حالا نتایجه امتحانا میاد زده حال میزنه به همه ی شوتبالایی که دیدیم.![]()
![]()
نهایتش آدم می افته دیگه . ترم بعد رو که ازمون نگرفتن

![]()
![]()
نهایتش آدم می افته دیگه . ترم بعد رو که ازمون نگرفتن![]()
ای آنکه علی علی کنی کیست علی؟
آن کس که تو وصف او کنی نیست علی.
یک روز برو بزی همچو علی
آنگاه بیا به ما بگو کیست علی.
انشاءالله که خوب شده باشنhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
من واقعا امتحانام تموم شد .ديگه خودمم باورم نميشه .درعرض 6روز 9تا امتحان كه همه درس اختصاصي واختياري بودن رودادم.هم اتاقيام هم دلشون به حالم ميسوخت.وحشتناك بودن.ولي تجربه خيلي جالبي ازمتحاناي پشت سرهم بود.
گاهي خيلي به هم ميرختم صداي بابا آرومم ميكرد.واقعا چه نعمت بزرگيه .
مهندس درخواست شکایتو فرسنادمچرا ف.ی.ل.ت.ر باشگاه برداشته شده ؟؟؟
بریم شکایت
مهندس درخواست شکایتو فرسنادم
غمت نباشه گفتن رسیدگی می کنیم
خوبی مهندس؟؟؟ممنون![]()
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
من واقعا امتحانام تموم شد .ديگه خودمم باورم نميشه .درعرض 6روز 9تا امتحان كه همه درس اختصاصي واختياري بودن رودادم.هم اتاقيام هم دلشون به حالم ميسوخت.وحشتناك بودن.ولي تجربه خيلي جالبي ازمتحاناي پشت سرهم بود.
گاهي خيلي به هم ميرختم صداي بابا آرومم ميكرد.واقعا چه نعمت بزرگيه .
سلام دوستان... دلم واسه روزای شلوغ اینجا تنگ شده بود. منم نتیجه هر 6 تا امتحانمو گرفتم و خدا رو شکر همه پاس شدن... حالا مونده 3 واحد درس و 6 واحد پروژه... زود بهم چند تا امتیاز بدین که یه 3 ماهی هست امتیازم تکون نخورده![]()
خوبی مهندس؟؟؟
ول کن این 6 مگو
بچسب به 512..........
هر شب دارم نفرینت میکنم بلکه زودتر اخراج بشی
:دی
سلام دوستان... دلم واسه روزای شلوغ اینجا تنگ شده بود. منم نتیجه هر 6 تا امتحانمو گرفتم و خدا رو شکر همه پاس شدن... حالا مونده 3 واحد درس و 6 واحد پروژه... زود بهم چند تا امتیاز بدین که یه 3 ماهی هست امتیازم تکون نخورده![]()
سلام دوستم. منم 7 تا امتحان رو تو 5 روز دادم. راس میگی . واقعا پوستم کنده شد.![]()
واقعا...........خوب من تبریک میگم![]()
به سلامتی
خوشحالم که پاس شد. من که خیل نگران امتحانات بودم![]()
خاطره يک پزشک بخش اطفال
رفتم دستکش هام رو عوض کنم، نميدونم تا برگردم چه بلايي سر خودش آورد که اينطوري گريه ميکرد! پرسيدم آخه کجات درد ميکنه کوچولو؟...بدون وقفه ميگفت: «تقي.....تقي!»
پرستار رو صدا زدم، ولي اونم نتونست متوجه بشه که اين بچه چش شده ...بچه هم که ول کن نبود و دائم تقي تقي ميکرد! گفتم تقي جان آروم باش! مرد که گريه نميکنه!! پرستار گفت اسمش که تقي نيست آقاي دکتر! تو پرونده اش نوشته رامتين! گفتم خب شايد تو خونه تقي صداش مي کنند!!...اونم زد زير خنده!
ازش خواهش کردم مادر بچه رو صدا کنه، تا بخش رو روي سرمون خراب نکرده!!
مادرش که اومد ، يه چسب زخم خواست و چسبوند رو "انگشت شست" اش ،بعد هم دلداري اش داد و آرومش کرد
گيج شده بودم! پرسيدم قضيه چي بود؟...
مشخص شد تو مهدکودک ، اسم امام ها رو به ترتيب انگشت هاي دست، به اين ها ياد ميدن،... اين بچه هم که انگشت شست اش مونده بود لاي دسته صندلي و درد گرفته بود، براي همين هم وقتي ازش مي پرسيديم کجات درد ميکنه ، همش ميگفت: «تقي»
بابا امتحانا تموم شد/...
حالا بهونه چی هست؟