مال اونی که زورش بیشترهسلام
سوال::::::؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي دو نفرباهم پول در ميارن و زندگي مي كنن. چجوري ميشه دوتايي دو تا خواسته جداگانه واسه پولي كه ميخوان سال ديگه تا اين موقع داشته باشن مطرح كنن. ببينين دو نفري پولشونو قاطي خرج مي كنن پس اگه مثلا يكي 500 ميليون يخواد و يكي ديگه 200 ميليون بعد آخر سال 300 ميليون داشته باشن. چقدرش مال كيه؟؟؟؟
اگه تونستين بگين.![]()
نامردي نيست؟مال اونی که زورش بیشتره
شوخی کردم.در واقع200میلیونش مال اونی که 200تا میخواسته چون بیشتر از اون چیزی که میخواسته بدست اورده و به هدفش رسیده.بقیش هم میرسه به ... .به اون یکی چیزی نباید داد چون بی عرضه بوده![]()
سیما خانوم خودمونیم این سوال جوابم داره؟!!اگه داره چندتا داره؟!!!نامردي نيست؟
شايد اوني كه بيشتر ميخواسته بيشتر هم بدست آورده. مثلا 250 تاش مال اونه؟؟؟
آخه هر دو باهم بدست آوردن چجوري ميشه ؟
سلام.من هم این سوال رو دارم.
چه جوری می تونیم بگیم کائنات همون خداست؟ آخه می گن اگه به چیزی که نمی خوایم فکر کنیم و از کلمات منفی استفاده کنیم کائنات نمی فهمه ما اون رو نمی خوایم و چون بهش فکر کردیم ،همون رو بهمون می ده.ولی خدا که می فهمه !
من ديگه به جايي رسيدم كه كافيه فقط به خواستم فك كنم تا بهش برسم......خوب و بد نداره هرچي كه به ذهنم برسه اتفاق مي افته.....اينارو گفتم كه بدونين فقط كافي نيست كه فكراي خوشايند رو در خودتون ايجاد كنين بايد از ورود فكراي منفي هم به ذهنتون جلو گيري كنيد........
سلام
سوال::::::؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي دو نفرباهم پول در ميارن و زندگي مي كنن. چجوري ميشه دوتايي دو تا خواسته جداگانه واسه پولي كه ميخوان سال ديگه تا اين موقع داشته باشن مطرح كنن. ببينين دو نفري پولشونو قاطي خرج مي كنن پس اگه مثلا يكي 500 ميليون يخواد و يكي ديگه 200 ميليون بعد آخر سال 300 ميليون داشته باشن. چقدرش مال كيه؟؟؟؟
اگه تونستين بگين.![]()
مال اونی که زورش بیشتره
شوخی کردم.در واقع200میلیونش مال اونی که 200تا میخواسته چون بیشتر از اون چیزی که میخواسته بدست اورده و به هدفش رسیده.بقیش هم میرسه به ... .به اون یکی چیزی نباید داد چون بی عرضه بوده![]()
يک توپ بسکتبال تو دست من تقريباً ١٩ دلار ميارزه.
يک توپ بسکتبال تو دست مايکل جوردن تقريباً ٣٣ ميليون دلار ميارزه
.
بستگي داره تو دست کي باشه
.
A tennis racket is useless in my hands.
.
.!
This message is now in YOUR hands.لبخند بزن، روز خوبي داشته باشي
What will YOU do with it?
It Depends on WHOSE Hands it's in!
Smile Have a Great Day !!!!!
چرا انقدر اینجا بی فروغ شده؟؟؟؟
چرا دیگه کسی سوالی نمی پرسه؟؟؟؟چرا بحث راه نمیندازین؟؟؟
تنبل نشین دیگه.................![]()
چون ممکنه راه کوتاه تر و مناسب تری وجود داشته باشه که تو ازش بی خبر باشی!سلام به این علت که همه منتظریم تا دیگری کاری انجام بده !!!
خب یه سوال میگه برای رسیدن به اهدافت راه مشخص نکنید چرا؟؟؟؟
خدمت تمام دوستان عرض سلام دارم
من دارم امتحان میشم خیلیم سخت!!!
چگونه باید سربلند بیرون بیام؟؟؟
اول از همه سلامقانون جاذبه كه ميگن اينجاست؟
چون ممکنه راه کوتاه تر و مناسب تری وجود داشته باشه که تو ازش بی خبر باشی!
پس بهتره وقتی هدف رو انتخاب کردیم انتخاب راه رسیدن به اون هدف رو به عهده کاینات بذاریم!وتمرکزمون رو روی هدفمون بذاریم نه راه رسیدن به اون!!!!!
سلام
یه سوال
قانون جاذبه فقط در مورد کارایی که در مورد خودت جواب می ده ؟
مثلا برنده شدن در قرعه کشی نمی شه ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |