تو باز شروع کردی خودتو معرفی کردن؟؟؟؟؟خسته نباشید.
آقا رضا خواسته کنتورو صفرش کنه بد که نیست تازه خوب هم هست .
سلام.
من مهدی هستم تازه عضو شدم .
دوست دارم اینجا از تجربیات دوستان استفاده کنم و چندتا دوست خوب پیدا کنم.
خسته نباشید.
آقا رضا خواسته کنتورو صفرش کنه بد که نیست تازه خوب هم هست .
سلام.
من مهدی هستم تازه عضو شدم .
دوست دارم اینجا از تجربیات دوستان استفاده کنم و چندتا دوست خوب پیدا کنم.
عظیظم من کشطح مرده انشاحاطم![]()
agha chera az ebraze vojood dar morede reshtatoon mitarsid ceramic ha behtarin mohandesin va hi cllas terin oon ha hastand hala be iran negah nakonid dar tamami donya ghotb elmi ceramic hast
rasti age komak khastid be man begid omidvaram halesh konam![]()
dar mored e matalebe mojood dar in site dar rabete ba elme ceramic va mohandesi ye mavad bayad begam ke ettelaat besyar za eef hast va in jaye ta ammol dare chon mohandesie ceramic yeki az pishrafte tarin mohandesi ha mibashad elmi ke 70% SARMAYE GOZARI YE ELMI YE KESHVAR HEYE pishrafte rooye in elm hast dar rooz haye aayande dar morede in reshte bishtar minevisam
قربون شما!
دیگه کاریه که ازمون بر میاد! کیجا بیدی؟ نبیدی؟
زود زود بیا اینجا سر بزن یه خانواده را از نگرانی برهان!![]()
agha chera az ebraze vojood dar morede reshtatoon mitarsid ceramic ha behtarin mohandesin va hi cllas terin oon ha hastand hala be iran negah nakonid dar tamami donya ghotb elmi ceramic hast
rasti age komak khastid be man begid omidvaram halesh konam![]()
سلام به تمام دوستان گرامی!dar mored e matalebe mojood dar in site dar rabete ba elme ceramic va mohandesi ye mavad bayad begam ke ettelaat besyar za eef hast va in jaye ta ammol dare chon mohandesie ceramic yeki az pishrafte tarin mohandesi ha mibashad elmi ke 70% SARMAYE GOZARI YE ELMI YE KESHVAR HEYE pishrafte rooye in elm hast dar rooz haye aayande dar morede in reshte bishtar minevisam
من که بودم و هستم.... شما غیب شدی به قول sosmar ترسیدم خودکشی چیزی .....
من عموما هر روز به اینجا سر میزنم اما کسی نیست باهاش اینجا رو به هم بریزیم![]()
سلام.
مرضیه خانم شما خودتون هم زیاد نیستین .
پیش خودم گفتم نکن نگرانی از نتایج کنکور باعث شده باشه که خودکشی کنه .
چطورین ؟
واقعا بک خبری هست که این جا ساکت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از امروز هرکس میاد کمترین کاری که می کنه ساعت می زنه .
من ساعت 10:05 آمدم.
شما دعوت کن کرمان ما خودموون میایمسلام... روز همگی بخیر... همچنان اینجا سوت و کوره.... بی خیال... ایشالا دوباره رونق میگیره....
نمیدونم چی بنویسم... فقط خواستم اعلام حضور کرده باشم...
فرهنگ خانوم... یادمه تو یکی از پستا گفته بودم دوست دارم بعضی از دوستانو از نزدیک ببینم و شما پرسیده بودید کیا؟!!
خوب به هر حال دیدن همه دوستانی که اینچا دارم و باهاشون آشنا شدم و میشم ، خالی از لطف نیست ولی چند تا از دوستایی که بیشتر از یک ساله که در کنارشون هستمو بیشتر دوست دارم از نزدیک زیارت کنم.... از خانوما خودتون ، hamide vf , casper0021 , saeideh_77077 , shady_er , setyesh88 و ...... از اقایون هم reza_1364 , m4material, thixotrop , sosmar , Mossit و.....
دوستان دیگه های هم شاید باشن که الان اسمشون فراموش کرده باشم...
اگرچه واسه اومدن برای دیدارهای حضوری شانس کمی دارم...
سلام... روز همگی بخیر... همچنان اینجا سوت و کوره.... بی خیال... ایشالا دوباره رونق میگیره....
نمیدونم چی بنویسم... فقط خواستم اعلام حضور کرده باشم...
فرهنگ خانوم... یادمه تو یکی از پستا گفته بودم دوست دارم بعضی از دوستانو از نزدیک ببینم و شما پرسیده بودید کیا؟!!
خوب به هر حال دیدن همه دوستانی که اینچا دارم و باهاشون آشنا شدم و میشم ، خالی از لطف نیست ولی چند تا از دوستایی که بیشتر از یک ساله که در کنارشون هستمو بیشتر دوست دارم از نزدیک زیارت کنم.... از خانوما خودتون ، hamide vf , casper0021 , saeideh_77077 , shady_er , setyesh88 و ...... از اقایون هم reza_1364 , m4material, thixotrop , sosmar , Mossit و.....
دوستان دیگه های هم شاید باشن که الان اسمشون فراموش کرده باشم...
اگرچه واسه اومدن برای دیدارهای حضوری شانس کمی دارم...![]()
منم بازی منم بازی!
منم جز سه نقطه هستم یعنی؟![]()
حمیده جونم منو با خودت ببر هر جا رفتی! منو تنها نزار![]()
آقا رضا(مدیر) کرمان که زلزله خیزه.من میگم بیاید قزوین ولی شما دفعه پیش گفتید ......شما دعوت کن کرمان ما خودموون میایم
:دی
ببخشید شما رو فراموش کردم... شما رو یک دختر پرنشاط و باحال شناختم... حتما از دیدنتون خوشحال میشم...![]()
سلام.
چند روز بود که خوابم بهم ریخته بود امروز هم 2 تا کلاسو پیچوندم که بگیرم بخوابم حتی به جشن ازدواج دانشجویی هم نرفتم .
12 شب
ما رو بگو تند و تند میاییم و سر می زنیم، شعر می رانیم و ... آخه بگو
"آآی رارنده واسه کی داری رارندگی می کنی، اینا که همه خوابن"
نه، می دونم خیلی ها پشت درهای بسته موندند. ایشالله زودتر باز می شه. همت مضاعف بازوهاش صلوااااااااااات...