متال جان شما هنوز مثل گذشته زود از کوره در میریای کاش یک صدم حساسیت شما و برخی دوستان در مورد توهین به استاد(!!!) , حساسیت نسبت به توهین به اسلام و پیامبر و قرآن و خدا و .... که به وفور در تاپیک های دوستانتون یافت میشه , وجود داشت!!!
قضیه ی توهین نیست.
یک حقیقته.
شجریان میاد تو مستندش میگه روحانیت موسیقی رو رقیب خودش میدیده ! اینجا باید گفت شما خیلی اشتباه می فرمایید (مودبانه ش رو گفتم!)
ایشون موقعی که دسته دسته بسیجی های این ملت واسه حفظ ناموس و اسلام و خاک کشور پر پر می شدند کجا بودند؟!
چرا اون موقع صداشون رو خرج جوونای ما نمی کردند؟
چطور الآن شدند صدای یک اقلیت شمیران نشین که رو خون شهدای وطن رژه می رفتند؟!
چطور الآن آواره ی شبکه های صهیونیستی شدن ؟! همون شبکه هایی که دست صاحبانشون به خون ملت ایران آلوده است!
پاسخ همه ی اینا روشنه.
شجریان لیاقت خوندن واسه شهدا رو نداره.
شجریان لیاقتش خوش رقصی واسه شبکه های صهیونیستی.
چطور ربنای شجریان شده نغمه ی خاطره انگیز این ملت؟
نکنه بی بی سی و صدای آمریکا پخشش کردند؟!
نخیر.
همین رادیو و صدا و سیما ی جمهوری اسلامی شجریان رو شجریان کرد. همین رادیو و صدا و سیما هم درستش می کنه.
واقعا" برای شجریان متاسفم که آخر عمری خودش رو منفور ملت کرد .
بعد معامله ای با دنیا و آخرتش کرد.
ببینید حمایت از استاد دلیل بر این نیست که ما از اسلام طرفداری نکنیم هیچ منافاتی با هم ندارند
خوب به نظر من استاد نظرش رو گفته وممکنه اشتباه کرده باشند
در جنگ فقط جوانان بسیجی مد نظر شما نبودند
وقتی ما اینقدر در داخل محدودیت داریم و تا به حال حتی یکبار شاهد دعوت استاد به یک برنامه ی تلویزیونی نبودیم
خب نباید توقع کنیم که استاد برای صحبت کردن به بی بی سی نره
من فکر می کنم ما لیاقت شنیدن صدای استاد اواز ایران را نداریم چون به راحتی به ایشان توهین میکنیم افترا می زنیم و بجای ایشان تصمیم میگیریم.....
اشتباه میکنی شجریان بخاطر صدای گرمش و هنرش شجریان شد
اگر تمام سخنان شما درست هم باشد
ذرای از ارادت بنده نسبت به استاد کم نمیشه چون معتقدم نه یک نوجوان نه هیچ کس دیگری نمیتونه جایگزین ایشان در اواز ایران شود
درود بر هنر و هنر مندان ایرانی