گپ و گفتگوی خودمانی مهندسین مواد و متالورژی

sosmar

کاربر بیش فعال
خسته نباشید.
آقا رضا خواسته کنتورو صفرش کنه بد که نیست تازه خوب هم هست .
سلام.
من مهدی هستم تازه عضو شدم .
دوست دارم اینجا از تجربیات دوستان استفاده کنم و چندتا دوست خوب پیدا کنم.

reza_1364

مدیر بازنشسته
خسته نباشید.
سلام.
تو باز شروع کردی خودتو معرفی کردن؟؟؟؟؟

فرهنگ

مدیر بازنشسته
خسته نباشید.
سلام.

خیلی باحال بود...:biggrin:

sosmar

کاربر بیش فعال
سلام.
مرضیه خانم شما خودتون هم زیاد نیستین .
پیش خودم گفتم نکن نگرانی از نتایج کنکور باعث شده باشه که خودکشی کنه .
چطورین ؟

mahbobizadeh

عضو جدید
inceramic ajib

inceramic ajib

agha chera az ebraze vojood dar morede reshtatoon mitarsid ceramic ha behtarin mohandesin va hi cllas terin oon ha hastand hala be iran negah nakonid dar tamami donya ghotb elmi ceramic hast
rasti age komak khastid be man begid omidvaram halesh konam:gol:

mahbobizadeh

عضو جدید
elm e ceramic

elm e ceramic

dar mored e matalebe mojood dar in site dar rabete ba elme ceramic va mohandesi ye mavad bayad begam ke ettelaat besyar za eef hast va in jaye ta ammol dare chon mohandesie ceramic yeki az pishrafte tarin mohandesi ha mibashad elmi ke 70% SARMAYE GOZARI YE ELMI YE KESHVAR HEYE pishrafte rooye in elm hast dar rooz haye aayande dar morede in reshte bishtar minevisam

reza_1364

مدیر بازنشسته
agha chera az ebraze vojood dar morede reshtatoon mitarsid ceramic ha behtarin mohandesin va hi cllas terin oon ha hastand hala be iran negah nakonid dar tamami donya ghotb elmi ceramic hast

dar mored e matalebe mojood dar in site dar rabete ba elme ceramic va mohandesi ye mavad bayad begam ke ettelaat besyar za eef hast va in jaye ta ammol dare chon mohandesie ceramic yeki az pishrafte tarin mohandesi ha mibashad elmi ke 70% SARMAYE GOZARI YE ELMI YE KESHVAR HEYE pishrafte rooye in elm hast dar rooz haye aayande dar morede in reshte bishtar minevisam

زبان مورد استفاده در تالار فارسی هست قوانین را رعایت کنید

فرهنگ

مدیر بازنشسته
قربون شما! ;)
دیگه کاریه که ازمون بر میاد! کیجا بیدی؟ نبیدی؟:cry:
زود زود بیا اینجا سر بزن یه خانواده را از نگرانی برهان!:biggrin:

من که بودم و هستم.... شما غیب شدی به قول sosmar ترسیدم خودکشی چیزی .....:redface:
من عموما هر روز به اینجا سر میزنم اما کسی نیست باهاش اینجا رو به هم بریزیم:biggrin:

sosmar

کاربر بیش فعال
واقعا بک خبری هست که این جا ساکت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از امروز هرکس میاد کمترین کاری که می کنه ساعت می زنه .
من ساعت 10:05 آمدم.

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار

سلام به تمام دوستان گرامی!
امیدوارم خو و خوش باشید!
یه سلام ویژه هم به کاربر عزیز گرامی، خوشحالیم به جمع ما اضافه شدید.:redface::gol:
دوست عزیز، اول از همه، ازتون میخوام خواهش کنم که اینجا به زبان فارسی تایپ کنید،خیلی ممنون!
در ثانی ، دوستان عزیز، اینجا تنها برای آرشیو بندی مقالات تالار سرامیک می باشد، پس خواهشا اینجا پست نذارید!
پس اگه ناراحت نمیشید، من میخوام از آقا رضا درخواست کنم که پستهای به غیر از پستهای اولیه که مربوط به آرشیو مقالات هست رو پاک کنند.
ممنون از همکاریتون!
منتظر مقالات سرامیکی شما هستیم!
موفق و پاینده باشید!

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که بودم و هستم.... شما غیب شدی به قول sosmar ترسیدم خودکشی چیزی .....:redface:
من عموما هر روز به اینجا سر میزنم اما کسی نیست باهاش اینجا رو به هم بریزیم:biggrin:

منم فقط حاضری میزدم یه مدتی اما قبول دارم یه مدتی یه کم سکوت پررنگی داشتم! :gol:

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
مرضیه خانم شما خودتون هم زیاد نیستین .
پیش خودم گفتم نکن نگرانی از نتایج کنکور باعث شده باشه که خودکشی کنه .
چطورین ؟

کنکور که ارزش خودکشی نداره سوسمارخان!
زندگی خیلی پستی و بلندی داره که این کنکور به پاشون کشکه! نمیگم نگران نتیجه کنکورم نیستم ولی اونقدر ناامیدم که دیگه واقعاً شبیه نگران ها نیستم!
فعلاً ترجیح میدم یه کمی با دنیای آروم و بی تلاطم الانم خوش باشم چون میدونم عمرش زود سر میرسه

ayhann

اخراجی موقت
الان ساعت 2:13 شب.
دم اعلام نتایج اینجا دیگه جا واسه سوزن انداختن پیدا نمیشه....
واااااااااااااااای......گفتم نتایج بدنم مور مور شد....

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم حاضر.
یه چیز بسیار عجیب و غریب دیدم.
موقع ورود به تالار 43 نفر تو تالار بودند. وقتی آمار رو نگاه کردم دیدم فقط 4 نفر عضو و بقیه مهمان هستند. صاحب خونه ها پس کجایید؟
ولی فکر کنم برای تالار مواد هم داره یه اتفاق هایی می افته و من این طور نتیجه گیری می کنم که مطالب تالارهامون دوستان زیادی رو جذب می کنه. امیدوارم تالار پربارتر بشه.

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام... روز همگی بخیر... همچنان اینجا سوت و کوره.... بی خیال... ایشالا دوباره رونق میگیره....

نمیدونم چی بنویسم... فقط خواستم اعلام حضور کرده باشم...

فرهنگ خانوم... یادمه تو یکی از پستا گفته بودم دوست دارم بعضی از دوستانو از نزدیک ببینم و شما پرسیده بودید کیا؟!!
خوب به هر حال دیدن همه دوستانی که اینچا دارم و باهاشون آشنا شدم و میشم ، خالی از لطف نیست ولی چند تا از دوستایی که بیشتر از یک ساله که در کنارشون هستمو بیشتر دوست دارم از نزدیک زیارت کنم.... از خانوما خودتون ، hamide vf , casper0021 , saeideh_77077 , shady_er , setyesh88 و ...... از اقایون هم reza_1364 , m4material, thixotrop , sosmar , Mossit و.....
دوستان دیگه های هم شاید باشن که الان اسمشون فراموش کرده باشم...
اگرچه واسه اومدن برای دیدارهای حضوری شانس کمی دارم...:gol:

reza_1364

مدیر بازنشسته
سلام... روز همگی بخیر... همچنان اینجا سوت و کوره.... بی خیال... ایشالا دوباره رونق میگیره....

فرهنگ خانوم... یادمه تو یکی از پستا گفته بودم دوست دارم بعضی از دوستانو از نزدیک ببینم و شما پرسیده بودید کیا؟!!
خوب به هر حال دیدن همه دوستانی که اینچا دارم و باهاشون آشنا شدم و میشم ، خالی از لطف نیست ولی چند تا از دوستایی که بیشتر از یک ساله که در کنارشون هستمو بیشتر دوست دارم از نزدیک زیارت کنم.... از خانوما خودتون ، hamide vf , casper0021 , saeideh_77077 , shady_er , setyesh88 و ...... از اقایون هم reza_1364 , m4material, thixotrop , sosmar , Mossit و.....
شما دعوت کن کرمان ما خودموون میایم

:دی

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم بازی منم بازی!
منم جز سه نقطه هستم یعنی؟ :cry:
حمیده جونم منو با خودت ببر هر جا رفتی! منو تنها نزار:biggrin:

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام! ;)
بچه ها انقد موج منفی ندید بابا مثل همیشه جمعمون جمعه دیگه! قبلاً هم همه در طول هفته سر میزدن به این تاپیک و شب نشینی همه حاضر بودن الانم همونه دیگه! :surprised:
واسه چی میگید جو ساکته!:eek:
خلوته! خب بیاین که ساکت نباشه!:D
هر جوری دوست دارین رونق بدین! همه چی عادیه! روزای بهار آدمو یه کمی کسل میکنه! همین!:w16:
ازم نرنجیدا
فقط خواستم بگم دلم نمیخاد هیچ کدومتونو گله مند ببینم! :w20:
تازه میخام مژده سری جدید توجه توجه ها رو بهتون بگم! بزودی! منتظر باشین!
دوست دارم همیشه شاد باشین و دنیا به کامتون باشه! :w30:
و انقدر قوی و پر انرژی باشین که جبر روزگار هیچ وقت نتونه ناراحتتون کنه!:w32::w33:
شاد باشین و پیروز!:gol:

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم بازی منم بازی!
منم جز سه نقطه هستم یعنی؟ :cry:
حمیده جونم منو با خودت ببر هر جا رفتی! منو تنها نزار:biggrin:

ببخشید شما رو فراموش کردم... شما رو یک دختر پرنشاط و باحال شناختم... حتما از دیدنتون خوشحال میشم...;)

REZAB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت هم که فعلا *****ه:cry: .... خدا کنه زودتر مشکلش رفع بشه... دل آدم میگیره وقتی میای اینجا و کسی نیست..

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
صفحات مسدود شده

صفحات مسدود شده

[FONT=&quot]من آمدم؛[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]حاضرترین؛[/FONT]
[FONT=&quot]حتی در روزهای برفی ؛[/FONT]
[FONT=&quot]سلامی به تازگی صفحات مسدود شده، [/FONT]
[FONT=&quot]و گذر از راه های بدعبور؛[/FONT]
[FONT=&quot]برای رسیدن به اولین و آخرین میعادگاه مان؛[/FONT]
[FONT=&quot]باشگاه مهندسان ایران.[/FONT]

sosmar

کاربر بیش فعال
سلام.
چند روز بود که خوابم بهم ریخته بود امروز هم 2 تا کلاسو پیچوندم که بگیرم بخوابم حتی به جشن ازدواج دانشجویی هم نرفتم .
12 شب

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما رو بگو تند و تند میاییم و سر می زنیم، شعر می رانیم و ... آخه بگو
"آآی رارنده واسه کی داری رارندگی می کنی، اینا که همه خوابن"
نه، می دونم خیلی ها پشت درهای بسته موندند. ایشالله زودتر باز می شه. همت مضاعف بازوهاش صلوااااااااااات...

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سخت نگیرین! بیاین!:w30:
دل هیشکی نگیره لطفاً ، ما همیشه کنار هم هستیم حتی اگه پستی نزاریم هم به یاد هم هستیم! :victory:
محیط اینجا خیلی گرم و صمیمی و توام با احترامه! خیلی دوست داشتنیه!:w33:
راستی یادم رفت بگم منم با نمایشگاه کتاب موافقم! گفتم آخر بگم که دیگه به تصویب برسه! :w08::w08::w08:

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیگیری !!!

پیگیری !!!

سلام.
چند روز بود که خوابم بهم ریخته بود امروز هم 2 تا کلاسو پیچوندم که بگیرم بخوابم حتی به جشن ازدواج دانشجویی هم نرفتم .
12 شب

وااااااا! ازدواج دانشجویی دیگه چیه؟ اون وقت شما چرا باید میرفتید و نرفتید؟ نه دیگه! قرار نبود بی خبر!!!
بچه هاااااااااااااااااااااااا!
ی خبرایی هست که ما نمیدونیما! من گفتم که همگی بعداً گله نکنین!
خواب سوسمار بهم ریخته است!:w46:
کلاسهای سوسمار پیچانده شده است !:w41:
سوسمار به جشن ازدواج دانشجویی نرفته است!:w04:
علت چیست به نظر شما!؟؟؟:w06:
برای سوسمار باشگاه ما چه اتفاقی دارد می افتد!:w04::w00::w24::w26:
بسی نگران شده ایم!:w19::w19::w19:
ای سوسمار بیا و خانواده ای بس عظیم را از نگرانی برهان آقا!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::surprised:

marziye-joOjoO

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما رو بگو تند و تند میاییم و سر می زنیم، شعر می رانیم و ... آخه بگو
"آآی رارنده واسه کی داری رارندگی می کنی، اینا که همه خوابن"
نه، می دونم خیلی ها پشت درهای بسته موندند. ایشالله زودتر باز می شه. همت مضاعف بازوهاش صلوااااااااااات...

کار درست رو شما انجام میدین! با حضورتون ! و با شعر هاتون انرژی میارین واسه باشگاه!
پس ای رارنده !:smile:
شعر بران! ;)
همه بیدارن!:cool:

بالا