یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

loe kan

عضو جدید
من ديگه به جايي رسيدم كه كافيه فقط به خواستم فك كنم تا بهش برسم......خوب و بد نداره هرچي كه به ذهنم برسه اتفاق مي افته.....اينارو گفتم كه بدونين فقط كافي نيست كه فكراي خوشايند رو در خودتون ايجاد كنين بايد از ورود فكراي منفي هم به ذهنتون جلو گيري كنيد........

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان.. من كه از طريق قانون جذب توي اين مدت آشنايي به چند تا از خواسته هاي ريز و درشتم رسيدم و از اين بابت هم خداوند متعال رو شاكرم..... :)
خب از امروز صبح يا شايد هم شبه گذشته يه خواسته جديد دارم كه اميدوارم به اون مهم هم دست پيدا كنم... البته براي خودم نيست براي يكي از دوستان مشتركمون هست كه مطمئن هستم به اين تاپيك هم مرتب سر خواهند زد.... نمي دونم خوشحالش مي كنم يا نه... اما مي بايست به اين خواستم هم برسم... پس افكار منفي كه در جهت رسيدن به اون خواسته ام هستش رو از خودم دور مي كنم تا با تمام قوا به اون برسم.... دوستم مي دونه چيه، آخه بهش گفتم....
پس منتظرم كه ندا بياد فرمانبردارم سرورم....:biggrin::biggrin::biggrin:
به اميد رسيدن به اون خواسته :biggrin:
شاد باشيد....;)

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
قضاوت

قضاوت

زن و مرد جوانی به محله جدیدی اسبا‌ب‌کشی کردند. روز بعد ضمن صرف صبحانه، زن
متوجه شد که همسایه‌اش درحال آویزان کردن رخت‌های شسته است و گفت: لباس‌ها
چندان تمیز نیست. انگار نمی‌داند چطور لباس بشوید. احتمالا باید پودر لباس‌شویی
بهتری بخرد.
همسرش نگاهی کرد اما چیزی نگفت. هربار که زن همسایه لباس‌های شسته‌اش را برای
خشک شدن آویزان می‌کرد، زن جوان همان حرف را تکرار می‌کرد تا اینکه حدود یک ماه
بعد، روزی از دیدن لباس‌های تمیز روی بند رخت تعجب کرد و به همسرش گفت: "یاد
گرفته چطور لباس بشوید. مانده‌ام که چه کسی درست لباس شستن را یادش داده."
مرد پاسخ داد: من امروز صبح زود بیدار شدم و پنجره‌هایمان را تمیز کردم!

زندگی هم همینطور است. وقتی که رفتار دیگران را مشاهده می‌کنیم، آنچه می‌بینیم
به درجه شفافیت پنجره‌ای که از آن مشغول نگاه‌کردن هستیم بستگی دارد. قبل از
هرگونه انتقادی، بد نیست توجه کنیم به اینکه خود در آن لحظه چه ذهنیتی داریم و
از خودمان بپرسیم آیا آمادگی آن را داریم که به‌ جای قضاوت کردن فردی که
می‌بینیم، در پی دیدن جنبه‌های مثبت او باشیم؟

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
در زمان های گذشته ، پادشاهی تخته سنگی را در وسط جاده قرار داد و برای اینكه عكس العمل مردم را ببیند ، خودش را جایی مخفی كرد
بعضی از بازرگانان و ندیمان ثروتمند پادشاه بی تفاوت از كنار تخته سنگ می گذشتند
بسیاری هم غرولند می كردند كه این چه شهری است كه نظم ندارد و حاكم این شهر عجب مرد بی عرضه ای است
با وجود این هیچ كس تخته سنگ را از وسط راه بر نمی داشت . نزدیك غروب ، یك روستایی كه پشتش بار میوه و سبزیجات بود ، نزدیك سنگ شد
بارهایش را زمین گذاشت و با هر زحمتی كه بود تخته سنگ را از وسط جاده برداشت و آن را كناری قرار داد
ناگهان كیسه ای را دید كه زیر تخته سنگ قرار داده شده بود ، كیسه را باز كرد و داخل آن سكه های طلا و یك یادداشت پیدا كرد
پادشاه در آن یادداشت نوشته بود:
هر سد و مانعی می تواند یك شانس برای تغییر زندگی انسانها باشد:gol:

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
برای دستیابی به اهدافتان: قاطر را دور بزنید...

برای دستیابی به اهدافتان: قاطر را دور بزنید...

تعیین هدف یکی از مهیج ترین فعالیتـهایی است که شما خود را درگیر آن می کـنـیـد. آیـنـده تــابناک است و آکنده از احتمالات بی پایان، شـمـا نیز با برنامه ریزی منسجم قادر خـواهـیـد بـود بــه اهداف خود دست یابید. اما در میان این مـسیر خواه یا ناخواه، و دیر یا زود ناگزیر با یک سری موانع پیـش بـیـــنی نشده ای م واجه خواهید گشت که به ظاهر غـلـبـه نـاپـذیر مینمایند. موانع ممکن است مادی و مخارج پیـش بـیـنی نشده بوده و یا آنکه به شکل فرد و یا گروهی باشند که در نقطه مقابل شما ایستاده و با شما مخالفت مـی کــنند. هنگامی که شما به یکی از این گـونـه مـوانـع "غیر قابل حرکت" روبرو میگردید به طبع احساس درماندگی و عجز خواهید کرد. در این مرحله است که بیشتر اهداف از مسیر صحیح خود خارج میگردند. برای کنار آمدن موثر با اینگونه موانع "تکان نخوردنی" میتوان آنها را به "قاطر" تشبیه کرد. قاطرها دارای 3 خصوصیت کلیدی میباشند:
1- آنها کاملا جلوی پیشرفت شما را میگیرند. چنین بنظر میرسد که آنها منتظر میمانند تا شما با تمام سرعت به جلو پیش روید و سپس ناگهان مقابل پای شما گام نهاده تا شما را از پیشروی بیشتر باز داشته و مسیر دستیابی به هدفتان را سد کنند.
2- آنها سر سخت و لجباز هستند. زمانی که شما تلاش میکنید آنها را ترغیب به حرکت کنید، به شما بی اعتنایی میکنند. وقتی شما سعی میکنید انها را از سر راه کنار بزنید بیشتر پافشاری کرده و از تکان خوردن سر باز میزنند.
3- آنها کنار نمیروند. بنظر می آید آنها مصمم هستند تا شما را از دستیابی به اهدافتان دور نگه دارند.

هنگامی که یک قاطر پیش پای شما قدم مینهد تا مسیر دستیابی به اهدافتان را سد کند، شما در اصل 4 گزینه پیش روی خواهید داشت:
1- هدف خود را رها کنید. و شما برای توجیه آن ممکن است اینگونه استدلال کنید که هدف آنچنان هم با اهمیت نبوده و یا به سادگی تن به شکست داده و تسلیم گردید. این واکنش معمولا پاسخی متداول میباشد. بویژه در افرادی که در ابتدای مسیر نیل به اهدافشان با موانع برخورد میکنند. خوشبختانه شما متعهد به دستیابی به اهدافتان بوده و عزمتان را جزم کرده اید که بر موانع فائق آیید.
2- منتظر بمانید تا قاطر خودش کنار رود. این واکنش معمولا شما را مجددا به گزینه نخست هدایت خواهد کرد. زیرا در صورتی که مانع طبیعتی قاطر گونه داشته باشد، کنار نخواهد رفت. اهدافی که بدرستی تعیین گردیده و طبق برنامه دنبال میگردند معمولا نسبت به گذر زمان حساس میباشند. هرچه شما در یک وضعیت بی حرکت و ساکن به امید آنکه قاطر حرکت خواهد کرد، باقی بمانید صرفنظر از اتلاف وقت فرصتهای ناب بیشتری را از دست داده و سرانجام مجبور به پذیرش شکست خواهید شد.
3- خودتان قاطر را از مسیر حرکت تان کنار بزنید. این واکنش نیز به ناچار شما را به گزینه اول سوق میدهد. چون در صورتی که آن مانع سرشتی قاطر گونه داشته باشد شما قادر به حرکت دادن آن نخواهید بود. یکی از اشتباهات حین دستیابی به اهداف از دست دادن تمرکز میباشد. تلاش برای حرکت دادن قاطر یک تجربه کاملا مایوس کننده است و شما تنها انرژی خود را صرف عملی عبث کرده اید. اگر خواهان موفقیت هستید باید چشمان خود را بروی هدف متمرکز کنید و نه قاطر. به یاد داشته باشید مقصود غایی شما دستیابی به هدفتان میباشد و نه حرکت دادن قاطر.
4- قاطر را دور بزنید. بیان آن سهل اما عمل به آن معمولا دشوار است از آنجایی که طبیعت قاطر اینگونه است که مسیر حرکت شما را کاملا مسدود میسازد. با تمرکز صرف به هدف، شما اقرار خواهید کرد که قاطر، قاطر است و تکان نخواهد خورد و بدنبال مسیری جدید برای نیل به هدفتان خواهید گشت. معمولا موانع غیر منتظره در مسیر حرکت شما ظاهر خواهند گشت و عمدتا با خلاقیت و عزم شما حذف و یا جابجا خواهند شد. اما هنگامی که یک قاطر واقعی جلوی پای شما سبز شد یاد بگیرید آن را از روی طبیعت تکان نخوردنی و سماجتش شناسایی کنید.
وقتی شما در ابتدا هدفی را تعیین میکنید باید تلاش کنید تا موانع پیش روی خود را پیش بینی کرده و مطابق با آن برنامه ریزی کنید. اما زمانیکه با یک قاطر غیر منتظره برخورد کردید به عقب بازگشته و به ماهیت هدف خود تمرکز کنید. خلاق باشید ممکن است یک مسیر به مراتب سهل تر و هموار تر از مسیر پیشین خود برای دستیابی به هدفتان بیابید. هنگامی که از نمای بالا به مسیر حرکت خود نظر میکنید ممکن است موفق به یافتن آن مسیر سهل تر گردید که آن وقت باید از قاطر تشکر هم بکنید

منبع:مردمان

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
سوال::::::؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي دو نفرباهم پول در ميارن و زندگي مي كنن. چجوري ميشه دوتايي دو تا خواسته جداگانه واسه پولي كه ميخوان سال ديگه تا اين موقع داشته باشن مطرح كنن. ببينين دو نفري پولشونو قاطي خرج مي كنن پس اگه مثلا يكي 500 ميليون يخواد و يكي ديگه 200 ميليون بعد آخر سال 300 ميليون داشته باشن. چقدرش مال كيه؟؟؟؟:(
اگه تونستين بگين.:surprised:

آخرین ویرایش:

kurosh parsa

عضو جدید
..........

..........

سلام
وقتي دو نفرباهم پول در ميارن و زندگي مي كنن. چجوري ميشه دوتايي دو تا خواسته جداگانه واسه پولي كه ميخوان سال ديگه تا اين موقع داشته باشن مطرح كنن. ببينين دو نفري پولشونو قاطي خرج مي كنن پس اگه مثلا يكي 500 ميليون يخواد و يكي ديگه 200 ميليون بعد آخر سال 300 ميليون داشته باشن. چقدرش مال كيه؟؟؟؟:(
مال اونی که زورش بیشتره:biggrin:
شوخی کردم.در واقع200میلیونش مال اونی که 200تا میخواسته چون بیشتر از اون چیزی که میخواسته بدست اورده و به هدفش رسیده.بقیش هم میرسه به ... .به اون یکی چیزی نباید داد چون بی عرضه بوده;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
شوخی کردم.در واقع200میلیونش مال اونی که 200تا میخواسته چون بیشتر از اون چیزی که میخواسته بدست اورده و به هدفش رسیده.بقیش هم میرسه به ... .به اون یکی چیزی نباید داد چون بی عرضه بوده;)
نامردي نيست؟
شايد اوني كه بيشتر ميخواسته بيشتر هم بدست آورده. مثلا 250 تاش مال اونه؟؟؟
آخه هر دو باهم بدست آوردن چجوري ميشه ؟

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
يک توپ بسکتبال تو دست من تقريباً ١٩ دلار ميارزه​
.

يک توپ بسکتبال تو دست مايکل جوردن تقريباً ٣٣ ميليون دلار ميارزه​
.

بستگي داره تو دست کي باشه​
.

A basketball in my hands is worth about $19.
A basketball in Michael Jordan's hands is worth about $33 million.
It depends whose hands it's in.
------------ --------- --------- --------- --------- -​
يک توپ بيس بال تو دست من شايد ۶ دلار بيارزه​
.

يک توپ بيس بال تو دست راجر کلمن ۴٫٧۵ ميليون دلار ميارزه​
.

.

A baseball in my hands is worth about $6.
A baseball in Roger Clemens' hands is worth $4.75 million.
It depends on whose hands it's in.
------------ --------- --------- --------- ---------​
يک راکت تنيس تو دست من بدون استفاده است​
.

يک راکت تنيس تو دست آندره آقاسي ميليونها ميارزه​
.

.

A tennis racket is useless in my hands.
A tennis racket in Andre Agassi's hands is worth millions.
يک عصا تو دست من مي تونه يه سگ هار رو دور کنه​
.

يک عصا تو دست موسي درياي بزرگ رو مي شکافه​
.

.

A rod in my hands will keep away an angry dog.. A rod in Moses' hands will part the mighty sea.
يک تيرکمون تو دست من يک اسباب بازي بچگانه است​
.

يک تيرکمون تو دست داوود يک اسلحه قدرتمنده​
.

.

A slingshot in my hands is a kid's toy.
A slingshot in David's hand is a mighty weapon.
دوتا ماهي و پنج تيکه نون تو دست من دوتا ساندويچ ماهي ميشه​
.

دوتا ماهي و پنج تيکه نون تو دستاي عيسي هزاران نفر رو سير ميکنه​
.

.

Two fish and 5 loaves of bread in my hands is a couple of fish sandwiches.
Two fish and 5 loaves of bread in Jesus' hands will feed thousands.
همونطور که مي بيني، بستگي داره تو دست کي باشه​
.

پس دلواپسي ها، نگراني ها، ترس ها، اميدها، روياها، خانواده ها و نزديکانت رو به دستان خدا بسپار چون​
...

.

As you see now , it depends whose hands it's in.
So put your concerns, your worries, your fears, your hopes, your dreams, your families and your
relationships in God's hands because...
اين پيام تو دستاي توست​
.

باهش چي کار مي کني؟
بستگي داره تو دستاي کي باشه​
!

This message is now in YOUR hands.
What will YOU do with it?
It Depends on WHOSE Hands it's in!
Smile Have a Great Day !!!!!​
لبخند بزن، روز خوبي داشته باشي:gol:

kurosh parsa

عضو جدید
.......

.......

نامردي نيست؟
شايد اوني كه بيشتر ميخواسته بيشتر هم بدست آورده. مثلا 250 تاش مال اونه؟؟؟
آخه هر دو باهم بدست آوردن چجوري ميشه ؟
سیما خانوم خودمونیم این سوال جوابم داره؟!!اگه داره چندتا داره؟!!!:surprised:
اگه بخوای اونطور که شما گفتی جواب بدیم باید نصف کنن.یا اینکه هرکس به اندازه زحمتی که کشیده دریافت کنه.در غیر اینصورت جواب همونی که گفتم:smile:
سرکاریم مگنه؟!!!:biggrin::D

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
با موقعيت ها چانه نزنيم....

با موقعيت ها چانه نزنيم....

در روم باستان، عده اي غيبگو با عنوان سيبيل ها جمع شدند و آينده امپراتوري روم را در نه كتاب نوشتند.سپس كتابها را به تيبريوي عرضه كردند . امپراطور رومي پرسيد : بهايشان چقدر است؟
سيبيل ها گفتند: يكصد سكه طلا
تيبريوس آنها را با خشم از خود راند سيبيل ها سه جلد از كتابها را سوزاندند و بازگشتند و گفتند:قيمت همان صد سكه است . تيبريوس خنديد و گفت:چرا بايد براي چيزي كه شش تا و نه تايش يك قيمت دارد بهايي بپردازم؟
سيبيل ها سه جلد ديگر را نيز سوزاندند و با سه كتاب باقي مانده برگشتند و گفتند:قيمت هنوز همان صد سكه است .
تيبريوس با كنجكاوي تسليم شد و تصميم گرفت كه صد سكه را بپردازد . اما اكنون او مي توانست فقط قسمتي از آينده امپراطوريش را بخواند .
مرشد مي گويد: قسمت مهمي از درس زندگي اين است كه با موقعيتها چانه نزنيم .

پائولوكوئيلو

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.من هم این سوال رو دارم.
چه جوری می تونیم بگیم کائنات همون خداست؟ آخه می گن اگه به چیزی که نمی خوایم فکر کنیم و از کلمات منفی استفاده کنیم کائنات نمی فهمه ما اون رو نمی خوایم و چون بهش فکر کردیم ،همون رو بهمون می ده.ولی خدا که می فهمه !

سلام به شما دوست گرامی
در ادامه صحبت دوستانم باید بگم که کاینات همون خدا نیست بلکه تاثیر گذار برای رسیدن به خواسته هامونه به نظرم!!!
کاینات برای دادن و رسوندن ما به آرزوهامون همانند یه بچه عمل میکنه و اگه ما نخوایم چیزی برخلاف خواسته میده یا چیزی میده که دوست نداشته باشیم!!

همه چیز بدست خالق متعال خلق شده و همه رو برای سعادتمند شدن ما سر راهمون گذاشته
به خواه تا به تو داده شود این حرف رو دکتر آزمندیان تو همایشاش میگه فکر کنم از حضرت عیسی باشه !

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ديگه به جايي رسيدم كه كافيه فقط به خواستم فك كنم تا بهش برسم......خوب و بد نداره هرچي كه به ذهنم برسه اتفاق مي افته.....اينارو گفتم كه بدونين فقط كافي نيست كه فكراي خوشايند رو در خودتون ايجاد كنين بايد از ورود فكراي منفي هم به ذهنتون جلو گيري كنيد........

سلام و صد سلام به شما دوست عزیز
بی صبرانه منتظریم تا تجربیات و بدست آورده هاتون رو برامون شرح بدید(در صورت تمایل)
به نمایندگی از مردم با انگیزه و با انرژی سرزمین موفقیت;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام به سیما خانم عزیز
خب اگه راه پول درآوردنتونم یکی بود میشه گفت که چه جوری میشه سهم بندی کرد!
تازشم اگه این دو نفر باهم راهشون یکی باشه بازهم برمیگرده به میزان خواسته اشون که مبلغ خواستشون رو با چه ایمانی خواستن که بدست بیارن؟؟؟
و اما بابت قاطی خرج کردن نظری ندارم!!!;)
امیدوارم که درست باشه!!!;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام به آقا کوروش عزیز
من گفته شما رو قبول ندارم اگه خواسته یکی قوی تر باشه اون وقت چی؟؟؟؟

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
يک توپ بسکتبال تو دست من تقريباً ١٩ دلار ميارزه​
.

يک توپ بسکتبال تو دست مايکل جوردن تقريباً ٣٣ ميليون دلار ميارزه
.
بستگي داره تو دست کي باشه

.

A tennis racket is useless in my hands.

.

.!

This message is now in YOUR hands.
What will YOU do with it?
It Depends on WHOSE Hands it's in!
Smile Have a Great Day !!!!!
لبخند بزن، روز خوبي داشته باشي:gol:

سلام خیلی خیلی جالب بود امیدوارم که همیشگی باشه!!!

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا انقدر اینجا بی فروغ شده؟؟؟؟
چرا دیگه کسی سوالی نمی پرسه؟؟؟؟چرا بحث راه نمیندازین؟؟؟
تنبل نشین دیگه.................:(:cry:

سلام به این علت که همه منتظریم تا دیگری کاری انجام بده !!!
خب یه سوال میگه برای رسیدن به اهدافت راه مشخص نکنید چرا؟؟؟؟

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به این علت که همه منتظریم تا دیگری کاری انجام بده !!!
خب یه سوال میگه برای رسیدن به اهدافت راه مشخص نکنید چرا؟؟؟؟
چون ممکنه راه کوتاه تر و مناسب تری وجود داشته باشه که تو ازش بی خبر باشی!
پس بهتره وقتی هدف رو انتخاب کردیم انتخاب راه رسیدن به اون هدف رو به عهده کاینات بذاریم!وتمرکزمون رو روی هدفمون بذاریم نه راه رسیدن به اون!!!!!

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدمت تمام دوستان عرض سلام دارم
من دارم امتحان میشم خیلیم سخت!!!
چگونه باید سربلند بیرون بیام؟؟؟

سلام فشفشه عزیز
اول از همه که واست دعا میکنم که حتما سر بلند بیرون بیای چون اعتقاد دارم دعا در حق دوست میگیره

بعدش این امتحان چطوری هست یا تو چه زمینه ایه اصلا؟

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
قانون جاذبه كه ميگن اينجاست؟
اول از همه سلام
دوما خوش اومدین
سوما قاعدتا قانون اینجا نیست. ترجیحا به جای قانون جاذبه می گیم قانون جذب که با سیب نیوتون قاطی نشه.
شما هم اگه دوست داشته باشین می تونین با ما همراه بشین و به هرچی می خواین برسین.
موفق باشید.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون ممکنه راه کوتاه تر و مناسب تری وجود داشته باشه که تو ازش بی خبر باشی!
پس بهتره وقتی هدف رو انتخاب کردیم انتخاب راه رسیدن به اون هدف رو به عهده کاینات بذاریم!وتمرکزمون رو روی هدفمون بذاریم نه راه رسیدن به اون!!!!!

سلام به شما دوست گرامي و عزيز
با بخش اول صحبتت مورد دارم چون من اون حرفو در جواب دوستي گفتم كه ميگفت چرا اينجا بي فروغ!
ولي به نظرت راههاي كوتاه تر رو تو موفقيت ميشه به چي گفت يا بزار سوالم رو طوري ديگه بپرسم چه راهي كوتاه و چه راهي بلند!!!
و بخش انتهايي رو كاملا موافقم و از شما ممنون!!!
;)

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی
در آخرين روز ترم پاياني دانشگاه، استاد به زحمت جعبه سنگيني را داخل کلاس درس آورد. وقتي که کلاس رسميت پيدا کرد، استاد يک ليوان بزرگ شيشه اي از جعبه بيرون آورد و روي ميز گذاشت. سپس چند قلوه سنگ از درون جعبه برداشت و آنها را داخل ليوان انداخت. آنگاه از دانشجويان که با تعجب به او نگاه مي کردند،
پرسيد: آيا ليوان پر شده است؟ همه گفتند: بله، پر شده.
استاد مقداري سنگ ريزه را از جعبه برداشت و آن ها را روي قلوه سنگ هاي داخل ليوان ريخت. بعد ليوان را کمي تکان داد تا ريگ ها به درون فضاهاي خالي بين قلوه سنگ ها بلغزند. سپس از دانشجويان پرسيد:
آيا ليوان پر شده است؟ همگي پاسخ دادند: بله، پر شده!
استاد دوباره دست به جعبه برد و چند مشت شن را برداشت و داخل ليوان ريخت. ذرات شن به راحتي فضاهاي کوچک بين قلوه سنگها و ريگ ها را پر کردند. استاد يک بار ديگر از دانشجويان پرسيد: آيا ليوان پر شده است ؟دانشجويان همصدا جواب دادند: بله، پر شده!
استاد از داخل جعبه يک بطري آب را برداشت و آن را درون ليوان خالي کرد. آب تمام فضاهاي کوچک بين ذرات شن را هم پر کرد. اين بار قبل از اينکه استاد سوالي بکند دانشجويان با خنده فرياد زدند: بله، پر شده!
بعد از آن که خنده ها تمام شد، استاد گفت: اين ليوان مانند شيشه عمر شماست و آن قلوه سنگها هم چيزهاي مهم زندگي شما مثل سلامتي، خانواده، فرزندان و دوستانتان هستند. چيزهايي که اگر هر چيز ديگري را از دست داديد و فقط اين ها برايتان باقي ماندند، هنوز هم زندگي شما پر است.
استاد نگاهي به دانشجويان انداخت و ادامه داد:ريگ ها هم چيزهاي ديگري هستند که در زندگي مهمند، مثل شغل، ثروت، خانه. و ذرات شن هم چيزهاي کوچک و بي اهميت زندگي هستند. اگر شما ابتدا ذرات شن را داخل ليوان بريزيد، ديگر جايي براي سنگ ها و ريگ ها باقي نمي ماند. اين وضعيت در مورد زندگي شما هم صدق مي کند.
در زندگي حواستان را به چيزهايي معطوف کنيد که واقعاً اهميت دارند، همسرتان را براي شام به رستوران ببـريد، با فرزندانتـان بازي کنيد و به دوستان خود سر بزنيد. براي نظافت خانه يا تعميـر خرابي هاي کوچک هميشه وقت هست. ابتدا به قلوه سنگهاي زندگيتان برسيد، بقيه چيزها حکم ذرات شن را دارند.

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز

40 Tips for an Exceptional, Superb & Powerful Life
40 نکته برای داشتن یک زندگی متفاوت، شکوهمند و پرانرژی
1. Take a 10-30 minute walk every day and while you walk, smile. It is the ultimate anti-depressant.
1- روزانه 10 تا 30 دقیقه به قدم زدن بپردازید، و در این حین لبخند بزنید. این برترین داروی ضد افسردگی ست.
2. Sit in silence for at least 10 minutes each day. Buy a lock if you have to.
2- حداقل 10 دقیقه در روز با خود خلوت کنید، در صورت نیاز از قفل در غافل نشوید.
.
.
.
.
دوستان تصمیم دارم هر دفعه دو نکته اش رو براتون بنویسم لطفا در این زمینه با نظرات و پیشنهاداتتون من رو یاری کنید:w17::w16::gol:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامممممم...بعد از یه غیبت یه هفته ای اومدم...
باورم نمی شه..ولی دارم به چیزایی که میخوام ، میرسم انگارررررررررررررررر
خداروشکر.....
;):D:):cool::gol:

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
یه سوال
قانون جاذبه فقط در مورد کارایی که در مورد خودت جواب می ده ؟
مثلا برنده شدن در قرعه کشی نمی شه ؟

چرا نشه به این هرگز شک نکنید که هرچیزیو که احساس خوشی در موردش پیدا کنید در دستان شماست
من با تمام وجودم به این راز و قانون ایمان دارم و خیلی چیزای باور نکردنی به وسیله اون بدست اوردم و بی نهایت از خدا سپاسگزارم
اگر میخواید یه زندگی جادویی رو تجربه کنید در لحظه لحظه زندگیتون ازش استفاده کنید
حتما مستند راز رو بارها و بارها ببینید وبعد از چند بار حسی جدید رو تجربه کنید اینو به عنوان یک دوست بهتون میگم
برای همتون این حس خوشایند رو ارزو میکنم
موفق و سبز باشید:w11:

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خوشبختي... قلمرويي است كه فرمانرواي آن نشاط درون و آرامش روان و نگهبان آن جلوه ي ايمان است...

خوشبختي... احساس وارستگي از همه ي وابستگي ها و آزادگي از همه ي بندگي ها و رهايي از حصار دل مشغولي ها و دل سپردن به دلدار و خود سپردن به معبود است.....