بنظر من بریدن از زندگی معنی نمیده. یعنی نباید معنی بده!
تا تجربه نکنی که ایشالا نکنی برات بی معنیه...
ببینم تو میکی موسی؟؟؟؟؟

بنظر من بریدن از زندگی معنی نمیده. یعنی نباید معنی بده!
بیو دوتایی همه باشگاهو بیکاریم آباد شه![]()
بیو بغلمممممممممممممممممم پس![]()
دوست گلم هدف با آرزو خیلی فرق داره ...وقتی به هدفت نرسی میشه آرزو... آرزو دست نیافتنی تر میشه... اونوقته که به آرزوهات میخندن..هدفتو عض میکنی ... ولی اینبار اشتباست...
خودت میخای ولی بقیه چوب لا چرخت میکنن...
ترجیح میدی همینطوری بگذره تا هدفی داشته باشی
من مونتظرم سانازم تو هم مونتظر ساناز باش زودتر بویاد.تو باشگاه متظرش نیستم... ولی در راستای حفظ میحط زیست بیا تو باشگاه منتظر بمونیم..تو منتظر سانازی من منتظر کی باشم!!!؟؟
بیاااااااااا بغلممممممممم..بیا بغلم..بیا بغلممم میخااام..
عه استغفرالله....
من اصا نیدونم جریان چیه شوخو کردم هوات عبض شه نخندیدم بهت که![]()
هلنیچی میگیییی..؟؟منظورم به تو و اینجا نیس اصن. آبجی کوچیکه تو هر چی هم بگی من پشتِ گوش میندازم
جز خوبیهات که جز خوبی هم چیزی نداری
حالا تکلیف چیه..؟؟خخخخخ
دوست گلم هدف با آرزو خیلی فرق داره ...
هدف یعنی یه چیزی که روی کاغذ میاد و براش برنامه ریخته میشه .
اگه به هدفت نرسیدی باید ببینی که چرا نرسیدی نه اینکه خسته بشی ... نه اینکه با مسخره کردن چند نفر کنارش بذاری و عوضش کنی . اگه حاضر نیستی واسه هدفت جون بدی اون هدف نیست یا بهتره بگم اصن هدف تو نیست .
شکست خوردن توی مسیر هدف خجالت نداره افتخار داره . حداقلش اینه که میدونی واسه چی شکست خوردی نه مثل 97 درصد آدمای دنیا که اصن نمیدونن واسه چی به دنیا اومدن .
من نمیدونم چه هدفی داری و نمیدونمم که چقد توی مسیر رسیدن بهش نا امید شدی ... اما اون هدفی که توی ذهنت داری امکان پذیر و قابل دستیابیه
همه ما توی مسیر رسیدن به اهدافمون تا دلت بخواد نا امید شدیم و سختی های زیادی کشیدیم اما اینو یادت باشه که توی هر شرایطی دست از اهدافت نکشی .
مگه میشه از دست تو ناراحت شد!!!راس موگووووووووووووووووووووووووووووووووووووی؟؟؟یوووووووووووووووووووووووووووووووهووووووووووووووووووووووووو![]()
![]()
فیک کردم ناراحت شودی عذاب ووجدان گیرفتم![]()
من مونتظرم سانازم تو هم مونتظر ساناز باش زودتر بویاد.![]()
چیرا خو چیرا استغفار![]()
نباید اجازه بدی که دزدان رویاها اهدافتو ازت بدزدن ... اصن نباید اجازه بدی که اهدافت تبدیل به آرزو بشن .میدونم که فرق داره.میگم وقتی به هدف نرسی یا ازش خیلی دور شی و دست نیافتنی بشه اونوقت میشه آرزو...
احتمالا منم جز اون نودهفت درصدم... حالا چرا نودوهفت؟؟دقیق بود..!!
ممنون از حرفای خوب و مثبت![]()
عشخخخخخخخخخخخخخخخخخخ هلی هسدی آجی بزرگووووووووووی خوشلمممممممممممممگه میشه از دست تو ناراحت شد!!!![]()
استفار واسه آواز خوندنم دیگه تو این شباا...داشتم اون آهنگه رو میخوند..بیا بغللللللللمممم..میخااااااااااام قرش بدییییییییییییی![]()
نباید اجازه بدی که دزدان رویاها اهدافتو ازت بدزدن ... اصن نباید اجازه بدی که اهدافت تبدیل به آرزو بشن .
دوتا دزد توی دنیا داریم که به دزدای رویاها معروفن ...
اولی زمان ... دومی افراد منفی
خدا توی قرآن میگه و اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما ...
یعنی چی ؟! یعنی زمانی که انسان های نادان ( منفی ) تورو مورد خطاب قرار دادن بهشون سلام کن و از کنارشون بگذر . به همین راحتی![]()
ساناز بویا بیریم تو باشگاه دیرخت بوکاریم پ کوجایی![]()
خودیتو نیجات بیده از دست نتاین نت روووووووووووووووو چه کااااااااااار کنممممممممممممم..!!!؟؟
بزنم تو دهنش...خخخخخخخ
من دارم میکارم...![]()
خودیتو نیجات بیده از دست نت![]()
تو دیرخ بیکار من گلدس به دست هم دهیم به مهر باشگاه رو کنیم آباد![]()
![]()
![]()
بیکارر.. بوووکاااارررر...
سروووو زیر پای منم داره بزر میده![]()
همین درختایی که میکاری شب تو حیاط خونتون میان میترسوننت![]()
بازم بارون اومد راستی؟
چقدر خوب گفتی
ولی فقط از کنار غریبه ها میشه به راحتی گذشت...
ارزون حیساب کن محصولاتتو موشتری شیم خخخامروز دیگه فکر کنم بذرها جاشونو به محصولاتِ پربار بدن...![]()
نه بااااووو..یه دوتا دونه ریخت..چن روزه جهنم دو.باره شروع شده.. لحظه شماری برای اتمام تابستون شروع شد..
آی هِیت تابستون![]()
الوووووو
کسی نیست؟
حوصلمان سر رفت
عمو متفکر زیر حوصلتو کم کن سرنره!![]()
اتی کو؟ ای بابا ، یعنی چه، سابقه نداشته این همه غیبت کنه :|
درسشو حذف کنینچرا سابقهء دو هفته غیبت رو هم داشته.خخ
اتی کو؟ ای بابا ، یعنی چه، سابقه نداشته این همه غیبت کنه :|
شاید رفته احیا کرده آدم شدهنمیدونم کجاست! اره منم نگرانشم!![]()
شاید رفته احیا کرده آدم شده![]()
اصن آدم نشدهدرست صحبت کن دوست عزیز.به عخش من توهین نکن!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
P | یک جمله برای او که دوستش داشتید/دارید: | زنگ تفريح | 710 | |
![]() |
یه جمله از خودتون برای نفر قبلی بنویسید(حتما از خودتون باشه) | زنگ تفريح | 126 | |
![]() |
یه جمله واسه کسی که ازش دلگیری بنویس | زنگ تفريح | 61 | |
![]() |
اخرین جمله زندگیت چیه؟ | زنگ تفريح | 38 | |
![]() |
جمله های یهویی اما عمیق | زنگ تفريح | 55 |