sode s عضو جدید Feb 16, 2010 #363 چه بارانی است در بیرون این اتاق! باران؟؟؟؟؟ ابرهای همه ی غم های تاریخ، یک باره بر سرم باریدن گرفته اند. کسی نمی داند که در چه دردی و تبی می سوزم و می نویسم!
چه بارانی است در بیرون این اتاق! باران؟؟؟؟؟ ابرهای همه ی غم های تاریخ، یک باره بر سرم باریدن گرفته اند. کسی نمی داند که در چه دردی و تبی می سوزم و می نویسم!
AMIR-ALI عضو جدید Feb 16, 2010 #364 haydiii گفت: جناب میشه تفسیرش کنی ممنون کلیک کنید تا باز شود... مگه ندیدی دوام کردن گفتن برو حالا به خاطر تو میمونم
haydiii گفت: جناب میشه تفسیرش کنی ممنون کلیک کنید تا باز شود... مگه ندیدی دوام کردن گفتن برو حالا به خاطر تو میمونم
zanememar عضو جدید کاربر ممتاز Feb 16, 2010 #365 AMIR-ALI گفت: مگه ندیدی دوام کردن گفتن برو حالا به خاطر تو میمونم کلیک کنید تا باز شود... به تو یذره نگاه می کنن نیشت باز میشه باز همه چی یادت میره.بهت گفتم بیرووووووووووووووووووون
AMIR-ALI گفت: مگه ندیدی دوام کردن گفتن برو حالا به خاطر تو میمونم کلیک کنید تا باز شود... به تو یذره نگاه می کنن نیشت باز میشه باز همه چی یادت میره.بهت گفتم بیرووووووووووووووووووون
lady bayat عضو جدید Feb 16, 2010 #366 zanememar گفت: به تو یذره نگاه می کنن نیشت باز میشه باز همه چی یادت میره.بهت گفتم بیرووووووووووووووووووون کلیک کنید تا باز شود... گل دخمل کی شد اجی ؟ نکنه بازم من
zanememar گفت: به تو یذره نگاه می کنن نیشت باز میشه باز همه چی یادت میره.بهت گفتم بیرووووووووووووووووووون کلیک کنید تا باز شود... گل دخمل کی شد اجی ؟ نکنه بازم من
zanememar عضو جدید کاربر ممتاز Feb 16, 2010 #368 lady bayat گفت: گل دخمل کی شد اجی ؟ نکنه بازم من کلیک کنید تا باز شود... هنوز نظر سنجی شروع نشده بابا.تو چقدر هولی
lady bayat گفت: گل دخمل کی شد اجی ؟ نکنه بازم من کلیک کنید تا باز شود... هنوز نظر سنجی شروع نشده بابا.تو چقدر هولی
zanememar عضو جدید کاربر ممتاز Feb 16, 2010 #369 AMIR-ALI گفت: لامصب چقدر درخواست ها زیاده :ی حسودیت میشه ؟ کلیک کنید تا باز شود... کی من؟؟؟به تو؟؟؟
zanememar عضو جدید کاربر ممتاز Feb 16, 2010 #371 AMIR-ALI گفت: پس فکرکردی کی به چی ؟ کلیک کنید تا باز شود... عمرا داداش
$ $nice duff$ عضو جدید Feb 16, 2010 #372 هیییییییییییییییییییییییی!!! منم هستم...من من.. منم گلم.بخدا!!
saghar 64 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 16, 2010 #375 ilak گفت: منم بازي منم بازي کلیک کنید تا باز شود... اگه لیست جا داشته باشه چشم توام بازی
tajrobenik عضو جدید Feb 17, 2010 #376 براي فعال شدن اين قسمت روي دکمه تشکر http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/post_thanks.gif در پايين و کنار اين پست کليک کنيد.
براي فعال شدن اين قسمت روي دکمه تشکر http://www.www.iran-eng.ir/images/buttons/post_thanks.gif در پايين و کنار اين پست کليک کنيد.