گوگوش براي هفتمين بار عروس ميشود!

كندو

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبرهای منتشره حاکی از این است که گوگوش… و هومن خلعتبری بعد از گذشت یک دوره نامزدی با یکدیگر ازدواج میکنند!
هومن خلعتبری در برنامه تلوزیونی آکادمی موسیقی گوگوش به عنوان داور مسابقه گوگوش و بابک سعیدی را همراهی می کند.
گوگوش درباره این ازدواج میگوید: من طالب مردی هستم که چشم به ثروتم نداشته باشد و من را به خاطر ثروت دوست نداشته باشد. خوشبختانه هومن من را به خاطر ثروت نمیخواهد. من عشق را دوست دارم و همسرم باید تا آخر عمر به این عشق متقابل لطمه نزند
هومن خلعتبری نیز نظر خود در مورد گوگوش را اینگونه بیان کرده است : گوگوش دختر رویاها و عشق زندگی من است.
البته هنوز مراسم رسمی این ازدواج برگزار نگردیده و این دو زوج عاشق وقت مشخصی را برای مراسم عروسی خود اعلام نکرده اند.

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماشاا.....
ما از خیر یکبارش گذشتیم ایشون عجب پشتکاری دارند;)

asa-ara

اخراجی موقت
من نمیدونم یعنی 10% این جماعت تو فیس بوک پیج ندارن یا عضو نیستن این متن یا این خبر روز 13 فروردین به عنوان دروغ سیزده از طریق یکی از پیجها موسیقی زده شد و از اونجایی که ملت ما چه زن و چه مرد چه پیر و چه جوون اصولا عاشق خاله زنک بازی هستن و خودشون هم هیچ کاره اشتباهی نکردن با سرعت 1 ترا بایت به انتشار اون پرداختن تا زندگی خصوصی 2 نفر آدم در اون سر دنیا بشه نقل کلام مجلسشون تا بگن ..............................اینارو خودتون بهتر میدونید چون همتون تو این یه زمینه دستی بر آتش دارین
جالبه که این ادعای دین و اسلاممون همرو هم کشته الان پیگیری پست کنی بعضیها پایه ثابت تالار قرآن و اسلام هستن
خدایا ماهاروو آدم کن نزار به خودمون اثبات بشه بدبختی و عقب موندگی حقمونه

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
اختلاف سنی مهم نیست . مهم علاقه و تفاهم و یکم پوله ...

yafa 7

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا شانس بده:D
شیش تا شوهر کرده، تازه سر پیری شده دختر رؤیاها:razz: