eye to eye
عضو جدید
خیلی جالب بود![]()
بله بله
خیلی جالب بود![]()
خوب نیمه پرلیوان رو ببیننننننننننننننننننننننن دوست مندوست عزیز ،من نیمی از عقایدم و رفتارم با اسلام فرق داره. یعنی فقط نمازش را بخونم، و دیگر هیچ. نمیتونم بپذیرم
دوست داری ادامش بدی اره؟ من نه ازت طلبکارم نه چیزه دیگه این تایپیک جای این حرفها نیست لطفا بسه من حوصلهٔ بحثه الکیو ندارمقرار نیست هرجور دلت بخواد از حرفای بقیه برداشت کنی و طلبکار هم بشی![]()
دوست عزیز ،من نیمی از عقایدم و رفتارم با اسلام فرق داره. یعنی فقط نمازش را بخونم، و دیگر هیچ. نمیتونم بپذیرم
خوب نیمه پرلیوان رو ببیننننننننننننننننننننننن دوست من
کمال مطلق مربوط به خداست
هیچ انسانی کامل نیست
منم ادعایی ندارم که همه چیز اسلامو رعایت میکنم و لی تا جایی که بتونم انجام میدم و سعی میکنم اگه کاری که گفته روانجام ندم حداقل خلافشو انجام ندم
نماز ستون دینه چه ضرری داره نمازتون رو بخونید اگر هم رفتارای دیگتون با اسلام فرق داره؟ به نظر من همین نماز رو بقیه رفتار ادم تاثیر میذاره...
باور کنید من میشناسم ادمایی که آبجو میخورن و نماز میخوننخیلی ممنون دوست عزیز، خیلی خوب امید میدین، ولی به نظر شما میشه یک نفر وضو نگیره و نماز بخونه!!!!!!!! میشه یک نفر آب جو بخوره و نماز بخونه!!!!
البته من هیچ کدوم از شرایط بالا را ندارم ولی مثلا اسلام محرم و نامحرم مشخص کرده که توی محیطی که من هستم فرقی نداره البته سوء برداشت نشه از لحاظ حجاب میگم. هر کاری نیاز به آداب خودش را داره، که شرایط محیط میتونه تاثیر گذار باشه، و با توجه به اینکه چند سال دیگه من دوباره برای همیشه از کشور خارج میشم بی خیال نماز شدم. و خدای که خیلی دوستش دارم را همینطوری شاکرش میشم.
حتی اگه این تغییر رفتار به گوشه نشینی تبدیل بشه و مجبور باشی دور بهترین و نزدیک ترین دوستانت را خط بکشی!!!!!!!
حتی اگه این تغییر رفتار به گوشه نشینی تبدیل بشه و مجبور باشی دور بهترین و نزدیک ترین دوستانت را خط بکشی!!!!!!!
خوب چرا نمیگی چون مسلمانم میگی چون شیعه ام؟منم شیعه هستما ولی جالب بود واسم
ببخشید ولی این تاپیک درباره نمازخوندن هست نه شیعه و سنینماز بی ولایت بی نمازیست/اساس مسجدش بت خانه سازیست
چرا س.... نمیخواهد بداند/وضوی بی ولایت آب بازیست
باور کنید من میشناسم ادمایی که آبجو میخورن و نماز میخونن
ولی یه چیزو بدونین
پذیرشش با خداست که بخشنده است نه من و شما ی جایز الخطا!!!
قرار نیست بخاطر اینکه چیزی بر طبق اصول نیست حتی چیزایی که اصول هستن رو زیر پا بزاریم بگیم چون اون نیست پس بهتر اینم نباشه؟؟
خدا همه جا هست هرجا میرید در پناه حق باشید ولی سعی کنید رو این مسئله هم فکر کنید این شمایید که برا خودتون تصمیم میگیرید این شمایید که سرنوشت خودتونو رقم میزنید نه شرایط؟؟؟؟
بهترین دوستت میتونه خدا باشه ولی مطمئن باش با نماز دوستی رو از دست نمیدی بلکه دوستای جدیدم پیدا میکنی
من خیلی گیرم آره؟؟؟؟![]()
فکر نکنم نماز ادمو به گوشه نشینی بکشونه... نماز اگه تو ادم تغییری بده به سمت خوبیهاست ... مگه نمیگفتی خدا دوستت داره .... همون خداست که تغییر رفتار رو ایجاد میکنه....
انشالله که خدای مهربون بهترین راه رو جلو پاهاتون قرار بدهنه من از بحث کردن با آدم های منطقی و خوش بین لذت می برم، واقعا حرف جالبی زدید، من فکر کنم نیاز به چند روز فکر کردن روی این مسئله دارم.
امید وارم به نتیجه ای که درسته برسم. باز هم تشکر بخاطر راهنمایی های خوبتون.
دوست عزیز من نگفتم که نماز منجر به گوشه نشینی میشه، رفتار هم به دلیل تفکر به خداست و خواسته هاش که تغییر میکنه نه خود خدا تغییر بده،
از راهنمایی شما هم متشکرم و همانطور که بالا گفتم نیاز هست که فکر کرد. برای شما نیز آرزوی موفقیت دارم.
باور کنید من میشناسم ادمایی که آبجو میخورن و نماز میخونن
ولی یه چیزو بدونین
پذیرشش با خداست که بخشنده است نه من و شما ی جایز الخطا!!!
قرار نیست بخاطر اینکه چیزی بر طبق اصول نیست حتی چیزایی که اصول هستن رو زیر پا بزاریم بگیم چون اون نیست پس بهتر اینم نباشه؟؟
خدا همه جا هست هرجا میرید در پناه حق باشید ولی سعی کنید رو این مسئله هم فکر کنید این شمایید که برا خودتون تصمیم میگیرید این شمایید که سرنوشت خودتونو رقم میزنید نه شرایط؟؟؟؟
بهترین دوستت میتونه خدا باشه ولی مطمئن باش با نماز دوستی رو از دست نمیدی بلکه دوستای جدیدم پیدا میکنی
من خیلی گیرم آره؟؟؟؟![]()
نه من از بحث کردن با آدم های منطقی و خوش بین لذت می برم، واقعا حرف جالبی زدید، من فکر کنم نیاز به چند روز فکر کردن روی این مسئله دارم.
امید وارم به نتیجه ای که درسته برسم. باز هم تشکر بخاطر راهنمایی های خوبتون.
دوست عزیز من نگفتم که نماز منجر به گوشه نشینی میشه، رفتار هم به دلیل تفکر به خداست و خواسته هاش که تغییر میکنه نه خود خدا تغییر بده،
از راهنمایی شما هم متشکرم و همانطور که بالا گفتم نیاز هست که فکر کرد. برای شما نیز آرزوی موفقیت دارم.
من انسان صد در صد میگم درست نیست ولی قبول نمازش با خداست نه من که فقط با چشمم میتونم وقایع رو ببینم نه با دلبه نظر خودتون اون فردی که مشروب می خوره و نماز هم میخونه نمازش درسته؟؟؟ مقداری الکل در خونش هست و فکر کنم که اسلام با این مورد خیلی مشکل داشته باشه. من هر چی فکر می کنم این کار غیر منطقی هست.
به نظر خودتون اون فردی که مشروب می خوره و نماز هم میخونه نمازش درسته؟؟؟ مقداری الکل در خونش هست و فکر کنم که اسلام با این مورد خیلی مشکل داشته باشه. من هر چی فکر می کنم این کار غیر منطقی هست.
سوال خیلی خوبی بود میگن نماز واجب وتکلیف مسلمان انسان وظیفه دارد به تکلیفش عمل کند ولی فقط علامت میزنن که این بنده امد حلا به فراخور حالش یکمی بیشتر بعد ممکن بنده خجالت بکشه دیگه مشروب نخوره -تازه اگه بخونه ممکنه این تنها گناهش بشه -اگه نخونه ممکنه به چاهی سقوط کنه که دیگه باز گشتی نباشه دیگه حتی خدا را نشناسد (پناه میبرم به خدا از خودم)به نظر خودتون اون فردی که مشروب می خوره و نماز هم میخونه نمازش درسته؟؟؟ مقداری الکل در خونش هست و فکر کنم که اسلام با این مورد خیلی مشکل داشته باشه. من هر چی فکر می کنم این کار غیر منطقی هست.
لطفا" اينجا رو به تالار شعر و ادبيات تبديل نكنين و حرف خودتونو بزنين
اين اينو گفت ...اون اون حرفو زده
جرات داشته باشين و
مستقل نظر بدين
لطفا" ...