یادتونه اولین عشق کی بودین؟

mehrnaznazemi

عضو جدید
NYC : داشتم تاپیک اولین عشقت و میخوندم. الببتتتته که من ربطی نداره ولی اگر راه داره این عشق 21 ساله رو یه جوری ردش کن بره، آخر و عاقبت نداره. از این ماجرا ها دیدم. یه بار همچین اتفاقی برای بهترین دوستم افتاد بهش گفتم اگر رابطه شو با دختره قطع نکنه دوستیم رو باهاش بهم میزنم، همین اتفاقم افتاد. خلاصه خیلی اوضاع بدی شد هم واسه دوست من هم واسه دختره. البته دوباره با دوستم دوست شدم چون شدیدا به همدردیه من احتیاج داشت. خلاصه می خواستم بگم الکی چیزی بهت نگفتم اگر راه داره تمومش کن.:gol:

mehrnaznazemi :نمیدونم از چیزی که خوندی چی درک کردی چون من زیاد واضح توضیح ندادم
اما اگه باور کنی که هیچ راهی برای رد کردنش در حال حاضر ندارم خوشحال میشم
البته خیلی خیلی کنترل شده باهاش برخورد میکنم و حواسم حسابی جمع هست
از این که راهنماییم میکنی ممنونم
اما منم کم زرنگ نیستم خیالت از این نظر راحت باشه
بازم ممنونم.​

NYC : مطمئن باش باور میکنم، منظور من اون حسی هست که شما یادش میندازین. مطمئنا برای سرگرمی که به شما اس.ام.اس نمیده ! یه حسی داره دیگه. همین که یه مقدار خیلی خیلی کمی فکر اون رو از همسرش دور کنید بازم خیلیه دیگه. بازم بگم که به من ربطی نداره فقط به عنوان کسی که تجربه کرده میگم امید وارم ناراحت نشی.:gol:

mehrnaznazemi : نه عزیزم من ناراحت که نمیشم هیچ خوشحال هم میشم از راهنمایی دیگران استفاده کنم
تو هم به من لطف میکنی
اما در حال من الان دارم کمکش میکنم که برگرده پی زندگیش
اون داشت دنبال کسی میگشت که واسه خودش داشته باشه غیر از همسرش
منم همین رو بهش گفتم و گفتم اگه از من جواب نه نمیشنوی واسه اینه که من از خودم و ذاتم و دلم خبر دارم و میدونم که اصلا کاری نمیکنم که تو از زندگیت کنده بشی ولی جنس خودم رو خوب میشناسم و میدونم که اگه کسی دیگه جای من بیاری ممکنه چه بلایی سر تو و زندگیت بیاره
بنابراین در وضعیت فعلی که اون از زندگیش تا بینهایت شاکیه و داره خلاء خودش رو اینجوری پر میکنه فکر میکنم بهترین کاره چون دارم کاری میکنم که به اون زندگی وابسته تر بشه تا من و وقتی گله و شکایتش رو میگه من همیشه واسش میگم که اگه من بودم بدتر میکردم
نگران زندگی و همشر اون نباش من خودم زنم و یه همچین دردی رو کشیدم و نمیذارم زن دیگه ای این درد رو تجربه کنه واسه همین کاملا میدونم که چطور برخورد کنم
واقعا ازت ممنونم.​

NYC : توضیحاتت واقعا من رو قانع کرد.​

mehrnaznazemi : خدا رو شکر یه ادم منطقی تو این سایت پیدا شد تا بجای نصیحت و سرکوفت دو کلام حرف حساب بخواد بشنوه.​

تا بینهایت ازت ممنونم
نمیدونم چطور شد دوباره اومدی اینجا و سر زدی ولی انگار خدا از آسمون فرستادت
بازم ممنونم
تنها راهی که میتونم ازت تشکر کنم اینه که هر جا پست یا تاپیک میذاری یه tnx واست بذارم تا امتیاز بگیری
ممنونم :gol::gol::gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: NYC

mehrnaznazemi

عضو جدید
تا بینهایت ازت ممنونم
نمیدونم چطور شد دوباره اومدی اینجا و سر زدی ولی انگار خدا از آسمون فرستادت
بازم ممنونم
تنها راهی که میتونم ازت تشکر کنم اینه که هر جا پست یا تا÷ک میذاری یه tnx واست بذارم تا امتیاز بگیری
ممنونم :gol::gol::gol::gol::gol:

ای ول میبینم که دیگه همه ساکت شدن و کسی چیزی واسه گفتن نداره .امیدوارم همه یاد گرفته باشین که قبل از هر نوع برداشت و قضاوتی به اصل موضوع فکر کنین و بعد تند و تند ابراز احساسات کنین. فکر کنم این درس خوبی باشه .ncy ازت ممنونم اصلا فکر نمیکردم گفتگوی دیشبمون یه جای به درد بخوره :gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

• Like
واکنش ها: NYC

catalonia

عضو جدید
همیشه فقط عشق اول مد نظر واسه منم همین اتفاق افتاد بهم گفت کی رو واسه زندگیت آینده ات انتخاب کردی؟
ما هم نادون یه جواب سر بالا دادیم که تو نمیدونستیم چه خبره ولی توی همین راه عاشقش شدیم ولی یه اشتباه باعث شد که از من دور بشه الانم دیگه هر کاری کنم باز هم بر نمیگرده تورو خدا کمک کنید واقعا دوستش دارم الان حدود 8 سال ندیدمش وایییییییییییییی:heart:

mehrnaznazemi

عضو جدید
همیشه فقط عشق اول مد نظر واسه منم همین اتفاق افتاد بهم گفت کی رو واسه زندگیت آینده ات انتخاب کردی؟
ما هم نادون یه جواب سر بالا دادیم که تو نمیدونستیم چه خبره ولی توی همین راه عاشقش شدیم ولی یه اشتباه باعث شد که از من دور بشه الانم دیگه هر کاری کنم باز هم بر نمیگرده تورو خدا کمک کنید واقعا دوستش دارم الان حدود 8 سال ندیدمش وایییییییییییییی:heart:

این وحشتناکه ...........
چی کارش کردی که ازت فراری شده ؟

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه عزیزم من ناراحت که نمیشم هیچ خوشحال هم میشم از راهنمایی دیگران استفاده کنم
تو هم به من لطف میکنی
اما در حال من الان دارم کمکش میکنم که برگرده پی زندگیش
اون داشت دنبال کسی میگشت که واسه خودش داشته باشه غیر از همسرش
منم همین رو بهش گفتم و گفتم اگه از من جواب نه نمیشنوی واسه اینه که من از خودم و ذاتم و دلم خبر دارم و میدونم که اصلا کاری نمیکنم که تو از زندگیت کنده بشی ولی جنس خودم رو خوب میشناسم و میدونم که اگه کسی دیگه جای من بیاری ممکنه چه بلایی سر تو و زندگیت بیاره
بنابراین در وضعیت فعلی که اون از زندگیش تا بینهایت شاکیه و داره خلاء خودش رو اینجوری پر میکنه فکر میکنم بهترین کاره چون دارم کاری میکنم که به اون زندگی وابسته تر بشه تا من و وقتی گله و شکایتش رو میگه من همیشه واسش میگم که اگه من بودم بدتر میکردم
نگران زندگی و همشر اون نباش من خودم زنم و یه همچین دردی رو کشیدم و نمیذارم زن دیگه ای این درد رو تجربه کنه واسه همین کاملا میدونم که چطور برخورد کنم
واقعا ازت ممنونم.
اولا اين مكالمه و دلايل شما واقعا براي شما منو متاسف كرد
دوما يادت باشه هركي با شما موافق بود معنيش اين نيست كه آدم منطقي هست
سوما يادت باشه چيزي كه معمولا يه جمع بهش عقيده دارن ميتونه احتمال درست بودنش بيشتر باشه
چهارما من خانوم نيستم و با كاري كه داريد ميكنيد مخالفم پس قضيه فقط ديدگاه خانوما نيست
پنجما اين كاري كه شما ميكنيد هيچ دليل منطقي پشتش نيست، ارتباط با اون آقا به هر صورت هم باشه معنيش ارتباطه حتي اگر خودمونو گول بزنيم كه براي نجات زندگي خانوم اون آقاست كه آقا ازشون ناراحتن
يادتم باشه كه ارتباط به تدريج پيشرفت ميكنه و هرچي جلوتر بره كنترلش سخت تر ميشه
اين كه شما سنگ صبور اون آقا شدي زندگي خانومشو بهم خواهد زد ... حالا باز حرف خودتو بزن

Shokatabadi

عضو جدید
من هم با mehdipesse موافقم اين درست نيست كه شما خودتو گول بزني و به اين قصد كه مي خواي به زندگي اش كمك كني با هاش رابطه داشته باشي چون با اين كارت بدتر زندگي اون طرف از هم مي پاشه دو تا از دوستاي خودم به همين مشكل دچار شدن يكيشون كه متاهل هم هست شوهر ش داره بهش بدبين ميشه وكلي اختلاف و دلسردي بينشوون پيش اومد اون هم مثل تو مي خواد ثواب كنه و زندگي يكي ديگر درست كنه غافل از اينكه داره بدتر مي كنه........حالا خود دانيد

Shokatabadi

عضو جدید
ولي من هنوز يادم نيومده اولين عشق كي بودم ....:(البته هشت سال پيش چهار نفر پيشنهاد دادن كه تقريبا توي يه بازه زماني بودن كه به همشون جواب رد دادم كه البته يكي دوتاشون هم بدجوري اذيت مي كردن ولي خوب محلشون ندادم درست شد.........:cool::cool:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب برو يه شوهر ديگه......اين همه شوهر!!!!!!!:surprised::biggrin::gol:
هیچکی غضی نمیشه
جالبه که اینجا همه یه طرفه به قاضی میرن و به خانم حق میدن و به آقاه فحش و دری و وری ؟
ولی عزیزان باید اینو بدونین که هر کسی از دل و زندگی خودش خبر داره
من یه پیام خصوصی داشتم که همه توضیحات رو به ایشون دادم و به نظرم بین این همه ادم که کامنت گذاشتن تنها ادم منطقی توی این سایت بود .
یعنی تعدادآدمهای منطقی اینقدر کم شده ؟
تو چه جهنمی داریم زندگی میکنیم پس ...........
وای بر ما که از ماست که بر ماست
ببین دوست عزیز من 2 زارم دلم واسه مردا نمیسوزه چون میدونم اکثریت دلشون گارازه
اون مشکل داره تو چرا باید تاوان پس بدی؟ اون به زنش وفادار نیست بعد بخاد به عشق 21 سال پیشش وفادار باشه
اینا همه فیلمشه واسه نزدیک شدن به تو

من پسرا رو خوب میشناسم اینا دلشون با زبونشون یکی نیست خام نشو

با شما هم کاملا موافقم;)
تو هم که همش همینو میگی شاعر جوان:razz:
[
اما بعضی چیزا تو زمان خودش قشنگه اگه ببینیش ممکنه اونی نباشه که تو تصورت ساختی و ادم اینطوری میشکنه
امیدوارم هر چی به صلاحته بشه

راستی از استارتر هم ممنونم یه جایی شد واسه دردو دلا:heart:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان بايد برم كلاس ولي من به حرفايي كه زدم اعتقاد دارم
برمي گردم و جوابتونو كامل مي دم;)
چون من به هيچ وجه قانع نشدم

leila2204

عضو جدید
پسر همسايمون كه همسن خودم بود و يه پسر سبزه و بانمك بود درسش هم خوب بود و من ازش خوشم ميومد...كلاس اول راهنمايي بودم و هميشه وقتي تو كوچه فوتبال بازي ميكردن منم مثل اين تابلوها ميرفتم توي بالكن طبقه بالامون نگاش ميكردم....عشقه نوجوونيه ديگه...بزرگتر كه شديم كمرنگ شد...البته نميدونم اون منو دوست داشت يا نه؟توي يه دانشگاه بوديم ولي با دو رشته مختلف...من زودتر ازدواج كردم..اون همين اواخر ازدواج كرد. هنوزم دوسش دارم ولي نه مثل يه عشق...يه جور احساس شيرينه كه نميدونم چجور توضيح بدم.ميفهميد كه؟؟؟؟؟؟

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
این سوالو میتونین جواب بدین ؟
اولین عشق چه کسی بودین ؟
یادتون میاد اولین نامه عاشقانه یا اولین پیشنهاد عاشقانه یا درخواست عاشقانه رو از طرف چه کسی داشتین ؟
من بعد از 21 سال یادم اومد
اتفاقی افتاد که همون کسی که من اولین عشقش بودم منو تو یکی از سایتهای دوست یابی پیدا کرد و بعد از اینکه مدتها باهام کلنجار رفت تا باهاش حرف بزنم و بعد از این که چند بار هم دیدمش و نشناختمش بهم گفت که کیه و چقدر دنبالم گشته .
ظاهرا واقعیته که ادم هرگز اولین عشقش رو فراموش نمیکنه.
حادثه ای دوستداشتنی که میتونم جزو بهترین خاطرات زندگیم ازش یاد کنم .
شما چطور اون شخص رو یادتونه ؟
اگه ببینینش میشناسین ؟
جواب هاتون باید جالب باشه .
خب , بعدش چي شد ؟

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم يادمه آخه مال خيلي وقت پيش نيست , نهايتا مال ٨ سال پيشه كه تازه اومده بوديم تو اين محل . پسر همسايمون بود . هم من ني ني بودم , هم اون . فكرشو بكن , من ١٠ سالم بود , اون ١٥ !!!
كارش فقط نگاه كردن و زل زدن بود , و البته گاهي اوقات هم وسط بازي ها غيرتي شدن !
فقط يه بار اومد جلو صداشو صاف كرد و بهم گفت : دلم نمي خواد با پسرا بازي كني ! :surprised:
منم جا خوردم و گفتم : اگه بازي كنم چي ميشه مثلا ؟!!
اونم بچه تر از من , گريه كرد و رفت تو خونشون !!! تا چند روزم بيرون نمي اومد . :surprised:
الانم هر وقت همديگرو مي بينيم خندمون ميگيره و سرخ مي شيم از خجالت.
.
واي خداي من , چقدر بچه بوديم ...! يادش بخير .

ab6b7as

عضو جدید
اولین کسی که این کارو کرد دختر عموم بود و هست اما من اونو به چشم خواهرم میبینمش.

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم يادمه آخه مال خيلي وقت پيش نيست , نهايتا مال ٨ سال پيشه كه تازه اومده بوديم تو اين محل . پسر همسايمون بود . هم من ني ني بودم , هم اون . فكرشو بكن , من ١٠ سالم بود , اون ١٥ !!!
كارش فقط نگاه كردن و زل زدن بود , و البته گاهي اوقات هم وسط بازي ها غيرتي شدن !
فقط يه بار اومد جلو صداشو صاف كرد و بهم گفت : دلم نمي خواد با پسرا بازي كني ! :surprised:
منم جا خوردم و گفتم : اگه بازي كنم چي ميشه مثلا ؟!!
اونم بچه تر از من , گريه كرد و رفت تو خونشون !!! تا چند روزم بيرون نمي اومد . :surprised:
الانم هر وقت همديگرو مي بينيم خندمون ميگيره و سرخ مي شيم از خجالت.
.
واي خداي من , چقدر بچه بوديم ...! يادش بخير .

آخی :gol::gol::gol::gol:

Arman K

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اینجور مسائل هیچکی نمی تونه راهنماییتون کنه .
چون وقتی از عرف جامعه خارج می شی اکثریت جامعه در ظاهر محکومت می کنن وجانماز آب می کشن(ولی شاید اگه خودشون در شرایط شما باشن بدتر از شما عمل کنن) تو اینجور مسائل نظرات مردم مختلفه وهر کی از دیدخودش و با شرایط خودش نظر می ده که بدرد دیگری نمی خوره واینو بدون که هیچوقت نمی شه دهن مردمو بست و همیشه یه چیزایی پیدا می کنن که ایراد بگیرن یعنی می شه همون داستان پیرمرده،پسر بچه و خرشون.
پس بنظر من تو اینجور موارد فقط اون دو نفر می تونن تصمیم درست بگیرن که چیکار کنن و حرفای بقیه زیاد بدردشون نمی خوره.اونا باید بدون توجه به دیگران بشینن و ببینن که چقدر واسه هم مهمن و همو می خوان؟چه چیزایی رو از دست می دن چه چیزایی رو بدست میارن؟چه چیزایی خراب می شه چه چیزایی درست می شه؟چقد ازهم شناخت دارن؟چقدر می تونن در کنار هم خوشبخت باشن؟چقدر می تونن با شرایط قبلی طرفشون کنار بیان؟و....
و در آخر تصمیم نهایی رو بگیرن .تصمیمی که بنفع هردوشونه و فقط بخاطر مسائل خشک و خالی هیچکدوم و هیچ احساسی قربانی نشه.
یک تصمیم منطقی-احساسی.چون تو زندگی همون اندازه که منطق بدرد آدما می خوره احساس هم لازمه والا فرق یه آدم با ربات چیه؟.
من زیاد با حرفای کلیشه ای موافق نیستم...;)

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوما يادت باشه چيزي كه معمولا يه جمع بهش عقيده دارن ميتونه احتمال درست بودنش بيشتر باشه

منم با حرفتون موافقم اما نه اینجا.

چهارما من خانوم نيستم و با كاري كه داريد ميكنيد مخالفم پس قضيه فقط ديدگاه خانوما نيست
پنجما اين كاري كه شما ميكنيد هيچ دليل منطقي پشتش نيست، ارتباط با اون آقا به هر صورت هم باشه معنيش ارتباطه حتي اگر خودمونو گول بزنيم كه براي نجات زندگي خانوم اون آقاست كه آقا ازشون ناراحتن
برای چی فکر می کنی دلیل منطقی نداره !
دلیلش که خیلی واضحه !

من هم با mehdipesse موافقم اين درست نيست كه شما خودتو گول بزني و به اين قصد كه مي خواي به زندگي اش كمك كني با هاش رابطه داشته باشي چون با اين كارت بدتر زندگي اون طرف از هم مي پاشه دو تا از دوستاي خودم به همين مشكل دچار شدن يكيشون كه متاهل هم هست شوهر ش داره بهش بدبين ميشه وكلي اختلاف و دلسردي بينشوون پيش اومد اون هم مثل تو مي خواد ثواب كنه و زندگي يكي ديگر درست كنه غافل از اينكه داره بدتر مي كنه........حالا خود دانيد

چرا فکر میکنید داره خودشو گول میزنه ؟

اینطور که من متوجه شدم زندگیه اون آقا با همسرش قبل از اینکه با این خانوم آشنا بشه رو به سردی گذاشته و این خانوم قصد داره زندگیه اونا رو درست کنه و اصلا فکر نمی کنم از این قضیه به عنوان بهانه ای برای ارتباط با اون آقا استفاده کنه.

یه دوستی میگفت میدونی چرا سران فتنه رو دسگیر نمی کنن ؟
گفت چون می ترسن جریان رهبری جنبش بیفته دست یه عده که ممکنه اصلا کل این نظام رو قبول ندارن، باز رهبران جنبش در حال حاضر امام خمینی رو قبول دارن و فقط دنبال کمی تغییرات هستن ممکنه کسای دیگه امام خمینی رو هم قبول نداشته باشن. فکر کردم بی ربط به موضوع نیست.

آخرین ویرایش:

shahidi721

اخراجی موقت
سلام

سلام

خدا ذلیلش کنه دختر همسایه رووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:gol:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسر همسايمون كه همسن خودم بود و يه پسر سبزه و بانمك بود درسش هم خوب بود و من ازش خوشم ميومد...كلاس اول راهنمايي بودم و هميشه وقتي تو كوچه فوتبال بازي ميكردن منم مثل اين تابلوها ميرفتم توي بالكن طبقه بالامون نگاش ميكردم....عشقه نوجوونيه ديگه...بزرگتر كه شديم كمرنگ شد...البته نميدونم اون منو دوست داشت يا نه؟توي يه دانشگاه بوديم ولي با دو رشته مختلف...من زودتر ازدواج كردم..اون همين اواخر ازدواج كرد. هنوزم دوسش دارم ولي نه مثل يه عشق...يه جور احساس شيرينه كه نميدونم چجور توضيح بدم.ميفهميد كه؟؟؟؟؟؟
:redface:اوهوم چه کیفی میده اگه از اون بالا اب رو سرشون میریختی:redface:
اولین کسی که این کارو کرد دختر عموم بود و هست اما من اونو به چشم خواهرم میبینمش.
:(بیچاره دختر عموت:(
تو اینجور مسائل هیچکی نمی تونه راهنماییتون کنه .
چون وقتی از عرف جامعه خارج می شی اکثریت جامعه در ظاهر محکومت می کنن وجانماز آب می کشن(ولی شاید اگه خودشون در شرایط شما باشن بدتر از شما عمل کنن) تو اینجور مسائل نظرات مردم مختلفه وهر کی از دیدخودش و با شرایط خودش نظر می ده که بدرد دیگری نمی خوره واینو بدون که هیچوقت نمی شه دهن مردمو بست و همیشه یه چیزایی پیدا می کنن که ایراد بگیرن یعنی می شه همون داستان پیرمرده،پسر بچه و خرشون.
پس بنظر من تو اینجور موارد فقط اون دو نفر می تونن تصمیم درست بگیرن که چیکار کنن و حرفای بقیه زیاد بدردشون نمی خوره.اونا باید بدون توجه به دیگران بشینن و ببینن که چقدر واسه هم مهمن و همو می خوان؟چه چیزایی رو از دست می دن چه چیزایی رو بدست میارن؟چه چیزایی خراب می شه چه چیزایی درست می شه؟چقد ازهم شناخت دارن؟چقدر می تونن در کنار هم خوشبخت باشن؟چقدر می تونن با شرایط قبلی طرفشون کنار بیان؟و....
و در آخر تصمیم نهایی رو بگیرن .تصمیمی که بنفع هردوشونه و فقط بخاطر مسائل خشک و خالی هیچکدوم و هیچ احساسی قربانی نشه.
یک تصمیم منطقی-احساسی.چون تو زندگی همون اندازه که منطق بدرد آدما می خوره احساس هم لازمه والا فرق یه آدم با ربات چیه؟.
من زیاد با حرفای کلیشه ای موافق نیستم...;)
با سبزا موافقم 100%
اما قرمزا ایا این مهم نیست که احساست زن اون چی میشه؟ دیدگاهش چی میشه؟ ایندش چی میشه؟

بعدم فقط اسنو میپرسم دیگه بحث نمیکنم ایا دوستون مطمئنه که اون مرد در باره رابطه سردش با زنش راست گفته؟ ایا هیچ مرد و زنی تو خونشون یه سری مشکلات ندارن؟

اینطور که من متوجه شدم زندگیه اون آقا با همسرش قبل از اینکه با این خانوم آشنا بشه رو به سردی گذاشته و این خانوم قصد داره زندگیه اونا رو درست کنه و اصلا فکر نمی کنم از این قضیه به عنوان بهانه ای برای ارتباط با اون آقا استفاده کنه.​
ما نمیگیم این داره اینکارو میکنه که
ما داریم مرد رو متهم میکنیم که نباید این کارو کنه

حتی اگه این مرد رابطش با خانومش داغونم باشه اما هنوز اسم اون زن تو شناسنامه اشه و باید تا اخر متعهد باشه

shahidi721

اخراجی موقت
سلام مجددا

سلام مجددا

تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم و من غمین:gol: همه غم ام بود از همین که خدا نکرده خطا کنی:gol:

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
يادم نمياد...آخه اون وقت هيچي بهم نگفت...
ولي من خودم يكيو دوس داشتم عشق بچگي بود ديگه...با بهترين دوستم كه دختر خاله م هم بود ازدواج كرد...دنياشه ديگه...منم فقط در سكوت بهشون تبريك گفتم...تلخ تر از همه اينكه مشاور دوستم واسه ازدواجش بودم...اون مي دونست كه دوسش داشتم اما...

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
يادم نمياد...آخه اون وقت هيچي بهم نگفت...
ولي من خودم يكيو دوس داشتم عشق بچگي بود ديگه...با بهترين دوستم كه دختر خاله م هم بود ازدواج كرد...دنياشه ديگه...منم فقط در سكوت بهشون تبريك گفتم...تلخ تر از همه اينكه مشاور دوستم واسه ازدواجش بودم...اون مي دونست كه دوسش داشتم اما...
چقدر وحشتناك ...!!!
الهي بميرم برات , چي كشيدي :crying2:

آخرین ویرایش:

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعدم فقط اسنو میپرسم دیگه بحث نمیکنم ایا دوستون مطمئنه که اون مرد در باره رابطه سردش با زنش راست گفته؟ ایا هیچ مرد و زنی تو خونشون یه سری مشکلات ندارن؟
دو حالت داره یا اون مرده داره راست میگه یا دروغ. در حالت اول که پس کار دوستمون درسته ( اینکه داره سعی میکنه اون مرد رو به زندگیش برگردونه ) اگر دروغ بگه که از دید من بازهم دوستمون کارش درسته، وقتی میگه حواسم هست و کامل از حساسیت قضیه خبر دارم پس جای بحث نیست. اگر این دوستمون رابطه رو قطع کنه چه تضمینی هست که اون مرده سراغ کس دیگه نره ؟
کار از یکسری مشکلات گذشته.

حتی اگه این مرد رابطش با خانومش داغونم باشه اما هنوز اسم اون زن تو شناسنامه اشه و باید تا اخر متعهد باشه
این حرفت بیشتر یک جمله رمانتیک بود تا واقعیت. باور کن تو واقعیت خیلی مردای متعهد کم پیدا میشه. نمی خوام در این مورد بحث کنم ولی واقعا اکثر مردا به قول معروف یه یواشکی برای خودشون دارن البته ممکنه اون یواشکی یه شخص ثابتی نباشه و هر بار عوض بشه که دیگه واقعا خیلی جای تاسف داره.

شاهین تیز پرواز

عضو جدید
کاربر ممتاز
هی امان از این همه بی وفایی بعضی دختر ها و پسرها
عشق من پر زد و رفت با دیگری
دیگه تصمیم گرفتم اصلا عاشق هیچ دختری نشم

بالا