یا حضرت عباس..........بچه ها شاهد باشین اگه امروز روزبه نیاد پیشم خودشو معرفی کنه خودم سوراخ سوراخش می کنم .![]()

می خواستم بپیچونم ، ولی دیگه صلاح نیست . میام ، میام ............

یا حضرت عباس..........بچه ها شاهد باشین اگه امروز روزبه نیاد پیشم خودشو معرفی کنه خودم سوراخ سوراخش می کنم .![]()
چه خطر ناکه
خدا به داد روزبه برسه![]()
یا حضرت عباس..........
می خواستم بپیچونم ، ولی دیگه صلاح نیست . میام ، میام ............![]()
من که فردا میام . ساعت 9:40 جلویه کلاسه 315افرين به زينب جونمن خوشحال ميشم شماها رو تو دانشگاه ببينم حتما 1قراري بذارين تو دانشگاه..اگه همه اينجا رو ببينن فردا خوبه
![]()
سلام... چرا دوستان کم پیدا شدن؟
حمیده ، مرضیه ، سعیده ، زینب ، فرهنگ ، casper، شادی ، مهسا ، آقا رضا، روزبه ، نیمیزو ، حامد شریفی، مهدیمتریال ، آیهان و بقیه دوستان...!!!
کجاییییییییییییییییییییییییددددددددددددددددددددد؟
![]()
من که مسافرت بودم!
خوش گذشت حمیده جون ؟
سوغاتی چی چی اوردی ؟
کجا رفته بودی ؟![]()
مرسی
رفته بودم گلپایگان
![]()
و خوانسار
![]()
برای شما![]()
بنده رو میفرمایین عزیزم؟
خداوند روح امیرکبیر بزرگ را غرق نور و رحمت بفرماید که تا کمتر از یک هفته دیگر از امیرکبیر رانده و از همه جا مانده خواهم شد،
واااااااااااااااااااااااااااای جوابای ارشد حس و حال این دو سه ماه خوشی رو بدجوری داره خطخطی میکنه! دعا کنین![]()
شما حداقل يه فايل ورد داريد، من كه اونم ندارم!!!!!
نبينم كسي از اعضاء بچه هاي بين الملل رو محاكمه كنه! با من طرفيداااااا![]()
من که موافقم.......افرين به زينب جونمن خوشحال ميشم شماها رو تو دانشگاه ببينم حتما 1قراري بذارين تو دانشگاه..اگه همه اينجا رو ببينن فردا خوبه
![]()
منم که فردا از ساعت 8 صبح تا 7 شب 319 ام. منم میام...........من که فردا میام . ساعت 9:40 جلویه کلاسه 315
سعادتی بود .............ولی خداییش به قیافم میخورد اهل پیچوندن باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه ها روزبه بالاخره خودشو معرفی کرد .
شانس اورد .![]()
به به!
آقای مطالعه رو ببین!
آفرین!
هرچقد از دود فاصله بگیری و به یار مهربان( کتابا! کتاب! فقط کتاب! تأکید مؤکد دارم کتاب!) نزدیک شوی برای سلامتی روح ات بهتره مادر!![]()
بلهههههه
انشاالله که یه جای بهتر از پیش امیرکبیر بزرگ![]()
چشم . امر ، امر شماست![]()
عرض میکردم قربان،
شما که سرورید منتها ما دلمون نمیخاد شما انقد بچه درس خونی باشید که رشته تحسیلیتون خیلی زود لو بره، اجازه بفرمایین دوستان کمی درنگ بفرمایند و با اطلاعات تخصصی متالورژی شما به رشتتون پی ببرن نه با برگ!!!!
البته حمل بر جسارت نشه خدایی نکرده ها!
ببخشینا!
من باب پیشنهاد عرض شد آقا!
درکل هر جور راحتی!![]()
بچه ها من فردا احتمالا برم زنجان برای بازدید علمی!!!!!! اگه نیومدم نگید روزبه پیچونداااااااااااااا.منم که فردا از ساعت 8 صبح تا 7 شب 319 ام. منم میام...........
رااااست ميگيدسلام به همگي
زود باشيد از 5شنبه واست تعريف كنيد
سعادتی بود .............ولی خداییش به قیافم میخورد اهل پیچوندن باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
صبح بخیر![]()
علیکه سلام صبحت بخیر .
من که دیگه دارم میرم سره کلاسم . همین تو میای من میرم .
آخه این چه وضعشه![]()
خب واقعا با اينا سر و كار داريم ديگه
احتمالا شما زياد تخصصي كار نكرديد![]()