یه چیز حالب!!!!!

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خارجيا بايد بگن يادش بخير زنهاي ايراني چقدر خوشگل بودن چون زنهاي امروزي اونقدر صورتشون رو عمل زيبايي كردن كه ديگه نميشه بهشون زيبا گفت در ثاني اونقدر آرايش ميكنن كه چهره اصلي شون زير آرايش ميمونه و اصلا نميشه تشخيصشون داد.

sanam_el

عضو جدید
عرب یه نژاده ایرانی یه نژاد... کی گفته ایرانیا بیشتر عربن؟؟؟؟ البته در این که اختلاط بین اقوام رخ داده شکی نیست اما درسته سفید نیستیم عرب هم نیستیم... (با احترام به دوستان عرب)
:d :d

ایرانیا سفید نیستن پس چه رنگین؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
حامد جون وقتی طرف یک دختر ایرانی لبنانی باشه مطمئن باش ملکه زیبایی کانادا هم میشه. فقط اونجا نمیگم که قیافه ام بخاطر لبنانی بودن مادر بزرگم هست. در ضمن میگم عضو یک سایت ایرانی بودم که همه دختراش از منم خوشگلتر بودن. اونوقت فکر میکنی ادمین منو مدیر کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا بزرگت ایرانی بود؟؟؟...
نژادپرستی: نخیرم خوشگلیت واسه خاطر رگ ایرانیته :razz:
:D

ایرانیا سفید نیستن پس چه رنگین؟
حق با توئه... من تصور می کردم نژاد ایرانیا متفاوت از نژاد سفید پوست هست... اما الان رفتم و دیدم که یه زیرشاخه از نژاد سفید هست به نام مدیترانه ای ... تا الان فکر می کردم فقط بخشهایی از ایران از نژاد سفید هستن :)

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا بزرگت ایرانی بود؟؟؟...
نژادپرستی: نخیرم خوشگلیت واسه خاطر رگ ایرانیته :razz:
:D

حق با توئه... من تصور می کردم نژاد ایرانیا متفاوت از نژاد سفید پوست هست... اما الان رفتم و دیدم که یه زیرشاخه از نژاد سفید هست به نام مدیترانه ای ... تا الان فکر می کردم فقط بخشهایی از ایران از نژاد سفید هستن :)

من اصلا هم قیافه ام ایرانی نیست . دقیقا شبیه لبنانی هاست

لبنانی ها در ساحل دریای مدیترانه زندگی میکنن .

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا هم قیافه ام ایرانی نیست . دقیقا شبیه لبنانی هاست

لبنانی ها در ساحل دریای مدیترانه زندگی میکنن .
بهرحال اگه خوشگلی بخاطر رگ ایرانیه... با منم بحث نکن:w13:
:lol:
.
.
یعنی لبنانی ها از نژاد سامی نیستن؟؟؟ (عربها از نژاد سامی هستن)

entezar89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیشتر اعراب حاشیه خلیج فارس در مورد دوتای اول تحقیق میکنن از بس هیزن .