به نظر من هییییییییییچ فرقی نمی کنه و من خودم هر جایی تا وقتی یک سری مرز ها حفظ بشه رفتارم یکسانه!!!
چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
چاخان میکنی
واقعا سوال خوبيه به نظر من بيشتر به خاطر غرور پسرا و دختراست كه نميخان به هم رو بدن
واقعا سوال خوبيه به نظر من بيشتر به خاطر غرور پسرا و دختراست كه نميخان به هم رو بدن
البته اگه خودمون از دید منفی به این قضیه نگاه نکنیم و ظرفیت تعاملات مثبت اجتماعی رو داشته باشیم![]()
بیرون ناز میکنن مگر نه از خداشونهچرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
اتفاقا باید تو محیط واقعی این تعاملات بیشتر شه!!!!!!!!!!!!!!!!من خودم این باشگاه با بعضی ها حرف میزینم ....... ولی تو عمرم تو محیط واقعی یک کلمه هم با کسی حرف نزدم......
قبول کنید که نمیشه از دید منفی بهش نگاه نکرد چون اکثرا جنبه این گونه تعاملات را ندارند و آن را با دوستیابی و عشق و عاشقی اشتباه می گیرند و همواره به دنبال این گونه تعاملات هستند نه تعاملات مثبت اجتماعی،چه در واقعیت و چه در فضای مجازی!!!
فضای مجازی فقط شرایط برقراری ارتباط را آسانتر می کند ولی اگر آدمها، همان آدمها باشند همواره کاری را می کنند که می خواهند چه در در دنیای واقعی چه در دنیای مجازی و هیچ چیز نمی تواند جلویشان را بگیرد.شاید این هم نتیجه همون محدودیتی است که شما به آن شاره کردید.
چطور فرق میکنه. یعنی ارتباط کم تر میشه یا بیشتر؟چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
دقيقا همينه.يا حداقل من كه اينجوريم.البته من اينجام به پسرا رو نميدمواقعا سوال خوبيه به نظر من بيشتر به خاطر غرور پسرا و دختراست كه نميخان به هم رو بدن
والا من ک تو هیچ کدومش راحت نیستم...نمیدونم شاید چون مغرورم...و فکر میکنم 99درصد اقایون بی جنبه تشریف دارن ...ببخشیداااااچرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
اتفاقا باید تو محیط واقعی این تعاملات بیشتر شه!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا پدر اونی که بانی احداث دانشگاه تو ایران بود رو بیامرزه! دانشگاه یه حسنی که داره اینه که این تعاملات توش بیشتره، مخصوصا تو کلاسای آتلیه ای! این باعث میشه که آدما شناخت بیشتری به همدیگه داشته باشن و سطح فکری دیگران و نوع برخورد با مسائل رو هم محک بزنن!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محرومیت «آمنه» از دیه دو چشم/ فقط دیه صورت و سایر اعضا قابل دریافت است | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
اگه يكي از اعضا ... | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
كنفرانس ياهو اعضا | گفتگوی آزاد | 38 | |
ه | مشکلات حقوقي اعضا... | گفتگوی آزاد | 12 |