سلام- تو فضای مجازی همدیگه رو نمیشناسن به خاطر همین راحت ارتباط برقرار میکنن اما تو خیابون یا هر جا دیگه که شما رودرو هستید آیا شما با هر کسی ارتباط برقرار میکنید ؟ مسلما نه تا شما از کسی خوشتون نیاد ارتباط برقرار نمیکنید
منم با نظر ایشون موافقم.
سلام- تو فضای مجازی همدیگه رو نمیشناسن به خاطر همین راحت ارتباط برقرار میکنن اما تو خیابون یا هر جا دیگه که شما رودرو هستید آیا شما با هر کسی ارتباط برقرار میکنید ؟ مسلما نه تا شما از کسی خوشتون نیاد ارتباط برقرار نمیکنید
اول باید با فرهنگ کنار بیایم ( چه نوع فرهنگی ) اصلا نصف ما که اینجاییم نمیدونیم فرهنگ چیه؟
باید طی چندین سال این فرهنگ رو تقویت کنیم نه اینکه مردمو با دهکده جهانی آشنا کنیم و دقیقا با همون فرهنگ فسیل شده بخوایم تو این دهکده زندگی کنیم، هر دوره زمانی فرهنگ خودشو میطلبه ، فرهنگ ما دقیقا به سیاست ما و به دینمون وصله... اگه تعصبات آقایون کم بشه و قبول کنن که دنیا یک دهکده جهانیه ( و نمیشه اینو انکار کرد ) و همه مردم به هر نحوی با هم در ارتباط هستن * اون موقع میتونیم امیدی داشته باشیم *
میشه گفت طی 20 سال میشه این فرهنگو تقویت کرد
اوکی منتظرممنظورم این بود فقط اون خانومه کاریت نداره بابت اشتباه تایپیم متاسفم
یکی بهم پیشنهاد داد این بحثو تو پیام خصوصی ادامه بدیم
حق داشت
من دیگه تو این تاپیک این مبحثو ادامه نمیدم
تایید میشهمنم با نظر ایشون موافقم.
اگه اشتباه نکنم شما پسر هستی درسته ؟خدا روشکر دانشگاه من پسرونه هست .............. من دلیلی نمبینم تو محیط واقعی با جنس مخالفم کاری یا حرفی بزنم ......... دلیلی نیست ........... اینجا هم سر یه موضوع هایی بحث میشه حرف میزنیم......چون تو جامعه و دنیای واقعی ....... گرگ زیاده ....
تشکر میکنم از جواااب
اما این دهکده ی جهانی اشکالش بیشتر دهکده ی ایرانی نیست؟؟؟
اگه اشتباه نکنم شما پسر هستی درسته ؟
آخر الزمون شده آیا؟ تو دنیای واقعی گرگ زیاده ، یعنی دخترا ؟!
چرا فکر میکنی دلیلی برای صحبت یا تعامل با جنس مخالفت نداری؟ یعنی شما نصف جامعه رو از دایره ی تعاملاتت حذف کردی ؟ فقط مادر و خواهر و همسر مونده !!
اگه بحث دهکده ....... زیاد کش پیدا کنه، کلا فضای تاپیک عوض میشه و میره به سمت سیاست. که اینم خلاف مقررات باشگاهه و واسه این باشگاه کلا بحث سیاسی تعریف نشدست!
تایید میشه
اگه اشتباه نکنم شما پسر هستی درسته ؟
آخر الزمون شده آیا؟ تو دنیای واقعی گرگ زیاده ، یعنی دخترا ؟!
چرا فکر میکنی دلیلی برای صحبت یا تعامل با جنس مخالفت نداری؟ یعنی شما نصف جامعه رو از دایره ی تعاملاتت حذف کردی ؟ فقط مادر و خواهر و همسر مونده !!
در کل بنظر من اصلا هیچ فرقی نمیکنه.
مثلا چه فرقی میتونه داشته باشه؟
یکی بیاد این سوالو جواب بده.
فکر نمیکنم ندیدن صورت یا قیافه طرف توو روابط بینشون خیلی تاثیر داشته باشه.
تاثیر داره...
شاید برای شما نه ولی برای خیلیها بله...
واسه منم این سوال همیشه بوده ! و یه چند وقتی تصمیم گرفتم یه چیزی شبیه همونی باشم که توی فضای مجازیم ، عکس العملا متفاوت بود ! ولی بعدش تصمیم گرفتم که همون رسمی باشم ، چون متوجه شدم یه کسایی واقعا نظر بدی رو بهم پیدا کرده بودن !!! و خلاصه اینکه بعنوان یه دختر واسم بد تموم شد ... تا جایی که تو بعضی از جمعا می شد که وقتی همه راحت بودن من خیلی خشک شده بودم تا اون نظرا در موردم برگرده واقعا جهان سوم ماییم!
من با شما موافقم دقیقا تاثیر داره ، اگه کسی ادعا میکنه یا واقعا تا الان با کسی حرف نزده یا با چشمان بسته همیشه حرف میزنه
همچین چیزی امکان نداره.... من نمیدونم چطور ایشون همچین حرفی میزنه ( اگه تو 10 نفر 1 نفر حرف شما رو تایید کرد من هیچی نمیگم دیگه ) البته با دلیل .....
من با حرف این خانم موافقم
اقای mute بخدا با این حرفام قصد بدی ندارم ، خدایی نکرده سوء تفاهم نشه
فکر نمیکردم سطح تاپیک یه دفه اینقدر پایین بیاد.چند ساعت پیش بحث سر یه چیز دیگه بود.حالا اومدم دیدم یکی از پولش گفته یکی از زیبایی یکی از......
موضوع بحث از هدف تاپیک خیلی فاصله گرفته.
در دنیای مجازی 99 درصد افراد یه نقاب خوشکل و شیک به صورت زدن که تمام زشتی ها و کم و کسریهاشونو پوشونده و لی در دنیای واقعی اینطور نیست.
در دنیای مجازی همه باشعور با فرهنگ روشن فکر با شخصیت هستن ولی در دنیای واقعی خیلی مواقع نمیتونن اینطور باشن.
اینجا هیچکس هیچ صدمه ای نمیتونه بزنه ولی در واقعیت کلی گرگ سر راهت نشسته.پسر ودختر هم نداره تو هر دوصنف هست.
واسه اینه که اینجا همه چی ارومه ولی اون بیرون نه.به قول دوستمون کافیه چند روز امتحان کنی.همون برخوردیو که اینجا با جنس مخالفت داری بیرونم داشته باش.به 3 روز نکشیده کارت تمومه.
خلاصه جامعه ما جنبه اینو نداره که بخاد مثه جامعه مجازیمون بشه
چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
محرومیت «آمنه» از دیه دو چشم/ فقط دیه صورت و سایر اعضا قابل دریافت است | گفتگوی آزاد | 11 | ||
اگه يكي از اعضا ... | گفتگوی آزاد | 26 | ||
كنفرانس ياهو اعضا | گفتگوی آزاد | 38 | ||
ه | مشکلات حقوقي اعضا... | گفتگوی آزاد | 12 |