&یه جمله به کسی که از زندگی بریده&

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیو دوتایی همه باشگاهو بیکاریم آباد شه

بیو بغلمممممممممممممممممم پس

تو باشگاه متظرش نیستم... ولی در راستای حفظ میحط زیست بیا تو باشگاه منتظر بمونیم..:Dتو منتظر سانازی من منتظر کی باشم!!!؟؟
بیاااااااااا بغلممممممممم..بیا بغلم..بیا بغلممم میخااام..
عه استغفرالله....

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
وقتی به هدفت نرسی میشه آرزو... آرزو دست نیافتنی تر میشه... اونوقته که به آرزوهات میخندن..هدفتو عض میکنی ... ولی اینبار اشتباست...
خودت میخای ولی بقیه چوب لا چرخت میکنن...
ترجیح میدی همینطوری بگذره تا هدفی داشته باشی
دوست گلم هدف با آرزو خیلی فرق داره ...
هدف یعنی یه چیزی که روی کاغذ میاد و براش برنامه ریخته میشه .
اگه به هدفت نرسیدی باید ببینی که چرا نرسیدی نه اینکه خسته بشی ... نه اینکه با مسخره کردن چند نفر کنارش بذاری و عوضش کنی . اگه حاضر نیستی واسه هدفت جون بدی اون هدف نیست یا بهتره بگم اصن هدف تو نیست .

شکست خوردن توی مسیر هدف خجالت نداره افتخار داره . حداقلش اینه که میدونی واسه چی شکست خوردی نه مثل 97 درصد آدمای دنیا که اصن نمیدونن واسه چی به دنیا اومدن .

من نمیدونم چه هدفی داری و نمیدونمم که چقد توی مسیر رسیدن بهش نا امید شدی ... اما اون هدفی که توی ذهنت داری امکان پذیر و قابل دستیابیه

همه ما توی مسیر رسیدن به اهدافمون تا دلت بخواد نا امید شدیم و سختی های زیادی کشیدیم اما اینو یادت باشه که توی هر شرایطی دست از اهدافت نکشی .

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو باشگاه متظرش نیستم... ولی در راستای حفظ میحط زیست بیا تو باشگاه منتظر بمونیم..:Dتو منتظر سانازی من منتظر کی باشم!!!؟؟
بیاااااااااا بغلممممممممم..بیا بغلم..بیا بغلممم میخااام..
عه استغفرالله....
من مونتظرم سانازم تو هم مونتظر ساناز باش زودتر بویاد.

چیرا خو چیرا استغفار

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصا نیدونم جریان چیه شوخو کردم هوات عبض شه نخندیدم بهت که

هلنیچی میگیییی..؟؟:surprised: منظورم به تو و اینجا نیس اصن. آبجی کوچیکه تو هر چی هم بگی من پشتِ گوش میندازم :D جز خوبیهات که جز خوبی هم چیزی نداری :w20: حالا تکلیف چیه..؟؟خخخخخ

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
هلنیچی میگیییی..؟؟:surprised: منظورم به تو و اینجا نیس اصن. آبجی کوچیکه تو هر چی هم بگی من پشتِ گوش میندازم :D جز خوبیهات که جز خوبی هم چیزی نداری :w20: حالا تکلیف چیه..؟؟خخخخخ

راس موگووووووووووووووووووووووووووووووووووووی؟؟؟یوووووووووووووووووووووووووووووووهووووووووووووووووووووووووو

فیک کردم ناراحت شودی عذاب ووجدان گیرفتم

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گلم هدف با آرزو خیلی فرق داره ...
هدف یعنی یه چیزی که روی کاغذ میاد و براش برنامه ریخته میشه .
اگه به هدفت نرسیدی باید ببینی که چرا نرسیدی نه اینکه خسته بشی ... نه اینکه با مسخره کردن چند نفر کنارش بذاری و عوضش کنی . اگه حاضر نیستی واسه هدفت جون بدی اون هدف نیست یا بهتره بگم اصن هدف تو نیست .

شکست خوردن توی مسیر هدف خجالت نداره افتخار داره . حداقلش اینه که میدونی واسه چی شکست خوردی نه مثل 97 درصد آدمای دنیا که اصن نمیدونن واسه چی به دنیا اومدن .

من نمیدونم چه هدفی داری و نمیدونمم که چقد توی مسیر رسیدن بهش نا امید شدی ... اما اون هدفی که توی ذهنت داری امکان پذیر و قابل دستیابیه

همه ما توی مسیر رسیدن به اهدافمون تا دلت بخواد نا امید شدیم و سختی های زیادی کشیدیم اما اینو یادت باشه که توی هر شرایطی دست از اهدافت نکشی .

میدونم که فرق داره.میگم وقتی به هدف نرسی یا ازش خیلی دور شی و دست نیافتنی بشه اونوقت میشه آرزو...
احتمالا منم جز اون نودهفت درصدم... حالا چرا نودوهفت؟؟دقیق بود..!!

ممنون از حرفای خوب و مثبت :)

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
راس موگووووووووووووووووووووووووووووووووووووی؟؟؟یوووووووووووووووووووووووووووووووهووووووووووووووووووووووووو

فیک کردم ناراحت شودی عذاب ووجدان گیرفتم
مگه میشه از دست تو ناراحت شد!!! :child:
من مونتظرم سانازم تو هم مونتظر ساناز باش زودتر بویاد.

چیرا خو چیرا استغفار

استفار واسه آواز خوندنم دیگه تو این شباا...داشتم اون آهنگه رو میخوند..بیا بغللللللللمممم..میخااااااااااام قرش بدییییییییییییی :D

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
میدونم که فرق داره.میگم وقتی به هدف نرسی یا ازش خیلی دور شی و دست نیافتنی بشه اونوقت میشه آرزو...
احتمالا منم جز اون نودهفت درصدم... حالا چرا نودوهفت؟؟دقیق بود..!!

ممنون از حرفای خوب و مثبت :)
نباید اجازه بدی که دزدان رویاها اهدافتو ازت بدزدن ... اصن نباید اجازه بدی که اهدافت تبدیل به آرزو بشن .

دوتا دزد توی دنیا داریم که به دزدای رویاها معروفن ...

اولی زمان ... دومی افراد منفی

خدا توی قرآن میگه و اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما ...

یعنی چی ؟! یعنی زمانی که انسان های نادان ( منفی ) تورو مورد خطاب قرار دادن بهشون سلام کن و از کنارشون بگذر . به همین راحتی :)

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه میشه از دست تو ناراحت شد!!! :child:

استفار واسه آواز خوندنم دیگه تو این شباا...داشتم اون آهنگه رو میخوند..بیا بغللللللللمممم..میخااااااااااام قرش بدییییییییییییی :D
عشخخخخخخخخخخخخخخخخخخ هلی هسدی آجی بزرگووووووووووی خوشلمممممممممممم

بیذا این شبا تموم شه یه تفلد راه میندازیم حسووووووووووبی

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساناز بویا بیریم تو باشگاه دیرخت بوکاریم پ کوجایی

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
نباید اجازه بدی که دزدان رویاها اهدافتو ازت بدزدن ... اصن نباید اجازه بدی که اهدافت تبدیل به آرزو بشن .

دوتا دزد توی دنیا داریم که به دزدای رویاها معروفن ...

اولی زمان ... دومی افراد منفی

خدا توی قرآن میگه و اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاما ...

یعنی چی ؟! یعنی زمانی که انسان های نادان ( منفی ) تورو مورد خطاب قرار دادن بهشون سلام کن و از کنارشون بگذر . به همین راحتی :)

چقدر خوب گفتی ;)
ولی فقط از کنار غریبه ها میشه به راحتی گذشت...

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نت روووووووووووووووو چه کااااااااااار کنممممممممممممم..!!!؟؟
بزنم تو دهنش...خخخخخخخ
من دارم میکارم... :D
خودیتو نیجات بیده از دست نت

تو دیرخ بیکار من گل
دس به دست هم دهیم به مهر باشگاه رو کنیم آباد

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:
همین درختایی که میکاری شب تو حیاط خونتون میان میترسوننت

بازم بارون اومد راستی؟

امروز دیگه فکر کنم بذرها جاشونو به محصولاتِ پربار بدن... :cry::biggrin:
نه بااااووو..یه دوتا دونه ریخت..چن روزه جهنم دو.باره شروع شده.. لحظه شماری برای اتمام تابستون شروع شد..
آی هِیت تابستون:confused:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
چقدر خوب گفتی ;)
ولی فقط از کنار غریبه ها میشه به راحتی گذشت...

هدف و رؤیا دوست و غریبه نمیشناسه ... آدم منفی ، منفیه و باید کنار گذاشته بشه ! ;)

من به خاطر رؤیاهام عزیزترین کسای زندگیم رو که به شدت بهم منفی میدادن رو کنار گذاشتم ... نه اینکه از زندگیم حذفشون کنم . فقط تایم بیشتری رو باید آدمای مثبت میگذرونم

چون من معتقدم شرایط زندگی ، روحی ، مالی ، اجتماعی و ... من میانگین 5 نفر از آدماییه که من زیاد باهاشون در ارتباطم ... من توی انتخاب این 5 نفر دیگه اشتباه نمیکنم ;)

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز دیگه فکر کنم بذرها جاشونو به محصولاتِ پربار بدن... :cry::biggrin:
نه بااااووو..یه دوتا دونه ریخت..چن روزه جهنم دو.باره شروع شده.. لحظه شماری برای اتمام تابستون شروع شد..
آی هِیت تابستون:confused:
ارزون حیساب کن محصولاتتو موشتری شیم خخخ