به شما ..................؟!به من بگو !!
دلم خونه ، الان سه روز ایمیلمو نیتونم ببینم

آخه من چه گناهی کردم؟؟؟؟استادم مقاله و مطالبو به ایمبلم فرستاده نمیتونم ببینم

به شما ..................؟!به من بگو !!
برای منم یاهو و مسنجر مشکل داره ولی گوگل مشکلی نداره اما من نمی توانم جی میل باز کنم![]()
بابا من حاضرم به جاي فردا همين الان شبونه راهپيمايي كنم تموم شه بره پي كارش...فقط بيان اين مسنجرو منو باز كنن![]()
خوب شد اومدم تو این تالار و تاپیک خوندم چون منم فکر میکردم مشکل از نت هست...منم نمیتونم وارد جی میل و یاهو بشم...
سلام.مرسي از تاپيكي كه زديد.
فك ميكردم مشكل از اينترنتمه!نگو كه مشكل از يه جاي ديگه است!!!
ای ول بابا از ظهر به بعد 3 بار مسنجر رو دلت کردو و دوباره نصب کردم . الان هم کماکان در تلاشم.
ای بگم خدا چیکارتون کنه.....
منم نمیتونم.
کسی میدونه کی قراره درست شه؟
جون من گریه نکن، دخمل به این خانومی که گریه نمیکنه!من این چیزا حال،انقدر گریه میکنم تا باشگاه رو سیل ببره
!من ایمیلمو میخوام . ا ی م ی ل م و م ی خ و ام .
![]()
باشهجون من گریه نکن، دخمل به این خانومی که گریه نمیکنه!
به قول استاتر، فقط باید زمان بگذره... درست میشه...
عآقا محمد شما فکر میکنید واقعا علت باز نشدن ایمیل ها سرعت پایین اینترنت هست؟
ع
لت باز نشدن ایمیل جز این نیست ...........ولی یاهو و گوگل به خصوص که یه مدت باز نمیشدن و البته هنوز هم گوگل باز نمیشه چیز دیگری است .........البته این مسئله به 22 بهمن برنمیگرده .....22 بهمن به راحتی در گوگل سرچ میشه ..........مسئله چیز است که صلاح نمیبینم گفته بشه
ع
لت باز نشدن ایمیل جز این نیست ...........ولی یاهو و گوگل به خصوص که یه مدت باز نمیشدن و البته هنوز هم گوگل باز نمیشه چیز دیگری است .........البته این مسئله به 22 بهمن برنمیگرده .....22 بهمن به راحتی در گوگل سرچ میشه ..........مسئله چیز است که صلاح نمیبینم گفته بشه
اسم جهان رو به زبون نیار جیــــــــــــزه،گناهه،حرامه،نامحرمهاصلا هدف اصليشون از راه اندازي اينترنت ملي همينه كه ارتباط ما را با جهان قطع كنن !!
باید صبر کنیبه شما ..................؟!
دلم خونه ، الان سه روز ایمیلمو نیتونم ببینم
آخه من چه گناهی کردم؟؟؟؟استادم مقاله و مطالبو به ایمبلم فرستاده نمیتونم ببینمآخه شما دستتون درد نکنه ولی مگه میتونید ایمیلمو بهم بدین ................!من فقط یه نگاه کوچولو به ایمیلم میخوام بندازم قول میدم فقط یه کوچولو ، که بتونم از توش مطالبمو دانلود کنم ..................!ای خدا ..................!
من ناراحنم ، خیلیم ناراحنم
مهندس شما کمکی میتونی بکنی ؟
![]()
تقصیر استادتهگناه ما چیه آخه ما تا کی باید این وضعو تحمل کنیم تکلیف من چیه که با استاد راهنمام کار دارم همه سوالامو با mail میپرسم واقعا کیه به این سوالا جواب بده اینترنت ملی دیگه چه صیغهایه
![]()
آقا محمد کیه ؟آقا محمد شما فکر میکنید واقعا علت باز نشدن ایمیل ها سرعت پایین اینترنت هست؟
جز این استع
از اصل قضیه اطلاعی نداریم ولی از فرع قضیه اطلاعاتی داریماگه اطلاعی از اصل قضیه دارین میشه بگین احتمالا کی مشکل حل میشه؟
شما هم زیاد عصبی نباش درست میشههیچوقت به اندازه الان از مسخره بازیاشون عصبی نبودم............................................اه ه ه ه ه ه ه ه![]()
باید صبر کنی
تقصیر استادته
آقا محمد کیه ؟
ولی سرعت پایین علتش نیست چون بقیه ی سایت ها باز میشه راحت اگه سرعت پایین بود بقیه ی سایت ها هم باز نمیشدن
جز این است
از اصل قضیه اطلاعی نداریم ولی از فرع قضیه اطلاعاتی داریم
شما هم زیاد عصبی نباش درست میشه
شما روبات تشریف دارین که رندگیتون با بسته شدن ایمیل تعطیل شده است؟آقا محمد همونه که گفتن همش به خاطر سرعت پایین اینترنته..
3روز هست که زندگی من همزمان با بسته شدن ایمیل ها تعطیل شده. خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا......................![]()
شما روبات تشریف دارین که رندگیتون با بسته شدن ایمیل تعطیل شده است؟![]()
شما به من جسارت کردیییییییییین؟؟؟؟؟؟شما رباتاتون با ایمیل کار میکنن جسارتا؟
نه خیر.
دانشجویی بدبختی هستم که استادم ایران نیست. و رووزانه کارایی که باید انجام بدمو با چند تا اایمیل میفرسته.
شما به من جسارت کردیییییییییین؟؟؟؟؟؟![]()
چرا به اون روبات های بیچاره ی من جسارت میکنین ؟؟ گناه دارنبه خودتون که نه. شاید به اون رباتاتون که با ایمیل کار میکنن.![]()
چرا به اون روبات های بیچاره ی من جسارت میکنین ؟؟ گناه دارن