mehrnaznazemi
عضو جدید
NYC : داشتم تاپیک اولین عشقت و میخوندم. الببتتتته که من ربطی نداره ولی اگر راه داره این عشق 21 ساله رو یه جوری ردش کن بره، آخر و عاقبت نداره. از این ماجرا ها دیدم. یه بار همچین اتفاقی برای بهترین دوستم افتاد بهش گفتم اگر رابطه شو با دختره قطع نکنه دوستیم رو باهاش بهم میزنم، همین اتفاقم افتاد. خلاصه خیلی اوضاع بدی شد هم واسه دوست من هم واسه دختره. البته دوباره با دوستم دوست شدم چون شدیدا به همدردیه من احتیاج داشت. خلاصه می خواستم بگم الکی چیزی بهت نگفتم اگر راه داره تمومش کن.
mehrnaznazemi :نمیدونم از چیزی که خوندی چی درک کردی چون من زیاد واضح توضیح ندادم
اما اگه باور کنی که هیچ راهی برای رد کردنش در حال حاضر ندارم خوشحال میشم
البته خیلی خیلی کنترل شده باهاش برخورد میکنم و حواسم حسابی جمع هست
از این که راهنماییم میکنی ممنونم
اما منم کم زرنگ نیستم خیالت از این نظر راحت باشه
بازم ممنونم.
NYC : مطمئن باش باور میکنم، منظور من اون حسی هست که شما یادش میندازین. مطمئنا برای سرگرمی که به شما اس.ام.اس نمیده ! یه حسی داره دیگه. همین که یه مقدار خیلی خیلی کمی فکر اون رو از همسرش دور کنید بازم خیلیه دیگه. بازم بگم که به من ربطی نداره فقط به عنوان کسی که تجربه کرده میگم امید وارم ناراحت نشی.
mehrnaznazemi : نه عزیزم من ناراحت که نمیشم هیچ خوشحال هم میشم از راهنمایی دیگران استفاده کنم
تو هم به من لطف میکنی
اما در حال من الان دارم کمکش میکنم که برگرده پی زندگیش
اون داشت دنبال کسی میگشت که واسه خودش داشته باشه غیر از همسرش
منم همین رو بهش گفتم و گفتم اگه از من جواب نه نمیشنوی واسه اینه که من از خودم و ذاتم و دلم خبر دارم و میدونم که اصلا کاری نمیکنم که تو از زندگیت کنده بشی ولی جنس خودم رو خوب میشناسم و میدونم که اگه کسی دیگه جای من بیاری ممکنه چه بلایی سر تو و زندگیت بیاره
بنابراین در وضعیت فعلی که اون از زندگیش تا بینهایت شاکیه و داره خلاء خودش رو اینجوری پر میکنه فکر میکنم بهترین کاره چون دارم کاری میکنم که به اون زندگی وابسته تر بشه تا من و وقتی گله و شکایتش رو میگه من همیشه واسش میگم که اگه من بودم بدتر میکردم
نگران زندگی و همشر اون نباش من خودم زنم و یه همچین دردی رو کشیدم و نمیذارم زن دیگه ای این درد رو تجربه کنه واسه همین کاملا میدونم که چطور برخورد کنم
واقعا ازت ممنونم.
NYC : توضیحاتت واقعا من رو قانع کرد.
mehrnaznazemi : خدا رو شکر یه ادم منطقی تو این سایت پیدا شد تا بجای نصیحت و سرکوفت دو کلام حرف حساب بخواد بشنوه.
تا بینهایت ازت ممنونم
نمیدونم چطور شد دوباره اومدی اینجا و سر زدی ولی انگار خدا از آسمون فرستادت
بازم ممنونم
تنها راهی که میتونم ازت تشکر کنم اینه که هر جا پست یا تاپیک میذاری یه tnx واست بذارم تا امتیاز بگیری
ممنونم

آخرین ویرایش: