاقي افتاد كه تصور كرده بودم. يعني همون برخورد.
حالا واسه بقيش هم بايد همين كار رو بكنم.
درسته منم همین رو میگم مشکل منم همین جاست که کل بدن خودم رو میبینم مثل یه سوم شخص توی داستان که شاهد وقایع هست اما به نظر من نباید این طور باشه و باید من از بدن خودم اطراف رو نگاه کنم.یعنی لیوان رو دست خودم ببینم نه اینکه خودم رو ببینم.حالا مشکل من اینجاست که من خودم رو میبینم از بیرون میبینم.چطور میتونم این رو اصلاح کنم چون به نظر من اگه من این رو اصلاح کنم میتونم جذب کنم اون چیزایی رو که میخوام.
سلام دوست من
این موردی که شما اشاره کردید هر مدتی یکبار برای افراد رخ میده که اصلا جای نگرانی نیست. و یکی از مسائلی هست که احتیاجی به زمان برای از بین رفتنش نیست.
خوب همونطور که می دونید آب وقتی در جریان هست ، فاسد و بد بو نمیشه ولی اگر مدتی آب رو در جایی نگه داریم اون آب بوی بدی می گیره....خوب بدن ما هم به همین شکل عمل میکنه.یعنی اگر انرژی جریان پیدا نکنه مشکلات زیادی به سراغ ما میاد مثل بی حوصلگی و حجوم افکار منفی و ... .
خوب حالا چیزی که باعث ایجاد جریان در انسان میشه هدف هست..به همین راحتی .انسان ها بعد از مدتی اهدافشون رو گم می کنند و به همین خاطر دوچار چنین مشکلی می شوند...
پس هدف رو تعیین کنید ( هدفی که با تلاش برای رسیدن به اون احساس لذت کنید) و پیش بروید از هنگامی که این هدف رو ایجا کردید دیگر اون آثار در شما وجود نخواهد داشت.
پیروز باشید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |