کسی در مورد iving wall panele planting چیزی میدونه؟ اینکه سیستمش چه جوریه؟
چشم حتما دارم مطالب رو جمع میکنم بعد دسته بنی کردن براتون میزارم البته خودم میخوام برا عید امسال حتما یه سبد اویز گل درست کنم برا همینم میخوام اول سبدها رو توضیح بدم بعد گلها رو تک تک معرفی میکنمسلام
کاش این گلای خوشکل رو که عکساشونو گذاشتید یکمی معرفی میکردید!
ممنونم
10 ثانیه
10 ثانیه
چقدر کمه
به هر حال ممنونم
خواهش میکنم ونوس جان ایشالله که تونسته باشه کمکی بهتون کرده باشهمهندس محمدرضا خیلی کارقشنگ و خوبی کردی
ممنونم خیلی عالیه![]()
البته چرا که نهAge biyam to ejaze midi gool bechinam?
امروز سر ظهری که رفتم خونه دیدم هوا خوبه مادرم هم نشسته تو حیات داره گل بنفشه میکاره منم یه گلدون که برا اویز اماده کرده بودم برداشتم توش بنفشه لادن و اطلسی کاشتم
دوست من جوابتو کامل تو بخش پرسش و پاسخ دادم میتونی بری اونجا ببینیسلام . ممنون از کار قشنگت . من عاشق گل و گیاهم . ولی گلهام خیلی عمر نمیکنن
2 روز پیش گل حسن یوسف کاشتم ولی نمیدونم چرا داره پژمرده میشه .
اگه ممکنه بگید کدوم گلها برای چه فصلی هستند و کی میشه کاشتشون .
بازم ممنون![]()
دوست عزیزمسلام . ممنون از کار قشنگت . من عاشق گل و گیاهم . ولی گلهام خیلی عمر نمیکنن
2 روز پیش گل حسن یوسف کاشتم ولی نمیدونم چرا داره پژمرده میشه .
اگه ممکنه بگید کدوم گلها برای چه فصلی هستند و کی میشه کاشتشون .
بازم ممنون![]()
دوست عزیزم
شما یک جا سوالتو مطرح کنی مطمئن باش پاسخ داده میشه
ممنونم میشم چندجا تکرار نشه
فقط دقت کن هر سوالی تو بخش مربوطه باشه
ممنونم![]()
قابل شما رو ندارنچه فلاور باکسای ناازی...
راستش این که گفتی دیوار جنوبیه خوب برا تابستونا که افتاب کمتر بهش میتابه و در عوض تمام پاییز و زمستون صبح تا حدود ساعت ده افتاب مستقیم بهش میتابه بنا بر این از لحاظ نور مشکل نداری انا استفاده از گلدان خوی گلدون دیواری که صفحه قبل بودن از جنس پلاستیک بود و حالت مورب داشتن من فکر کنم پیدا کردن اینطور گلدونا سخت باشه اما فکر کنم اگه اهل کار فنی باشی میشه با تخته و چوب اما چنین چیزی رو ساخت در نهایت اگه این کار هم برات سخت بود چند تا سبد گل اویز درست کن و اونا رو با گیره های ال شکل از دیوار اویزون کنسلام
اگه دیوار سیمان سفید باشه گلدون چه جنسی باشه بهتره که خیلی سنگین نشه؟
اون گیره هایی هم که تو صفحات قبلی در موردش توضیح دادید عکساش خارج از لود بود
این گلدون هایی که می گم برای یه حیاط جنوبیه.
دیوار ما سیمان سفید هست و حیاط جنوبی.جنس گلدونا چی باشه که خیلی سنگین نشه و چه جوری باید به دیوار این گلدونا رو نصب کنبم؟