یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
از تك تكتون متشكرم و واقعا خوشحالم كه شماها رو دارم . :w21::w33::w32::w40::w14:شماها خود انرژي ++++ هستين

خوشحالم دوست من كه خوشحالي...
ميدوني چيه؟ .... من وقتي پستت رو كه ديدما... اوضاع خودم زياد جالب نبود... يه مسئله برام پيش اومده بود كه يه كم بهم ريخته بود منو.... داشتم با مثبت نگري هم زمان خودمو اصلاح ميكردم.... بعد گفتم بيام برات بنويسم كه من الان اينطوريم اما بهت ثابت ميكنم كه همه چيز اوني ميشه كه من ميخوام.... خداشاهده، هنوز برات ننوشته بودم كه همه چيز درست شد يه دفه!!!
خدا خيلي بزرگ و مهربونه..... كافيه كه بخواي... زود كمكت ميكنه...
همينكه مثبت فكر كنيد و مثبت عمل كنيد و به خدا ايمان و از همه مهمتر اعتماد! داشته باشيد، همه چيز حل ميشه....
اگر براي هر خواستت به درجه اي رسيدي كه حس كردي و يقين داشتي كه حتما همين ميشه كه تو ميخواي، شك نكن كه اتفاق ميفته...
اگرم برات سخته... از چيزاي كوچيك شروع كن... از اهداف كوچيك... بعد ميبيني كه كل زندگيت متحول ميشه!!! توي يه مسيري قرار ميگيري كه خودت هم شگفت زده ميشي!!!
برات روزاي خوشي آرزو دارم.... روزايي كه از انرژي مثبتت اطرافيانتم مثبت بشن... هرجا پا ميذاري اثراتش ديگران رو هم اميدوار كنه :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز
لطفا پاسخ دهید:
چرا گفتن و نوشتن اهداف برامون سخته؟

نه سخت نيس!!! اين مائيم كه همه چيزو سخت ميكنيم... باور كنيد راحته... هر كسي توي زندگي دنبال يه چيزيه..... يه خواسته داره.... خب اين ميشه هدفش...
اما همون ترسه هستش كه باعث ميشه خيلي هامون به اهدافمون حتي فكر هم نكنيم! چه برسه روي كاغذ بياريمش!
ترس از اينكه نكنه نرسم بهش!؟؟؟ نكنه برم جلو و نتونم!! نكنه برم جلو و اونطوري كه ميخوام نشه!! نكنه نشه و ديگران بگن اااااا ديدي نتونست!! ديگران كه اين همه توقع دارن از من... همه فك ميكنن كه من ديگه آخرشم... پس ولش كن ، اصلا بهشم فك نميكنم!!!!!
همينه كه به جاي حل كردن مسئله، صورت مسئله رو ميايم پاك ميكنيم... جاي اينكه بيايم راه هاي دستيابي به هدف رو شناساييي كنيم... هدف رو هم توي ذهنمون پررنگ تر و پررنگتر كنيم..... اما ازش فرار ميكنيم.... اين ميشه كه سختمون ميشه گفتن و نوشتن اهداف
اما واقعيت اين نيس.... هيچ چيزي در برابر قدرت انسانها نيس كه بتونه مقاومت كنه.... خودتون رو باور داشته باشيد و بگيد كه من ميتونممممممممممم ....
براي همه آرزوي موفقيت و هدفهاي خيليييييييي بزرگ و قشنگ دارم...
:gol:
به هدفاتون فكر كنيد و ازشون نترسيد.... بذاريد كه مسائل اطرافتون از شما بترسن ;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مادر جان.
واسه چی سخته بنویسی؟ من می نویسم مثل آب خوردن. کافیه ذهنت رو رها کنی. به هیچ محدودیتی فکر نکن. فقط اون چیزی که می تونه خوشحالت کنه بنویس. کیف می کنی.
همیشه یادت باشه خدا می تونه کارایی بکنه که حتی نمی تونی فکرش رو بکنی. پس چرا ++ اندیش نباشی؟ تازه دنیا و زمین و هوا خیلی هم دلشون بخواد ما داریم اینجا زندگی می کنیم. ما به این نازی و خوبی مگه نه بچه ها؟
پس همگی پیش به سوی موفقیت. ضمنا با هم پشتمون رشته کوه.

سلام به سیما خانم مادر گرامی
بله کاملا درسته برای نوشتن لازمه که نیازهارو در نظر نگرفت فقط به دنبال شکوفایی و لذت بردن بود و به قول شما ذهن رو آزاد گذاشت بدون هیچ محدودیتی فقط نوشت به همین راحتی به قول همه کیف هم داره اونم خیلی زیاد ;)
من همیشه یادم هست که خدا کارایی برام انجام داده باورش برام سخت بوده هنوزم روزانه مثلا دیروز قرار بود یه کاری رو نکنم یه شواهدی از انجام ندادن برام ظاهر میشد!!!
مثبت اندیشی کمک میکنه که شرایط به ما کولی بده و نبودن تو مخمصه،........... همش بعلت داشتن دید مثبته;)
با افتخار راه میریم رو زمین و منت گذاشتن از هوا و اکسیژن استفاده میکنیم و با گوشه چشم به دنیا نگاه میکنیم چون ما اشرفیم نه خانم بلکه اشرف مخلوقات;)
دنیای موفقیت 1000 نفر:biggrin:

من آن موجم که آرامش ندارم
به آسانی سر شازش ندارم:gol::gol::gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

ميدوني چيه؟ .... من وقتي پستت رو كه ديدما... اوضاع خودم زياد جالب نبود... يه مسئله برام پيش اومده بود كه يه كم بهم ريخته بود منو.... داشتم با مثبت نگري هم زمان خودمو اصلاح ميكردم.... بعد گفتم بيام برات بنويسم كه من الان اينطوريم اما بهت ثابت ميكنم كه همه چيز اوني ميشه كه من ميخوام.... خداشاهده، هنوز برات ننوشته بودم كه همه چيز درست شد يه دفه!!!
همينكه مثبت فكر كنيد و مثبت عمل كنيد و به خدا ايمان و از همه مهمتر اعتماد! داشته باشيد، همه چيز حل ميشه....
اگر براي هر خواستت به درجه اي رسيدي كه حس كردي و يقين داشتي كه حتما همين ميشه كه تو ميخواي، شك نكن كه اتفاق ميفته...
اگرم برات سخته... از چيزاي كوچيك شروع كن... از اهداف كوچيك... بعد ميبيني كه كل زندگيت متحول ميشه!!! توي يه مسيري قرار ميگيري كه خودت هم شگفت زده ميشي!!!
برات روزاي خوشي آرزو دارم.... روزايي كه از انرژي مثبتت اطرافيانتم مثبت بشن... هرجا پا ميذاري اثراتش ديگران رو هم اميدوار كنه :gol:

دوست من سلام
خوندن این تاپیکتون و بودن نام خدای متعال (
خدا خيلي بزرگ و مهربونه..... كافيه كه بخواي... زود كمكت ميكنه...) اشک شوق برام به ارمغان اورد امیدوارم که همیشه و همیشه درک خدا و بودنش ساده ترین کار بشه اونوقته که همه چیز رو داریم پاینده باشید!!

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
و خوشبخت.... كسي است كه تدبير زندگي خود را به دست ديگران نمي دهد و خود در بستري از تلاش و توكل، معمار حركت و آرامش خويش است.

خوشبخت.... همواره بلند نظر و دور انديش است و انديشه جاودانه دارد.

*anis*

عضو جدید

متشکرم دوست عزیز . دقیقا همینطوره که میگی . شماها واقعا انرژی مثبتتون رو به منم دادید و این لطف خداست که شماها هستین . منم خوشحالم که شما هم خوشحالین . هم واسه شما و هم واسه بقیه دوستانم و همه و همه ... آرزوی روزای شاد و شادتری رو میکنم . متشکرم:w27::gol:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
متشکرم دوست عزیز . دقیقا همینطوره که میگی . شماها واقعا انرژی مثبتتون رو به منم دادید و این لطف خداست که شماها هستین . منم خوشحالم که شما هم خوشحالین . هم واسه شما و هم واسه بقیه دوستانم و همه و همه ... آرزوی روزای شاد و شادتری رو میکنم . متشکرم:w27::gol:
پس عکست رو عوض کن. سرتو بیار بالا. دستاتم همینطور اونوقت ببین چی میشه.

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادامه. . . . .​
40 40 Tips for an Exceptional, Superb & Powerful Life
نکته برای داشتن یک زندگی متفاوت، شکوهمند و پرانرژی
9. Dream more while you are awake.
9- وقت بیداری بیشتر رویا ببینید.

10. Eat more foods that grow on trees and plants and eat less food that is manufactured in plants.
10- از غذاهایی که از گیاهان و درختان بار می آیند بیشتر مصرف کنید، و ازآنها که در کارخانه ها تولید می شوند کمتر.
.
.
.
.
.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه سخت نيس!!! اين مائيم كه همه چيزو سخت ميكنيم... باور كنيد راحته... هر كسي توي زندگي دنبال يه چيزيه..... يه خواسته داره.... خب اين ميشه هدفش...
اما همون ترسه هستش كه باعث ميشه خيلي هامون به اهدافمون حتي فكر هم نكنيم! چه برسه روي كاغذ بياريمش!
ترس از اينكه نكنه نرسم بهش!؟؟؟ نكنه برم جلو و نتونم!! نكنه برم جلو و اونطوري كه ميخوام نشه!! نكنه نشه و ديگران بگن اااااا ديدي نتونست!! ديگران كه اين همه توقع دارن از من... همه فك ميكنن كه من ديگه آخرشم... پس ولش كن ، اصلا بهشم فك نميكنم!!!!!
همينه كه به جاي حل كردن مسئله، صورت مسئله رو ميايم پاك ميكنيم... جاي اينكه بيايم راه هاي دستيابي به هدف رو شناساييي كنيم... هدف رو هم توي ذهنمون پررنگ تر و پررنگتر كنيم..... اما ازش فرار ميكنيم.... اين ميشه كه سختمون ميشه گفتن و نوشتن اهداف
اما واقعيت اين نيس.... هيچ چيزي در برابر قدرت انسانها نيس كه بتونه مقاومت كنه.... خودتون رو باور داشته باشيد و بگيد كه من ميتونممممممممممم ....
براي همه آرزوي موفقيت و هدفهاي خيليييييييي بزرگ و قشنگ دارم...
به هدفاتون فكر كنيد و ازشون نترسيد.... بذاريد كه مسائل اطرافتون از شما بترسن ;)

سلام به شما دوست عزیز
بله همون حداقل یه خواسته طلایی داریم حداقل یه دونه متاسفانه ترس همیشه وجود داشته خب ترس از چی؟!؟!؟!
رفتن و نرسیدن!!!:surprised: خب شایدم! از اینجایی که حداقل الان هستی که بهتره خیلی از اطرافیانمون از جایگاهشون ناراضین خیلی چرا اونا رو عبرت نمیکنیم تا زمان داریم تا ما هم عبرتی نشیم برای آیندگانمون!!!!
دوستی میگفت من هر وقت آرزویی رو تو جمعی مطرح کردم صاحبش شدم چون همه بهم خندیدن و من به اونها خندیدم بعد چندوقتی با رسیدن به او آرزو خب من به دنبال چند تا دوست میگردم از زمانی که این تاپیکو میخونه یکی از تاپ آرزوهاشو برامون بنویسه تا :biggrin:
بخواه تا به تو داده شود!!!!
تمامی دوستان ساعت 10.30 هرشب به مدت 5 دقیقه به یکی از آرزوهایی طلایی با تمام جوانب فکر میکنیم دستا بالا نه برای دست زدن برای اینکه نظر بدین و بعد دست میزنیم;)
فرار و فرار و نبودن همیشه بهترین راه نیست ما خدا رو داریم که بهمون گفته بخواه تا بدم دیگه چی میخوایم!!!
همه با همه ساعت10.30

به آسانی سر سازش ندارم
;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام پسر گلم. خوبی؟ ایشالا موفق باشی. راستی من دارم به خواستم می رسم. یک کم دیگه مونده. امیدوارم همتون موفق باشید.

سلام به سیما خانم که حکم خان جون رو دارن برامون;)
انشاالله که همه با همه به حق خدای متعال به حق خدای متعال به حق خدای متعال به تمام آرزوهامون برسیم و حسی که سیما خانم داره رو چندین و چندین بار لمس کنیم شکر نعمت، نعمتت افزون کند به خدا;) تو بیا با ما اون بامن :gol:;):gol:
همه موفق باشید;)

به خداوند نگویید که چه مشکلات بزرگی داریم
به مشکلات بگویید که چه خدای بزرگی داریم

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

حيفم اومد كه اينو اينجا نذارم... چون خدا آخره انرژي مثبته واسه بنده‌هاش... هيچ چيز و هيچ كسي به اندازه خودش به آدم انرژي مثبت نميده...

ملاصدرا می گوید:

خداوند بی‌نهایت است و لامکان و بی زمان

اما به قدر فهم تو کوچک می‌شود

و به قدر نیاز تو فرود می‌آید و به قدر آرزوی تو گسترده می‌شود،

و به قدر ایمان تو کارگشا می‌شود
،

و به قدر نخ پیر زنان دوزنده باریک می‌شود،

و به قدر دل امیدواران گرم می‌شود...

پــدر می‌شود یتیمان را و مادر

برادر می‌شود محتاجان برادری را

همسر می‌شود بی همسر ماندگان را

طفل می‌شود عقیمان را. امید می‌شود ناامیدان را

راه می‌شود گم‌گشتگان را. نور می‌شود در تاریکی ماندگان را

شمشیر می‌شود رزمندگان را

عصا می‌شود پیران را

عشق می‌شود محتاجانِ به عشق را...

خداوند همه چیز می‌شود همه کس را. به شرط اعتقاد؛ به شرط پاکی دل؛ به شرط طهارت روح؛

به شرط پرهیز از معامله با ابلیس.

بشویید قلب‌هایتان را از هر احساس ناروا!

و مغزهایتان را از هر اندیشه خلاف،

و زبان‌هایتان را از هر گفتار ِناپاک،

و دست‌هایتان را از هر آلودگی در بازار...

و بپرهیزید از ناجوانمردی‌ها، ناراستی‌ها، نامردمی‌ها!

چنین کنید تا ببینید که خداوند، چگونه بر سفره‌ی شما، با کاسه‌یی خوراک و تکه‌ای نان می‌نشیند و

بر بند تاب، با کودکانتان تاب می‌خورد، و در دکان شما کفه‌های ترازویتان را میزان می‌کند

و "در کوچه‌های خلوت شب با شما آواز می‌خواند"...

مگر از زندگی چه می‌خواهید،

که در خدایی خدا یافت نمی‌شود، که به شیطان پناه می‌برید؟

که در عشق یافت نمی‌شود، که به نفرت پناه می‌برید؟

که در سلامت یافت نمی‌شود که به خلاف پناه می‌برید؟

قلب‌هایتان را از حقارت کینه تهی کنیدو با عظمت عشق پر کنید
...

اميدوارم اون دوست گلمم كه اين روزا با خدا قهر كرده خيلي زود آشتي كنه... چون يكي از راههاي جذب اينه كه با خداهم آشتي باشي :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
با ديدن يه چند تا از دوستان نااميدم توي باشگاه، تصميم گرفتم يه چند تا از داستاناي جذب رو اينجا بنويسم... البته اول ميخواستم تاپيك جداگانه بزنم كه ديدم اينجا باشه بهتره... البته داستان كه ميگم ، همه واقعيت هستن... واقعيت هايي كه با قدرت جاذبه اتفاق افتاده.... تا كسايي كه براشون مسائلشون غير ممكن مياد، ببينند كه با قدرت جذب ميشه هر ناممكني رو ممكن كرد! و اينكه ايشالا ديگه همه مثبت انديش بشن ...
خود من تجربه اين ناممكن رو ممكن كردن رو دارم.... :D بااجازتون حدود 1ماه پيش يه مسئله‌ي ناممكني رو با كمك خدا و مثبت نگريم ممكن كردم :smile: پس نگيد محاله...
حالا اگر موافق باشيد من از اين داستانا اينجا مينويسم ، كه شايد هر كدومشون مشكل يكي از شماها باشه... و با شنيدنشون ، شما هم بتونيد به اون چيزي كه ميخواين برسيد

*anis*

عضو جدید

سلام به شما دوست عزیز
بله همون حداقل یه خواسته طلایی داریم حداقل یه دونه متاسفانه ترس همیشه وجود داشته خب ترس از چی؟!؟!؟!

تمامی دوستان ساعت 10.30 هرشب به مدت 5 دقیقه به یکی از آرزوهایی طلایی با تمام جوانب فکر میکنیم دستا بالا نه برای دست زدن برای اینکه نظر بدین و بعد دست میزنیم;)
فرار و فرار و نبودن همیشه بهترین راه نیست ما خدا رو داریم که بهمون گفته بخواه تا بدم دیگه چی میخوایم!!!
همه با همه ساعت10.30

به آسانی سر سازش ندارم
;)

منم موافقم . از فردا شب . همگی ساعت 10.30 . امیدوارم همه به آرزوهای طلاییشون برسن و بیان اینجا بنویسن که رسیدن;):w17::w16::w21:

*anis*

عضو جدید
سلام

حيفم اومد كه اينو اينجا نذارم... چون خدا آخره انرژي مثبته واسه بنده‌هاش... هيچ چيز و هيچ كسي به اندازه خودش به آدم انرژي مثبت نميده...

ملاصدرا می گوید:

اميدوارم اون دوست گلمم كه اين روزا با خدا قهر كرده خيلي زود آشتي كنه... چون يكي از راههاي جذب اينه كه با خداهم آشتي باشي :gol:

بسیار زیبا بود دوست عزیز:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادامه. . .​
40 Tips for an Exceptional, Superb & Powerful Life
40 نکته برای داشتن یک زندگی متفاوت، شکوهمند و پرانرژی
11. Drink some green tea and plenty of water. Eat blueberries, seafood, broccoli, almonds & walnuts.
11- مقداری چای سبز و مقادیر بسیار فراوان تری آب بنوشید. توت آبی (نوعی زغال اخته آبی رنگ)، غذاهای دریائی، گل کلم، بادام و گردو و خشکبار مصرف کنید.
12. Try to make at least three people smile each day.
12- تلاش کنید هر روز حداقل سه نفر را به لبخند وادارید.

.
.
.
.

f11691gh

عضو جدید
سلام
خوب من یکی از اون دوستام من یه کم از خدا دلگیرم البته شاید حق داشته باشه خداوند که حالم رو بگیره چون منم خوب نبودم اما هنوز به لطفش امید دارم هنوز فراموشش نکردم امیدوارم کمکم کنه.حالا همه ی شما دوستان عزیز میشه منو راهنمایی ام کنید همه ی شما که به آرزوهاتون رسیدین میشه بعد از خدا و ائمه دست منم بگیرید لطفا تا منم بیام پیش شماها

آخرین ویرایش:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوب من یکی از اون دوستام من یه کم از خدا دلگیرم البته شاید حق داشته باشه خداوند که حالم رو بگیره چون منم خوب نبودم اما هنوز به لطفش امید دارم هنوز فراموشش نکردم امیدوارم کمکم کنه.حالا همه ی شما دوستان عزیز میشه منو راهنمایی ام کنید همه ی شما که به آرزوهاتون رسیدین میشه بعد از خدا و ائمه دست منم بگیرید لطفا تا منم بیام پیش شماها
سلام دوست خوبم
اين حرفارو نززززززن
يعني چي خدا حالمو گرفت!!! خدا هيچ وقت اين كارارو نميكنه.... حال كسي رو نميگيره.... اين خودمونيم كه حال خودمونو ميگيريم... خدا خوبِ مطلقه!!!
خدا تنها كسيه كه هميشه حرفاتو گوش ميده.... حتي عزيزترين كست ممكنه يه وقتايي حالتو نداشته باشه... اما خدا هميشه پيشته و دست نوازششو رو سرت ميكشه... هميشه دستش به طرف بنده‌هاشه تا دستشونو بگيره... اما گاهي ما نميبينيم دست خدارو!!!
خداتنها كسيه كه هيچ وقت گوشيشو روت خاموش نميكنه... هيچ وقت ريجكت نميشي... هميشه در دسترسه... زماني كه داري باهاش حرف ميزني هيچ‌وقت آف نميشه وسط حرفات... هميشه آنلاينه!!! انقدر هم لطف داره كه ما نميبينيم واقعا....
يه قدم كه ميري طرفش هزارو يك قدم مياد به سمتت.... همه چيزو بسپر به خودش، اگه آروم نشدي!! اگه كمكت نكرد....
فك كردي تا حالا ، چرا ميگن وقتي كه حال خوبي نداري 2ركعت نماز بخون آروم ميشي؟؟ امتحان كردي؟؟ توي چند پست قبليم گفتم، چون خدا آخر انرژي مثبته... هيچ انرژي مثبتي بهتر از خدا پيدا نميتوني بكني.... با خدا قهر نكن... چون اون تنها كسيه كه با هيچ كسي قهر نميكنه....
اون عاشق بنده‌هاشه.... حتي اون بنده‌هاي گناهكارش....
اميدوارم هيچ كسي با خدا قهر نباشه... هركسم كه قهره همين الان آشتي كنه....
به خدا ، شما با خدا آشتي كنيد.... ميبينيد كه همه چيز چقد راحت حل ميشه... همه چيز رو بسپريد به خودش.... اون صلاح مارو بهتر از خودمون ميدونه....
موفق باشي دوست من

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاه راه جذب انرژي مثبت

شاه راه جذب انرژي مثبت

یكی از تمرینهایی كه برای جذب نیروهای مثبت به شما كمك می‌كند خواندن روزانه نمازهای پنجگانه و خواندن روزانه قرآن است. اگر شما نمازهای پنجگانه را با اخلاص كامل و از ته دل و با روحتان بخوانید، یعنی تا جایی كه جا دارد در خواندن نماز عمیق باشید و روزانه چند آیه از قرآن را با همین شرایط بخوانید ،یك شاه‌راه بسیار قوی در بدنتان ایجاد خواهد شد كه واقعا تاثیر بسزایی در جذب نیروهای مثبت دارد، شما نباید به نماز خواندن به عنوان یك تكلیف نگاه بكنید، بلكه به نماز به عنوان یك تمرین روزانه بسیار قوی برای جذب نیروهای مثبت و پروراندن روحتان نگاه بكنید زیرا در غیر این صورت نماز خواندن تاثیر چندانی بر روح و جسم شما نخواد داشت. گرفتن وضو قبل از نماز و نیت كردن نیز تاثیر زیادی برای جذب نیروهای مثبت دارد، باور كنید كه این تاثیر بیشتر شبیه معجزه است، چون تاثیری كه یك روز وضو گرفتن و نماز خواندن بر روی شما می گذارد معادل تاثیری است كه سالها ریاضت كشیدن بر روی درویشان و مرتاضان می گذارد تمامی اعمالی را كه انجام می دهید یادتان باشد كه با خلوص كامل و ازته دل انجام دهید تا تاثیر واقعی آن را درك بكنید. اگر شما تمرینهای گفته شده را به درستی انجام دهید مطمئن باشید كه چنان تاثیری بر روی شما می گذارد كه خود شگفت زده می شوید. علاوه بر تمرینهای فوق همیشه به این نكته توجه داشته باشید كه هدفتان از ورود به دنیای فیزیكی چه بوده و چه هدفی را باید دنبال بكنید. همیشه یادتان باشد كه نیروهای منفی و اهریمن زیاد هستند و هر روز بیشتر تكثیر می یابند و زندگی فیزیكی را كم كم به تباهی و نابودی مي‌كشانند. همیشه این نكته را به خاطر داشته باشید كه نیروهای منفی هر چه قدر هم قوی باشند باز هم همیشه و در همه جا نهایتا حق و حقیقت پیروز بوده و هست و خواهد بود. پس به مقابله با نیروهای منفی و شیاطین بپردازید ، مطمئن باشید كه شما در این راه تنها نخواهید بود و از هیچ كدام از نیروهای منفی ترسی نداشته باشید. :gol:

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

یه چیزو میدونی دوست عزیز خدا خیلی بزرگه خیلی بزرگتر از اون چیزی که همه ما ها فکر میکنیم. خصلت ما آدماست که بعضی وقت ها دیر میفهمیم که یه اتفاقایی چقدر به نفعمون بوده هر چند تو اون زمان خودش خیلی ناراحتمون کرده
نگو خدا خواسته حالت رو بگیره شاید واقعا یجایی یه تصمیم اشتباه گرفتی که یکم باعث دنباله دار شدن بعضی مسائل تو زندگیت شده باشه
خود من یکی با اینکه به یسری از آرزوهام در کمال ناباوری رسیدم و بعد خیلی باور هارو پیدا کردم هنوز خیلی آرزو هارو دارم و مطمئنمهمه اینطوری هستیم

اول از همه یه توصیه دوستانه هر روز به خودت کلی انرژی مثبت بده و خودت رو لایق بدون واسه رسیدن به همه آرزوهات

امروز انرژی مثبتام زیاده اینم کلی انرزی مثبت واسه دوستای خوبم اینجا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز
لطفا پاسخ دهید:
چه کنیم تا همیشه مثبت اندیش باشیم؟
چرا گفتن و نوشتن اهداف برامون سخته؟
با هم پشتمون کوه;)

من اعتقاد دارم واسه همیشه مثبت اندیش بودن اول باید به یه باور هایی رسید
اصلا به این سادگیا نیست تو مراحل سخت زندگی هرچی فکر منفیه میاد تو ذهن آدم اما اگه باورهای محکمی تو قلبمون باشه به مثبت اندیشی کمک میکنه واسه اونم اگه یکم چشمامونو باز کنیم ومتفاوت ببینیم کمک بزرگی میکنه

در موزد سوال دوم هم فکر میکنم گفتن و نوشتن اهداف خیلی سخت نیست اما عمل کردن بهشه که خیلی سخته اونم واسه اینکه تو ذهنمون رسیدن بهش رو خیلی ساده تر از اونی میدونیم که واقعا تو واقعیت هست و در واقعیت با کوچیکترین مشکلات سر راهمون ممکنه دلسرد بشیم و فکر کنیم که خدا نخواسته یا قسمت نبوده یا بعضی از این افکار که بیشتر اشتباهه

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان... منم سوال دارم...
مي خوام بدونم چرا ماها اهل عمل كردن به اونچه كه ميگيم نيستيم؟

به قول عزيزي.... ما فقط ملت حرفيم......

خب؟ علت چيه؟ چرا وقتي كه خودمون كارهايي (رفتارهايي ) رو به ديگران توصيه مي كنيم، شخصاً عمل نمي كنيم؟؟؟؟؟
ممنون ميشم اگه پاسخگو باشيد عزيزان.:gol:
همواره شاد و پرانرژي باشيد;)

f11691gh

عضو جدید
سلام دوست خوبم
اين حرفارو نززززززن
يعني چي خدا حالمو گرفت!!! خدا هيچ وقت اين كارارو نميكنه.... حال كسي رو نميگيره.... اين خودمونيم كه حال خودمونو ميگيريم... خدا خوبِ مطلقه!!!
خدا تنها كسيه كه هميشه حرفاتو گوش ميده.... حتي عزيزترين كست ممكنه يه وقتايي حالتو نداشته باشه... اما خدا هميشه پيشته و دست نوازششو رو سرت ميكشه... هميشه دستش به طرف بنده‌هاشه تا دستشونو بگيره... اما گاهي ما نميبينيم دست خدارو!!!
خداتنها كسيه كه هيچ وقت گوشيشو روت خاموش نميكنه... هيچ وقت ريجكت نميشي... هميشه در دسترسه... زماني كه داري باهاش حرف ميزني هيچ‌وقت آف نميشه وسط حرفات... هميشه آنلاينه!!! انقدر هم لطف داره كه ما نميبينيم واقعا....
يه قدم كه ميري طرفش هزارو يك قدم مياد به سمتت.... همه چيزو بسپر به خودش، اگه آروم نشدي!! اگه كمكت نكرد....
فك كردي تا حالا ، چرا ميگن وقتي كه حال خوبي نداري 2ركعت نماز بخون آروم ميشي؟؟ امتحان كردي؟؟ توي چند پست قبليم گفتم، چون خدا آخر انرژي مثبته... هيچ انرژي مثبتي بهتر از خدا پيدا نميتوني بكني.... با خدا قهر نكن... چون اون تنها كسيه كه با هيچ كسي قهر نميكنه....
اون عاشق بنده‌هاشه.... حتي اون بنده‌هاي گناهكارش....
اميدوارم هيچ كسي با خدا قهر نباشه... هركسم كه قهره همين الان آشتي كنه....
به خدا ، شما با خدا آشتي كنيد.... ميبينيد كه همه چيز چقد راحت حل ميشه... همه چيز رو بسپريد به خودش.... اون صلاح مارو بهتر از خودمون ميدونه....
موفق باشي دوست من :gol:

پس چرا با من اینطوری میکنه؟ من خسته شدم از زندگی دیگه نمیخوام باشم اگه خودکشی گناه نبود خودمو میکشتم راحت می شدم.آره خدا خوبه اما نمیدونم چرا اینطوری میشه دارم داغون میشم زیر این بار سنگین دارم دیوونه میشم :cry: میگین چیکار کنم خسته شدم.خدایا کمکم کن

f11691gh

عضو جدید
یه چیزو میدونی دوست عزیز خدا خیلی بزرگه خیلی بزرگتر از اون چیزی که همه ما ها فکر میکنیم. خصلت ما آدماست که بعضی وقت ها دیر میفهمیم که یه اتفاقایی چقدر به نفعمون بوده هر چند تو اون زمان خودش خیلی ناراحتمون کرده
نگو خدا خواسته حالت رو بگیره شاید واقعا یجایی یه تصمیم اشتباه گرفتی که یکم باعث دنباله دار شدن بعضی مسائل تو زندگیت شده باشه
خود من یکی با اینکه به یسری از آرزوهام در کمال ناباوری رسیدم و بعد خیلی باور هارو پیدا کردم هنوز خیلی آرزو هارو دارم و مطمئنمهمه اینطوری هستیم

اول از همه یه توصیه دوستانه هر روز به خودت کلی انرژی مثبت بده و خودت رو لایق بدون واسه رسیدن به همه آرزوهات

امروز انرژی مثبتام زیاده اینم کلی انرزی مثبت واسه دوستای خوبم اینجا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کو به من نشون بدین به خدا خسته شدم خسته شدم.خدا چرا من چرا من.من دیگه نمیتونم دیگه نمیتونم دارم دیوونه میشم.یه روز خودم به دیگران دلداری میدادم اما امروز ببینین به کجا رسیدم.دارم دیونه میشم.آه خدا کمکم کن.کمکم کن:cry::cry::cry:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا با من اینطوری میکنه؟ من خسته شدم از زندگی دیگه نمیخوام باشم اگه خودکشی گناه نبود خودمو میکشتم راحت می شدم.آره خدا خوبه اما نمیدونم چرا اینطوری میشه دارم داغون میشم زیر این بار سنگین دارم دیوونه میشم :cry: میگین چیکار کنم خسته شدم.خدایا کمکم کن

اااا يعني چي؟؟؟ مگه خدا چيكارت كرده؟؟ چرا ما چشامونو ميبنديدم و هر بلايي كه سرمون ميادو ميندازيم تقصير خدا ولي وقتي موفق ميشيم ميگيم خودم كردم!!!
من نميدونم الان شما چه مسئله‌اي داري، اما مطمئنم هرچي هست، خدا تقصيري نداشته توي بوجود اومدنش!!!! ..... بهتره بيشتر چشامونو باز كنيم... يه كم بادقت تر ببين دوست عزيز، نگاه كني ميبيني خدا دستش به طرفته .... دستشو بگير... بلند شو.... همه چيز حل ميشه... فقط به خدا همه چيزو بسپر... از خودش ياري بخواه... محاله كمكت نكنه!! محاااااااااال
اميدوارم هرچه زودتر مسائلت حل بشن

من دارم همه ی زندگی ام رو از دست میدم

توروخدا اينطوري نگوووووووووو :cry:
اينجور كه ميگي نيس... همه چيز حل شدنيه... نميدونم مسئلت چيه الاااان :( كاش ميدونستم تا كمكي ميكردم... اما هرچي هست ، مطمئن باش خدا نخواسته كه به اينجا برسي... درستش كن همه چيزو.... حتي اگه فك ميكني غير ممكن هست درست كردنش!!! بازم درست شدنيه.... به خدا من امتحان كردم... گفتم يه دفه هم... حدود 1ماه پيش منم فك ميكردم دارم تمام زندگيو هستيمو از دست ميدم... خيلي نااميد شدم اول... گفتم ديگه خدارو به خدايي قبول ندارم!! ... اولش شروع كردم به كفر گفتن... ولي خيلي زود به خودم اومدم.... اول از خدا كمك خواستم... بعد به خودم انرژي مثبت دادم.... بعدش خودم رو دقيقا جايي فرض كردم كه ميخواستم باشم.... يعني اون مسئله كه برام حل شدن كاملا غيرممكن بود رو حل شده فرض كردم.... شب و روز بهش فكر ميكردم كه الان من به اون چيزي كه ميخوام رسيدم!! ... و واقعا اينو باور داشتماااااا... يه لحظه هم نااميد نشدم حتي..... بعد گذشت 2-3روز همه چيز در غين ناباوري اوني شد كه فك ميكردم :eek: ....
شما هم امتحان كن.... حتما جواب ميگيري ... براي آرزوي موفقيت دارم دوست عزيز...

f11691gh

عضو جدید
اااا يعني چي؟؟؟ مگه خدا چيكارت كرده؟؟ چرا ما چشامونو ميبنديدم و هر بلايي كه سرمون ميادو ميندازيم تقصير خدا ولي وقتي موفق ميشيم ميگيم خودم كردم!!!
من نميدونم الان شما چه مسئله‌اي داري، اما مطمئنم هرچي هست، خدا تقصيري نداشته توي بوجود اومدنش!!!! ..... بهتره بيشتر چشامونو باز كنيم... يه كم بادقت تر ببين دوست عزيز، نگاه كني ميبيني خدا دستش به طرفته .... دستشو بگير... بلند شو.... همه چيز حل ميشه... فقط به خدا همه چيزو بسپر... از خودش ياري بخواه... محاله كمكت نكنه!! محاااااااااال
اميدوارم هرچه زودتر مسائلت حل بشن :gol:

توروخدا اينطوري نگوووووووووو :cry:
اينجور كه ميگي نيس... همه چيز حل شدنيه... نميدونم مسئلت چيه الاااان :( كاش ميدونستم تا كمكي ميكردم... اما هرچي هست ، مطمئن باش خدا نخواسته كه به اينجا برسي... درستش كن همه چيزو.... حتي اگه فك ميكني غير ممكن هست درست كردنش!!! بازم درست شدنيه.... به خدا من امتحان كردم... گفتم يه دفه هم... حدود 1ماه پيش منم فك ميكردم دارم تمام زندگيو هستيمو از دست ميدم... خيلي نااميد شدم اول... گفتم ديگه خدارو به خدايي قبول ندارم!! ... اولش شروع كردم به كفر گفتن... ولي خيلي زود به خودم اومدم.... اول از خدا كمك خواستم... بعد به خودم انرژي مثبت دادم.... بعدش خودم رو دقيقا جايي فرض كردم كه ميخواستم باشم.... يعني اون مسئله كه برام حل شدن كاملا غيرممكن بود رو حل شده فرض كردم.... شب و روز بهش فكر ميكردم كه الان من به اون چيزي كه ميخوام رسيدم!! ... و واقعا اينو باور داشتماااااا... يه لحظه هم نااميد نشدم حتي..... بعد گذشت 2-3روز همه چيز در غين ناباوري اوني شد كه فك ميكردم :eek: ....
شما هم امتحان كن.... حتما جواب ميگيري ... براي آرزوي موفقيت دارم دوست عزيز... :gol:
من نگفتم کارای خوب رو من کردم نه من نگفتم وقتی هم چیز خوبی خدا بهم داده گفتم خدا داده
خدا نخواسته پس چرا اینطوریه به من نگید کارای خوب رو خدا میکنه بعد که یه چیزی شد بگیم خدا نکرده.آخه چرا وقتی یه چیز بدی میشه تقصیر هرکی میندازیم جز خدا مثلا وقتی یه اتفاق بد میافته میگیم فلانی کرده.یعنی چی مگه خدا کوچیک هست که با این حرف بترسیم عظمتش کم بشه مگه نمیگه از من بخواید تا اجابت کنم شما رو.مگه اینطور نیست که ارده اش فوق ارده هاست و قدرتش فوق قدرت ها پس چرا کمکم نمیکنه.چرا چیزی که ازش 5 ساله میخوام رو بهم نمیده 5 سال کم نیست.من 5 ساله دارم تصور میکنم دارم دعا میکنم اما نمیده بهم نگید اینو خدا نکرده چرا اگه اراده اون بالاترین اراده هاست پس چرا اراده نمیکنه پس چرا 5 ساله جواب منو نمیده بهم نگید دیگران نمیذارن اگه خدا بخواد میشه اما نمیخواد.گفته صدام کنید اما جوابمو نمیده 5 ساله.خوب بگید حالا من با این تناقض ها چیکار کنم؟

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز

من نگفتم کارای خوب رو من کردم نه من نگفتم وقتی هم چیز خوبی خدا بهم داده گفتم خدا داده
خدا نخواسته پس چرا اینطوریه به من نگید کارای خوب رو خدا میکنه بعد که یه چیزی شد بگیم خدا نکرده.آخه چرا وقتی یه چیز بدی میشه تقصیر هرکی میندازیم جز خدا مثلا وقتی یه اتفاق بد میافته میگیم فلانی کرده.یعنی چی مگه خدا کوچیک هست که با این حرف بترسیم عظمتش کم بشه مگه نمیگه از من بخواید تا اجابت کنم شما رو.مگه اینطور نیست که ارده اش فوق ارده هاست و قدرتش فوق قدرت ها پس چرا کمکم نمیکنه.چرا چیزی که ازش 5 ساله میخوام رو بهم نمیده 5 سال کم نیست.من 5 ساله دارم تصور میکنم دارم دعا میکنم اما نمیده بهم نگید اینو خدا نکرده چرا اگه اراده اون بالاترین اراده هاست پس چرا اراده نمیکنه پس چرا 5 ساله جواب منو نمیده بهم نگید دیگران نمیذارن اگه خدا بخواد میشه اما نمیخواد.گفته صدام کنید اما جوابمو نمیده 5 ساله.خوب بگید حالا من با این تناقض ها چیکار کنم؟

اولا من نگفتم شما هر كار خوب رو از خودت ميدوني و كاراي بد رو ميندازي تقصير خدا!!! اين عادت همه‌ي ماهاس... كلي گفتم.... هممون تا كم مياريم اينطور ميگيم...
از هيچيم من نميترسم.... درسته از عظمت خدا هيچي كم نميشه... من حتي اون مدلي كه دوس دارم خدارو صدا ميكنم!! به كسي كار ندارم كه ميگن با خدا چطور صحبت كن... گاهي وقتا مثه معشوقم حرف ميزنم باهاش... حتي قربون صدقش ميرم!!!!!.... به نظر من هركسي ميتونه هرطور كه دوس داشت با خداش حرف بزنه... از هيچ چيزيم نبايد بترسه...
بعدش شما درست ميگي كاملا! اراده‌ي خدا بالاترين اراده‌هاس.... فقط اونه كه به همه چيز آگاهه و همه كار ميتونه بكنه!!! دوست خوبم ، خودت ميگي كه "اگه خدا بخواد میشه اما نمیخواد"... دقيقا همينه....اون چيزي كه از خدا خواستي... اگه ميبيني بهش تا الان نرسيدي... دقيقا به اين معنيه كه خدا نخواسته!! اما نه از روي بدخواهي تو... نه از روي اينكه بخواد با تو لج كنه.... مطمئن باش، چيزي كه اين همه اصرار كرديو بهت نداده صلاحت نبوده... مطمئن باش برات ضرر داشته..... يا اينكه ميخواد به يه شرايطي برسي بعدا بهت بده... يعني بازم زمان لازم داره... به شرايط روحي ... جسمي...اخلاقي و .... مناسب برسي بعد بهت بده، و شايد اصلا صلاح نميدونه تو به خواستت برسي... بارها گفتم، قانون جذب همه جا جواب ميده....توي همه‌ي مسائل... الا اينكه اراده‌ي خدا همراهش نباشه.... فقط خداهست كه ميتونه جلوشو بگيره... اونم اگه برات ضرر داشته باشه!!!!!!!!
من شعار نميدم... تمام حرفايي كه ميزنم رو تجربه كردم... منم مثل شما روي يه خواسته‌هاييم سالهاااااااااا التماس كردم... كفر گفتم... لج كردم... باهاش قهر كردم، و هزارو يك چيز ديگه.... ولي الان كه به خواستم نرسيدم و چيز خيليييييييييييييييييييييييييييييييييي باارزش تر از اون بهم داده، ميفهمم كه چرا اون موقع بهم نميداد..... ميفهمم كه همش از سر لطفش بوده!!
تو فك كن الان، يه بچه كنارته...يه بچه‌ي خيلي كوچيك كه خيلي هم دوسش داري ، مثلا يك ساله.... چاقو رو بر ميداره.... تو چيكار ميكني؟؟؟ مطمئنا ازش ميگيري.... اگه هرچيم گريه كنه.... هركار كنه محاله دستش بدي!! چرا؟؟؟ چون دوستش داري!! نميخواي با رسيدن به چاقو بهش ضرر برسه!!... حالا اينكه چاقو رو دستش ندادي يعني دوستش نداري؟ يعني خواستش برات مهم نبوده؟؟؟ يعني ظالمي؟؟؟؟ .... اين نهايت لطف تو بوده.... اينو الان اون بچه نميفهمه.... چون قدرت تشخيصشو الان نداره... بزرگ كه شد تازه ميفهمه!!!
ما هم مثه بچه‌هاييم.... تازماني كه روي خواستمون اصرار داريمو به زور ميخوايم... همه چيزشو خوب و عالي ميدونيم.... هيچ ضرري مثل اون بچه نميفهيم كه برامون داره.... ولي يه كم كه ميگذره.... (واسه بعضيهامون خيليييييي سال) تازه ميفهميم اون موقع خدا چه لطفي در حقمون كرده!!
اميدوارم خدا هرطور كه صلاح ميدونه، غم رو از دلت به زودي برداره، و جاش يه عالمهههههه شادي بكاره...

f11691gh

عضو جدید
مرسی من که دیگه نمیدونم چیکار کنم
اما یه چیزی اینجا هست و اون بحث ااختیار هست شاید من بخوام اون چاقو دستم باشه.اصلا چرا من اومدم چرا یکی نپرسید میخوای بیای به این دنیای پر از درد یا نه؟

آخرین ویرایش: