یه خبر خیلی خیلی مهم!!!!!!!!

ر.میرعماد

عضو جدید
کمتر از هشتاد (80)ساعت تا آخر ماه رمضون مونده!:warn: دیگه خیلی وقت نداریم . بیاین هر آرزوی برای هم داریم و هر چی از خدا می خوایین رو بگین تا بقیه ام آمین بگن ، تا ان شا ا... خدا تا آخر ماه رمضون حاجت روا کنه همه رو. {اگه نمی تونین بنویسید (خیلی خصوصیه ) پیام خالی بزارین}.:gol: البته اگه دوست دارین.:gol:
التماس دعا:heart:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایاااااااااااااااااا به من یه ... ... بده :surprised:
آمین :w16:

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمتر از هشتاد (80)ساعت تا آخر ماه رمضون مونده!:warn: دیگه خیلی وقت نداریم . بیاین هر آرزوی برای هم داریم و هر چی از خدا می خوایین رو بگین تا بقیه ام آمین بگن ، تا ان شا ا... خدا تا آخر ماه رمضون حاجت روا کنه همه رو. {اگه نمی تونین بنویسید (خیلی خصوصیه ) پیام خالی بزارین}.:gol: البته اگه دوست دارین.:gol:
التماس دعا:heart:

به نظرت این که گفتی یه خبر خیلی خیلی مهم بود

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
خدایا بچه هارو به آرزوشون برسون ! ( خیلی کلی بود )

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا بچه هارو به آرزوشون برسون ! ( خیلی کلی بود )
بابا این سفید بلا داروی کچلی میخواد!!!!!!!

Al Pacino

عضو جدید
شیخ صدوق رحمة الله علیه برای وداع ماه مبارک رمضان دعائی ذکر کرده که می‏گوید: ابو بصیر از امام صادق (علیه السلام) روایت کرده که حضرت فرمود:
بار پروردگارا تو خود گفتی در کتاب مقدس که بر نبی مرسلت نازل فرموده‏ای و قول تو حق است که ماه رمضان که در او قرآن نازل شده و مایه هدایت و رستگاری مردم و دلائل آشکار از هدایت و وسیله تشخیص حق از باطل می‏باشد، اینک ماه رمضان به پایان رسید «و فیوضاتش تا سال آینده از ما قطع شد» پس تقاضا می‏نمایم از تو به آبروی گرامیت، و کلمات تام و تمامت، اینکه اگر بر من گناهی باقی مانده ( و پاک نشدم) که هنوز آن گناهم را نیامرزیدی، و اراده حسابرسی او را داری، یا می‏خواهی به آن گناه باقیمانده عذابم کنی، و یا به اندازه گناهم عقوبت نمائی، تا اینکه طلوع کند فجر این شب، یا پایان پذیرد این ماه مبارک، مگر آنکه آن گناهانم را بیامرزی و از تقصیرم در گذری، ای مهربانترین مهربانان.

الهی آمین.

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگ زدی زیرش چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w43:
:D:D:D:D
نترس ازین داروی کچلی که زدی کلی خوشجیل موشجیل میشی!!!!!!!!!:love::love::love:
خدای من خدای خوبو نازم من و قلبم کوچکم دوس داریم که ان شالله تا 100 سال آینده توی هیچ کشوری از این بلایای طبیعی نیاد چون پولشو ما باید بدیم!:w12::wallbash:
:love::love::love::love:
این شماره سیندیم برسون به ما که کلی امره خیره!!!!!!:love::love::love: