tifoid
عضو جدید
میدونی عزیز مشکل تو نیستی دیگه از این بازیا خوشم نمیاد
باشه عزیزم هرجور راحت تری ما همون کارو میکنیم
میدونی عزیز مشکل تو نیستی دیگه از این بازیا خوشم نمیاد
خب بهتر از نداشتنش است.نمی بینی افرادی را که همین حد را ندارند؟بله.....ولی این پایین ترین حدشه.
تا حالا فکر کردی چرا عذاب وجدان؟؟؟
خب بهتر از نداشتنش است.نمی بینی افرادی را که همین حد را ندارند؟
کم نیستن کسانی را که به این چیزا می خندن و می گن از جوانی باید استفاده کرد در جوانی باید خوش باشی.............
بله منم میخونم و افتخار میکنم که یه بچه مسلمون و شیعه ام.بله.... متاسفانه تمام(نه تمام به معنای واقعی) مشکلات جامعه به خاطر همین طرز تفکر استفاده از جوانی هستش....در واقع هدر دادن جوانی....
چرا تصمیم گرفتی نماز بخونی؟؟؟
اون موقع اگه نمیخوندم اشتباه میکردم الانم شاید گاهی اوقات بخوام تنبلی کنم ولی با این همه بدی که دارم این حداقل کاریه که میتوننم بکنم...
ااااااااااااااااااااااای کاش میتونستم خوب باشم...
من یه سوال دارم ؟
بنظرتون اگر زمانی که صرف نماز خوندن میکنید یا میکردین بهتر نیست بریم به یه نفر محتاج کمک کنیم ؟
یا بریم به خوانداه ادای احترام کنیم و دستشون رو بگیریم و کمک کشون کنیم ؟
یا یه سری به بیماری بدون ملاقاتی یا خانه سالمندان بزنیم ؟
یه مشکل دیگه ای که ما داریم همین طرز تفکره ...من خودمم خیلی وقتا همین جور راجع به خودم فکر می کنم....
اما من می گم چرا فکر نکنیم همیشه تو بهشت هستیم . اگه کار بدی بکنیم میایم بیرون....ما همش فکر می کنیم بیرون بهشتیم و حالا باید به سختی تلاش کنیم تا بهش برسیم....و خیلی وقتا همین ترس از سخت بودن راه ما رو از ادامه تلاش باز میداره....
سوال مهم من همینه چطور به این طرز فکر رسیدی؟؟؟اون موقع اگه نمیخوندم اشتباه میکردم الانم شاید گاهی اوقات بخوام تنبلی کنم ولی با این همه بدی که دارم این حداقل کاریه که میتوننم بکنم...
ااااااااااااااااااااااای کاش میتونستم خوب باشم...
سوال مهم من همینه چطور به این طرز فکر رسیدی؟؟؟
من میخوام آخر بگم.
شما نمیگی؟؟؟
مگه میدونی اخر تاپیک کجاشه؟
پس نظرت درباره آنهایی که قبلا به ظاهر متدین بودن و کارهای***** نکردن اما وقتی جوانیشون تموم شده فکر کردن خیلی در زندگی ضرر کردن و دیگران حقشون را خوردن و از بقیه عقب افتادن سپس با سرعت خیلی بیشتری سعی کردن جبران کنن چیه؟؟؟بله.... متاسفانه تمام(نه تمام به معنای واقعی) مشکلات جامعه به خاطر همین طرز تفکر استفاده از جوانی هستش....در واقع هدر دادن جوانی....
منظورم بعد از اظهار نظر بچه ها بود.مگه میدونی اخر تاپیک کجاشه؟
پس نظرت درباره آنهایی که قبلا به ظاهر متدین بودن و کارهای***** نکردن اما وقتی جوانیشون تموم شده فکر کردن خیلی در زندگی ضرر کردن و دیگران حقشون را خوردن و از بقیه عقب افتادن سپس با سرعت خیلی بیشتری سعی کردن جبران کنن چیه؟؟؟
نماز می خونین یا نمی خونین؟چرا؟
نه نميخونم
دليل خاصي ندارم
دست گلتون درد نکنه...لطف می کنین.
چرا اونوقت؟؟؟!!!
خب اگه دليلي داري بگو بهتره كه درباره اش بحث بشه.منهم نماز نمیخونم .
میل ندارم علتشو اینجا ذکر کنم چون طبق معمول منجر به بحثهای بی پایان و شعارگونه و احساساتی میشه .